GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα υποβάθμιση της ΕΡΤ-3...

. Η ΕΡΤ ΑΕ φαίνεται (για μία ακόμη φορά) ότι κάνει λιτότητα όχι στα του οίκου της αλλά στην ΕΡΤ-3. Εάν αληθεύουν τα όσα έγραψε χθες το ΠΑΡΟΝ...

.
Η ΕΡΤ ΑΕ φαίνεται (για μία ακόμη φορά) ότι κάνει λιτότητα όχι στα του οίκου της αλλά στην ΕΡΤ-3.
Εάν αληθεύουν τα όσα έγραψε χθες το ΠΑΡΟΝ, στην ΕΡΤ-3 μειώνονται οι θέσεις εργασίας των συμβασιούχων κατά 19 άτομα! Την ίδια ώρα στη ΝΕΤ επειδή φαίνεται ότι δεν επαρκούν οι 1.800 δημοσιογράφοι αυξάνονται οι θέσεις κατά 51!!!
Η Διοίκηση της ΕΡΤ-3 πρέπει να δώσει αμέσως απαντήσεις για το αν...

ισχύουν τα επίσημα στοιχεία της ΕΡΤ ΑΕ, που έφερε στο φως η γνωστή κυριακάτικη εφημερίδα. Και εάν ισχύει οι μεν διοίκηση της ΕΡΤ-3 θα πρέπει να απολογηθεί γιατί δέχθηκε μείωση προσωπικού σε μία εποχή στην οποία το κανάλι υποτίθεται ότι απλώνει τα φτερά του.
Η δε διοίκηση της ΕΡΤ ΑΕ θα πρέπει να απολογηθεί γιατί επιλέγει να κάνει οικονομία στους συμβασιούχους (όπως της ζήτησε επιτακτικά η κυβέρνηση), μόνο στη Θεσσαλονίκη, στριμώχνοντας ουσιαστικά το τρίτο κρατικό κανάλι, μάλλον επειδή βρίσκεται εκτός Αθηνών.
Συγκεκριμένα, όπως έγινε επίσημα γνωστό η ΕΡΤ ΑΕ ενέκρινε 1010 θέσεις συμβασιούχων έργου. Η ΕΡΤ-3 παίρνει 107 από αυτές, ενώ πέρυσι είχε πάρει 126. Την ίδια ώρα, η Γενική Διεύθυνση Ενημέρωσης παίρνει 384 θέσεις, ενώ πέρυσι είχε πάρει 333!
Χαμένη εκτός από την ΕΡΤ-3 βγαίνει η ΕΡΑ που παίρνει φέτος 220 θέσεις έναντι 381 πέρυσι.
Rep Journ

3 σχόλια

  1. φυσικά και θα κόψουν θέσεις από την αργόσχολη ερτ...αν θέλεις πλήρωνε εσύ...και μάλιστα τους αιώνιους συμβασιούχους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Γιωργάκης προορίζεται από τους αμερικανούς να είναι ο ΙΔΕΩΔΗΣ πρωθυπουργός μιας υποτελούς Ελλάδας.
    Και αργόστροφος και δοσίλογος.
    Εντάξει με τους γνωστούς 4 καναλάρχες (Μπόμπολα, Λαμπράκη, Κυριακού, Αλαφούζο) ξέρουμε ότι τα έχουν συμφωνήσει.
    ΕΜΑΣ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΑΝ ή ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση