GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Να μην ξεχνάμε και την αποστασία...

Aπό το http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/ . 15 Ιούλη 1965: να μην ξεχνάμε την αποσταCia, τους αποστάτες και τον εφιάλτη της δημοκρατία...

Aπό το http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/
.
15 Ιούλη 1965: να μην ξεχνάμε την αποσταCia, τους αποστάτες και τον εφιάλτη της δημοκρατίας
Να μην ξεχνάμε την ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ, το χρηματισμό βουλευτών της Ε.Κ., τους αμερικανούς, το παλάτι καιτον αρχιμάγειρα της αποσταCiaς Μητσοτάκη! Λαοί που δεν έχουν μνήμη, δεν έχουν μέλλον!

21 σχόλια

  1. PRWTA ISOUNA STO KENTRO KAI META STIN DEKSIA MITSOTAKI APOSTATI POUSTARA...

    DEN KSEXNW TA IOULIANA TOU 1965.
    APOSTACIA MITSOTAKI..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KALA KANANE REEEEEE NTOUNTOUKO......TI ISTORIA KSERIS? KSERADIA TOU KERATA KSERIS....ANTE STIN MAMAKA SOU RE KOLOKOUMOUNA MALAKA....ANTE NA VIZAKSIS LIGO....VARA MIA MALAKIA KAI THA EISAI KALA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ;
    ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΡΦΑΡΟΥΝ ΝΕΟ-ΚΑΝΓΚΟΥΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΦΡΑΠΕΔΑΝΘΡΩΠΟΙ.
    ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΠ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΞΙΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΝΑΡΤΑΤΕ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΒΛΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ 4,4 ΙΝΤΖΕΣ, ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ. ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΙΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι και εγώ νομίζω ότι από τότε άρχισε η κατρακύλα της Ελλάδας. Ανακόπηκε κατά την εποχή που κυβερνούσε το ΠΑΣΟΚ και τώρα κινδυνεύουμε να χάσουμε το κατακτηθέν επίπεδο (Δ. Λιανη, χαρτορίχτρες κτλ) με τον ερχομό της δεξιάς που ενδιαφέρεται μόνο στο να ενισχύει το μεγάλο Κεφάλαιο. Που η εποχές που το ΠΑΣΟΚ φρόντιζε τον λαό υποθηκεύοντας το μέλλων των επόμενων γενιών .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. apostacia kai sos(cia)lismos diaforetikh opsh tou idiou nomismatos malakes pasokia, blepetai eksousia kai exetai trelathei...ante kapsampelhs kai papagiannis upourgoi tpu giwrgou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΗΛΑΔΗ τώρα εξήγησέ μας Καψαμπέλη.

    "...Η δουλειά που γίνεται είναι μοιρασμένη και εμπλέκονται πολλοί τομείς, επικοινωνίας κυρίως, το γραφείο του προέδρου υπό την Τίνα Μπιρμπίλη, ο Γιώργος Πετρουλάκης, που παρέχει τις γνώσεις και την τεχνική επιμέλεια, αλλά και άλλοι τομείς και πολλά άλλα στελέχη.
    Όλοι εργάζονται σ' έναν οργανωτικό σκελετό κάθετα και οριζόντια, ώστε η ενημέρωση να παρέχεται σε χρόνο dt..."
    ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ .....η
    Μπιρμπίλη η Τίνα και ο Πετρουλάκης, κρίνουν
    πόσα και πότε θα πάρεις εσύ και οι άλλοι, αναλόγως την δουλειά-προπαγάνδα !

    Και δεν μας λες ρε αδελφέ.
    Αυτή η Μπιρμπίλη ..καλό μουνί ?
    Ή είναι απο αυτές τις γνωστές Παλιοπατσαβούρες του πασοκ ?
    Και αυτός ο Πετρουλάκης ...κανονικός ¨η Λούγκρα του κερατά ?

    ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ.
    ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΡΩΤΟΒΡΙΣΟΥΜΕ.
    ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ. ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΤΕ ΝΤΕΜΕΚ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
    ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ 30.000 ΕΥΡΩ. ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ?
    Ή
    ΑΥΤΑ: ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΠΑΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΚΑΙ ΜΟΥΝΑΚΙΑ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΛΑΔΟΞΙΝΟ ΚΑΙ ΡΙΓΑΝΗ ?

    ΟΥ....ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΛΕΡΕΣ ΠΑΣΟΚ..
    ΚΩΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ας θυμηθούμε επίσης ότι την συνταγματική μεταρρύθμιση που έφερε το 1962 αν δεν κάνω λάθος ο Καραμανλής για περιορισμό των αρμοδιοτήτων και εξουσιών του Βασιλιά καταψήφισε ο " μεγάλος δημοκράτης " Γεώργιος Παπανδρέου ακριβώς για να διαταράξει τις σχέσεις Καραμανλή και Παλατιού. Τις μικροπολιτικάντηκες βλακίες τους τις λούστηκε βέβαια αργότερα όταν ο βασιλιάς τον εκπαραθύρωσε. Ήταν ανέκαθεν γνωστό το ενδιαφέρον του για την εμβάθυνση των δημοκρατικών θεσμών στην Ελλάδα
    Για την σχέση Ενώσεως Κέντρου και Αμερικάνων παραπέμπω στο βιβλίο του Παπαχελά " Ο βιασμός της Ελληνικής Δημοκρατίας "
    Η μνήμη δεν είναι ποτέ επιλεκτική...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ολόκληρο μηχανισμό έχει στήσει το ΠΑΣΟΚ στο ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ.

    Ένας ολόκληρος μηχανισμός που θυμίζει... εργοστάσιο δουλεύει στην Ιπποκράτους γύρω από τα ιντερνετικά μέσα, το διαδίκτυο, τα μπλογκ και τις ιστοσελίδες, προκειμένου να παρακολουθεί η ηγεσία του ΠαΣοΚ ανά πάσα στιγμή τι γίνεται, τι λέγεται, τι διαμορφώνεται, τι κλίμα δημιουργείται, καθετί που διακινείται στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης.

    Καθημερινά στα γραφεία του ΠαΣοΚ οι επιτελείς που χειρίζονται τα ψηφιακά μέσα ενημερώνουν σε διάφορα επίπεδα την ηγεσία του ΠαΣοΚ, ώστε να γνωρίζει όλα όσα συμβαίνουν στο διαδίκτυο, ακόμη και όσα διακινούνται ... υπό μορφήν ψιθύρου...

    Η δουλειά που γίνεται είναι μοιρασμένη και εμπλέκονται πολλοί τομείς, επικοινωνίας κυρίως, το γραφείο του προέδρου υπό την Τίνα Μπιρμπίλη, ο Γιώργος Πετρουλάκης, που παρέχει τις γνώσεις και την τεχνική επιμέλεια, αλλά και άλλοι τομείς και πολλά άλλα στελέχη.
    Όλοι εργάζονται σ' έναν οργανωτικό σκελετό κάθετα και οριζόντια, ώστε η ενημέρωση να παρέχεται σε χρόνο dt.

    Ύστερα, γύρω-γύρω από την Ιπποκράτους, σαν ένας άλλος ιστός αράχνης, έχει απλωθεί ένα δίκτυο φίλων, εθελοντών και μελών του κόμματος που όταν ανιχνεύσουν κάτι παρεξηγήσιμο σε κάποια ιστοσελίδα ακόμα και βουλευτού ή στελέχους αμέσως βαράνε συναγερμό, στέλνουν μηνύματα, κάνουν chat, ειδοποιούν το ΠαΣοΚ...

    Επίσης, για ό,τι τους φαίνεται ασυνήθιστο, τους έχει κάνει εντύπωση, ένα γεγονός στην πόλη όπου ζούνε το οποίο τους παραξενεύει, ενημερώνουν αμέσως το Κίνημα. Από τέτοια στο ΠαΣοΚ ουκ ολίγα...

    Και επειδή όλοι κινούμαστε πλέον σε ρυθμούς διαδικτύου, οι ειδικοί έχουν ανά πάσα στιγμή ανοιχτό το laptop τους. Τι θέλουν να δούνε; Εξετάζουν τις συνέπειες μιας είδησης, αν είναι σκόπιμη, αν εξυπηρετεί κάποιους ή κάποιον, αν είναι αληθής, αν κρύβονται πίσω από αυτήν συμφέροντα και ποια, αν πρόκειται για κάτι που δεν ήταν γνωστό και τώρα αποκαλύπτεται, αν μια είδηση σε κάποιο μπλογκ συμπαρασύρει και δημιουργεί γεγονότα και αντιδράσεις και φυσικά αν προκαλεί αρνητικό ή θετικό κλίμα για το ΠαΣοΚ.

    Μάλιστα ορισμένες ειδήσεις γράφονται στα μπλογκ και από βουλευτές του ΠαΣοΚ και μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα κάτι που συνέβη βρίσκεται γραμμένο εκεί ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ και για τον ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ .

    Μέχρι και οι ερωτήσεις των βουλευτών της αντιπολίτευσης καταγράφονται στα μπλογκ, καθώς γνωρίζουν ότι έχουν μεγάλη αναγνωσιμότητα. Μάλιστα ορισμένοι βουλευτές που έχουν πιάσει το νόημα και αντιλαμβάνονται ότι το κλίμα που δημιουργείται συμπαρασύρει τα πάντα, δημοσιεύουν στο διαδίκτυο τις ερωτήσεις εκείνες που ξέρουν ότι θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον και των υπόλοιπων Μέσων Ενημέρωσης ώστε να πάρει διάσταση η καταγγελία ή η αποκάλυψη.

    Συχνός... πελάτης των μπλογκ είναι ο Μιχάλης Καρχιμάκης και όσοι βουλευτές υπογράφουν μαζί του κείμενα ερωτήσεων για μίζες, προσλήψεις στο Δημόσιο, κακοδιαχείριση, σπατάλες, παρασκήνια και πολλά άλλα.

    Το «Αυτί και το Μάτι» του ΠαΣοΚ είναι, με δυο λόγια, το διαδίκτυο και καθημερινά δεκάδες άτομα εργάζονται ώστε η ηγεσία του Κινήματος να γνωρίζει τι κινείται και τι αναπνέει στην μπλογκόσφαιρα. Όλα αυτά τα αναφέρει η κυριακάτικη εφημερίδα «Το Παρόν».

    Και φυσικά το διαδίκτυο είναι και το «Στόμα» του κόμματος, αφού όπως κατά καιρούς έχει γραφεί στα ψιλά ορισμένων εφημερίδων μόνο για τα ...συντροφικά μπλόγκ ( για την συντήρηση τους ) η Ιπποκράτους δαπανά μηνιαίως 30.000 Ευρώ.

    Όλος αυτός λοιπόν ο μηχανισμός που έχει στηθεί αποτυπώνεται στα επιμέρους ευρήματα των δημοσκοπήσεων, όπου το ΠαΣοΚ κυριαρχεί στις νεανικές και μεσαίες ηλικίες με σημαντική διαφορά. Κυριαρχεί δηλαδή στις ηλικίες του διαδικτύου.

    Στην Ιπποκράτους θεωρούν το διαδίκτυο το ανερχόμενο μέσο πληροφόρησης που έχει σιγά-σιγά υποκαταστήσει σημαντικό κομμάτι του παραδοσιακού τύπου.
    Κινούνται λοιπόν τόσο στο προσκήνιο , όσο και στο...παρασκήνιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΩΣΤΑ! ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ , ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οποιος ενδιαφερεται να μαθει για τα γεγονοτα του 65 και την αποστασια ποιοι και πως συμμετειχαν σε αυτη ,υπάρχει ενα βιβλιο του ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΤΡΗ και τιτλο Η ΓΕΝΝΕΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΦΑΣΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ που περα απο τα τεκμηριωμενα ιστορικα ντοκουμεντα περιεχει και φωτογραφιες των αποστατων που βγαινουν απο το σπιτι του εφοπλιστη Ποταμιανου οπου εγινε η συναντηση και η συμφωνια για την αποστασια.
    Πρωτος και καλυτερος ο Δρακουλας της πολιτικης που δεν χορτασε τοσα χρονια να τρωει τα σωθικα αυτου του λαου και μας αφηνει και απογονους να συνεχισουν την υπεροχη πολιτικη καριερα του.
    Αξιζει πραγματικα καθε Ελληνας να διαβασει αυτο το βιβλιο εχει να διδαχθει πολλα και να συμπερανει ακομα περισσοτερα για τα βλασταρια που σημερα βρισκονται στο πολιτικο προσκηνιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αλήθεια με την υπόθεση ΑΣΠΙΔΑ τί έγινε, αποδείχτηκε ποτέ εμπλοκή του Ανδρέα Παπανδρέου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς VICHAN

    Πραγματι ο καραμανλης προωθησε συνταγματικα των περιορισμο των εξουσιων του βασιλια το 1962 αλλα ξεχασες κατι σημαντικο οτι οι εκλογες του 58 κερδηθηκαν απο την τοτε ΕΡΕ ψηφιζοντας οι νεκροι και τα δεντρα η βια και η νοθεια σε ολο της το μεγαλειο.Εχεις αποσπασματικη μνημη ιστορικα.
    Γνωριζε πολυ καλα ο καραμανλης το τι παιζοταν στο παλατι απο τον κολλητο του Ευταξια μια και ηταν το αγαπημενο παιδι της Φρειδερικης.
    Οσο για τον οψιμο ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΓΙΟΓΡΑΦΟ Παπαχελα γελαει ακομα η Ελλαδα που ουτε λιγο ουτε πολυ θα μας εβγαζε τον καραμανλη σαν την σημαντικοτερη ιστορικη φυσιογνωμια απο καταβολης των Ελληνων εδω γελαει και το χειλι του καθε πικραμενου.
    Τελος ετσι για να φρεσκαρω και λιγο την μνημη σου αν ηλικιακα εχεις ζησει τα γεγονοτα ο Παπανδρεου ηταν εκεινος που επισκεφθηκε τον βασιλια στην Κερκυρα στο μον ρεπο το βασιλικο θερετρο το 65 και του εθεσε απεριφραστα οτι πλεον οι ενοπλες δυναμεις ανηκουν στον λαο και στην εκλεγεισα δημοκρατικα λαοπροβλητη κυβερνηση του 50% και οχι στον βασιλια. Θυμιζω βασιλικο ναυτικο ,βασιλικη χωροφυλακη κλπ
    Αυτο ηταν η αρχη του τελους και η εναρξη της συνομωσιας της αποστασιας με τον Κολλια το ανδρεικελο πισω απο την πορτα.
    Ελπιζω απο εκει και περα να γνωριζεις τα γεγονοτα που οδηγησαν τον τοπο με τον ανενδοτο, τον Τριανταφυλλιδη, την γενια του 114, με την δικη του ασπιδα την μεγαλη οργανωση του ΙΔΕΑ ,του παρακρατους της καρφιτσας, τον Λαμπρακη ,την Δικτακτορια τις εξοριες τα ξερονησια ,τις δηλωσεις νομιμοφροσυνης τα στρατοδικεια ,το φακελλωμα του Ελληνικου Λαου και την διχοτομηση της Κυπρου.
    Το ανηκομεν εις την δυσιν ειναι λογια του καραμανλη και του Κανελλοπουλου περιπαιχτικα ο λαος τους ελεγε την εποχη εκεινη yesmen.
    Αυτα τα λιγα και αν πραγματικα θελεις να μαθεις για τα γεγονοτα της εποχης σου συνιστω να διαβασεις κανενα βιβλιο ανθρωπων που εζησαν στο πετσι τους τα γεγονοτα γιατι και εγω ειμαι ενα απο αυτος και ασε τον Παπαχελα να κανει την δουλεια για την οποια πληρωνεται απο τα αφεντικα του ντοπια και περα του Ατλαντικου.
    Μαλλον εχεις εσυ επιλεκτικη μνημη και οχι ιστορικη.
    Οσο για τον συγχωρεμενο Καραμανλη που την εκανε στο Παρισι απο εκει οργανωσε την αντιστασιακη του δραση μενοντας στο πολυτελες διαμερισμα στην rye foss αγναντευοντας το σανζ ελυζε πινοντας don perignon με τον φιλο του Ζισκαρ.
    Στην Ελλαδα ο λαος σερνοτανε στο ΕΑΤ ΕΣΑ στην Μακρονησο και στα αλλα εξοχικα θερετρα.
    Αυτα προς το παρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. MIN KSECHNATE PIOS EFARMOSE TA TEKMIRIA MIITTSSOOTTAAKIISS.ALLA TELOS PANTON OLOI TA IDIA SKATA EISTE PASOKOI NEODIMOKRATES KOUMOUNIA PANTA GIA KSENA SYMFERONTA ANTE KAI GAMIDIA PALIO POUTANOFARA TOU KERATA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αποστασία ο πατέρας ξεπούλημα η κόρη . ΩΩ ΡΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Στο πασοκ προσπαθούν να πειστούν ότι είναι αριστερό κόμμα !! Έχουν πλάκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γιατι δε θυμάστε και το Χ. Λαμπράκη;; Τον ίδιο Χρήστο Λαμπράκη που προσπαθεί σήμερα με τους Ψυχάρηδες και Πρετεντέρηδες να περνάει τη γραμμή του. Ο πραγματικός ενορχηστρωτής της αποστασίας ήταν ο Χ. Λαμπράκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο πατέρας Μητσοτάκης ποτέ δεν ξεχνά
    την αναγνωρισμένη κόρη του,καρπό του έρωτα του με την Εξουσία!
    Η 44χρονη Στάσα, από το Αποστασία,
    δέχτηκε τούρτα και δώρα,από τον στοργικό γεννήτορα !
    Να την χαίρεσαι επίτιμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Άν και έχουν περάσει 40 μέρες ακόμα στριφογυρίζει στο μυαλό μου η μεγάλη έκπληξη της εκλογικής αναμέτρησης των ευρωεκλογών 2009:
    1.650.000 συμπατριώτες μας έτρεξαν στις κάλπες να ψηφίσουν τη Ν.Δ.!!!!!
    Ποιός είπε μωρέ ότι η Ελλάς είναι ένα απέραντο φρενοκομείο ;;;ποιός;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ!!!
    ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΔΙΑΚΟΠΟΔΑΝΕΙΑ ΒΟΥΡΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση