GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε διαθεσιμότητα ο διευθυντής των φυλακών Χανίων...

Ερευνάται ο ρόλος του μετά τις αποκαλύψεις για την απαγωγή Παναγόπουλου Σε διαθεσιμότητα έθεσε ο υπουργός Δικαιοσύνης τον διευθυντή των Αγρ...

Ερευνάται ο ρόλος του μετά τις αποκαλύψεις για την απαγωγή Παναγόπουλου

Σε διαθεσιμότητα έθεσε ο υπουργός Δικαιοσύνης τον διευθυντή των Αγροτικών Φυλακών Αγιάς Χανίων και τον προϊστάμενο του Υπηρεσιακού Συμβουλίου Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Μιχάλη Κυριακάκη, ενώ παράλληλα διέταξε τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής και Προκαταρκτικής Εξέτασης.
Οι λόγοι για τους οποίους ο κ. Δένδιας διέταξε την ΕΔΕ και την Προκαταρκτική Εξέταση και έθεσε σε διαθεσιμότητα τον κ. Κυριακάκη είναι η...
αιφνιδιαστική υποβολή παραίτησής του από την υπηρεσία, καθώς και το γεγονός ότι ο διευθυντής των Αγροτικών Φυλακών επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη μεταγωγή του κρατούμενου Παναγιώτη Βλαστού (που φέρεται να εμπλέκεται στην απαγωγή Παναγόπουλου) από τις φυλακές Τρικάλων στις φυλακές Νέας Αλικαρνασσού. Η συγκεκριμένη μεταγωγή δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ ύστερα από την αρνητική εισήγηση του Ειδικού Γραμματέα του υπουργείου Δικαιοσύνης.
Εξάλλου, ο υπουργός Δικαιοσύνης δεν έκανε δεκτή την παραίτηση του διευθυντή των φυλακών Αγιάς, μέχρι την ολοκλήρωση της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης και της Προκαταρκτικής Εξέτασης, ανάλογα με τα αποτελέσματα των οποίων θα διενεργηθούν τα νόμιμα.
(Πηγή: http://www.skai.gr/)

11 σχόλια

  1. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ
    Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ
    ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ
    ΕΓΩ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΠΑΣΟΚ.
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ
    ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΣΙΓΟΥΡΑ.

    ΘΑ ΒΓΑΖΩ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΑΒΟΝΤΑΣ.
    ΑΛΛΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ.
    ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ....
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΕΣ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΠΡΟ ΚΑΙΡΟΥ ΝΑ ΧΟΥΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΤΟΥΣ. Ο ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΡΑΜΑΛΗΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΩΣ ΟΡΑΜΑ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΑ. ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΙ Η ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ ΜΕ ΙΣΟΒΙΤΕΣ ΚΙ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ; ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ: ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΚΡΕΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΤΟΝ ΑΡΑΒΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ
    ΟΙ ΜΕΣΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ
    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΕΞΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΣΑ.

    ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΞΕ ΓΕΛΑΣΕ.

    ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΑΛΗΤΕΙΑ ΓΙΝΕΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΕΣΣ..................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΕΘΑΝΕΙ

    Ο ΜΑΙΚΛ ΤΖΑΚΣΟΝ??

    ΧΡΩΣΤΑΓΕ ΠΟΛΛΑ?/

    ΔΕΝ ΘΑΨΑΝ ΚΑΝΕΝΑΝ...

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΚΑΙ Ο ΤΑΦΟΣ??

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΕΚΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΤΩΜΑ ΚΑΙ ΤΑΦΟ!!

    ΚΟΜΠΙΝΑ ΕΙΝΑΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙΣ ΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΠΟΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ, ΥΠΑΡΚΤΟ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ή ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ.
    Τώρα που άρχισαν να βγαίνουν οι βρωμιές του Γιωργάκη και των «συντρόφων» του τα πράσινα blogs προσπαθούν να αλλάξουν την ατζέντα.
    ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ BLOGGERS:
    1. Ο Τσουκάτος έχει παραδεχθεί ότι μετέφερε παράνομα λεφτά της Ζίμενς στο πασόκ. Οι ταμίες στην αρχή λέγανε ότι δεν ξέρουν τίποτε, μετά είπανε ότι μπορεί αλλά δεν θυμόμαστε. Το πασόκ παρουσίασε κάτι χειρόγραφα μπακαλο-τέφτερα που ήταν τα αρχεία του, λέει. Μας πείσατε, κύριοι, ωραία έρευνα κάνατε. Εάν ο Γιωργάκης επιμείνει ότι το πασόκ δεν έπαιρνε παράνομα λεφτά, αυτό αυτόματα σημαίνει ότι ο Τσουκάτος θα πάει μέσα. Εάν θέλει να σωθεί θα πρέπει να μιλήσει.
    2. Ο Πάγκαλος παραδέχθηκε ότι και ο ίδιος έπαιρνε μεγάλα ποσά από επιχειρηματίες και τα μετέφερε στο πασόκ, λέει όμως ότι δεν τα θεωρεί παράνομα, παρόλο που ξέρει ότι είναι. Κανένας εισαγγελέας δεν τόλμησε να επιληφθεί, προφανώς ξέρει ότι θα τον ρημάξουν στη συκοφαντία τα ιδιωτικά Γιωργοκάναλα, σαν το Σανιδά.
    3. Ο Τρεπεκλής, ο παιδικός φίλος του Γοωργάκη, έχει παραδεχθεί στον ανακριτή ότι πήρε μίζα 6,7 εκατομμύρια ευρώ για το άχρηστο C4I που μας κόστισε 255 εκατομμύρια ευρώ. Τα κανάλια και οι εφημερίδες έχουν αποσιωπήσει ΕΝΤΕΛΩΣ το θέμα, σαν να μην υπάρχει.
    4. Ο σοβαροφανής λιμοκοντόρος Παπακωνσταντίνου, που ήταν στο Δ.Σ. του ΟΤΕ και θα μπορούσε να αναδιαπραγματευθεί τη σύμβαση 8002 για τα ψηφιακά του 67 εκατομμυρίων ευρώ δεν απαντάει κάν στις ερωτήσεις που του γίνονται για το θέμα. Μέχρι πρόσφατα έκρυβε ακόμη και τη θητεία του στον ΟΤΕ, αναρωτιέμαι γιατί.
    5. Την περασμένη εβδομάδα ασκήθηκε ποινική δίωξη στον έτερο Γιώργο Παπακωνσταντίνου, πρώην Γενικό Διευθυντή του Πασόκ, για τα εκατομμύρια που χάθηκαν από το Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας (διόδια), λόγω πλαστογραφιών και απάτης σε βάρος του δημοσίου. Τα κανάλια και τα πράσινα blogs έθαψαν το θέμα, εντελώς.
    6. Η πλειοψηφία των προφυλακισμένων για τη σκανδαλάρα Ζίμενς ήταν μέλη του πασόκ, που μάλιστα έβαλε συνήγορους υπεράσπισης τους γνωστούς Τσοβόλα (πρώην υπουργό πασόκ) και Ματζουράνη (πρώην Γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου πασόκ). Ο Γιωργάκης όμως λέει ότι το σκάνδαλο είναι Νεοδημοκρατικό, δηλαδή ο Τσοβόλας και ο Ματζουράνης είναι κρυφο-νεοδημοκράτες;
    7. Ο Γιωργάκης προσπάθησε απεγνωσμένα να στείλει το σκάνδαλο Ζίμενς στη Βουλή για να θαφτεί στα γρήγορα, πριν προλάβουν να αποκαλυφθούν οι προσωπικές μαρτυρίες και οι κινήσεις των λογαριασμών. Αυτό και αν είναι ένδειξη ενοχής, αυτό και αν είναι απόδειξη θράσους.
    8. Όταν συνελήφθη η οικογένεια του καραβέλα, οι πασόκοι φοβήθηκαν μήπως αυτός αναγκαστεί να γυρίσει, γι’ αυτό έβαλαν τα κανάλια να λένε τις ψευτο-συναισθηματικές ανοησίες που έλεγαν (για τα κοριτσάκια με τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ). Πάλι η Ν.Δ. έφταιγε, γενικώς.
    9. Χριστοφοράκος, τι να πεί κανείς; Ο τύπος αιφνιδίασε το Ζαγοριανό και την έκανε για να δικαστεί στη Γερμανία, που είναι χαμηλές οι ποινές. Η δικαιοσύνη έστειλε δύο εντάλματα σύλληψης και Έλληνες ιδιωτικούς ντετέκτιβ που τον βρήκαν και έτσι συνελήφθη. προσπαθούμε να τον φέρουμε να δικαστεί στην Ελλάδα και το πασόκ προτείνει να του χαμηλώσουμε την ποινή για να «μιλήσει». Και πώς εμείς ξέρουμε ότι θα πεί αλήθειες, αν θα κρύψει αλήθειες, ή θα πεί ψέματα; Θα βασιζόμαστε στη μαρτυρία ενός ανθρώπου, που ξέρει πολύ καλά ότι εάν δεν πεί αυτά που πρέπει υπάρχει και «η Σέχτα»; Και νομίζω ότι οι περισσότεροι υποπτευόμαστε ποιοι είναι πίσω από τη Σέχτα (βλέπε 17 Νοέμβρη).
    10. ΟΜΩΣ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑ. Είναι ντροπή να παίρνει τον ίδιο δρόμο που έχουν πάρει τα ιδιωτικά κανάλια και οι εφημερίδες. Δηλαδή, να χρηματοδοτείται για να λέει μισόλογα, να κρύβει αλήθειες, να συκοφαντεί και να μπερδεύει επίτηδες τα σημαντικά με τα επουσιώδη.. Οι πιο ύποπτοι μηχανισμοί παραπληροφόρησης είναι τα blogs που δεν δημοσιοποιούν σχόλια (πχ. troktiko) και αυτά που τα δημοσιοποιούν πολλές ώρες μετά (πχ, press-gr). Το άτιμο το χρήμα, βλέπεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. επειδη η υποθεση ειναι πολυ σοβαρη
    για την διευκολυνση της ερευνας ειναι απαραιτητο να δωθουν ευκρινεις φωτογραφιες στη δημοσιοτητα οπως εγινε με την 17Ν
    ετσι ο απλος κοσμος μπορει να βοηθησει για να βρεθουν τα λυτρα το κρυσφυγετο
    αλλα και αλλοι που εμπλεκονται στην υποθεση τα ονοματα δεν λενε τιποτα γιατι αυτοι μπορει να παρουσιαζονται με αλλα ονοματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. και τον τζάκσον ο Καραμανλής τον πήρε.
    Θα μας πουν σε λίγο η Μπουρδελοπαρέα
    της Αλητείας.
    Καχριμάκης-Παπαγιάννης-Καψαμπέλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝΕ ΟΣΑ ΚΛΕΒΑΤΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ;
    ΣΤΑ ΠΟΣΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ;
    ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΡΑΜΑΤΑ, ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ.
    140 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΔΩΣΕ Η ΖΙΜΕΝΣ ΣΤΗΝ ΟΚΤΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ, ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΧΗΜΑ.
    ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ.
    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΗΡΕ;
    Η ΝΔ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ;
    ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ, ΓΕΛΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΑΜΑΡΙΑ.
    ΑΡΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΠΗΡΕ.
    ΠΟΣΟ ΠΗΡΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ;
    ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ.
    ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΖΙΜΕΝΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ.
    ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΧΑΖΟΥΛΙΚΟ ΠΑΙΔΑΚΙ.
    ΜΑΥΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!
    ΆΝΤE ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ 140 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.
    ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ «ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ”;
    ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΑΛΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;
    ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ;
    ΌΤΙ ΕΙΣΑΙ ΧΑΖΟΣ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ, ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟN ΚΟΥΦΟ;
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ.
    ΜΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ ΟΜΩΣ
    ΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΝ OI ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΙ, ΚΑΡΑΒΕΛΕΣ ΚΑΙ ΣΚΑΡΠΕΛΗΔΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ.
    ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΟΛΑ Ο ΖΑΓΟΡΙΑΝΟΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ.
    ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ.
    ΝΑ ΣΤΟ ΞΑΝΑΠΩ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙΣ.
    ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ.
    ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στην φωτογραφία δεν είναι "οι Αγροτικές Φυλακές Αγιάς" αλλά "οι δικαστικές" πίσω από την Νομαρχία Χανίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ
    ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ
    ΡΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΥΤΟΙ
    ΡΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ
    ΡΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΜΙΟΣ
    ΡΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΗ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ
    ΡΕ ΚΑΝΕΝΑΣ !!!!!!!!!
    ΡΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΥΤΟΙ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Απ' ότι βλέπετε τζάμπα μαλώνουμε μεταξύ μας για το ποιο κόμμα είναι καλύτερο και τρίχες κατσαρές. Αυτή την στιγμή ζούμε έναν εφιάλτη για τη χώρα μας, που δεν διαφέρει από χώρες σαπισμένες μέσα στην μαφία όπως στην Λατινική Αμερική, Αφρική, και μερικές πρώην κομμουνιστικές. Γι' αυτό πρέπει να ανασυντάξουμε τις συνειδήσεις μας και την υπομονή μας και να σκεφτούμε σοβαρά τι πρέπει να κάνουμε για το μέλλων των παιδιών μας.
    ΦΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση