GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παπαθεμελής: Καταρρίψτε τους...

Από το http://papathemelis.blogspot.com/ . Σχολιάζοντας τις εντεινόμενες προκλήσεις των Τούρκων στο Αιγαίο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγ...

Από το http://papathemelis.blogspot.com/
.
Σχολιάζοντας τις εντεινόμενες προκλήσεις των Τούρκων στο Αιγαίο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης και Επικεφαλής του Πανελληνίου Μακεδονικού Μετώπου κ. Στέλιος Παπαθεμελής, δήλωσε:
«Η τουρκική επιθετικότητα εναντίον μας, εκδηλώνεται στρατιωτικά και κλιμακώνεται στρατιωτικά.
Η Ελλάδα απαντά - όταν σπανίως απαντά - δια της κατευναστικής, διπλωματικής οδού. Ουδέποτε η στρατιωτική μας ηγεσία έλαβε εντολή να εκπονήσει σχέδια εφαρμογής στρατιωτικών μέτρων.
Η στάση μας αυτή υποδηλώνει μόνιμο φοβικό μας σύνδρομο και...
αποθρασύνει τον εχθρό, προτρέποντάς τον στην ουσία, να εντείνει τους στρατιωτικούς εκβιασμούς του.
Υπολογίζεται ότι τα τελευταία χρόνια, υποχρεώθηκαν οι πιλότοι μας να προβούν σε 18.615 υπερπτήσεις αναχαιτίσεων, με το αποτρόπαιο κόστος των 280 εκατομμυρίων ευρώ.
Οι τουρκικές παραβιάσεις εδραιώνουν τις έκνομες διεκδικήσεις της Aγκυρας, καλλιεργούν το αίσθημα ανασφάλειας στον λαό μας, ιδίως στις βαλλόμενες περιοχές του Ανατολικού Αιγαίου και με την μέθοδο του μαρτυρίου της σταγόνας, ενσταλάζουν ηττοπάθεια στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας.
Συχνά χρησιμοποιείται ως δίλλημα το γνωστό ψευδοδίλλημα «ειρήνη ή πόλεμος». Είναι προφανές ότι όλοι είμαστε εναντίον του πολέμου και υπέρ της ειρήνης. Όμως το αληθινό δίλλημα είναι «αποτροπή ή πόλεμος». Και οι λογικοί άνθρωποι στον κόσμο είμαστε υπέρ της αποτροπής του πολέμου.
Για να αποτρέψουμε ωστόσο τον πόλεμο: Πρώτον, πρέπει να αποβάλουμε το φοβικό μας σύνδρομο. Δεύτερον, να πάψουμε να καλυπτόμεθα πίσω από την εύκολη επίκληση της σωφροσύνης, διότι, κατά την έκφραση του Θουκυδίδη, εν προκειμένω, «το σώφρον (είναι) του ανάνδρου πρόσχημα».
Παγκοσμίως και παλαιόθεν, η απάντηση στις περιπτώσεις αυτές είναι μία: Στα στρατιωτικά μέτρα (της Τουρκίας), ελληνικά στρατιωτικά αντίμετρα-αντίποινα.
Η Ελλάς οφείλει για αυτήν την απόφασή της που ανακαθορίζει την στρατηγική και τακτική της, να ενημερώσει ΝΑΤΟ, ΗΠΑ και ΕΕ, που υποχρεούνται σε αναγκαία συνδρομή.
Η ιστορία των τουρκικών παραβιάσεων, είναι η ιστορία μιας κατάρριψης που δεν έγινε. Καιρός να γίνει. Κάλιο αργά παρά ποτέ».

15 σχόλια

  1. άσε τους λεονταρισμούς εκ του ασφαλούς ζουμπά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ...ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΜΕΤΑ.
    ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΠΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιγά τα αίματα ρε Παπαθεμελή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΘΕΛΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εκλογες 13 Σεπτέμβρη !!

    Εκλογές
    είπε ο ηγέτης των έντιμων πρασινοφρουρών που μόλις έφτασε στην Μηλιώνη από την Δήλο και έδωσε εντολή..

    "ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ"

    Μην περιμένετε να ΜΑΥΡΙΣΕΤΕ για να επιστρεψετε στην Αθήνα και στις πόλεις σας
    Το ΜΑΥΡΙΣΜΑ στην κάλπη είναι πιο σημαντικό!!

    Αντε και Υπουργός
    του ευχήθηκαν οι μάχιμοι πρασινοφρουροί που γνωριζουν οτι ερχεται
    ΛΙΜΟΣ ΚΑΙ ΛΟΙΜΟΣ

    Καλπες εδω και Τωρα!!

    Μακης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μα τα λέει αυτά ο άνθρωπος που ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΗ αλλάζει και κόμμα ή δημιουργεί και ένα δικό του (Δημοκρατική Αναγέννηση, Μακεδονικό Μέτωπο κλπ κλπ) απλώς και μόνον για να μη χάσει τη βουλευτική έδρα? ΗΜΑΡΤΟΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "μπόλεμος μπόλεμος να μπάρουμε τη μπόλη μπας και μπορέσει ο μπασμένος ο ζουμπάς..."

    Ριχτα τρισμέγιστε,
    ρίχτα μπασκεμπολίστα,
    ρίχτα μικρό κοντό όρθιο κουράδι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν διαφωνώ με τον Παπαθεμελή. Διαφωνώ με το ότι δεν τον άκουσα ποτέ να συμβουλέψει τον Σημίτη να κάνει κάτι τέτοιο. Ή λάθος κάνω;

    Η Ελλάδα, πρέπει να επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα στα 12 νμ. Πολλά προβλήματα θα λυθούν έτσι, όσο για τα "casus belli", οι Τούρκοι θα τα καταπιούν. Αυτή την αίσθηση έχω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αμέσως μετά τον Αττίλα 2 στην Κύπρο οι τούρκοι έκαναν παραβίαση του Ελληνικού εναέριου χώρου (2 οπλισμένα μαχητικά ) τα οποια μάλιστα έριξαν πρώτα σε 2 δικά μας τα οποία στάλθηκαν να τους αναχαιτήσουν. Το αποτέλεσμα ήταν τα 2 τούρκικα να καταλήξουν στην θάλασσα και οι τουρκοι έκαναν πολλά χρόνια να ξανακάνουν παραβίαση (οι έχοντες την εξουσία βέβαια τότε απαγόρευσαν στους πιλότους μας να πετάνε πέρα απο τον 38 μεσημβρινό ο οποίος διχοτομεί το Αιγαίο / οσφιοκάμπτες μια ζωή).Δηλαδή είναι κακό να τους προειδοποιήσουμε αυστηρά - να ρίξουμε δίπλα και μετά εάν δεν στο ψαχνό, ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ, ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΡΑΤΗ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙΣ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΕΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟΤΕ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ. ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΟΤΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Blooper,7.57,
    τί στής μάνας ξέρεις από "μπόλεμο"?
    αφού δέν υπηρέτησες.
    Άν υπηρέτησες...συγχώρα με.
    Γιά νά δώ-διαβάσω τήν δήλωση σου.
    Έτσι βρέ αδερφέ,γιατί επιστρατεύονται
    καμιά 400ρέα ΠΑΣΟΚοι τής τελευταίας ΕΣΣΟ.
    Δηλαδή αυτοί δέν έχουν μέσον?
    Τόν Αλκαίο,Δάντη,Ρουβά ποιοί επί Κυβέρνησης
    ΠΑΣΟΚ απάλλαξαν?? καί συνεχίζουν...
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τσίρκο μεντράνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΘΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΜΗΝ ΣΑΣ ΜΑΛΩΣΟΥΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ.BLOOPERS TEAM H GAY TEAM

    ΕΛΛΑΣ-ΠΕΡΣΕΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 28 Ιουλ 2009 7:57:00 πμ

    Μου κανει εντυπωσιν αυτος ο σχολιαστης με το ψευδωνυμον (The Bloopers Team) που σχολιαζει σε καθε μια αναρτηση του Blog σας.
    Απο τα επι το πλειστον χυδαια και αντιδραστικα σχολια που κανει εχω διαπιστωσει οτι μαλλον ειναι διανοητικα καθυστερημενος.
    Αλλα επι πλεον αρχιζω να πιστευω οτι καθεται μονιμα μπρος απο τον υπολογιστη του καθηλωμενος σε αναπηρικη καρεκλα διοτι πιθανως να ειναι και σωματικως αναπηρος.
    Τον λυπουμαι ειλικρινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @ 28 Ιουλ 2009 4:57:00 μμ

    Σωματικά ανάπηρος μπορεί μα μην είναι, αλλά όρθιος ούτε να γράψει μπορεί, ούτε να τον κτυπήσει βολεύει. Κι αυτός έχει μανία και με τα δύο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση