GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πολιτικές αναταράξεις στην Αιτωλοακαρνανία...

Από το http://messolonghinews.blogspot.com/ . Την παραίτησή της υπέβαλε η διευθύντρια, του γραφείου του υφυπουργού Υγείας Μάριου Σαλμά και π...

Από το http://messolonghinews.blogspot.com/
.
Την παραίτησή της υπέβαλε η διευθύντρια, του γραφείου του υφυπουργού Υγείας Μάριου Σαλμά και πρώην δήμαρχος Αμφιλοχίας, Μαρία Σωτηρίου, ύστερα από τη δημοσιοποίηση της συμμετοχής στον συνδυασμό της για το δήμο Αμφιλοχίας στις εκλογές του 2006, του συλληφθέντα για συμμετοχή στην απαγωγή Παναγόπουλου Γιώργου Τρομπούκη.
Αφορμή για την παραίτηση αποτέλεσε προφανώς το...
γεγονός της κατάθεσης ερώτησης από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για το θέμα και έτσι η κ. Σωτηρίου θέλησε με την ενέργειά της αυτή να διαφυλάξει το κύρος του υφυπουργού Υγείας Μάριου Σαλμά.
Πάντως με μια πρώτη προσέγγιση του θέματος εκείνο που μπορεί να διαπιστωθεί είναι ότι το περιστατικό αυτό θα αναζωπυρώσει την εσωστρέφεια στην τοπική ΝΔ αλλά και οι του ΠΑΣΟΚ θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την ανάδειξη αυτής της παραμέτρου της υπόθεσης προκειμένου να «ακυρώσουν» τα επικοινωνιακά οφέλη της Κυβέρνησης από την επιτυχία της ΕΛΑΣ.
Τέλος για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται πόσο ευάλωτο είναι το πολιτικό σύστημα της χώρας μας…

5 σχόλια

  1. ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑ!!

    Αρχισε η εξαγορά των μΠλόγκερ...
    το καρφωμα μεταξυ τους στην πρωτη γραμμη


    δΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟς ΠΛΕΟΝ....ΑΦΟΥ ΘΑ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥς!!

    θα αποκαλυπτει ο ...διαχειριστης του μπλογκ...ποιος ειναι πισω απο την ανωνυμια και την καταγγελια με ανωνυμο σχολιο πιο κατω ειτε με "απευθειας αναφορά" στα αφεντικά....

    Αντε καλες Ρουφιανιες και εισπραξεις!!

    μΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ....ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά το σκάνδαλο ρε μαλακισμένο Καψαμπέλη.
    Ξέχασες ότι το μεγαλοστέλεχος του Πασόκ Χρήστος Παπαδόπουλος ήταν ο εγκέφαλος και «πρόεδρος» της «Εταιρείας Δολοφόνων»;
    Ξέχασες ότι ο Χρήστος Παπαδόπουλος διετέλεσε ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ της Νέας Χαλκηδόνας με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, εκλεγόμενος μάλιστα με ποσοστό που υπερέβαινε το 60%!
    Όσο και να προσπαθήσει η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται ποτέ να φτάσει τα επαγγελματικά επίπεδα διαφθοράς, μίζας και βρωμιάς των πράσινων φαταούλων.
    Είκοσι χρόνια απέκτησαν τόση εμπειρία που δεν παίζονται.
    Είναι επαγγελματίες στην κλεψιά και τη ρεμούλα και επί Γιωργάκη έγιναν επαγγελματίες και στο ψέμα και την υποκρισία.
    Και σε ανώτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραίο επάγγελμα ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ του ΠΑΣΟΚ
    -pree ..ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ.
    Να μπεί άμεσσα στα Βαρέα και Ανθυγειινά..
    ΤΟΥΣ ΔΕ ΑΛΗΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΝΟΥΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΣ.

    Να κάνει και επεςρώτηση στην Βουλή ο Καχριμάκης.
    Να ασφαλίζονται δωρεάν οι Αλήτες φίλοι του.

    ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΡΕΠΕΣΤΕ.
    ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙ ΠΑΣΟΚΟΣ. ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΛΕΒΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙΣ ΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΠΟΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ, ΥΠΑΡΚΤΟ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ή ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ.
    Τώρα που άρχισαν να βγαίνουν οι βρωμιές του Γιωργάκη και των «συντρόφων» του τα πράσινα blogs προσπαθούν να αλλάξουν την ατζέντα.
    ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ BLOGGERS:
    1. Ο Τσουκάτος έχει παραδεχθεί ότι μετέφερε παράνομα λεφτά της Ζίμενς στο πασόκ. Οι ταμίες στην αρχή λέγανε ότι δεν ξέρουν τίποτε, μετά είπανε ότι μπορεί αλλά δεν θυμόμαστε. Το πασόκ παρουσίασε κάτι χειρόγραφα μπακαλο-τέφτερα που ήταν τα αρχεία του, λέει. Μας πείσατε, κύριοι, ωραία έρευνα κάνατε. Εάν ο Γιωργάκης επιμείνει ότι το πασόκ δεν έπαιρνε παράνομα λεφτά, αυτό αυτόματα σημαίνει ότι ο Τσουκάτος θα πάει μέσα. Εάν θέλει να σωθεί θα πρέπει να μιλήσει.
    2. Ο Πάγκαλος παραδέχθηκε ότι και ο ίδιος έπαιρνε μεγάλα ποσά από επιχειρηματίες και τα μετέφερε στο πασόκ, λέει όμως ότι δεν τα θεωρεί παράνομα, παρόλο που ξέρει ότι είναι. Κανένας εισαγγελέας δεν τόλμησε να επιληφθεί, προφανώς ξέρει ότι θα τον ρημάξουν στη συκοφαντία τα ιδιωτικά Γιωργοκάναλα, σαν το Σανιδά.
    3. Ο Τρεπεκλής, ο παιδικός φίλος του Γοωργάκη, έχει παραδεχθεί στον ανακριτή ότι πήρε μίζα 6,7 εκατομμύρια ευρώ για το άχρηστο C4I που μας κόστισε 255 εκατομμύρια ευρώ. Τα κανάλια και οι εφημερίδες έχουν αποσιωπήσει ΕΝΤΕΛΩΣ το θέμα, σαν να μην υπάρχει.
    4. Ο σοβαροφανής λιμοκοντόρος Παπακωνσταντίνου, που ήταν στο Δ.Σ. του ΟΤΕ και θα μπορούσε να αναδιαπραγματευθεί τη σύμβαση 8002 για τα ψηφιακά του 67 εκατομμυρίων ευρώ δεν απαντάει κάν στις ερωτήσεις που του γίνονται για το θέμα. Μέχρι πρόσφατα έκρυβε ακόμη και τη θητεία του στον ΟΤΕ, αναρωτιέμαι γιατί.
    5. Την περασμένη εβδομάδα ασκήθηκε ποινική δίωξη στον έτερο Γιώργο Παπακωνσταντίνου, πρώην Γενικό Διευθυντή του Πασόκ, για τα εκατομμύρια που χάθηκαν από το Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας (διόδια), λόγω πλαστογραφιών και απάτης σε βάρος του δημοσίου. Τα κανάλια και τα πράσινα blogs έθαψαν το θέμα, εντελώς.
    6. Η πλειοψηφία των προφυλακισμένων για τη σκανδαλάρα Ζίμενς ήταν μέλη του πασόκ, που μάλιστα έβαλε συνήγορους υπεράσπισης τους γνωστούς Τσοβόλα (πρώην υπουργό πασόκ) και Ματζουράνη (πρώην Γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου πασόκ). Ο Γιωργάκης όμως λέει ότι το σκάνδαλο είναι Νεοδημοκρατικό, δηλαδή ο Τσοβόλας και ο Ματζουράνης είναι κρυφο-νεοδημοκράτες;
    7. Ο Γιωργάκης προσπάθησε απεγνωσμένα να στείλει το σκάνδαλο Ζίμενς στη Βουλή για να θαφτεί στα γρήγορα, πριν προλάβουν να αποκαλυφθούν οι προσωπικές μαρτυρίες και οι κινήσεις των λογαριασμών. Αυτό και αν είναι ένδειξη ενοχής, αυτό και αν είναι απόδειξη θράσους.
    8. Όταν συνελήφθη η οικογένεια του καραβέλα, οι πασόκοι φοβήθηκαν μήπως αυτός αναγκαστεί να γυρίσει, γι’ αυτό έβαλαν τα κανάλια να λένε τις ψευτο-συναισθηματικές ανοησίες που έλεγαν (για τα κοριτσάκια με τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ). Πάλι η Ν.Δ. έφταιγε, γενικώς.
    9. Χριστοφοράκος, τι να πεί κανείς; Ο τύπος αιφνιδίασε το Ζαγοριανό και την έκανε για να δικαστεί στη Γερμανία, που είναι χαμηλές οι ποινές. Η δικαιοσύνη έστειλε δύο εντάλματα σύλληψης και Έλληνες ιδιωτικούς ντετέκτιβ που τον βρήκαν και έτσι συνελήφθη. προσπαθούμε να τον φέρουμε να δικαστεί στην Ελλάδα και το πασόκ προτείνει να του χαμηλώσουμε την ποινή για να «μιλήσει». Και πώς εμείς ξέρουμε ότι θα πεί αλήθειες, αν θα κρύψει αλήθειες, ή θα πεί ψέματα; Θα βασιζόμαστε στη μαρτυρία ενός ανθρώπου, που ξέρει πολύ καλά ότι εάν δεν πεί αυτά που πρέπει υπάρχει και «η Σέχτα»; Και νομίζω ότι οι περισσότεροι υποπτευόμαστε ποιοι είναι πίσω από τη Σέχτα (βλέπε 17 Νοέμβρη).
    10. ΟΜΩΣ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑ. Είναι ντροπή να παίρνει τον ίδιο δρόμο που έχουν πάρει τα ιδιωτικά κανάλια και οι εφημερίδες. Δηλαδή, να χρηματοδοτείται για να λέει μισόλογα, να κρύβει αλήθειες, να συκοφαντεί και να μπερδεύει επίτηδες τα σημαντικά με τα επουσιώδη.. Οι πιο ύποπτοι μηχανισμοί παραπληροφόρησης είναι τα blogs που δεν δημοσιοποιούν σχόλια (πχ. troktiko) και αυτά που τα δημοσιοποιούν πολλές ώρες μετά (πχ, press-gr). Το άτιμο το χρήμα, βλέπεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΛΗΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ
    ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΜΠΟΚΛΗΣ
    ΑΣΧΕΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΝΔ
    ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟ
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΝΑ ΤΗΝ ΚΙΝΕΙ
    ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΑΠΓΙΑΝΝΗΣ
    Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ
    ΣΟΥΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΣ.

    ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ
    ΜΕ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΝΗΠΙΟΥ.

    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ
    ΕΙΝΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΚΛΟΥΖΩ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗΣ.

    ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.
    ΩΡΑΙΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ ΣΚΑΤΑ.
    Η ΞΕΥΤΙΛΑ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ.
    ΜΟΝΟ ΑΠΟΠΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση