GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξάντληση...

Από το http://panic-gr.blogspot.com . Ο Προκόπης Παυλόπουλος δήλωσε ότι η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία.Βέβαια κάθε φορά που είχαμε ...

Από το http://panic-gr.blogspot.com
.
Ο Προκόπης Παυλόπουλος δήλωσε ότι η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία.Βέβαια κάθε φορά που είχαμε πρόωρες εκλογές έτσι δήλωναν οι κυβερνόντες. Το έργο το είχαμε δει και με το Σημίτη. Από την μία έχουμε την ΝΔ να κάνει φοροεπιδρομές, κι από την άλλη έχουμε ένα ΠΑΣΟΚ (και γενικά όλη την αντιπολίτευση) να αντιδρά χωρίς όμως να προτείνει λύσεις.Επίσης έχουμε τους βουλευτές να δηλώνουν Πόθεν Έσχες που πιο πολύ μοιάζει με πόθεν... αίσχος αφού λένε τι έχουν όχι όμως και πως τα απέκτησαν. Ή αν δηλώνουν το "πως" τότε κάτι βρομάει και δεν τα λεεί ο Τύπος. Τουλάχιστον αυτά λέει η απλή κοινή λογική.

13 σχόλια

  1. Κρίμα που δεν είναι το Χαζο-γκιόργκο κυβέρνηση να αντιμετωπίσει την παγκόσμια κρίση!
    Κεφάλι ο δικός σου και ξέρει τί κάνει, ειδικά τα οικονομικά τα κατέχει σε βάθος.
    Αυτή τη φορά δεν θα βάλει Υπουργό Εθνικής Οικονομίας τον ηθικό αυτουργό του Χρηματιστηρίου τον Παπαντωνίου ούτε τον τηλεστάρ άσχετο καθηγηταρά με το σηκωμένο φρύδι, το Χριστοδουλάκη.
    Θα βάλει τη Λούκα, που έχει εξίσου σοβαρό ύφος, σοφιστικέ γυαλάκια και αντίστοιχο τουπέ, μόνο που δεν ξέρει να ξεχωρίσει το ομόλογο από τη μετοχή.
    Η Λούκα σώζει το τραπεζικό σύστημα, μειώνει τη φοροδιαφυγή (όπως και επί Σημίτη), θα αυξήσει τις συντάξεις (όπως και επί Σημίτη), θα εξαφανίσει τα ολιγοπώλια (όπως και επί Σημίτη) και θα μειώσει το δημόσιο χρέος (όπως και επί Σημίτη).
    Κύριοι πασόκοι, αυτά τα παραμύθια κανείς λογικός άνθρωπος δεν πρόκειται να τα πιστέψει, εκτός από νεαρά ονειροπόλα φοιτητάκια ή γέρους με βαρύ αλτσχάϊμερ.
    Μέσα σας, ούτε εσείς οι ίδιοι δεν τα πιστεύετε, αλλά τι να κάνετε;
    Με αυτόν τον κουφιοκεφαλάκη που επιλέξατε για αρχηγό περιμένατε να σας παίρνει κανείς στα σοβαρά;
    ΟΛΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΝΑ ΚΥΝΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ
    Πριν από 10 χρόνια τελείωσε το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έζησε η Ελλάδα από καταβολής της ύπαρξής της.
    Το ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ, που χρηματοδότησε το πασοκο-καθεστώς καταστρέφοντας εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες.
    Ο Παπαντωνίου έλεγε να αγοράζουμε μετοχές λόγω της «ισχυρής» οικονομίας, η διορισμένη από το Σημίτη Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς του Σταύρου Θωμαδάκη ενέκρινε αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου ακόμη και στα περίπτερα, ενώ οι πασοκικές φυλλάδες/παπαγαλάκια μας διαφήμιζαν τις τρομερές προοπτικές τους.
    Βέβαια, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2000 ο κοντο-ελιάς έλεγε στους κατεστραμένους άς πρόσεχαν και κλείνει την υπόθεση το 2001 με μία ωραία εξεταστική της Βουλής.
    Με τον ειδικό νόμο περί ευθύνης υπουργών φρόντισε επίσης και να τους απαλλάξει (μαζί με τους υφισταμένους τους) από οποιαδήποτε νομική ευθύνη (πενταετής παραγραφή, πχ. βλ. δίκη ΔΕΚΑ-τα λεφτά των ταμείων).
    Βολεύτηκαν όμορφα οι επιχειρηματίες που ξεπούλησαν χρυσάφι τις εταιρίες-ψοφίμια, οι δημοσιογράφοι-παπαγαλάκια με τις μίζες τους, οι χρηματιστές με τις προμήθειές τους αλλά και το πασόκ με την υποστήριξή των καναλαρχών στις εκλογές.
    Και ο χαζός λαός βέβαια έμεινε με το μουτζούρη.
    Όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος!
    Και τώρα ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ μας λένε να τους ψηφίσουμε για να διώξουν την διαφθορά από την Ελλάδα!
    Πόση πράσινη υποκρισία, πόσο πράσινο ψέμμα, πόσο πράσινο δούλεμα.
    Δώστε στους κλέφτες να καταλάβουν ότι δεν είμαστε όλοι οι Έλληνες πρόβατα, σαν τους πληρωμένους πράσινους αφισσοκολλητές του διαδικτύου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την παγκόσμια κρίση την έχετε ακούσει εσείς οι πράσινοι αφισσοκολλητές;
    Το προβλεπόμενο έλλειμμα της Αμερικής, της Βρετανίας, της Ιαπωνίας και της Γαλλίας για το 2009 το γνωρίζετε;
    Ο καλύτερος θα έχει 9,5% (και δεν κουβαλάνε και τους τόκους του χρέους που έχουμε εμείς).
    Το ότι η μείωση εξαγωγών στη Γερμανία και την Ιαπωνία έχει ξεπεράσει το 40% το ξέρετε;
    Τό ότι τον τελευταίο χρόνο έχουν στην Κίνα πάνω από 50 εκατομμύρια θέσεις εργασίας το έχετε ακούσει;
    ΕΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗ ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΟ ΕΚΤΑΚΤΑ ΟΧΙ ΤΑ 2.000 ΚΥΒΙΚΑ ΑΛΛΑ ΤΑ 1200.
    ΕΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΑΛΜΠΑΝΗΔΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ, ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ 8 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ.
    Άσε μας καημένε παραμυθά Γιωργάκη με την χαζοχαρούμενη παιδική χαρά σου που θα μας κάνετε και μαθήματα στην οικονομική διαχείριση.
    ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΚΤΕΝΙΖΕΤΑΙ.
    Ξεχνάμε νομίζεις που δήλωσες δημόσια ότι στην οικονομία "τα λεφτά δεν είναι πρόβλημα".
    Εάν πείς κάτι τέτοιο σε οποιονδήποτε άνθρωπο στο εξωτερικό θα κλάψει από τα γέλια!
    Εάν τα λεφτά δεν είναι πρό-"βλημα" τότε σίγουρα είναι το "βλήμα" που έχετε ανάμεσα στα μάτια σας, φανφαρόνοι και ματαιόδοξοι πράσινοι παραμυθάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΤΖΑΚ-ΠΟΤ
    Ο Γιωργάκης προορίζεται από τους αμερικανούς να είναι ο ΙΔΕΩΔΗΣ πρωθυπουργός άλλης μιας υποτελούς αποικίας τους στη βαλκανική.
    ΚΑΙ αργόστροφος ΚΑΙ δοσίλογος ΚΑΙ μισός (εξ’ αίματος) αμερικάνος.
    Εντάξει, με τους γνωστούς 4 καναλάρχες (Μπόμπολα, Λαμπράκη, Κυριακού, Αλαφούζο) ξέρουμε ότι τα έχουν συμφωνήσει.
    ΕΜΑΣ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΑΝ ή ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ.
    Με όλες τις κυβερνήσεις και όλες τις εποχές και όπου υπάρχουν άνθρωποι είναι φυσιολογικό να υπάρχει διαφθορά, περισσότερη ή λιγότερη.
    Η διαφορά των ημερών της Ν.Δ. με το πασόκ είναι ότι τα 20 πράσινα χρόνια είχε ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΘΕΙ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ των υπουργών και των ανώτερων κρατικών υπαλλήλων (προφανώς διορισμένων από τους πρασινοφρουρούς).
    Θυμίζω ότι ο Αντρέας είχε ταριφοποιήσει τη "λογική μίζα" και έλεγε μέχρι 500 εκατ. Θυμίζω ότι ο Παπαντωνίου (Υπουργός Εθνικής Οικονομίας) κατέστρεψε εκατομμύρια Έλληνες στο Χρηματιστήριο και δεν δικάστηκε κάν.
    Πριν οι πράσινοι οπαδοί κάνουν κριτική στη Ν.Δ. για τα λάθη και τις ανεπάρκειες της να θυμούνται την προίκα της θεσμοθετημένης διαφθοράς που άφησαν.
    Δεν είστε παρθένες κύριοι, έχετε παρελθόν και μάλιστα το χειρότερο!
    Διώξτε ΠΡΩΤΑ από το κόμμα σας όλους τους επώνυμους διεφθαρμένους του Σημίτη και μετά κάθε κριτική και πρότασή σας θα είναι πειστική.
    Μέχρι τότε ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΩΘΕΝ ΚΑΛΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ.
    Όσο πάτε χεράκι-χεράκι με τους μιζωμένους υπουργούς και άλλους παρατρεχάμενους του σημίτη ο λαός ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ. Τι πάει να πεί το πασόκ τιμωρήθηκε το 2004 για τις ατασθαλίες επί Σημίτη;
    Ποινική παραγραφή μπορεί να κάνατε αλλά οι άνθρωποι άλλαξαν;
    Είναι δυνατόν να λέτε ότι άλλαξε το μαγαζί επειδή άλλαξε η ταμπέλα;
    Το εμπόρευμα άλλαξε;
    Η εξυπηρέτηση άλλαξε;
    Τι άλλαξε;
    Γιωργάκη, όσο δεν βλέπεις αυτό το απλό πράγμα τόσο θα σε μαυρίζει ο λαός.
    Τα λόγια και τα ταξίματα δεν μετράνε, οι πράξεις μετράνε.
    Εάν έχεις γραμμάτια που πρέπει να πληρώσεις αυτό είναι άλλη υπόθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Παυλοπουλος ειναι οτι χειροτερο εχει να παρουσιασει η δεξια καραμανλικη διακυβερνηση.Παιρνει εκεινο το σοβαροφανες νομικιστικο υφος και παραμυθιαζει τους απλους ψηφοφορους δινοντας την εντυπωση οτι λεει κατι αξιολογο και αναμφισβητιτο.Ενω λεει μπουρδες και κουφια λογια ανευ περιεχομενου.Και απο εργο τιποτε.ΠΩΣ θα μπορουσε αλλωστε οταν ο ανειπαρκτος πρωθυπουργος του εχει αναθεσει 3 υπουργεια.Πρεπει να καταλαβει επιτελους ο λαος μας οτι πρεπει να τους στειλει στον αγυριστο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ότι και να κάνουν, ότι και να λένε οι αμερικάνοι και οι καναλο-νταβατζήδες ένα πράγμα να μην ξεχνάνε. Στην Ελλάδα έχουμε δημοκρατία και ο Καραμανλής ψηφίστηκε από 3 εκατομμύρια πολίτες.
    Η προσωπική ευθύνη του Καραμανλή είναι να οργανώσει το λαό ενάντια στους καναλάρχες, που νιάζονται μόνο για τα προσωπικά τους οικονομικά συμφέροντα.
    Δεν νιάζονται για τα λεφτά του Καραμανλή οι καναλάρχες, για ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ νιάζονται.
    Θέλουν ολιγοπώλια και όχι ανταγωνισμό για να βγάζουν υπερκέρδη, στις τράπεζες, τα supermarket, τα διυλιστήρια, παντού.
    Θέλουν το υπερχρεωμένο κράτος να ξοδεύει λεφτά σε διαφημίσεις στα κανάλια τους, θέλουν ο στρατός να αγοράζει όπλα που δεν χρειάζεται για να παίρνουν μίζες, θέλουν να φτιάχονται δημόσια έργα που δεν έχουν καμμία ανταποδοτικότητα και να χρεώνουν διπλό κόστος, κλπ.
    Όταν ο Αλογοσκούφης άρχισε να νοικοκυρεύει την οικονομία ο κάθε τυχάρπαστος φαταούλας Μπόμπολας, Κοντομηνάς, Λαμπράκης, Αλαφούζος και Κουρής συμφώνησαν ότι ο Καραμανλής πρέπει να πέσει.
    Ήρθε και η χρηματοδότηση από την NSA και τη CIA και έδεσε το γλυκό.
    Κώστα Καραμανλή, άσε τα κυριλίκια και κατέβα στο πεζοδρόμιο.
    Δείξε στο λαό ότι δουλεύεις γιαυτόν και ξεσκέπασε τους συνωμότες καναλάρχες.
    Όσο για το Γιωργάκη, αγνόησέ τον, αυτός απλά δεν υπάρχει σαν πολιτική οντότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έλα ρε πράσινα παιδάκια που μιλάτε και σεις για διαφθορά και μίζες.
    Γελάνε και οι μάντρες με αυτά που λέτε.
    Για τη συμμορία του Αντρέα και του Σημίτη, τί να να πρωτοθυμηθούμε;
    Είναι ατέλειωτη η λίστα.
    Χρηματιστήριο, Ζίμενς, Κτηματολόγιο, TOR-M1, Φρεγάτες, Κοσκωτάς, Αγορά του αιώνα, Αγορά Μιράζ, άρματα Λέοπαρντ, ΔΕΚΑ ΑΕ, προβληματικά υποβρύχια, Μεταλεία χαλκιδικής Tvx, Άρτιον, ΕΑΒ, Ελληνοποιήσεις, Πάχτας, ΕΒΟ, Κουτσονόμος, Εταιρία δολοφόνων, ΚΥΔΕΠ, Πυρκάλ, Τόμπρας, Γιουγκοσλάβικο καλαμπόκι, Προμέτ, ΕΤΒΑ, ......
    Είναι τόσο ατέλειωτη η λίστα που δεν έχει νόημα από ένα σημείο και πέρα.
    Είναι δυνατόν να μιλάτε και εσείς για διαφθορά;
    Μιλάνε για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου;
    Ντροπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΑΡΓΟΣΤΡΟΦΟ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ.
    Θα τρελλαθούμε ομαδικά, δεν υπάρχει περίπτωση.
    Είναι για δέσιμο το παιντί.
    Τις τελευταίες μέρες ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ λέει και ξαναλέει «ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ, ΔΕΝ ΠΑΖΑΡΕΥΩ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ!
    Σιγά βρε γιγαντο-τεράστιε, θα σκίσεις το καλτσόν!
    Δηλαδή, με ποιόν δεν διαπραγματεύεσαι;
    Με το Μπόμπολα ή με το Λαμπράκη;
    Με τον Αλαφούζο, με τον Κυριακού ή με το Βρυώνη;
    Κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις;
    ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΜΑΝΟ.
    ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΙΚΟ ΚΑΤΕΛΗ.
    ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕ ΒΡΕ ΚΟΚΟΡΟΜΥΑΛΕ;
    ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΤΙ ΘΑ ΗΣΟΥΝ, ΒΡΕ ΑΙΝΣΤΑΊΝ;
    Δηλαδή μας λές ότι με το Λάτση, το Γεράρδο, τον Παπαλεξόπουλο, το Σκλαβενίτη, το Λασκαρίδη, το Δασκαλόπουλο, το Βασιλάκη, το Mυτιληναίο και το Διβάνη, απλά μαζευόσαστε για να ρουφήξετε τη σουπίτσα σας;
    Ο ΠΙΟ ΕΞΗΡΤΗΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΖΑΡΕΥΕΙ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ.
    Είναι τρέλλα!
    Φού σου κάνανε πέρυσι ρε χαζούλικο, με τις δημοσκοπήσεις υπέρ του Τσίπρα και έψαχνες γωνίες να κρυφτείς, ρε Αμερικανάκι.
    Έχει πλάκα το παιντί.
    (Λειψός – ξε-λειψός αλλά το θράσος – θράσος).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Kώστας Καραμανλής
    Ότι πιό χοντρόπετσο διανοητικά καθυστερημένο ανθρωποειδές έχει βγάλει η φύση.
    Η χειρότερη κατάντια των Ελλήνων νεογενίτσαρων να έχουν ψηφίσει 2 φορές αυτόν τον άνθρωπο να τους κυβερνήσει.
    Τέτοιος λαός είμαστε, τέτοιοι μας αξίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΣΟΧΗ
    Ο Αντώναρος και τα παπαγαλάκια του έπιασαν σκληρή δουλειά με πολλά μεροκάματα υπερωρίες, μισθούς αυτό σημαίνει οτι μπαίνουμε σε προεκλογική περίοδο.
    Η εικόνα στο Press δέν διαφέρει καθόλου απο τις τελευταίες 10 μέρες πρίν τις ευρωεκλογές ετοιμαστείτε για εκλογές τον Σεπτέμβριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. <>

    Ρε φιλε απο το Panic
    την . . κοινη λογικη την βασταγες καλα
    οταν σου ελεγε τι να γραφεις?

    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση