GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγχωνεύεται για να σωθεί ο Απόλλων Καλαμαριάς...

Από το http://www.dikisports.blogspot.com/ . Απόλλων Πόντου! Πιθανό σενάριο φαντάζει πλέον η συγχώνευση του Απόλλωνα Καλαμαριάς με τον Θερμα...

Από το http://www.dikisports.blogspot.com/
.
Απόλλων Πόντου!
Πιθανό σενάριο φαντάζει πλέον η συγχώνευση του Απόλλωνα Καλαμαριάς με τον Θερμαϊκό σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα της Θέρμης, γεγονός που αν τελικά γίνει πραγματικότητα, θα οδηγήσει τους "ροσονέρι" στο πρωτάθλημα της Γʼ Εθνικής. Ο ιστορικός Απόλλωνας δεν κατάφερε μέχρι χθες, ημέρα που πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του πρωταθλήματος της Βʼ Εθνικής, να βρει επενδυτή ικανό να καλύψει τα έξοδα του πιστοποιητικού συμμετοχής στο ερχόμενο πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας. Αυτό σημαίνει πως ο σύλλογος της Καλαμαριάς κινδυνεύει με υποβιβασμό στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα προκειμένου να διαγραφούν οι οφειλές προς το Δημόσιο και να μετατραπεί από ΠΑΕ σε ερασιτεχνικό σωματείο.
Ο μόνος τρόπος για να ...

ξεφύγει ο Απόλλωνας από το αδιέξοδο στην παρούσα φάση είναι η συγχώνευση με τον Θερμαϊκό, ομάδα Γʼ Εθνικής, κάτι που βρίσκει σύμφωνους τους διοικούντες τον σύλλογο της Θέρμης καθώς αποφάσισαν να αποδεχτούν την πρόταση που τους κατέθεσε ο επικεφαλής της "κοκκινόμαυρης" ΠΑΕ, Παναγιώτης Σολομωνίδης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΤΑΠ Θερμαϊκός :
"Με ομόφωνη γνώμη της γενικής συνέλευσης του Θερμαϊκού Θέρμης, αποφασίστηκε όπως το ΤΑΠ μετατραπεί σε ΠΑΕ τις προσεχείς ημέρες. Η γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη πήρε αυτή την απόφαση, μετά από την πρόταση που κατέθεσε ο επιχειρηματίας κ. Παναγιώτης Σολομωνίδης για την αγορά των μετοχών της ΠΑΕ Θερμαϊκός και τη μετονομασία της σε Νέος Απόλλων Πόντου.Διορίστηκε τετραμελής επιτροπή που αποτελείται από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη κ. Γιώργο Γκιζάρη, τον πρόεδρο του Αθλητικού Κέντρου Θέρμης κ. Παύλο Χρυσοχόου, το μέλος του συλλόγου κ. Νικόλαο Τζώτζη και το επίσης μέλος κ. Δημαρχόπουλο Παναγιώτη, που θα κάνουν συνάντηση με τον κ. Σολομωνίδη, για να προχωρήσουν οι διαδικασίες μετατροπής του ΤΑΠ σε ΠΑΕ. Έως την προσεχή Δευτέρα θα υπάρξουν εξελίξεις".
Σε περίπτωση οριστικής συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών, ο Απόλλων Καλαμαριάς πιθανότατα θα μετονομαστεί σε Νέος Απόλλωνας Πόντου και θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γʼ Εθνικής τη νέα σεζόν, ενώ ο Θερμαϊκός θα επιστρέψει στις ερασιτεχνικές κατηγορίες. Να σημειωθεί πως αν η συγχώνευση γίνει πραγματικότητα, οι νυν παίκτες του Απόλλωνα θα μείνουν ελεύθεροι και θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από εκείνους αν θα παραμείνουν στους "ροσονέρι" με διαφορετικούς όρους στα συμβόλαιά τους.

3 σχόλια

  1. Οι μεγαλο-καρχαρίες χρειάζονται πρωθυπουργούς "yes man" για να κάνουν τις δουλειές τους όμορφα και παστρικά.
    Ο Καραμανλής, ποτέ δεν ήταν yes man και φαίνεται ότι ούτε και θα γίνει στο μέλλον.
    Ο Γιωργάκης όμως;
    Ο Γιωργάκης ξέρει πολύ καλά από ΕΠΙΤΑΓΕΣ και πάρε-δώσε. Ήταν μεγάλο ρεζιλίκι γι' αυτόν που τον πήρανε χαμπάρι τo Φλεβάρη με τις ΜΥΣΤΙΚΕΣ του συναντήσεις με κάμποσους από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες της χώρας.
    Τί δουλειές να σκαρώνει άραγε ο Γιωργάκης με αυτούς του φραγκοφονιάδες πονηρούληδες;
    ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΙΣΩΣ;
    Κάτι μου θυμίζει.
    Βίοι παράλληλοι με τη Siemens και τον Τσουκάτο;
    Δυστυχώς γι' αυτούς όμως, ποντάρουν σε λάθος άλογο, κακό του κεφαλιού τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΕΟΙ ΕΛΕΟΣ......
    ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ???.
    Τι ασυναρτησίες λέτε συνεχώς ρε χαζοχαρούμενοι πράσινοι αφισσοκολλητές;
    Άντε να κοιταχτείτε στον καθρέφτη ρε ανεγκέφαλα πρόβατα που θα μας κάνετε και υποδείξεις.
    Μπέεεεεε.....
    Μόνο το ότι σας εμπνέει ένα πλουσιόπαιδο από τα βόρεια προάστεια που, εκτός από πνευματικά καθυστερημένος, είναι και ξεπουλημένος στα μεγάλα συμφέρονται και στους αμερικάνους λέει ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ για το περιεχόμενο του εγκεφάλου σας.
    Κουφιοκεφαλάκηδες, έ κουφιοκεφαλάκηδες.
    Ούστ Κατέληδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον έχετε παρεξηγήσει το Γιωργάκη, ξέρει και οικονομικά και απ’ όλα ξέρει.
    Έχει και πτυχίο, το ξέρετε;
    Αληθινό, όχι μουσαντένιο.
    Επειδή οι περισσότεροι δεν ξέρετε τί πτυχίο έχει να σας πώ εγώ.
    Κοινωνιολογίας, μιλάω σοβαρά παιδιά.
    Μα την παναγία.
    Κοινωνιολογίας.
    Δηλαδή όπως λέμε πατριδογνωσίας, οικοκυρικών, χαρτοκοπτικής, τιγκελού-κοπτοραπτού, και λοιπά.
    Ξέρει τα πάντα για τη διακυβέρνηση της χώρας, τώρα τελευταία μάλιστα κάνει και εντατικό μάθημα στα Ελλήνικος.
    Πέρασε από την ΑΣΟΕΕ (απέξω), από τη Νομική (απέξω) από το Πολυτεχνείο (απέξω), από την Ιατρική (απέξω) και λοιπά, άστα να πάνε, γελάνε και οι μάντρες.
    ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΕΣ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΤΑ ΟΥΦΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
    Παιδιά συγνώμη δεν αντέχω άλλο τη σκεψη αυτή, με έπιασε ταχυπαλμία.
    Τόσος κόσμος στο πασόκ βρε παλληκάρια, που το ψωνίσατε αυτό το κουνουπίδι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση