GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εθελουσία έξοδος στον ΑΝΤ1...

. Πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου θέτει σε εφαρμογή η διοίκηση του ομίλου του ΑΝΤ1 TV μετά τη «βουτιά» των τηλεοπτικών διαφημιστικών δαπανών στ...

.
Πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου θέτει σε εφαρμογή η διοίκηση του ομίλου του ΑΝΤ1 TV μετά τη «βουτιά» των τηλεοπτικών διαφημιστικών δαπανών στην ελληνική αγορά που έφθασε το 25% στο α' εξάμηνο του 2009.
Το πρόγραμμα θα διαρκέσει έως τις αρχές του Σεπτεμβρίου και περιλαμβάνει κίνητρα για κάθε ενδιαφερόμενο από τους 580 και πλέον εργαζόμενους στον τηλεοπτικό σταθμό ανάλογα με τα χρόνια προϋπηρεσίας και τα υπόλοιπα στοιχεία του προφίλ του. Η διοίκηση Κυριακού προβλέπει διατήρηση των τηλεοπτικών διαφημιστικών δαπανών στην Ελλάδα στα νέα χαμηλά επίπεδα ή και επιδείνωση των μεγεθών.
H ανακοίνωση του Ομιλου Antenna είναι η εξής:
"Τον τελευταίο χρόνο η νέα πραγματικότητα που έχει διαμορφωθεί στην αγορά των Μέσων Ενημέρωσης, έχει οδηγήσει μεγάλους διεθνείς και ευρωπαϊκούς οργανισμούς στη λήψη ιδιαίτερα δύσκολων αποφάσεων, προκειμένου να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες.
Στην Ελλάδα, η τηλεοπτική διαφημιστική δαπάνη κινείται με σταθερά πτωτικό ρυθμό, της τάξεως του 25% για το α’ εξάμηνο του 2009, ενώ για τη συνέχεια προβλέπεται σταθεροποίηση στα νέα χαμηλά επίπεδα ή και επιδείνωση των μεγεθών. Η αγορά συρρικνώθηκε στα επίπεδα της διετίας 2004-2005 και βάσει των προβλέψεων το γεγονός αυτό δεν είναι αναστρέψιμο.
Τους τελευταίους δέκα μήνες ο ΑΝΤ1 TV, μελετώντας προσεκτικά τις εξελίξεις, εφαρμόζει μια ολοκληρωμένη στρατηγική που του επιτρέπει: να επανασχεδιάσει τον τρόπο λειτουργίας του ώστε να γίνει πιο ευέλικτος, αποδοτικός και αποτελεσματικός, να προσαρμόσει την κοστολογική του βάση και να συνεχίσει να ηγείται των εξελίξεων.
Στο πλαίσιο αυτό, η Διεύθυνση του ΑΝΤ1 TV προχώρησε σε σειρά αναγκαίων ενεργειών μείωσης κόστους σε όλα τα επίπεδα, όπως στην επαναδιαπραγμάτευση συμβολαίων με διεθνή studios, στον εξορθολογισμό των αμοιβών των υψηλόμισθων συνεργατών – άμεσων και έμμεσων, στη μείωση των λειτουργικών εξόδων και στον επανασχεδιασμό διαδικασιών.
Σε συνέχεια των παραπάνω κι εφόσον εξαντλήθηκε κάθε άλλο περιθώριο, η Διεύθυνση του ΑΝΤ1 TV ανακοινώνει την έναρξη Προγράμματος Εθελουσίας Εξόδου.
Σε αντίθεση με τις σκληρές επιχειρηματικές πρακτικές που εφαρμόζουν άλλες ραδιοτηλεοπτικές επιχειρήσεις διεθνώς, η απόφαση πάρθηκε με γνώμονα την υπευθυνότητα, την εκτίμηση και την αναγνώριση της προσφοράς των εργαζόμενων που συνέβαλαν στη μέχρι σήμερα πορεία και εξέλιξή του.
Ο ΑΝΤ1 TV παραμένει ο Ελληνικός Τηλεοπτικός Σταθμός που παράγει και παρέχει υψηλής ποιότητας τηλεοπτικό προϊόν ενημέρωσης και ψυχαγωγίας για τον Έλληνα τηλεθεατή. Με σταθερή στρατηγική, στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να πρωταγωνιστούμε στη νέα εποχή των ΜΜΕ και της ψηφιακής τηλεόρασης στην Ελλάδα».

3 σχόλια

  1. Είπε ο ο Γιωργάκης να τον κρίνουμε σαν υποψήφιο με βάση αυτά που έχει ήδη κάνει.

    Άς τα θυμήσουμε και λίγο στο Μπόμπολα, το Λαμπράκη, τον Κυριακού, τον Αλαφούζο, τον Κουρή και τον Βρυώνη που, για κάποιο λόγο, τα έχουν ξεχάσει:

    -Θυμάμαι τη στάση σου στο ευχαριστώ από τον Σημίτη στους Αμερικάνους για τα Ίμια.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι την πρότασή σου περί καλλιέργειας κάνναβης στα μπαλκόνια μας (μαζί με τους Τατούλη και Δαμανάκη).
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι τα ζεϊμπέκικα με τον Τζέμ την ώρα που κάνανε βόλτες στο Αιγαίο τα τούρκικα F16.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι τι θέση πήρες όταν επί Σημίτη το 2002 ιδρύθηκαν εταιρείες ενοικιάσεως εργαζομένων .
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι που έσπρωχνες άοκνα το σχέδιο ΑΝΑΝ που εάν πέρναγε θα χανόταν για πάντα η Κύπρος.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι που έχεις τάξει στους οικονομικούς μετανάστες την Ελληνική υπηκοότητα και δικαίωμα ψήφου, κ.λ.π.), λες και δεν έχουμε αρκετή ανεργία από μόνοι μας.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι που διαφωνείς για το δικαίωμα ψήφου των Ελλήνων του εξωτερικού, ξεχνώντας ότι και εσύ ζούσες κάποτε στο εξωτερικό.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι που επέλεξες να εκπροσωπούν το πασόκ μουσουλμάνοι βουλευτές που δήλωναν ότι νιώθουν Τούρκοι και ζητούσαν από την Τουρκία να διεκδικήσει τη Δυτική Θράκη από την Ελλάδα.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι που την εποχή Οτσαλάν, που παραιτήθηκε ντροπιασμένος από ΥΠΕΞ ο Πάγκαλος, ενώ εσύ κρυβόσουν για να του αρπάξεις τη θέση.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι που έκανες την πάπια για την κλοπή των 35 τρισεκατομμυρίων του Χρηματιστηρίου από τους απατεώνες επιχειρηματίες, μαζί με πολλούς από τους οποίους έτρωγες κρυφά την περασμένη εβδομάδα στο σπίτι του Λάτση στην Εκάλη.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι που το 2004, στην προσπάθειά σου να πάρεις το κέντρο, κάλεσες στο πασόκ τους νεοφιλελεύθερους Μάνο και Ανδριανόπουλο.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι που το 2004, στην προσπάθειά σου να πάρεις ψήφους και από την αριστερά, δεν δίστασες να φέρεις τη Δαμανάκη και τον Ανδρουλάκη που ήθελαν να βάλουν τον πατέρα σου φυλακή το 1989 για το σκάνδαλο Κοσκωτά.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Τέλος, Γιώργο, θυμάμαι ότι όταν πήρες το δαχτυλίδι από το Σημίτη (με ενόχλησε η «δημοκρατική» διαδικασία) ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΟΛΑ.
    ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΛΛΑΞΕΣ ΓΙΩΡΓΟ; Πάλι τις αγκαλίτσες με το Σημίτη και τα λαμόγια του άρχισες.

    Παρόλα αυτά Γιωργάκη, αυτό που με απωθεί περισσότερο σε σένα, δεν είναι ότι έχεις παρελθόν στα ΨΕΜΑΤΑ και τις ΑΟΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΟΠΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ.

    Πιο πολύ με απωθεί η ξεδιάντροπη υποστήριξη που έχεις από πάμπλουτους επαγγελματίες σαν τον Ευαγγελάτο, τον Πρετεντέρη, τον Τσίμα, το Χατζηνικολάου, τον Οικονομέα, τον Καψή, την Τρέμη, το Βερύκιο, τον Κύρτσο και τον Καμπουράκη.

    ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΛΑΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον έχετε παρεξηγήσει το Γιωργάκη, ξέρει και οικονομικά και απ’ όλα ξέρει.
    Έχει και πτυχίο, το ξέρετε;
    Αληθινό, όχι μουσαντένιο.
    Επειδή οι περισσότεροι δεν ξέρετε τί πτυχίο έχει να σας πώ εγώ.
    Κοινωνιολογίας, μιλάω σοβαρά παιδιά.
    Μα την παναγία.
    Κοινωνιολογίας.
    Δηλαδή όπως λέμε πατριδογνωσίας, οικοκυρικών, χαρτοκοπτικής, τιγκελού-κοπτοραπτού, και λοιπά.
    Ξέρει τα πάντα για τη διακυβέρνηση της χώρας, τώρα τελευταία μάλιστα κάνει και εντατικό μάθημα στα Ελλήνικος.
    Πέρασε από την ΑΣΟΕΕ (απέξω), από τη Νομική (απέξω) από το Πολυτεχνείο (απέξω), από την Ιατρική (απέξω) και λοιπά, άστα να πάνε, γελάνε και οι μάντρες.
    ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΕΣ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΤΑ ΟΥΦΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
    Παιδιά συγνώμη δεν αντέχω άλλο τη σκεψη αυτή, με έπιασε ταχυπαλμία.
    Τόσος κόσμος στο πασόκ βρε παλληκάρια, που το ψωνίσατε αυτό το κουνουπίδι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΟΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ?
    ΒΓΑΛΤΕ ΣΕ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΣΑΜΠΑ ΤΑ ΜΜΕ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.
    ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση