GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εφημερίδεεεεεεεεεεςς‏...

6 σχόλια

  1. ΓΙΑ ΚΟΙΤΑ ΜΟΥΡΗ ΝΑ ΑΜΟΙΒΕΤΑΙ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΝ ΕΡΤ ΚΑΙ ΝΕΤ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΛΕΣΕ ΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΔΩ ΠΟΥΛΗΣΑΝΕ ΟΤΕ ΔΕΚΟ ΚΕΡΔΟΦΟΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΙ ΑΡΑΓΕ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΙΣΙΑΚΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΜΕ ΚΥΡΟΣ ΜΕ ΚΥΑΛΙΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΙ ΨΕΥΤΑΡΑΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΤΖΑΚ-ΠΟΤ
    Ο Γιωργάκης προορίζεται από τους αμερικανούς να είναι ο ΙΔΕΩΔΗΣ πρωθυπουργός άλλης μιας υποτελούς αποικίας τους στη βαλκανική.
    ΚΑΙ αργόστροφος ΚΑΙ δοσίλογος ΚΑΙ μισός (εξ’ αίματος) αμερικάνος.
    Εντάξει, με τους γνωστούς 4 καναλάρχες (Μπόμπολα, Λαμπράκη, Κυριακού, Αλαφούζο) ξέρουμε ότι τα έχουν συμφωνήσει.
    ΕΜΑΣ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΑΝ ή ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΦΙΛΟΙ, ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ.
    Θα μας σώσει ο Γιωργάκης από τη γρίπη H1N1.
    Ξέρετε γιατί;
    Γιατί έχει σχέδιο.
    Για όλα έχει σχέδια ο μπαγάσας (απλά δεν τα λέει για να μην του τα αντιγράψει αυτός ο παλιοχαρακτήρας ο Καραμανλής)
    Σοβαρά τώρα, να βγάλτε τα κομματικά γυαλιά και προσπαθήστε να δείτε την αλήθεια κατάματα Να δείτε αυτό που βλέπει και ένα μικρό παιδί, ή ένας τσοπάνης της Πέρα Βρύσης Καλαμπάκας.
    Αμφισβητείτε ότι ο Γιωργάκης χάθηκε με το κανό, αμφισβητείτε το πέσιμο με το ποδήλατο, αμφισβητείτε που έβαλε το κερί στο μανουάλι μαζί με το ποτηράκι το Πάσχα στην Πάρο (παρόλο που είναι και σε βίντεο στο youtube).
    Δεν μπορείτε να δείτε ότι είναι καθυστερημένο, η σκέψη του δεν έχει καμμία συνοχή.
    Τα νέα οράματα και τα άλλα αόριστα παραληρήματα που ευαγγελίζεται, τα διαβάζει σε αμερικάνικα περιοδικά ποικίλης ύλης. Εάν είχατε πραγματικά συνειδητοποιήσει περί τίνος πρόκειται θα τον είχατε πετάξει με τις κλωτσιές.
    Δεν κάνει το παιδί.
    Κάποιοι το βλέπουν, αλλά τώρα είναι αργά πιά.
    Μπλέξανε και δεν μπορούν να κάνουν πίσω.
    Σπρώχνουν και ότι γίνει.
    Καλά ξεμπερδέματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτόν και τις ανείπωτες βλακείες του, ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΧΝΑΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ, ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΑΙ, ΚΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟΥΣ ΦΟΒΙΖΕΙ, ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΕΙΣ. ΟΑΛ ΞΕΡΕΤΕ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ?? ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΡΧΗΣΕ ΤΟ ΒΡΙΣΙΔΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΠΛΟ. ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ.
    ΛΙΓΟ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟ ΧΑΖΟΓΙΩΡΓΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ
    5 ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΚΑΝΕ. ΠΟΛΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση