GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο κ. Αντωνίου «λάλησε»!‏...

Από τον Θύμιο Παπανικολάου http://www.resaltomag.gr/ . Ο κ. Αντωνίου, με την έπαρση των καρεκλοκένταυρων (τα παράσιτα και οι γλείφτες των εξ...

Από τον Θύμιο Παπανικολάου
http://www.resaltomag.gr/
.
Ο κ. Αντωνίου, με την έπαρση των καρεκλοκένταυρων (τα παράσιτα και οι γλείφτες των εξουσιών), κομπάζει ημιμαθώς: «Κάτω τα χέρια από την ομάδα. Τέλος στην απαξίωση των ανθρώπων της»!!!
Φαίνεται ότι ο κ. Αντωνίου δεν γνωρίζει και το περιεχόμενο των λέξεων που χρησιμοποιεί. Απλώς πρέπει κάτι να πει για να δικαιολογήσει το ρόλο του και να ταυτίσει την ομάδα με τους «ανθρώπους» που την έχουν οδηγήσει σε αυτό το πολύχρονο χάλι, δηλαδή τους ομοίους του.
Ποιοι απαξιώνουν την ομάδα; Οι κριτικές των απλών φιλάθλων που δεν έχουν κανένα οικονομικό ή άλλο όφελος ή οι «άνθρωποι» της ομάδας που σαν βδέλλες είναι κολλημένες πάνω της;
Ποιοι απαξιώνουν την ομάδα; Οι εκατοντάδες φωνές αγωνίας και κριτικής ή η ΠΡΑΚΤΙΚΗ και τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ αυτών των «ανθρώπων» που ο κύριος Αντωνίου απαιτεί να μη τους «απαξιώνουν»;
Λίγη σεμνότητα και αυτογνωσία δεν θα έβλαπτε κ. Αντωνίου.
Δεν ήταν οι «κριτικές», και μάλιστα τόσο κραυγαλέα επαληθευμένες, που «απαξιώνουν» την ομάδα, αλλά...

το πρακτικό έργο σας και τα οι αλλόκοτες συμπεριφορές του προπονητή της.
Την ομάδα την έχουν απαξιώσει τα θλιβερά αποτελέσματα που φέρνει επί των ημερών σου και ημερών του Τεν Κάτε: Οι περσινοί διασυρμοί, το εφετινό ξεκίνημά της, οι θλιβερές επιλογές σας και οι πομπώδεις δηλώσεις σας.
Είσαι ένας από αυτούς κύριε Αντωνίου που «απαξιώνουν» την ομάδα, όπως και προπονητής που επέλεξες και …(να μην επεκταθούμε προς το παρόν).
Μάθε πρώρα να κοιτάζεις το καθρέπτη και να κάνεις την αυτοκριτική σου πριν ξεστομίζεις τις αρλούμπες σου εναντίον του κόσμου του Παναθηναϊκού προσβάλλοντάς τον τόσο βάναυσα.
Και μην αναζητάτε «διαβόλους» για να δικαιολογήσετε τα έργα σας.
Ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν τρώει κουτόχορτο…

1 σχόλιο

  1. ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΛΕΟΣ......
    ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ???.
    Τι ασυναρτησίες λέτε συνεχώς ρε χαζοχαρούμενοι πράσινοι αφισσοκολλητές;
    Άντε να κοιταχτείτε στον καθρέφτη ρε ανεγκέφαλα πρόβατα που θα μας κάνετε και υποδείξεις.
    Μπέεεεεε.....
    Μόνο το ότι σας εμπνέει ένα πλουσιόπαιδο από τα βόρεια προάστεια που, εκτός από πνευματικά καθυστερημένος, είναι και ξεπουλημένος στα μεγάλα συμφέρονται και στους αμερικάνους λέει ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ για το περιεχόμενο του εγκεφάλου σας.
    Κουφιοκεφαλάκηδες, έ κουφιοκεφαλάκηδες.
    Ούστ Κατέληδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση