GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χοντραίνει το θέμα με τον Λιάπη...

Τι κρύβουν οι απανωτές αιχμές προς τον Καραμανλή. Του στέλνει "μηνύματα" για να μην τον κόψει από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ Από τον Γιά...

Τι κρύβουν οι απανωτές αιχμές προς τον Καραμανλή. Του στέλνει "μηνύματα" για να μην τον κόψει από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ

Από τον Γιάννη Δαίδαλο
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
.
Μεγάλες διαστάσεις παίρνει το "θέμα Λιάπη" ύστερα και από τις νέες, αιχμηρές, δηλώσεις του πρώην υπουργού σήμερα στο "Εθνος" σε βάρος του πρωθυπουργού προς τον οποίο απευθύνει έκκληση "να αναλάβει άμεσα πολιτικές πρωτοβουλίες και να απορρίψει τις εισηγήσεις συνεργατών του και μελών του υπουργικού συμβουλίου για αποφάσεις στο... μέλλον". Ο Μ. Λιάπης είχε αρχίσει από την προηγούμενη εβδομάδα να εξαπολύει βολές και να προκαλεί τον εξάδελφό του Κ. Καραμανλή που φέρεται ήδη πολύ ενοχλημένος.
Η μία εξήγηση που δίνεται είναι ότι...
ο κ. Λιάπης μπορεί να επιζητεί "ηρωϊκή έξοδο" μέσα από μια κλιμάκωση της σύγκρουσης καθώς αντιλαμβάνεται ότι η επανεκλογή του στη Β' Αθηνών θα είναι δύσκολη.
Η δεύτερη εξήγηση είναι προς την αντίθεση κατεύθυνση αλλά θεωρείται και η πιθανότερη. Δηλαδή ότι στέλνει κάποια "μηνύματα" στον Κ. Καραμανλή, προειδοποιώντας τον να μην τον κόψει από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ μαζί με τους "βατοπεδινούς" και άλλους.
Και η τρίτη εξήγηση είναι ότι φοβάται μήπως δημοσιοποιηθούν νέα στοιχεία που τον εμπλέκουν στην υπόθεση της Siemens και γι' αυτό σπεύδει να "επιτεθεί" πρώτος με τις απανωτές αυτές συνεντεύξεις του.
Μπορεί κάποιες από αυτές τις εξηγήσεις και να συνδυάζονται μεταξύ τους.

9 σχόλια

  1. ΡΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΞΩΤΙΚΟ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΜΕ!ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ?.. ΤΟΝ..ΚΛΟΥΒΙΟ.. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ-ΤΑΠΕΙΝΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΣΕΜΝΟΤΕΡΟ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.. ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΔΥΔΙΜΟ..ΚΛΟΥΒΙΟΣ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΙΤΣΑ..ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑ..ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΝΩΣΗ..ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν συμφωνώ με το δημοσίευμα. Ο Καραμανλής ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ να κόψει κανέναν από τα ψηφοδέλτια γιατί δεν έχει τα κότσια.
    Το πρόβλημα του Λιάπη είναι ότι είναι το ίδιο ανεψιός του γέρου Καραμανλή αλλά έιχε την ατυχία να έχει άλλο όνομα από τον τελείως ανίκανο Κωστάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αχ Μιχαλάκη μουουουου

    τι τό'θελες το ταξίδι Μιχαλάκη μυουουουουυου...

    ΖΗΜΕΝΣ! ΖΗΜΕΝΣ!
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ! ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΡΗΚΑΤΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΟ ΑΡΜΕΓΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΚΟΠΤΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΚΟΠΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΦΟΥΜΟ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΘΝΑΝΕΙ ΠΙΑ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΜΟΥΡΕΣ ΞΕΣΚΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΑΤΕ ΠΙΡΑΓΧΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το πρόβλημα του Λιάπη λέγεται, στο χωριό μου, "Αι-Κιού".

    Πώς λέμε "άει ..."

    Κάπως έτσι.

    Και είναι χρήσιμος στο πασοκ για να μη λένε κάποιοι ότι ο γκιόργκο είναι το πιο καθυστερημένο εκεί μέσα.

    Ενω τώρα, τηρούνται κάποιες ισορροπίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Liaps von Siemens (λόγω παρέας με ποδοσφαιρόφιλο στέλεχος της εταιρίας) έχει πάθει ταράκουλο, από τη στιγμή που είδε τον Σαμαρά να απολαμβάνει τα μεγαλεία (εγκαίνια μουσείου ακρόπολης) που ετοίμαζε για τον εαυτό του.

    Και φυσικά, υποψιάζεται ότι έτσι και γίνουν εκλογές το φθινόπωρο δεν θα ξαναδει βουλευτική έδρα στον αιώνα τον άπαντα.

    Δεν συγχωρεί στο ξαδερφάκι δύο πράγματα:

    1) Ότι έχει το "σωστό" επώνυμο

    2) Ότι η αιτία της απομάκρυνσής του από την κυβέρνηση ενέχει στοιχεία μομφής εναντίον του. Αντε να αποδείξει τώρα ότι δεν είναι ελέφαντας και ότι τα κολλητιλήκια του με τον χριστοφοράκο ήταν μόνο για "να δει μπάλα το βλαστάρι του"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατί ο Λιάπης κάθε Κυριακή αφήνεται έρμαιο , στα χέρια ορκισμένων εχθρών του;

    Τίποτα δεν έμαθε τόσα χρόνια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συμφωνώ με τον 7:28 ο Λιάπης εννοείται οτι δέν είναι οτι το καλύτερο, αλλά είναι πολλά IQ ικανότερος απο τον ακαταλληλότερο μπουχέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση