GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανοιχτή επιστολή για τον Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς‏...

Από τον Σταύρο Βιτάλη Δημοσιογράφο Εκπρόσωπο Τύπου Πανελληνίου Μακεδονικού Μετώπου . Ανοιχτή Επιστολή στους Έλληνες bloggers Αγαπητοί φίλοι...

Από τον Σταύρο Βιτάλη
Δημοσιογράφο
Εκπρόσωπο Τύπου Πανελληνίου Μακεδονικού Μετώπου
.
Ανοιχτή Επιστολή
στους Έλληνες bloggers
Αγαπητοί φίλοι,
Για μια ακόμη φορά ο φίλος blogger, αρχαιολόγος ιστορικός Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς, βρίσκεται στα κολαστήρια του καθεστώτος Γκρουέφσκυ, στο Τέτοβο αυτήν την φορά.
Τα μηνύματα που μας έρχονται από τα Σκόπια, είναι ανησυχητικά για τη ζωή του Βασίλη.
Στην προηγούμενη αποστολή μας, στο ψυχιατρείο του Μπάρντοφτσι, όλοι μας μέσα από τα μπλόγκς, δώσαμε ένα εκπληκτικό δείγμα αλληλεγγύης, στον μαχητή της Δημοκρατίας Βάσκο, σταματώντας κυριολεκτικά την καταστροφή της υγείας του από τα σταλινοφάρμακα που του έδιναν. Παράλληλα, η αποστολή με το λεωφορείο και οι 34 ακτιβιστές που συνόδευσαν την αποστολή, έφεραν μέσα σε λίγες μόνο μέρες το αποτέλεσμα για το οποίο όλοι προσευχόμασταν: Ο Βασίλη αφέθηκε ελεύθερος, κάτω από την πίεση που ασκήθηκε στο καθεστώς.
Αυτή τη φορά, η αποστολή μας πρέπει...
να είναι πιο αποφασιστική, πιο οργανωμένη και προπαντός, πιο μεγάλη. Γιατί ο στόχος μας είναι δυστυχώς δυσκολότερος: Να σώσουμε την ίδια τη ζωή του αγωνιστή της αλήθειας.
Στον κοινό αυτό αγώνα, πρέπει να στρατευθούμε όλοι μας. Όσοι λοιπόν μπορούν να έλθουν στην αποστολή, ας κάνουν τον κόπο να επικοινωνήσουν μαζί μου στο τηλέφωνο 6979112273, για να συμπληρώσουμε, 2, 3, 4, πολλά λεωφορεία για την αποστολή στο Τέτοβο και στη φυλακή όπου κρατείται ο Βασίλη Γκλιγκορίεβιτς. Μόνο με αυτόν τον τρόπο, με την έμπρακτη αλληλεγγύη μας δηλαδή, θα σώσουμε τη ζωή του σύγχρονου αυτού Ρήγα Φεραίου, που δεν σταμάτησε στιγμή να αγωνίζεται για την ιστορική αλήθεια, αλλά και να υπερασπίζεται την ίδια την ελληνική σημαία από την κακοποίησή της. Έναν αγώνα για τα δίκαια της δικής του αλλά και της δικής μας πατρίδας, που δυστυχώς ελάχιστοι από τους υποτιθέμενους ή μη ταγούς του τόπου μας υπηρετούν.
Είμαι σίγουρος πως η πλειοψηφία των Ελλήνων bloggers, θα πράξουν αυτό που έγινε και στην προηγούμενη αποστολή: Θα καλύψουν βήμα βήμα δηλαδή την πορεία της αποστολής, έτσι ώστε κρατώντας ενημερωμένη την διεθνή κοινότητα, να ελαχιστοποιήσουμε την πιθανότητα να βρεθούν σε κίνδυνο τα μέλη της αποστολής.
Αυτό που προέχει αυτήν την στιγμή όμως, είναι να συμπληρώσουμε όσα περισσότερα λεωφορεία γίνεται για να βρεθούμε έξω από την πόρτα της φυλακής όπου κρατείται ο αδελφός μας Βάσκο.
Να σας ενημερώσω ότι από όλα τα ΜΜΕ, μόνο το Πρώτο Θέμα και ο Δημοσιογράφος Μανώλης Γαλάνης έδειξε ενδιαφέρον για την υπόθεση Γκλιγκορίεβιτς και από ότι με ενημέρωσαν θα υπάρχει μεγάλο αφιέρωμα αυτήν την Κυριακή στην εφημερίδα αυτή. Εμείς παρόλα αυτά, παρακαλούμε για μια ακόμη φορά όλους τους δημοσιογράφους, να συνοδεύσουν με την πέννα τους ή τις κάμερές τους την αποστολή.
Για μας η ευθύνη απέναντι στο Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς είναι όχι μόνο ανθρωπιστική αλλά και ιστορική. Δεν πρέπει, δεν μπορούμε να αφήνουμε τους ελάχιστους αγωνιστές που απέμειναν στους δίσεκτους καιρούς που ζούμε στην μοναξιά τους, αλλά και έρμαιο στα χέρια αδίστακτων εξουσιών τύπου Γκρουέφσκυ.
Σας ευχαριστώ θερμά για μιαν ακόμη φορά για τη φιλοξενία.

11 σχόλια

  1. Μηπως η συμπαρασταση απο Ελληνες μόνο του κανει κακό...????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αθήνα


    Επεισόδια μεταξύ αστυνομικών και αντιεξουσιαστών σημειώθηκαν το απόγευμα της Τρίτης στη διάρκεια πορείας διαμαρτυρίας για τις «επιχειρήσεις-σκούπα» της ΕΛ.ΑΣ. στην Αθήνα με στόχο κυρίως τους παράνομους μετανάστες.



    Αρκετές εκατοντάδες άτομα, διαδήλωσαν την αντίθεσή τους στο «κλίμα ξανοφοβίας και ρατσισμού» αλλά και στην πρόθεση εκκένωσης του πρώην Εφετείου, στην οδό Σωκράτους, όπου έχουν καταφύγει άστεγοι.


    Η πορεία ξεκίνησε από την Ομόνοια και κατευθύνθηκε από την 3ης Σεπτεμβρίου προς την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα με συνθήματα κατά της «επιτροπής κατοίκων» που έχει συγκροτηθεί ενάντια στην εγκατάσταση μεταναστών στην περιοχή.

    Στην πλατεία υπήρξαν συμπλοκές διαδηλωτών και αστυνομίας, με χρήση χημικών και πετροπόλεμο.

    Με το ξέσπασμα των επεισοδίων αρκετοί από τους διαδηλωτές κατευθύνθηκαν προς το Οικονομικό Πανεπιστήμιο και το Πολυτεχνείο, στην Πατησίων, όπου συνεχίστηκε για αρκετή ώρα η ένταση.

    Αντίστοιχη συγκέντρωση για τους μετανάστες πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, από την περιοχή της Καμάρας και ακολούθησε πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

    Στη διάρκεια της πορείας, ομάδα διαδηλωτών έγραψαν συνθήματα με σπρέι σε τοίχους και τζαμαρίες, ενώ με την ολοκλήρωσή της, στο ύψος της Καμάρας, ορισμένοι πέταξαν μολότοφ που προκάλεσε φθορές σε τραπεζικό ΑΤΜ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με μαζικες διαδηλωσεις!!

    Μονο ενας μπορει να σας σωσει...ο δρ κουτσουκος...μπορει να ριξει την δεξια σε 3 βδομαδες με εισαριθμες συγκεντρωσεις 90.000 πολιτων.
    Μονο ετσι θα γινουν εκλογες...
    παρτε το χαμπαρι...μην περιμενετε κανενα Μαρτη...τον Μαρτη θα ειναι πολυ αργα ......για δακρυα Στελλλαα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς Ελληνικη Αστυνομια!!!!

    Συλλαβατε τους Σαγιανιμ/τρομοκρατες(Bloopers-Μπλουπερς).
    Απειλουν και ενθαρυνουν εγκληματικες πραξεις.(Εμπρησμο) Να καταστρεψουν και να καψουν περιουσιες αθωων Ελληνων πολιτων (βιβλιοπωλεια)με πιθανους τραυματισμους η ακομα και θανατους αθωων ανθρωπων!
    Δειτε πως σκεπτονται και ενεργουν οι Σαγιανιμ εναντιον του χειροτερου τους εχθρου που δεν ειναι αλλος απο την αληθεια!
    Αυτοι που κοπτονται για την ελευθερια του λογου, για ισοτητες για αντιφασισμους, αντιρατσισμους και το αιδοιον της μαμας τους παρακινουν αλλους σε ακρως εγληματικες πραξεις και πραξεις μισους συμπεριλαμβανομενου και του εμπρησμου!
    Τα αναρχοπρεζονια των εξαρχειων και της γνωστης πρεσβειας και των Συριζαιων!

    Διαβαστε το και μονοι σας στο σχολιο τους την 9 Ιουλ 2009 5:11:00 μμ! και κατω απο το αρθρο του PRESS-GR.blogspot.com, "Αποφυλακίζεται και η σύζυγος του Καραβέλα..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. του Μάκη Βορίδη
    βουλευτή Αττικής του ΛΑ.Ο.Σ.

    O ΛΑ.Ο.Σ. είναι πλέον η τέταρτη πολιτική δύναμη στην χώρα, σε πολλές δε εκλογικές περιφέρειες η τρίτη. Ο ελληνικός λαός έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα στην κυβέρνηση:

    * Η λαθρομετανάστευση δεν είναι πλέον ανεκτή.
    * Η εγκληματικότητα θα πρέπει να παταχθεί.
    * Το Πανεπιστημιακό άσυλο πρέπει να καταργηθεί.
    * Η Διαφθορά στην Δημόσια Διοίκηση πρέπει να εξαλειφθεί.
    * Οι διεφθαρμένοι πολιτικοί πρέπει να πληρώσουν.
    * Το όνομα της Μακεδονίας θα μείνει αδιαπραγμάτευτο.
    * Η Τουρκία πρέπει να μείνει εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης.

    Η Ν.Δ. θα πρέπει να αποφασίσει: ή θα οικοδομήσει ευρείες πολιτικές και κοινωνικές συμμαχίες, προκειμένου να αντιμετωπίσει τα μεγάλα θέματα της ελληνικής κοινωνίας ή θα συνεχίσει την αποτυχημένη και αλαζονική μικρο-διαχείριση που ασκεί εδώ και πέντε χρόνια.

    Ο Γιώργος Καρατζαφέρης και ο ΛΑ.Ο.Σ. έχουν προτείνει μια σειρά από πολιτικές για την άμεση αντιμετώπιση των λιμναζόντων θεμάτων του τόπου μας. Ο ελληνικός λαός έδειξε την κατεύθυνση. Το Πατριωτικό Κίνημα διευρύνει την επιρροή του και την δυναμική του. Οι εθνικές ιδέες είναι στο προσκήνιο και όποιος τις περιφρονήσει θα συνεχίσει να ηττάται.

    ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μετά τα αποτελέσματα των τελευταίων εκλογών, το μέλλον των ψευτοκουλτουριαρέων, εθνοπροδοτών, γραικύλων κ.λ.π. προδιαγράφεται ΜΑΥΡΟ !!

    Η σημαντική αύξηση του ΛΑΟΣ με ποσοστό 7.2% (366.615 ψήφοι), η παρουσία του ΠΑΜΜΕ 1.3% (65.177 ψήφοι) και των άλλων πατριωτικών δυνάμεων, θα δυσκολέψει την καθημερινότητα των ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ.
    Θα μας βρίσκουν καθημερινά μπροστά τους και με αγώνες θα υπερασπιζόμαστε το δίκαιο της Πατρίδος.

    Και μια λεπτομέρεια…
    ας μην ξεχνάμε τους 23.566 Χρυσαυγίτες.
    Γραικύλοι τρέμετε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πού χάθηκε εκείνος ο καθυστερημένος άσχετος πασόκος που έλεγε ότι είναι ακριβή η βενζίνη στην Ελλάδα;
    Ξέρετε ποιος.
    Ο φανατικός αφισσοκολλητής που μπέρδευε την τιμή σε δολάριο με την τιμή σε ευρώ και μας έβγαζε με αλχημίες ούτε λίγο ούτε πολύ ότι κλέβουν τους Έλληνες καταναλωτές.
    Του ετοιμάζω λίστα με επίσημα στοιχεία της Ε.Ε. για το μήνα Ιούνιο.
    Σε ρωτάω (ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ), οικονομολόγε τις πεντάρας, να μου απαντήσεις μία απλή ερώτηση, εάν μπορείς.
    Πώς γίνεται να έχουμε, με μεγάλη διαφορά, ΤΗ ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ και εσύ να καταγγέλεις αυτά που καταγγέλεις;
    Δεν καταλαβαίνεις ότι δεν εκθέτεις μόνο την κοινή λογική αλλά και το κόμμα σου;
    ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΞΕΣΚΙΣΩ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΙΟΥΝΙΟΥ.
    Τι έγινε εκεί στο πασόκ, πτυχίο από το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ έχετε πάρει;
    Δηλαδή, όποιος λέει τις μεγαλύτερες ανοησίες και αερολογίες παίρνει άριστα;
    ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΑΤΕ ΠΑΛΙ;
    Βάζετε στοίχημα ότι ξέρω τουλάχιστον ΕΝΑ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟ της σχολής;
    Ποιόν άλλο;
    Το Γιωργάκη τον Αϊνστάϊν, που μετά από 58 χρόνια πάνω στον πλανήτη δεν κατάφερε ακόμη να μάθει ακόμη ποδήλατο.
    Μετά πήγε για κανό στο Σχοινιά και χάθηκε για τρείς ώρες (πώς μπορεί κάποιος να χαθεί όταν τον περιτριγυρίζουν καμιά δεκαριά άτομα της προσωπικής του ασφάλειας, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ). Είδες ο αριστούχος;
    Πάει το βράδυ του Πάσχα να ανάψει το κερί στην Πάρο και το βάζει στο μανουάλι ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΑΚΙ. Εύγε γιγαντο-τεράστιε, θα πάς μπροστά.
    Ευτυχώς που έρχονται και εκλογές για να σε ψηφίσουμε πρωθυπουργό, είμαστε σίγουροι ότι, με ΤΕΤΟΙΑ πνευματική υποδομή, θα μείνεις αξέχαστος στην πολιτική ιστορία της χώρας. Θα μιλάνε για σένα και μετά από 100 χρόνια.
    Φτού, φτού!
    Εμπρός λοιπόν, ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υποκριτή μουσίτσα Γιωργάκη, οι πληγές που μας αφήσατε είναι βαθειές και τώτα κάνετε τον κινέζο.
    Σκάνδαλα είναι ο παυλίδης, ο ζαχόπουλος και οι υποκλοπές;
    Πιπιλάτε συνεχώς την ίδια βαρετή καραμέλα για υποτιθέμενα σκάνδαλα, ποιοι εσείς που δώσατε πραγματικό νόημα στη λέξη.
    Μιλάμε για δισεκατομμύρια, όχι πασατέμπο.
    ΕΧΕΤΕ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΞΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.
    Στο σπίτι του κρεμασμένου ΔΕΝ μιλάνε για σχοινί ρε παλιάνθρωποι.
    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ: Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΑΠΟ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΚΛΑΠΗΚΕ ΜΟΝΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ. ΤΑ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΙΛΙΓΓΙΩΔΗ, ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ 110 ΔΙΣ ΕΥΡΩ (38 ΤΡΙΣ ΔΡΧ). Ενάμισι εκατομμύριο ανύποπτοι μικροεπενδυτές έχασαν τις οικονομίες τους μετά από τις άμεσες και έμμεσες προτροπές υπουργών και του ίδιου του Σημίτη. Τα παπαγαλάκια των νταβατζήδων διαφήμιζαν τις μαγειρεμένες αποδόσεις του Χρηματιστηρίου, ενώ ο διορισμένος από το Σημίτη στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Σταύρος Θωμαδάκης έδινε εγκρίσεις μετοχικού κεφαλαίου σε όλους τους επιχειρηματίες, χωρίς κάν να ελέγχει τι είχαν κάνει με τα προηγούμενα λεφτά που είχαν βουτήξει. Το χρηματιστήριο έγινε μέχρι και «κόμμα» στις εκλογές του 2000, ενώ παράλληλα χρησιμοποιήθηκε ως προεκλογικό σημάδι της "ισχυρής οικονομίας" των κυβερνήσεων Σημίτη. Διαφημιστικά σποτ προκαλούσαν τους Έλληνες να επενδύσουν τα χρήματά τους στα σίγουρα κέρδη των εισηγμένων και τα παπαγαλάκια των μέσων παραπληροφόρησης, ανταγωνίζονταν ποιος θα σε πρωτο-παραμυθιάσει. Όταν το 2000 είχε επέλθει η καταστροφή και ρωτήθηκε ο Σημίτης τι θα γίνει με τους κατεστραμμένους, αυτός απάντησε «άς πρόσεχαν».
    και σαν να μην έφταναν όλα αυτά:
    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΕΚΑ (Δημόσια Επιχείρηση Κρατικών Αξιών): Για να κερδίσει τις εκλογές του 2000 ο Σημίτης δεν ήθελε να πέσει το χρηματιστήριο. Διόρισε δικούς του ανθρώπους στην εταιρία διαχείρισης των ασφαλιστικών ταμείων και τους έβαλε να αγοράζουν υπερτιμημένες μετοχές. Βέβαια, ακριβώς ΜΕΤΑ αφού κέρδισε τις εκλογές το Χρηματιστήριο κατέρρευσε και τα ασφαλιστικά ταμεία καταστράφηκαν.
    Λίγη τσίπα δεν έχεις παλιάνθρωπε αλήτη Γιωργάκη;
    Αλλά τι τσίπα να περιμένεις από ένα Παπαντρέου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Μάκης Βορίδης καλώς εκτιμάται ότι είναι ο σοβαρότερος και συνεπέστερος βουλευτής, με συμπάθειες σε όλο το πολιτικό φάσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πού χάθηκε εκείνος ο καθυστερημένος άσχετος πασόκος που έλεγε ότι είναι ακριβή η βενζίνη στην Ελλάδα;

    ΑΝΟΗΤΕ ή Δεν διαβάζεις τις απαντήσεις μου ή κάνεις πως δεν τις διαβάζεις.. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΜΟΛΑΣ ΤΙΣ ΠΟΡΔΕΣ ΣΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΟΙΤΑΣ ΤΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝΕ, ΒΡΩΜΙΑΡΗ...


    ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΑΡΕ ΑΛΛΕΣ 2 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ..

    ========================
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΩΤΗ

Προς τον ανεγκέφαλο ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΚΟ που αναπαράγει την προπαγάνδα της Δεξιάς και των μαύρων λύκων της για την τιμή της βενζίνης:

1. Κατοχικέ ρουφιάνε του Γκαίμπελς το 99% του Ελληνικού λαού αυτά που γράφω συμμερίζεται και ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙΣ. Απόδειξη τούτου ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ) τις ίδιες καταγγελίες κάνουν. 
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ. (Γιαννόπουλος, Μανώλης, κ.α.) έχουν κάνει πριν 2 μήνες επερωτήσεις στη Βουλή για την ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ στην τιμή της Βενζίνης. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ???

2. ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΧΟΥΝΤΟΚΡΑΤΙΑ και το Ξεζούμισμα του Ελλ. λαού από τους κολλητούς της είναι αφισοκολλητής του ΠΑΣΟΚ ??

Γκαιμπελίσκο εγώ δεν έχω ψηφίσει ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ, δύναμαι όμως να έχω γνώμη για τη χειρότερη ληστρική πολιτική που έχει γνωρίσει τούτος ο τόπος εδώ και 4.000 χρόνια.

Τώρα όσον αφορά τις γνώσεις σου περί οικονομίας:
-Γράφεις σαν εξυπνάδα ότι εδώ έχουμε ΕΥΡΩ και έξω έχουν Δολάριο.
Χαρήκαμε ανόητε, τώρα το ανακάλυψες ?? Αυτό ισχύει από το 2002. Παρεπιπτόντως όταν το 2004 ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΙΣΟΥΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΔΟΛΑΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΕΙΧΕ ΦΘΑΣΕΙ τα 59 ΔΟΛΑΡΙΑ..

Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΗΤΑΝ 59 ΛΕΠΤΑ (2004). Να δεχθώ έναν αυξημένο από τότε φόρο 8 λεπτά. Σήμερα που ένα ΕΥΡΩ ισούται με 1,4 δολάρια και η τιμή του βαρελιού είναι σήμερα 68,50..


ΑΡΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ 2004 Η ΤΙΜΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ 45 ΛΕΠΤΑ.

ΚΑΝΕ ΗΛΙΘΙΕ ΑΓΓΡΑΜΜΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΣΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ 2008 ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ Η ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 70 ΛΕΠΤΑ, ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΖΑ 15 ΛΕΠΤΑ.

ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ 1,20 έως 1.35.
ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΥΕΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΠΙ ΠΑΣΟΚ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΛΟΓΩ ΔΙΠΛΑΣΙΩΝ ΦΟΡΩΝ, ΥΨΗΛΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΖΩΗΣ.

ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΝΟΗΤΕ ???

    ================
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΥΤΕΡΗ


    ΠΑΝΤΑ Η ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥΣ, ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ, ΥΨΗΛΟΤΑΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ, ΧΑΜΗΛΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΑΓΑΘΩΝ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ,..
    υπάρχει εδώ και δεκαετίες η σωστή αντίληψη να αποθαρρύνεται η χρήση του ΙΧ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ..

    Μάλιστα προ πενταετίας η τιμή στην Ευρώπη ήταν κατά 38-47% ακριβότερη από ότι στην Ελλάδα, Ιταλία και Ισπανία.

    Παρόλη την άνοδο των διεθνών τιμών λοιπόν οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις ΜΕΙΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΣ ΣΕ ΜΕΙΩΣΗ ΤΙΜΩΝ και έτσι δεν αυξήθηκε σχεδόν παρά ελάχιστα η τιμή λόγω της κρίσης πέρισυ.

    ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕΙΩΘΗΚΕ Η ΨΑΛΛΙΔΑ, ΑΛΛΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΕ Η ΤΙΜΗ.

    ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕΣ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝΟΗΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΠΕΡΙ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ, ΚΑΙ "ΚΟΛΛΗΣΕΣ" ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ,

    στερνό σου καταφύγιο, όπως και κάθε προπαγανδιστή των ληστάρχων..

    ΑΤΥΧΟ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ. ΔΕΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΤΣΙΓΑΡΩΝ. ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΕΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ, ΦΟΡΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΑΓΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ,..

    όπως καλή ώρα γίνεται εδώ με την βενζίνη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Hello Everyone! I like watching [url=http://www.finsfootball.com/bbc-football]bbc football[/url]. I usually watch [url=http://www.finsfootball.com]football online[/url] as I do not have PVR. How about you?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση