GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλ Τσαντίρι Νιουζ...

Aπό τον Γιάννη Παπαϊωάννου . Μας τα είπε όλα ο Λάκης και ο Άδωνις και πολλά άλλα απο αυτα που καταπιανόμαστε κατά καιρούς. Δεν πρέπει να προ...

Aπό τον Γιάννη Παπαϊωάννου
.

Μας τα είπε όλα ο Λάκης και ο Άδωνις και πολλά άλλα απο αυτα που καταπιανόμαστε κατά καιρούς. Δεν πρέπει να προσθέσω κάτι άλλο όλοι καταλαβαίνουμε.

17 σχόλια

  1. Το βράδυ της Τρίτης
    Έτσι ακριβώς έκαναν και το βράδυ της Τρίτης, όταν εξαγριωμένοι μαζεύτηκαν έξω από το Αστυνομικό Τμήμα, για να εμποδίσουν την Αστυνομία να απελευθερώσει τους πέντε συλληφθέντες που άνηκαν σε μια μεγάλη ομάδα αναρχικών, που για δεύτερη φορά επέδραμε στην περιοχή, υπό συνθήκες που θύμιζαν όχι μια ευνομούμενη πολιτεία αλλά εμφύλιο πόλεμο. Οι αναρχικοί, που σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, προέρχονταν κυρίως από το «παραχωρημένο» και ο από τον Δήμαρχο Περιστερίου κ. Παχατουρίδη, με ποιο δικαίωμα άραγε; στέκι τους στο Περιστέρι αλλά και από το Αιγάλεω, δεν βρέθηκαν ούτε για να διαδηλώσουν, ούτε για να διαμαρτυρηθούν. Μοναδικός τους σκοπός τους ήταν να τραμπουκίσουν και να τρομοκρατήσουν τους κατοίκους της περιοχής, επιβάλλοντας με την βία και τον τσαμπουκά την άποψή τους. Ενισχύθηκαν στον δρόμο και από τους παροικούντες στην κατάληψη της «Βίλλας Αμαλία» για τον ρόλο των τελευταίων πρέπει να γίνει ιδιαίτερη αναφορά, καθώς εδώ και πολλούς μήνες λειτουργούν με τρόπο που θυμίζει δυνάμεις καταστολής, με προσωπικές και στοχευμένες επιθέσεις και απειλές εναντίον προσώπων της περιοχής, οι οποίοι πρωτοστατούν στις κινητοποιήσεις για τις διαμαρτυρίες των κατοίκων. Αξίζει να αναφερθεί ότι τις λίγες φορές που οι κάτοικοι προσπάθησαν να μοιράσουν φυλλάδια στην περιοχή, δέχθηκαν επιθέσεις από το συγκεκριμένο στέκι. Και ποτέ φυσικά η αστυνομία δεν επενέβη, καθώς από ό,τι φαίνεται, οι «καταλήψεις» ή τα παρεχόμενα από δημόσιους φορείς (βλ. Περιστέρι) στέκια αποτελούν άσυλο!
    Πέντε λοιπόν από αυτούς τους «αναρχικούς» οι οποίοι προσπαθούν να επιβάλλουν καθεστώς «συσκότισης» συνέλαβαν, με αυτοθυσία, κάποιοι αστυνομικοί και τους μετέφεραν στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής. Αμέσως οι κάτοικοι, μαζεύτηκαν έξω από το Αστυνομικό Τμήμα, καθώς είναι γνωστή η τακτική του υπουργείου Εσωτερικών να απελευθερώνει μετά από μια απλή εξακρίβωση στοιχείων τους συλληφθέντες.

    «Όλως τυχαίως», η Κούρτοβικ!
    Τα όσα ακολούθησαν ήταν πραγματικά αστεία. Στο σημείο βρέθηκε η γνωστή δικηγόρος, υπερασπιστής του Κουφοντίνα και μέλος του «Δικτύου για τα πολιτικά και κοινωνικά Δικαιώματα», γνωστό για τον διαμεσολαβητικό του ρόλο μεταξύ των «αντιεξουσιαστικών ομάδων» των Εξαρχείων και του ΣΥΡΙΖΑ. Τι ζήτησε εκεί αυτή η πολύ γνωστή για τους ... αγώνες της κυρία; Να διαλυθεί η συγκέντρωση των κατοίκων και να γίνουν συλλήψεις. Στην απαίτησή της αυτή, απάντησαν οι συγκεντρωμένοι με ένα πολύ έξυπνο σύνθημα, που διακωμωδεί τις αντιφάσεις στην συμπεριφορά όχι μόνο της συγκεκριμένης κυρίας, αλλά ολόκληρου του αριστερίστικου χώρου, ο οποίος ενώ μιλούσε για «κινήσεις πολιτών και κατοίκων», ξαφνικά βρίσκεται σε ρόλο κατασταλτικό απέναντι σε μια από τις πιο ζωντανές επιτροπές κατοίκων στην χώρα μας: «Κούρτοβικ, Κούρτοβικ κάνε υπομονή, σε λίγο θα σε σώσουνε οι αστυνομικοί»...

    Ο μύθος της παιδικής χαράς
    Στην πλατεία του Αγίου Παντελήμονα, βρίσκεται ίσως η πιο διάσημη σήμερα, παιδική χαρά της χώρας. Δυστυχώς έχει μεταβληθεί σε πεδίο συγκρούσεων μεταξύ ακροαριστερών και κατοίκων. Οι κάτοικοι πριν μερικές εβδομάδες, βλέποντάς την καθημερινά γεμάτη από λαθρομετανάστες και περιθωριακά στοιχεία, οι οποίοι την χρησιμοποιούσαν ως χώρο ... «κατασκήνωσης», μετατρέποντάς την σε εστία βρωμιάς και εγκληματικότητας, αποφάσισαν να την κλειδώσουν. Την πρώτη φορά που οι αναρχικοί επισκέφτηκαν τον χώρο, έσπασαν την πόρτα. Μόλις μετά από μερικές ώρες, οι κάτοικοι έβαλαν σύρμα στην είσοδο, το οποίο ξήλωσαν οι αναρχικοί, αποφασισμένοι από ό,τι φαίνεται να .... παίξουν την κολοκυθιά με τους κατοίκους. Έγιναν δηλώσεις επί δηλώσεων, ενώ μόνο ως ... αστείο μπορεί να χαρακτηριστεί το «θεατρικό» που στήθηκε με τον «πατέρα» που πήγε το παιδί του να παίξει, ανάμεσα από το πλήθος των αναρχικών. Μια καραμπινάτη προβοκάτσια, από αυτές που συνηθίζει να στήνει η αριστερά, για επικοινωνιακούς λόγους, για να θυματοποιηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλλοδαπά λαμόγια που οι μισοί υποκρίνονται ότι είναι Έλληνες και οι άλλοι σαν τον Λάζο που υπνομεύουν την Ελλάδα κάνοντας ταυτόχρονα και κονόμες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επειδή δεν υπάρχει χώρος σχολίου κάτω από τον Λαζόπουλο του Αντιμόνιου το στέλνω εδώ στο συναφές θέμα... Αγαπητό ΠΡΕΣΣ ΤΖ ΑΡ άλλο το μυαλό-πνεύμα του Αντιμόνιου κι΄άλλο οι πατσές και τα ποδαράκια του ανεγκέφαλου που κατακλύζει νυχθημερόν μπλογκς και ιστοσελίδες με μπροσούρες και γλειψίματα... Κύρις Καψαμπέλη, αυτό δεν είναι "ελεύθερη δημοσιογραφία" του πολίτη, αλλά εξευτελισμός ενός μυαλού που σκέπτεται και γράφει δίπλα σε ένα κομματόσκυλο που ξεβρακώνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ έχεις καταντήσει η ΘΩΔΗ των μπλογκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θέλω να πω τι έγινε προχθες έξω από τα studio του Αλ-Τσαντίρι, διότι ενώ είχα κλείσει 2 θέσεις τηλεφωνικά την Παρασκευή 12/6 τελικά δεν κατόρθωσα να παρακολουθήσω ζωντανά την εκπομπή. Φτάσαμε στις 8 παρά 15 στην Π. Μελά κ ρωτήσαμε 1 νεαρό με γκρι μπλούζα που ήταν στην είσοδο πως θα μπούμε μέσα κ αν είναι το όνομα στη λίστα. Μας επιβεβαίωσε ότι είμαστε στη λίστα κ είπε ότι θα μας φωνάξουν κ θα μπούμε. Όσο περιμέναμε βλέπαμε ότι έβαζαν κόσμο μέσα (απ'ότι κατάλαβα, γνωστούς κ φίλους είτε δικούς τους είτε κάποιων από την εκπομπή/παραγωγή αυτό φάνηκε γιατί γνώριζαν τα ονόματα τους) α μην ξεχάσω κ τις παρέες κοριτσιών που πέρασαν στο έτσι επειδή τους γυάλισαν (ένας ξανθός με πορτοκαλί μπλούζα Γιώργος ή Νίκος κ ο ένας ο σεκιουριτάς ο χοντρός). Όταν πια είχε πάει 9 παρά κάποιος Στέφανος με μαύρα ρούχα άρχισε να φωνάζει τα ονόματα από την λίστα (μερικά τα ακούσαμε κ 10 φορές) κάθε 3 κ λίγο σταματούσε ή τον διέκοπταν κ λίγο πριν πει το όνομά μου τα παρατάει όλα κ πάει να μπει μέσα, προφανώς του είπαν ότι δεν χωράνε άλλοι. Πλέον είχα καταλάβει ότι δεν θα μπω και πριν μπει μέσα τον ρωτάω αν θα μπούμε αλλιώς να φύγουμε. Μου απάντησε αν θέλουμε να φύγουμε κ ότι αν περιμένουμε θα μας απαντήσει σίγουρα σε 5 λεπτά. Μπήκε μέσα κ δεν ξαναβγήκε ποτέ παρά καθόταν κ κάπνιζε πίσω από την πύλη κ άφησε τους 2 σεκιουριτάδες (που λέγανε ότι δε φταίνε αυτοί κ κοιτούσαν πως να απωθήσουν τον κόσμο) να ακούσουν τα παράπονα του κόσμου που περίμενε κ έβριζε. Απαράδεκτος, όταν λες ότι θα κάνεις κάτι το τηρείς... Άλλοι είχαν έρθει από Θεσσαλονίκη δίνοντας 100 ευρώ, εμείς δώσαμε 12 ευρώ στο ταξί που δεν μας περισσεύουν συν την ταλαιπωρία, τα νεύρα, την στεναχώρια γιατί εφόσον είχα θέσεις κ ήταν το όνομά μου στη λίστα περίμενα ότι θα μπω. Τελικά κ άτομα που είχαν μπει άρχισαν να φεύγουν γιατί ήταν όρθιοι κ δεν έβλεπαν τίποτα απ'ότι μας είπαν. Καλά δεν γνωρίζουν την χωρητικότητα του studio; Είναι δυνατόν να κλείνουν θέσεις έτσι απλά για να μένουν όλοι με την εντύπωση ότι θα δουν live το τσαντίρι κ μετά να μένουν απ'έξω; Είναι δυνατόν να μπαίνουν οι γνωστοί, οι φίλοι κ οι γκόμενες στο έτσι; Δηλάδη ακόμα κ για μια θέση στο τσαντίρι θέλει μέσο; Έλεος αυτά που κοροιδεύει κ καταγγέλει ο κ. Λαζόπουλος γίνονται κ στο τσαντίρι του προφανώς... Έπρεπε πρώτα να μπούνε αυτοί που ήταν στη λίστα κ μετά οι φίλοι κ οι γνωστοί. Ανοργανωσιά κ κοροιδία. Τι να πω απογοητεύτηκα εντελώς κ ούτε από το σπίτι το είδα το τσαντίρι ούτε θα το ξαναδώ ποτέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η κατασταση ετσι οπως εγινε τωρα ειναι εκτος ελεγχου, μονο αν βγει ο στρατος στους δρομους θα μπει ταξη. Αν δεν μπορειτε ρε παιδια να το κανετε φωναξτε τον BERLUSCONI!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σκάνδαλα Παιδείας

    ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΑ «ΑΛΩΣΟΥΝ» ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΟΥ «ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ»

    Άρης Σπηλιωτόπουλος...η αδελφούλα Υπουργός που έλεγε και η Εύη Μπότσαρη η σύμβουλος της Μαριέττας Γιαννάκου, συνεχίζει τα σκάνδαλα στην παιδεία!!
    1. Σκάνδαλο ΑΣΠΑΙΤΕ / ΣΕΛΕΤΕ
    Ο ΠΤΑΙΣΜΑΤΟΔΙΚΗΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ κ. ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ ΜΙΧΑΛΗ (Αρ. 2900/8-5-2007) ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΠΑΡΑΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ» ΤΗΣ ΕΥΗΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ.
    Η Πταισματοδίκης φοβάται να φέρει την υπόθεση στο ακροατήριο προφανώς γιατί απειλείται!!

    Ο ΑΡΗΣ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΔΕΛΦΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ Η ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΙ …. ΑΝΙΚΑΝΟΣ!!
    ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΑ «ΑΛΩΣΟΥΝ» ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΟΥ «ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ»
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΝΕΟ ΚΥΚΛΟ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ!!
    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ

    18 Ιούνιος 2009 12:24 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αυτός ο Παπαιωάννου έχει γίνει ο νέος Κουτσούκος πληγή τωυ μπλογκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΛΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΣΤΗ ΣΑΤΥΡΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ. ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΥΠΕΡΜΕΤΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ. ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΙΣΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ. ΒΕΒΑΙΑ Η ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΜΕ ΧΑΛΑΡΕΣ ΣΥΝΙΔΗΣΕΙΣ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΜΩΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ? ΟΣΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΗΓΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?
    Ο ΛΑΚΗΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΕΙΧΕ ΣΥΛΗΦΘΕΙ ΣΕ ΣΚΑΦΟΣ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΦΕΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΔΕ ΜΑΘΑΜΕ ΠΩς?

    [[ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΜHΤΣΟΣ ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΑΝΟ ΤΟ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ ΤΟ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΤΟ ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ...
    ...
    ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΑ «ΑΛΩΣΟΥΝ» ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΟΥ «ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ»
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΝΕΟ ΚΥΚΛΟ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ!!
    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ

    18 Ιούνιος 2009 12:24 μμ

    18 Ιουν 2009 12:26:00 μμ
    -------------------


    Μα δεν πρόκειται για «δεξιούς» κοιμισμένε, για ξένους πρόκειται!

    --

    Επιτέλους άρχισαν κάποιοι να γράφουν και να χώνουν το δάχτυλο στην πληγή.
    Ο κόσμος θ' αρχίσει να μαθαίνει τι εστί Curtovic, να μαθαίνει τι εστί Λάζος - τσαντίρι - Γυφτιά
    και ποιές μορφές έχει πάρει σήμερα ο ανθελληνισμός, έχει αρχίσει να μαθαίνει τι εστί La Mariette et le system de la education en Grece, τι εστί Bocari, τι εστί ληστεία α λα Γερμανικά, τι εστί Κυβέρνηση Καραμανλι συναινέσει τής Ζημενς, τι εστί σύγχρονος σταυροφόρος ληστής και σοσιαληστής, τι σημαίνει ξένος (χριστανοεβραϊκός γερμανικός ) δάκτυλος.

    Μαθαίνει πολλά. Αυτό που δεν έχει αποφασίσει ακόμα είναι το πότε θα τους πηδήξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανοργανωσιά κ κοροιδία. Τι να πω απογοητεύτηκα εντελώς κ ούτε από το σπίτι το είδα το τσαντίρι ούτε θα το ξαναδώ ποτέ

    18 Ιουν 2009 11:18:00 πμ




    Λες «ανοργανωσιά»...
    Πρόκειται περί ενός ανθέλληνα Λαζόγυφτου, από τους πιό κοινούς ΣΥΡΙΖΙΟΤΕΣ που η Ελλάδα πρέπει οπωσδήποτε να τους απομονώσει και να τους στείλει σπίτια τους.

    Στο κάτω κάτω η Δημοκρατία μας δεν τους άρεσε ποτέ. Ε ας πάνε στη χώρα τους να απολαύσουν τα δικά τους καλύτερα συστήματα.
    Αντιθέτως, είναι γαντζωμένοι πάνω μας και ρουφάνε ό,τι μπορέσουν.

    ΟΥΣΤ, ΛΑΗΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΒΑΘΥΠΛΟΥΤΟΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΓΕΛΙΟ ΠΛΕΟΝ ..,..ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΟΜΟΜΕΡΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ....ΑΑΑΑΑ...ΣΥΓΝΟΜΗ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ......
    ΠΑΕΙ ΣΧΟΛΑΣΕ ...ΚΙ ΑΥΤΟΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. DEN ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΔΩ ΠΟΤΕ....ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ...ΤΙΓΚΑ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣΤΕ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΛΑΖΟΠΟΥΛΕ ΓΑΜΙΑ ΓΑΜΑ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΑ ΜΟΥΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εμένα μου άρεσε η Βαγενά.
    Είναι οι γνωστοί μου τόσα χρόνια αριστεροί, που στη θεωρία είναι δυναμίτες.
    Άν τους πειράξεις όμως κάτι στο μικρόκοσμό τους θα πέσουν να σε φάνε.
    Δεν ανέχονται μύγα στο σπαθί τους.
    Υποστηρίζουν τους μετανάστες και δεν καταλαβαίνουν ότι όταν ο πεινασμένος αρχίζει να αγριεύει δεν βλέπει μπροστά του.
    Με τις υγείες σας κυρία Βαγενά.
    Ευχόμαι να βρεθεί κάποιος μετανάστης αράπης να γονιμοποιήσει και τα παιδιά σας, αφού τους φέρατε χωρίς να καταλαβαίνετε τις συνέπειες των πράξεων σας,για να βιάσουν και να σφάξουν τα δικά μας παιδιά και τους γέρους γονείς μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΛΑΖΟ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΙΑ ΤΟΥ ΛΑΖΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ,ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ!! ΕΕ Ο ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΧΘΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΧΘΡΟΣ, ΕΤΣΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ Ο ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΑΝ ΑΡΧΙΣΗ ΚΑΙ ΣΑΤΥΡΙΣΗ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟΜΠΕΝΗ(ΕΠΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ, ΕΦΑΓΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ Ο ΛΑΖΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ),ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΑΙ Ο ΛΑΡΙΣΣΑΙΟΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ, ΤΙ ΜΠΕΝΕΛΙΚΙΑ ΘΑ ΤΟΥ ΡΙΞΕΙ!!
    ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ, ΟΛΟΙ ΣΕ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΟΣΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΜΠΑΘΕΙΣ ΕΙΣΑΙ!!
    ΠΑΡΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΠΙΠΑ, ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΜΠΕΝΗ ΣΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση