GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Αεροπορία χτίζει ξενώνα μέσα στο δάσος του Υμηττού…

Γράφει ο Ο.Τ.Α-κουστής http://kafeneio-gr.blogspot.com/ . Από τις αρχές Ιουνίου κάτοικοι, δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης και φορεί...

Γράφει ο Ο.Τ.Α-κουστής
http://kafeneio-gr.blogspot.com/
.
Από τις αρχές Ιουνίου κάτοικοι, δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης και φορείς του Δήμου Βύρωνα καταγγέλλουν ότι στο χώρο του στρατοπέδου Σακέτα σε πευκόφυτη περιοχή του Υμηττού, διενεργούνται εκτεταμένες οικοδομικές εργασίες για την ανέγερση κτίσματος εμβαδού κάτοψης πολλών εκατοντάδων τετραγωνικών μέτρων.
Μέλη των Επιτροπών Κατοίκων Βύρωνα και Καισαριανής και δημοτικοί σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης του δήμου, επισκέφτηκαν το διοικητή του Στρατοπέδου, Χαρ. Τουράτζωφ και ζήτησαν να μάθουν τι ακριβώς συμβαίνει.
Ο Διοικητής, ισχυρίστηκε ότι...

δεν γνώριζε ούτε τον αριθμό οικοδομικής αδείας, ούτε τα τετραγωνικά μέτρα που χτίζονται εντός του στρατοπέδου, ούτε την χρήση για την οποία προορίζονται τα κτίσματα, παρά μόνο ότι προορίζονται γενικά για ανάγκες διοικητικής μέριμνας. Επίσης, αρνήθηκε να δώσει το όνομα του εργολάβου, και παρέπεμψε στο Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας..
Παρά τις ενέργειες αυτές, οι εργασίες συνεχίζονταν -ακόμα και τις Κυριακές χωρίς φυσικά σχετική άδεια από την επιθεώρηση Εργασίας- και μάλιστα μία από αυτές παρουσία(!) του προέδρου του Συνδέσμου Προστασίας- Ανάπτυξης Υμηττού(ΣΠΑΥ) και Δημάρχου Βύρωνα Νίκου Χαρδαλιά αλλά και στελεχών του Συνδέσμου, οι οποίοι λίγα μέτρα πιο δίπλα αδιαφορούσαν για την ουσία (την οικοδόμηση στο δάσος), αλλά ενδιαφερόντουσαν για την συμμετοχή τους σε επικοινωνιακή φιέστα (περιβαλλοντική δράση με την υποστήριξη τηλεοπτικού σταθμού) πραγματοποιώντας προγραμματισμένο πότισμα –στην ποτισμένη γη από την προηγηθείσα βροχόπτωση!!!– των δενδρυλλίων που φυτεύτηκαν το Νοέμβριο του 2008.
Αντί της οικοδόμησης νέων κτιρίων –μη αναγκαίων μάλιστα!– στρατιωτική, πολιτική ηγεσία αλλά και οι δημοτικές αρχές, θα έπρεπε να προγραμματίζουν την μετακίνηση των στρατοπέδων εκτός Αττικής και την απόδοση του χώρων, στο πράσινο για να το χαίρονται οι πολίτες…

6 σχόλια

  1. Σε αυτό το μπουρδέλο που λέγετε ΕΟΤ στην οδό Σούτσου, η απαγόρευση για το κάπνισμα σε δημόσιους χώρους δεν έχει περάσει, δεν την γνωρίζουν, έχουν χεσμένους και νόμους και συναδέλους που δεν καπνίζουν, και πρώτοι και καλύτεροι κάτι διευθυντές, διευθύντριες, τμηματάρχες και τμηματάρχησες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαλά η αεροπορία ακολουθεί το παράδειγμα της εκκλησίας. Ο ΥΠΕΧΩΔΕΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ, ΤΙ ΚΑΝΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ¨Ολο τις ίδιες βλακείες λένε συνεχώς τα χαζά και αγράμματα πρασινοφρουράκια, είναι τόσο δύσκολο να πείτε μια πολιτική θέση;
    Ολημερίς και οληνυχτίς τη βαράτε την περδικούλα σας εκεί στο πασόκ και σας έχει βαρέσει κατακέφαλα.
    Πιό γραφικοί και από τον οικολόγο Βεργή έχετε γίνει.
    Θα μου πείς εάν δεν ήμασταν ηλίθια θα εμπνεόμαστε από το βλακογιώργο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από το όνομα του διοικητή ο οποίος εκτελεί καθήκοντα φιλιππινέζας του Γιάγκου μάλλον πρόκειται για κατοικίες ανωτάτων αξιωματικών διότι οι θρακομακεδόνες είναι μακρυά και δεν είναι και Υμηττός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι πολιτικοι κρυβουν τις περιουσίες τους πίσω από εταιρειες οφ σορ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επιτέλους ας σταματήσουν κάποιοι κακεντρεχείς για μικροπολιτικούς λόγους να προσπαθούν να πλήξουν ανθρώπους και προσπάθειες!
    Στην δήθεν επικοινωνιακή φιέστα(!), που αφορούσε στο κάλεσμα του ΣΠΑΥ και του ΣΚΑΙ για το πότισμα των 15.000 δενδρυλίων που φυτεύθυκαν πριν λίγους μήνες στα πλαίσια της αναδάσωσης των καμένων εκτάσεων(είχε συμβολικό χαραχτήρα με δεδομένο ότι τα δένδρα ποτίζονται καθημερινά) δεν συμμετείχε μόνο ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς,αλλά και οΥπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Τρυγάζης, και οι αντινομάρχες της Αθήνας Πασβαντίδης και Χρονόπουλος, εκπρόσωποι των παρατάξεων του Π.Κόνσουλα και κ.Σταθόπυλου, της αντιπολίτευσης του Βύρωνα και πλήθος εθελοντών!
    Όσο για την αντίδραση που σήμερα επικαλείσαι κρυμμένος πίσω από την ανωνυμία σου(γιατί άραγε???!!!) σε παραπέμπω στα παρακατω links:

    http://www.dimosbyrona.gr/article.php?id=1470

    http://press-gr.blogspot.com/2009/07/blog-post_2376.html

    Μπράβο στον ΣΠΑΥ καιστον Δήμαρχο Βύρωνα, που αν και προερχόμενος από την ΝΔούλα δεν μασάει τα λόγια του , όταν πρόκειται για τον Υμηττό! Εδώ δεν δίστασε να τα βάλει με τον Χριστόδουλο, τον Μεϊμαράκη και τους στραταίους θα φοβηθεί?!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση