GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολο το παρασκήνιο της απόλυσης Κοραντή...‏

Aπό το http://vasilisp.com/blogs . Φυλαγε τα ρουχα σου...

Aπό το http://vasilisp.com/blogs
.
Φυλαγε τα ρουχα σου...

16 σχόλια

  1. Απλά του είπαν του μπουχέσα οι κολλητοί του Βαρδινογιάννης, Μπόμπολας, Λαμπράκης τον διώχνεις ή σε ρίχνουμε. Ο ταπεινός δούλος των νταβατζήδων αμέσως υπάκουσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καραμανλή Καραμανλή Καραμανλή
    Καραμανλή Καραμανλή μπουχέσα
    Είσαι για την πούτσα και για να χέζεις μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με "εντολή" Μπόμπολα, Βαρδινογιάννη, Καλογρίτσα και Μαρκογιανάκη, φαγώθηκε ακαριαία ο Κοραντής.
    Οι μεγαλοεπιχειρηματίες μέσα απο τις απομαγνητοφωνήσεις εμφανιζόντουσαν- δίχως το λούστρο των ΜΜΕ που ελέγχουν-να νταλαβερίζονται με απαγωγείς και δολοφόνους!
    Οι δύο πρώτοι μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, τηλεφώνησαν οι ίδιοι στον Καραμανλή και του είπαν
    -Τι προτιμάς, να φύγει ο Κοραντής η να φύγεις εσύ;

    Τον άγχωσαν μάλιστα τόσο πολύ που όποιον βρήκε εύκαιρο, τον διόρισε επικεφαλής της ΕΥΠ με θητεία το πολύ 8 μηνών. Καθότι το Μάρτιο θάχουμε αναγκαστικά εκλογές και το ΠΑΣΟΚ, δύσκολα θα κρατήσει στη θέση του τον εκλεκτό του Καραμανλή.
    Ηταν τόση η πρεμούρα να βρουν αντικαταστάτη του Κοραντή εκεί στο Μαξίμου, ώστε προς στιγμήν σκέφτηκαν τον Πάνο Σόμπολο, στη συνέχεια τις Κατερίνα Παπακώστα και Μαριάννα Πυργιώτη, πριν καταλήξουν στον Παπαγγελόπουλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υποψιάζομαι,…. Ότι η Περίφημη Μεταρύθμιση της Παιδείας που μας ετοιμάζουν, ακολουθώντας κατά πόδα τις άλλες Περίφημες, Μεταρυθμίσεις, για κάποιους γίνετε!
    Και ποιοι είναι αυτοί στην περίπτωση αυτή;
    Μα τα κονομημένα, των κονομημένων μαμάδων και μπαμπάδων τέκνα που βρίσκονται σε ιδιωτικά σχολεία!
    Και γιατί; Είναι απλό, με τις Πανελλαδικές τα ιδιωτικά έβαζαν και βάζουν λίγους σε ΤΕΙ-ΑΕΙ, άσε που μετά και αυτοί –αυτές που βάζουν τα βρίσκουν μπαστούνια εκεί πέρα, άσε που για να δεις επιστήμονα κύρους που να έχει ξεκινήσει από ιδιωτικό σχολείο πρέπει να έχεις τηλεσκόπιο, το μόνο που τα καταφέρνουν καλά είναι στην βόλεψη, εκεί έχουν βγάλει δέκα Πανεπιστήμια, ο ένας τον άλλο, ο κολλητός του λεφτά, ο κολλητός του πολιτικάντη, και πάει λέγοντας, η περίφημη συμμαχία των φελλών!
    Αυτά τα τέκνα είναι που στοχεύει η Μεταρύθμιση να αναβαθμίσει, να πάψει η κοινωνία να θεωρεί πως όποιος πάει σε ιδιωτικό σχολείο, ανάλογα και με την τσέπη έχει εξασφαλίσει και βαθμούς και απολυτήριο, και Πανεπιστήμιο, και εξέλιξη.
    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΝΝΟΟΥΜΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ολόκληρο μηχανισμό έχει στήσει το ΠΑΣΟΚ στο ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ.

    Ένας ολόκληρος μηχανισμός που θυμίζει... εργοστάσιο δουλεύει στην Ιπποκράτους γύρω από τα ιντερνετικά μέσα, το διαδίκτυο, τα μπλογκ και τις ιστοσελίδες, προκειμένου να παρακολουθεί η ηγεσία του ΠαΣοΚ ανά πάσα στιγμή τι γίνεται, τι λέγεται, τι διαμορφώνεται, τι κλίμα δημιουργείται, καθετί που διακινείται στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης.

    Καθημερινά στα γραφεία του ΠαΣοΚ οι επιτελείς που χειρίζονται τα ψηφιακά μέσα ενημερώνουν σε διάφορα επίπεδα την ηγεσία του ΠαΣοΚ, ώστε να γνωρίζει όλα όσα συμβαίνουν στο διαδίκτυο, ακόμη και όσα διακινούνται ... υπό μορφήν ψιθύρου...

    Η δουλειά που γίνεται είναι μοιρασμένη και εμπλέκονται πολλοί τομείς, επικοινωνίας κυρίως, το γραφείο του προέδρου υπό την Τίνα Μπιρμπίλη, ο Γιώργος Πετρουλάκης, που παρέχει τις γνώσεις και την τεχνική επιμέλεια, αλλά και άλλοι τομείς και πολλά άλλα στελέχη.
    Όλοι εργάζονται σ' έναν οργανωτικό σκελετό κάθετα και οριζόντια, ώστε η ενημέρωση να παρέχεται σε χρόνο dt.

    Ύστερα, γύρω-γύρω από την Ιπποκράτους, σαν ένας άλλος ιστός αράχνης, έχει απλωθεί ένα δίκτυο φίλων, εθελοντών και μελών του κόμματος που όταν ανιχνεύσουν κάτι παρεξηγήσιμο σε κάποια ιστοσελίδα ακόμα και βουλευτού ή στελέχους αμέσως βαράνε συναγερμό, στέλνουν μηνύματα, κάνουν chat, ειδοποιούν το ΠαΣοΚ...

    Επίσης, για ό,τι τους φαίνεται ασυνήθιστο, τους έχει κάνει εντύπωση, ένα γεγονός στην πόλη όπου ζούνε το οποίο τους παραξενεύει, ενημερώνουν αμέσως το Κίνημα. Από τέτοια στο ΠαΣοΚ ουκ ολίγα...

    Και επειδή όλοι κινούμαστε πλέον σε ρυθμούς διαδικτύου, οι ειδικοί έχουν ανά πάσα στιγμή ανοιχτό το laptop τους. Τι θέλουν να δούνε; Εξετάζουν τις συνέπειες μιας είδησης, αν είναι σκόπιμη, αν εξυπηρετεί κάποιους ή κάποιον, αν είναι αληθής, αν κρύβονται πίσω από αυτήν συμφέροντα και ποια, αν πρόκειται για κάτι που δεν ήταν γνωστό και τώρα αποκαλύπτεται, αν μια είδηση σε κάποιο μπλογκ συμπαρασύρει και δημιουργεί γεγονότα και αντιδράσεις και φυσικά αν προκαλεί αρνητικό ή θετικό κλίμα για το ΠαΣοΚ.

    Μάλιστα ορισμένες ειδήσεις γράφονται στα μπλογκ και από βουλευτές του ΠαΣοΚ και μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα κάτι που συνέβη βρίσκεται γραμμένο εκεί ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ και για τον ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ .

    Μέχρι και οι ερωτήσεις των βουλευτών της αντιπολίτευσης καταγράφονται στα μπλογκ, καθώς γνωρίζουν ότι έχουν μεγάλη αναγνωσιμότητα. Μάλιστα ορισμένοι βουλευτές που έχουν πιάσει το νόημα και αντιλαμβάνονται ότι το κλίμα που δημιουργείται συμπαρασύρει τα πάντα, δημοσιεύουν στο διαδίκτυο τις ερωτήσεις εκείνες που ξέρουν ότι θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον και των υπόλοιπων Μέσων Ενημέρωσης ώστε να πάρει διάσταση η καταγγελία ή η αποκάλυψη.

    Συχνός... πελάτης των μπλογκ είναι ο Μιχάλης Καρχιμάκης και όσοι βουλευτές υπογράφουν μαζί του κείμενα ερωτήσεων για μίζες, προσλήψεις στο Δημόσιο, κακοδιαχείριση, σπατάλες, παρασκήνια και πολλά άλλα.

    Το «Αυτί και το Μάτι» του ΠαΣοΚ είναι, με δυο λόγια, το διαδίκτυο και καθημερινά δεκάδες άτομα εργάζονται ώστε η ηγεσία του Κινήματος να γνωρίζει τι κινείται και τι αναπνέει στην μπλογκόσφαιρα. Όλα αυτά τα αναφέρει η κυριακάτικη εφημερίδα «Το Παρόν».

    Και φυσικά το διαδίκτυο είναι και το «Στόμα» του κόμματος, αφού όπως κατά καιρούς έχει γραφεί στα ψιλά ορισμένων εφημερίδων μόνο για τα ...συντροφικά μπλόγκ ( για την συντήρηση τους ) η Ιπποκράτους δαπανά μηνιαίως 30.000 Ευρώ.

    Όλος αυτός λοιπόν ο μηχανισμός που έχει στηθεί αποτυπώνεται στα επιμέρους ευρήματα των δημοσκοπήσεων, όπου το ΠαΣοΚ κυριαρχεί στις νεανικές και μεσαίες ηλικίες με σημαντική διαφορά. Κυριαρχεί δηλαδή στις ηλικίες του διαδικτύου.

    Στην Ιπποκράτους θεωρούν το διαδίκτυο το ανερχόμενο μέσο πληροφόρησης που έχει σιγά-σιγά υποκαταστήσει σημαντικό κομμάτι του παραδοσιακού τύπου.
    Κινούνται λοιπόν τόσο στο προσκήνιο , όσο και στο...παρασκήνιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΑΝ ΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ ΤΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΣΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΧΕΣΤΡΑ ΣΟΥ.
    ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΕΜΕΙΣ.
    ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 15 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΗΜΕΡΑ..

    και για να μην ξεχνιώμαστε..

    ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΣΥΜΠΑΣΑ Η ΔΕΞΙΑ

    εν Ελλάδι και Κύπρω...

    -15 Ιουλίου 1965 σύμπασα η εθνικόφρων παράταξη επέβαλε το πραξικόπημα των Ιουλιανών πραιτώρων που ετοίμασαν και οργάνωσαν τη Χούντα.

    -15 Ιουλίου 1974 σύμπασα η εθνικόφρων (παράφρων) παράταξη σχεδίασε την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο.


    Τα ιουλιανά φέραν τη Χούντα και η χούντα έφερε τους Τούρκους..

    Να σας χαιρόμαστε ελληναράδες μας δεξιοί κάθε απόχρωσης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 15 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΗΜΕΡΑ..

    και για να μην ξεχνιώμαστε..

    ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΣΥΜΠΑΣΑ Η ΔΕΞΙΑ

    εν Ελλάδι και Κύπρω...

    -15 Ιουλίου 1965 σύμπασα η εθνικόφρων παράταξη επέβαλε το πραξικόπημα των Ιουλιανών πραιτώρων που ετοίμασαν και οργάνωσαν τη Χούντα.

    -15 Ιουλίου 1974 σύμπασα η εθνικόφρων (παράφρων) παράταξη σχεδίασε την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο.


    Τα ιουλιανά φέραν τη Χούντα και η Χούντα έφερε τους Τούρκους..

    Να σας χαιρόμαστε ελληναράδες μας δεξιοί κάθε απόχρωσης..






    15 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΗΜΕΡΑ..

    και για να μην ξεχνιώμαστε..

    ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΣΥΜΠΑΣΑ Η ΔΕΞΙΑ

    εν Ελλάδι και Κύπρω...

    -15 Ιουλίου 1965 σύμπασα η εθνικόφρων παράταξη επέβαλε το πραξικόπημα των Ιουλιανών πραιτώρων που ετοίμασαν και οργάνωσαν τη Χούντα.

    -15 Ιουλίου 1974 σύμπασα η εθνικόφρων (παράφρων) παράταξη σχεδίασε την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο.


    Τα ιουλιανά φέραν τη Χούντα και η Χούντα έφερε τους Τούρκους..

    Να σας χαιρόμαστε ελληναράδες μας δεξιοί κάθε απόχρωσης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΥΤΟ ΤΟ μαστουρωμένο κωλόπαιδο
    //vasilisp.com/blogs ΣΙΓΟΥΡΑ
    ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ
    ΤΟΝ/ΤΗΝ ΑΣΗΜΩΝΗ.

    ΔΗΛΑΔΗ τώρα εξήγησέ μας Καψαμπέλη.
    "...Η δουλειά που γίνεται είναι μοιρασμένη και εμπλέκονται πολλοί τομείς, επικοινωνίας κυρίως, το γραφείο του προέδρου υπό την Τίνα Μπιρμπίλη, ο Γιώργος Πετρουλάκης, που παρέχει τις γνώσεις και την τεχνική επιμέλεια, αλλά και άλλοι τομείς και πολλά άλλα στελέχη.
    Όλοι εργάζονται σ' έναν οργανωτικό σκελετό κάθετα και οριζόντια, ώστε η ενημέρωση να παρέχεται σε χρόνο dt..."
    ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ .....η
    Μπιρμπίλη η Τίνα και ο Πετρουλάκης, κρίνουν
    πόσα και πότε θα πάρεις εσύ και οι άλλοι, αναλόγως την δουλειά-προπαγάνδα !
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ //vasilisp.com/blogs ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ.

    Και δεν μας λες ρε αδελφέ.
    Αυτή η Μπιρμπίλη ..καλό μουνί ?
    Ή είναι απο αυτές τις γνωστές Παλιοπατσαβούρες του πασοκ ?
    Και αυτός ο Πετρουλάκης ...κανονικός ¨η Λούγκρα του κερατά ?

    ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ.
    ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΡΩΤΟΒΡΙΣΟΥΜΕ.
    ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ. ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΤΕ ΝΤΕΜΕΚ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
    ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ 30.000 ΕΥΡΩ. ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ?
    Ή
    ΑΥΤΑ: ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΠΑΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΚΑΙ ΜΟΥΝΑΚΙΑ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΛΑΔΟΞΙΝΟ ΚΑΙ ΡΙΓΑΝΗ ?

    ΟΥ....ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΛΕΡΕΣ ΠΑΣΟΚ..
    ΚΩΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΕΚΤΟΞΕΥΕΤΑΙ ΣΤΑ ΥΨΗ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ. 87 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ!
    **********************************************************

    Παρά τα «μαγειρέματα» των δεικτών και τις ευκαιριακές ρουσφετολογικές προσλήψεις στο Δημόσιο, η ανεργία έφτασε στο 9,4% για τον Απρίλιο. Επιβεβαιώνονται, δυστυχώς, με τον χειρότερο τρόπο οι φόβοι μας για την εκρηκτική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην αγορά εργασίας.

    Μέσα σε ένα χρόνο, (Απρίλιος 2008-Απρίλιος 2009) ο αριθμός των ανέργων αυξήθηκε κατά 87.000 άτομα. Οι άνεργοι στη χώρα μας αγγίζουν το μισό εκατομμύριο και δυστυχώς πλήττονται περισσότεροι οι νέοι και οι γυναίκες. Όλα αυτά, με βάση τα επίσημα στοιχεία.

    Έχουμε επισημάνει κατά καιρούς ότι η ανεργία είναι ένα μείζον θέμα το οποίο θέλει προσοχή, για αυτό έχουμε κάνει και συγκεκριμένες προτάσεις για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Τα ωραία λόγια και οι εξαγγελίες της ηγεσίας του Υπουργείου Απασχόλησης δεν αρκούν Η ανεργία καλπάζει και η χώρα χρειάζεται επειγόντως σχέδιο για την ανάπτυξη, την εργασία και την κοινωνική προστασία. Τέτοιο σχέδιο η σημερινή κυβέρνηση έχει αποδείξει ότι δεν διαθέτει.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΠΙΟ ΚΡΥΟ ΑΣΤΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ!
    Πάντα τέτοια μπόϋδες.
    Ευτυχώς δηλαδή γιατί με τη ζέστη τέτοια χρειαζόμαστε.
    Μπρρρ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 12:23,
    Θές διακοπές επειγόντως
    Εάν δεν γίνει τίποτε κοιτάξου σε κανα γιατρό γιατί χάνεις λάδια σαν τον αρχηγό σου.
    Να το κοιτάξεις παιδί μου, πρώτα η υγεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Άν και έχουν περάσει 40 μέρες ακόμα στριφογυρίζει στο μυαλό μου η μεγάλη έκπληξη της εκλογικής αναμέτρησης των ευρωεκλογών 2009:
    1.650.000 συμπατριώτες μας έτρεξαν στις κάλπες να ψηφίσουν τη Ν.Δ.!!!!!
    Ποιός είπε μωρέ ότι η Ελλάς είναι ένα απέραντο φρενοκομείο ;;;ποιός;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κώστας Καραμανλής,

    συνέστησε συμμορία με σκοπό την με δόλο άνοδο στην εξουσία και την καταλήστευση του δημοσίου πλούτου.

    Καραμανλής,

    ότι πιο ψεύτικο,
    ότι πιο άτιμο,
    ότι πιο διεφθαρμένο,
    ότι πιο αντιδημοκρατικό,
    ότι πιο χειρότερο συνέβη στη χώρα μεταπολιτευτικά.
    ο "μεσαίος" χώρος...

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ!
    ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πόσο μαλάκας είσαι ρέ Καραμανλή!
    Πόσο πολύ μαλάκας!
    Άντε λίγο ακόμα και τον κατέκτησες τον τίτλο του εθνικού μας ΜΑΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 15 Ιουλ 2009 6:39:00 μμ



    ΑΤΙΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΛΗΤΑΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση