GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η οργή ξεχειλίζει στα Μάλλια για τα έκτροπα...

Του Ανδρέα Κριτσωτάκη , Όμηροι κρατήθηκαν για ώρες δύο Βρετανοί τουρίστες, όταν έπειτα από ένα ατύχημα έπεσαν στα χέρια αγανακτισμένων κατο...

Του Ανδρέα Κριτσωτάκη
,
Όμηροι κρατήθηκαν για ώρες δύο Βρετανοί τουρίστες, όταν έπειτα από ένα ατύχημα έπεσαν στα χέρια αγανακτισμένων κατοίκων της περιοχής.
Το νέο αυτό απίστευτο περιστατικό έχει δημιουργήσει έντονο προβληματισμό στα Μάλια, με τοπικούς φορείς αλλά και την τοπική κοινωνία, να μην πιστεύουν τα όσα εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Τρίτης.
Όλα ξεκίνησαν όταν προχθές το απόγευμα ένας 19χρονος Βρετανός τουρίστας ενώ...

οδηγούσε μια τετράχρονη μοτοσικλέτα -κοινώς γουρούνα- λόγω έλλειψης προσοχής και πιθανότατα λόγω μέθης, έχασε τον έλεγχο και πριν προλάβει να αντιδράσει έπεσε μέσα σε ένα σούπερ-μάρκετ προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές.
Ο ιδιοκτήτης του σούπερ-μάρκετ και άλλα τέσσερα άτομα που προφανώς βρίσκονταν στο σημείο, θόλωσαν και αγανακτισμένοι όπως ήταν, έπιασαν το νεαρό οδηγό και άρχισαν να τον κτυπούν με τα χέρια τους, με τον ιδιοκτήτη να ζητά επίμονα από το Βρετανό να του δώσει 5.000 ευρώ για τις φθορές που είχε προκαλέσει.
Ο Βρετανός όμως αρνήθηκε να του καταβάλει το ποσό, λέγοντάς του μάλιστα ότι δεν έχει τόσα χρήματα. Έτσι η παρέα των Ελλήνων τον οδήγησαν σε κάποιο υπόγειο χώρο και με την απειλή μαχαιριού, τον πίεζαν να καταβάλει τα χρήματα.
Και δεύτερο θύμα.
Οι ώρες περνούσαν και για αυτό ένας φίλος του Βρετανού άρχισε να τον αναζητά, όταν πληροφορήθηκε το συμβάν και πήγε στο σημείο όπου είχαν εκτυλιχθεί οι σκηνές θρίλερ. Εκεί πριν καλά-καλά συνειδητοποιήσει το τι συνέβαινε, δέχθηκε αναίτια επίθεση από τα ίδια άτομα, τα οποία αφού τον ξυλοκόπησαν τον οδήγησαν στο χώρο που κρατούσαν το φίλο του. Τότε ελευθέρωσαν τον πρώτο με την εντολή ότι αν δεν έβρισκε τα χρήματα μέχρι τις 10 το βράδυ θα σκότωναν το φίλο του -δηλαδή το δεύτερο τουρίστα- τον οποίο κράτησαν σε ομηρία.
Μεγάλη κινητοποίηση.
Ο νεαρός πάνω στην απελπισία του απευθύνθηκε περίπου στις 9 μ.μ. στο ταξιδιωτικό γραφείο που είχε ταξιδέψει και ενημέρωσε για την περιπέτεια που βίωνε. Άμεσα ο υπάλληλος του γραφείου ενημέρωσε για όλο το περιστατικό το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου. Άμεσα στήθηκε μια μεγάλη επιχείρηση, με τους άνδρες να αναζητούν τους δράστες και το χώρο κράτησης του νεαρού τουρίστα. Στη διάρκεια των ερευνών δύο από τους δράστες που επιτηρούσαν τον κρατούμενο προφανώς πληροφορηθέντες τις αναζητήσεις της αστυνομίας, μετέφεραν σε αποθήκη ιδιοκτησίας τους τον κρατούμενο, τον κράτησαν για λίγη ώρα και τελικά στις 10 μ.μ. τον ελευθέρωσαν.
Τελικά μετά από συντονισμένες προσπάθειες των αστυνομικών του ΑΤ Χερσονήσου με τη συνδρομή του ΤΑΕ Ηρακλείου, συνελήφθησαν τρεις από τους δράστες ηλικίας 27, 30 και 38 ετών αντίστοιχα και αναζητούνται, τουλάχιστον άλλα τρία άτομα.
Iraklio web radio
http://irakliowebradio2.blogspot.com/

15 σχόλια

  1. δεν εδειξαν ομως καποιοι κρητικοι
    την ιδια οργη

    για τα ζωγιανα κλπ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 5.000 ευρω απο ενα μεθυσμενο τζογλανι αγγλο ??

    Που να τα βρει??

    Μα ειστε σοβαροι??
    Πρωτον καλειτε την αστυνομια ,ερχεται εκει και που ξερεις μπορει και ναχει και καμμια ασφαλεια ο πουστης...

    Αμα δεν εχει ,κοιταμε τι θα κανουμε ..
    Αμα εξαντληθουν ολα τα ορια Ε! τοτε το μεθυσμενο τζογλανι το βουτας και παρακαλαει να πεθανει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχω γυρίσει σχεδόν όλο το πλανήτη αλλά τέτοιο τουρισμό που έχουμε στην Ελλάδα να τον χαιρόμαστε.

    Πούστηδες,Πουτάνες,Ανώμαλοι και Ανώμαλες έχουν γεμίσει τη χώρα ενώ γαμιούνται σαν τα ζώα μέσα στους δρόμους εν μέσω Θέρους σε τουριστικές περιοχές όπως η Κως,η Κρήτη,η Ζάκυνθος,η Ρόδος,η Μύκονος και αλλού.

    Αν είστε ευχαριστημένοι και χαρούμενοι με αυτό τον τουρισμό τότε να πάτε να γαμηθείτε και εσείς μαζί τους.

    Εγώ θα απολαμβάνω τις ομορφιές του Αιγαίου,του Ιονίου και της Αδριατικής με το νεοαποχτηθέν 12μετρο σκάφος μου με την οικογένεια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ!!!!!

    Το αρχιδι "BLOOPERS" ειναι ο ιδιος ο Καψαμπελης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επρεπε να τον βάλουν σε ένα αυτοκίνητο να τον πάνε έξω από την πόλη , νατον σαπίσουν στο ξύλο το τσογλάνι και να τον αφήσουν. Οταν θα τον εύρισκαν δεν θα θυμόταν ούτε τοόνομά του. Αι σιχτίρ πιά με τους μεθυσμένους άγγλους. Πρέπει κάποτε να καταλάβουμε στην Ελλάδα ότι η συμπεριφορά αυτή των άγγλων δεν έχει να κάνει με το " πάω διακοπές και ξεδίνω - ξαφαντώνω", αλλά με την αποικιοκρατική τους αντίληψη για τις άλλες χώρες, δηλαδή " σας έχω χεσμένους εσάς και τους νόμους σας". Σε κάθε περίπτωση να αγιάσουν τα χέρια αυτών που τους έδωσαν να καταλάβουν αυτό που δεν κάνει η επίσημη πολιτεία, ότι είμαστε κράτος και όχι αποικία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι πολιτικοι κρυβουν τις περιουσίες τους πίσω από εταιρειες οφ σορ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΕΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.... ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ....... ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΤΡΟΧΕΣ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλορίζικο το 12καμετρο αλλά εκτός από κριτική τι άλλο κάνεις για την Ελλάδα ? προφανώς τίποτα και άπλα λες και κοιτάς την πάρτη σου με την λογική ''έλα μωρέ τώρα εγώ θα τα διορθώσω όλα αυτά άσε να κάνουμε καμιά φάση να πάρουμε κάνα 12καμετρο να περάσουμε ζάχαρη και να πάνε να γαμηθούμε οι άλλοι.'' Άστα να πάνε ρε φιλαράκο είσαι κακομοίρης απλά δεν το έχεις καταλάβει ακόμα. καλές διακοπές με το 12καμετρο
    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Διόρθωσε τα εσύ τότε αγαπητέ Γιώργο.
    Κακομοίρης και θλιβερός μέσα σε μια γυάλα που σε έχουν βάλει και εσένα σε αυτό το κράτος είσαι εσύ και όχι εγώ.
    Κάτσε να απολαύσεις τους τουρίστες που αξίζεις εσύ ,το κράτος και όλοι οι υπόλοιποι επειδή έχουν φράγκα και προφανώς αν δεν υπήρχαν ακόμα και αυτοί δεν θα είχαμε τουρίστες και άρα ούτε και εισόδημα.

    Μας δουλεύεις ρε φίλε ;

    Ασφαλώς και αν πάνε να γαμηθούν όλοι οι άλλοι και αν σε πειράζει πολύ κάνε και εσύ την επανάσταση σου.
    Σε αυτό το κράτος με τέτοια χάλια μαύρα που έχει είστε όλοι άξιοι της μοίρας σας.
    Εγώ 4 μήνες μένω ελλάδα και μετά φεύγω για εξωτερικό και κάθε χρόνο που έρχομαι βλέπω ότι όλο και χειροτερεύει η κατάσταση.
    Έχεις πάει σε άλλη χώρα για να δεις οργάνωση και "διαμάντια" τουρίστες ;
    Όχι σαν τους λέτσους και τους λεχρίτες που έρχονται στην ελλάδα νομίζοντας ότι όλα είναι ελεύθερα και κανείς δεν θα τους κάνει τίποτα.
    Όλα τους τα κόμπλεξ βγάζουν επειδή στις χώρες τους αν τα έκαναν αυτά που κάνουν εδώ θα τους είχανε βάλει φυλακή.

    Αυτή λοιπόν είναι η ελλάδα και αυτοί είστε μερικοί από του έλληνες που ικανοποιείστε με τη μετριότητα και πολλές φορές με το απόλυτο τίποτα.

    Ούτε Parking δεν έχει ρε η Μύκονος μέσα στη χώρα και μου λες εμένα μαλακίες τούμπανο να τις ακούσει ποιός ; Εγώ ;

    Έχεις πάει να παρκάρεις με καμιά κοπέλα στο parking στη Λάκα,στη χώρα της Μυκόνου ;
    Για ρώτησε τη αν μπορεί να περπατήσει βγαίνοντας από το αυτοκίνητο στο γαϊδουροπάρκινγκ που έχουν και έχουν το θράσσος να ζητούν και 200 + ευρώ τη βραδιά στα ξενοδοχεία.
    Τι να τα κάνω τα ξενοδοχεία τα ωραία και όταν βγαίνω έξω να βλέπω όλη τη σκουπιδίλα και τη καφρίλα που υπάρχει σε όλη την ευρώπη ;
    Σε όλα τα νησιά είναι έτσι.
    Είχα πάει Κροατία και έτριβα τα μάτια μου από την καθαριότητα και την αρχοντιά παντού και με το που πιάνω Οθωνούς και Κέρκυρα στην επιστροφή η σκουπιδίλα μύριζε ακόμα και στη θάλασσα στα 8 μίλια.

    Αν είσαι ευχαριστημένος μη κάνεις τίποτα αλλίως αν είσαι δυσαρεστημένος κάνε κάτι.
    Στην ελλάδα μόνο σε ατομικό επίπεδο πετυχαίνουν οι άνθρωποι γιατί λείπει εκτός από το κράτος,η κοινωνική παιδεία που σημαίνει ότι όσα πανεπιστήμια και έχει τελειώσει κάποιος αν δεν καταλάβει ότι τις σακούλες τις παίρνει σπίτι του ή τις πετάει στους κάδους ,ότι τους κάδους τους παίρνουν 2-3 φορές την ημέρα και όχι μια φορά στις 3 ή στις 7 ημέρες όπως γίνεται εδώ στην Αφρικανομπανανία της Ευρώπης.
    Καλό Καλοκαίρι και σε σένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αφηστε εστω αυτους τους λιγους τουριστες

    γιατι απο του χρονου κανενας δεν θα ερθει

    δεν σας νοιαζει που εχει γεμισει το νησι απο κρυφες βιζιτουδες και ναρκωτικα...σας νοιαζει τι κανουν οι αγγλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Γιώργος έχει απόλυτο δίκαιο,
    έτσι είναι τα πράγματα,κι΄
    ακόμη ,άν δεν χ'ωσουν στη φλακή
    την Αλέκα και τους Αλέκηδες
    η Ελλάδα θα πηγαίνει στο χειρότερο.

    Κεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έπρεπε να τον είχαν κρατήσει τον πουστοάγγλο σαν όμηρο μέχρι να επιστραφούν τα μάρμαρα του Παρθενώνα.
    Στην Αγγλία το πουστράκι έχει οδηγήσει έστω και μία φορά μεθυσμένος.
    Καιρός να διώξουμε τέτοιο είδους προτόγονο και υποανάπτυκτο τουρισμό.
    Να πάνε να χώσουνε τις αγγλικές τους λίρες στον κώλο τους.
    Έχουν μαζευτεί όλα τα κωλόπαιδα και νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν στην Ελλάδα.
    Όποιος δεν σέβεται τους κανονισμούς του Ελληνικού Κράτους να μείνει στην χώρα του, είναι ανεπιθύμητος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτή τη χώρα - μπουρδέλο έχουμε, αυτούς τους τουρίστες αξίζουμε.

    Ποιος σοβαρός άνθρωπος θα πατήσει το ποδάρι του εδώ για να τον κατακλέβει ο κάθε καρλάβλαχος ταρίφας κι ο κάθε χωριάταρος εστιάτορας;

    Θέλω να δω τους κατοίκους στα Μάλλια όταν σε μερικά χρόνια δεν θα πατάει κανείς εκεί να βγαίνουν στα κανάλια και να κλαίγονται σαν μυξοπαρθένες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Να μην έρθει κανένας τουρίστας για μια-δύο χρονιές να σας πω εγώ για πότε κατεβάζουν οι αλήτες τις τιμές που θέλουν σε δύο μήνες να βγάζουν τους υπόλοιπους δέκα.

    Πολύ σωστός ο 7:26 και μπράβο του που έχει το θάρρος να τα πει.

    Η ελλάδα είναι πιο ακριβή και από την Ελβετία πλέον.
    Και τι σου προσφέρει ; Τι προσφέρει σε ένα τουρίστα που φεύγει από τη χώρα του για δέκα ημέρες για να έρθει στη μπανανία ;
    Τι προσφέρει στους ξένους και στους έλληνες τουρίστες πέρα από εκνευρισμό και βλακεία ;

    Αυτό δεν είναι τουρισμός αλλά τραβεστί τουρισμός και η άποψη ότι δεν πρέπει να μιλάμε γιατί δεν θα έρθουν του χρόνου,μη σώσουν και έρθουν.
    Ο έλληνας θέλει μαστίγιο και ένα καρότο στο κώλο για να καταλάβει ότι και οι έλληνες και οι ξένοι ταξιδεύουν πολύ πλέον σε όλο το κόσμο και βλέπουν τα χάλια μας οι ίδιο-δεν χρειάζεται να τους τα πουν άλλοι-για το πόσο μπουρδελοχώρα είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Live your Myth in Greece!

    XAXAXAXAXAXAXAXA!

    Καψαμπέλη πάλι με έκανες και γέλασα!
    Ξέρεις έχω και προβληματικό συκώτι και δεν μπορώ!

    Άρε Ελληνάρες!
    Αυτή η ιστορία θα πρέπει να γυσριστεί σε ταινία!
    Θα σπάσει όλα τα ταμεία!
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση