GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"...για να μην ξαναγίνει η ΝΔ πρώτο κόμμα"

Του Θωμά Ακρωτηριανάκη . Συνεχίζω το δημοσίευμά μου "Παραμερισμός μέσω...προεδροποίησης" (δείτε το εδώ : http://press-gr.blogspot....

Του Θωμά Ακρωτηριανάκη
.
Συνεχίζω το δημοσίευμά μου "Παραμερισμός μέσω...προεδροποίησης" (δείτε το εδώ : http://press-gr.blogspot.com/2009/07/blog-post_9471.html), με την προωθημένη προσωπική πολιτική πρόταση μου,της οποίας "οι μεν ρίζαι πικραί, οι δε καρποί γλυκείς" (για να χρησιμοποιήσω έκφραση του Αριστοτέλη).
Ξέρω, πολλοί θα αντιτείνουν, και δεν διαφωνώ έντονα μαζί τους,"γιατί να μην προκληθούν εκλογές με αφορμή το ζήτημα εκλογής Π.τ.Δ. και μετά η επόμενη Βουλή εκλέγει Π.τ.Δ. τον Σημίτη;;".
Μα το είπα ήδη με την αριστοτέλεια ρήση. Ναι μεν θα υπάρξουν μεγάλες πίκρες με τους 18 επιπλέον μήνες με ΝΔ, αλλά θα είναι μετά (γλυκύς καρπός) τόση η φθορά της μέχρι το Σεπτ. του 2011, που ουδεπώποτε, ούτε στο πιο μακρινό μέλλον δεν θα μπορέσει να ξαναγίνει το πρώτο κόμμα. Και όχι κόμπλεξ τού τύπου "θα πούνε ότι το ΠΑΣΟΚ φοβήθηκε να προκαλέσει εκλογές, διότι δεν έχει αυτοπεποίθηση για καθαρή και μεγάλη νίκη του".

11 σχόλια

  1. ΘΩΜΑΚΟ ,ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...και έπλεκαν πουλόβερ!
    (τα τρία πουλάκια που κάθονταν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΛΟΥΤΡΑΔΗΣ
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ
    Η
    ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΒΛΑΚΕΙΑ
    ΜΕΤΑ ΜΠΟΛΙΚΗΣ ΑΝΟΗΣΙΑΣ
    ΣΕ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ
    ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ.
    ΘΩΜΑΣ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟΣ
    Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    (ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ)
    ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΑΧΑΡΙΕΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ.

    ΘΕΟΒΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά ρε μεγάλε αυτό το
    ουδεπώποτε.........
    απο τον απόπατο του Πασοκ
    το έκλεψες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. <>
    Φιλτατε Θωμα,

    δεν εισαι μονο απογοητευμενος
    αλλα βρισκεσαι και σε αμηχανία

    η διαφορα σου ομως με τους αλλους ειναι οτι εσυ τουλαχιστον το παλευεις.
    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καμαρωστε φανατισμο. Δεν θα ξαναβγει λεει ποτέ η ΝΔ πρωτο κόμμα. Υπαρχει αραγε καμια χωρα του κόσμου, που ενα κομμα να βγαινει παντα πρωτο?? γιατι θα γινει στην Ελλαδα αυτο? Συνελθετε κυριοι, και φυσικα καποια στιγμη το ΠΑΣΟΚ θα κερδισει, και φυσικα καποια στιγμη στο μελλον θα χασει παλι, και ετσι θα πηγαινει το πραγμα. Αυτο λεγεται ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ αν σας θυμιζει τιποτα. Παιδικες λογικες του στυλ ασε τη ΝΔ να μεινει 18 μηνες ακομη για να μην...ξανακερδισει ποτε, παραπεμπουν σε χαμηλη διανοητικη κατασταση. Και στο κατω κατω εδω ετοιμαζεται να ξανακερδισει το ΠΑΣΟΚ, που καποτε (για οσους το ξεχασατε) επι των ημερων του χαθηκαν ολα τα λεφτα του κοσμου στο χρηματιστηριο. Ή μηπως επι ΝΔ εγινε κατι χειροτερο? Αντε, καλα μυαλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΥΡΙΕ ΑΚΡΩΤΕΡΙΑΝΑΚΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΑΛΑΓΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΥΜΕΡΝΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ 74.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.ΚΑΘΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΛΟΥΠΣΣΣΣ !
    Ο ένας ηίθιος πασόκος, βρήκε τοαν άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΝΔ ως κόμμα κράμα
    μη αμερικανόδουλων Καραμανλικών και
    αμερικανόδουλων (μητσοτακικων και άλλων) δεν πρόκειται ποτέ των ποτών να ξαναγίνει πρώτο κόμμα,
    ανεξαρτήτως του πότε θα γίνουν οι επόμενες εκλογές,και δεν πρόκειται για πολύ να υπάρχει ακόμα.
    Μια ακραιφνής καραμανλική ΝΔ,
    χωρίς αμερικανόδουλους,που θα είναι κάτι διαφορετικό από τη σημερινή ΝΔ,μπορεί να ξαναγινει οψέποτε πρώτο κόμμα,όμως δεν θα είναι συγκρουσιακά αντιθετική στην απλή αναλογική και στις συγκυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση