GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Την πάτησαν οι Γιώργηδες...

Αλογοσκούφης και Βουλγαράκης απέτυχαν να ελέγξουν την ΔΑΠ. Το παρασκήνιο των τελευταίων εξελίξεων ... . Από τον Β. Βασιλείου . Τελικά η ταιν...

Αλογοσκούφης και Βουλγαράκης απέτυχαν να ελέγξουν την ΔΑΠ. Το παρασκήνιο των τελευταίων εξελίξεων ...
.
Από τον Β. Βασιλείου
.
Τελικά η ταινία μάπα! Το αφεντικό τρελάθηκε! Νέα σενάρια για την πολυσυζητημένη παραγωγή της ταινία των Βουλγαράκη- Αλογοσκούφη. Το εφάνταστο σενάριο διαψεύστηκε και η ταινία δε γυρίζεται. Κίνδυνος για το συνεργείο που θα μείνει χωρίς δουλειά. Το σενάριο των φημισμένων καλλιτεχνών Γιώργου Αλογοσκούφη και Γιώργου Βουλγαράκη η αλλιώς "Οι Γιώργηδες" , δεν είχε τύχη καθώς στη ΔΑΠ -ΝΔΦΚ επικράτησε και πάλι η λογική της παράταξης και όχι των κομπάρσων.
30 στις 36 σχολές ψήφισαν διασφαλίζοντας την ομαλή πορεία. Οι 6 σχολές που δεν ψήφισαν ειναι επειδή δεν...
θέλησαν να μπουν στη διαδικασία. Πρόκειται για σχολές που έβγαλαν μεγάλους καλλιτέχνες επίσης, βλέπε ΠΑΠΕΙ [Κατσαφάδος - Μαρτάτος], Πάντειος [ Πάνου Βαγγέλης - Σάκης Ιωαννίδης], Γεωλογικό [ Αντρέας Τσώκος] κ.λ.π. Ποντάριζαν βλέπετε να γίνει κόντρα και απαξίωση της διαδικασίας. Ομως τα αγόρια δεν ξέρανε να μετράνε. Ολες οι πόλεις της επαρχίας και 30 στις 36 σχολές στην Αθήνα στήριξαν πανυγηρικά. Και αν δε θέλανε να γίνουν πρωταγωνιστές θα ήταν μια χαρά τώρα και αυτές που εξευτέλιζαν την οργάνωση τόσο καιρό.
Ομως τα αφεντικά τρελάθηκαν. Η ΟΝΝΕΔ έδειξε και πάλι ότι δεν επηρεάζεται από μπαμπάδες και καλλιτέχνες Β κατηγορίας!
Ακούγονται τώρα τελευταία σενάρια μετά την καταστροφή του συνεργείου των Γιώργηδων, ότι νέος καλλιτέχνης θέλει να δοκιμάσει την τύχη του στο καλλιτεχνικό στερέωμα. Ο νεαρός παραγωγός "Στυλιανίδης". Λαμπρόςκαλλιτέχνης και αυτός. Λοιπόν συμπέρασμα. Οποιοι θέλετε να βάλουν χέρι στην ΟΝΝΕΔ υπάρχει ενημέρωση πολύ βάσιμοι και έγκυρη. Η ΟΝΝΕΔ έχει ιστορία και στελέχη που δεν έχουν προσκυνήσει γραφεία και μπαμπάδες. Εχουν αναφορά στη βάση και το κόμμα. Ταινίες γυρίζονται ήδη με τακατορθώματά τους τα προσωπικά. Η ΟΝΝΕΔ είναι ιστορία και όχι ταινία. Μακρυά οι μπαμπάδες ρεεεεεεεεε.

11 σχόλια

  1. Μιλάνε κάποιοι άσχετοι για τη ρητορία του Καραμανλή! Στην επόμενη φορά που θα παρουσιαστεί, ακόμα και σε κείνες τις δήθεν έκτακτες εμφανίσεις του σε διάφορους οργανισμούς κλπ, καιτάξτε τον πως μιλά και από πού μιλά. Πρώτο: διαβάζει ό,τι λέει, ακόμα και τις απαντήσεις στις δήθεν τυχαίες ερωτήσεις δημοσιογράφων. Δεύτερο: έχει πρόβλημα στην ανάγνωση μεγάλων λέξεων. Για να το ξεπεράσει, μετά από ειδικά μαθήματα του' χει γίνει πια συνήθεια, να σταματά μετά τις προθέσεις και τα άρθρα που προηγούνται μεγάλων των λέξεων. Έτσι τον ακούτε να διαβάζει π.χ. και μετά ΤΗΝ...καταστροφή ΤΗΣ...περιουσίας ΤΩΝ..κτηνοτρόφων κλπ. Αυτός είναι ο ρήτοράς σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι πολιτες γκρεμιζουν την τυραννια!!

    Ο νεος Ροβεσπιερος δρ Κουτσουκος με 100.000 επαναστατημενο λαο μπαινει στην Βαστιλη....και την καταλυει....

    μην περιμενετε τις εκλογες να σας τις φερει ο πιτσαδορος... δεν τις θελουν οι φεουδαρχες και "κοιμιζουν" τον Γιωργο οπως τον παπου του!!

    ερχεται λαικο τσουναμι που θα γκρεμισει την φεουδαρχια ..

    ερχονται λαικα δικαστηρια...οποιος ειναι μαφιοζος,πολιτικος αγυρτης,τραπεζιτης αρχικλεφταρος, εκλεψε, βιασε ανηλικα, ειχε δυκτυα πορνειας, συνεργαστηκε με το παρακρατος,...

    θα δικαστει απο λαικα δικαστηρια!!

    Μονο ετσι θα σωθει η δημοκρατια!!!

    12 Ιουλ 2009 10:11:00 πμ



    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    Ο Δεκεμβρης ειναι πολυ κοντα...βρεχει εξω!!!

    Τσακιστε την φεουδαρχια με μαχητικες διαδηλωσεις...ειδαλλως θα σας τσακισει!!

    Παρακρατικοι, μαφιοζοι, ποινικοι, υποκοσμιακοι και "υπηρεσιες" θα βαδισουν χερι χερι με την αγια οικογενεια!!

    Γονατισαν τον λαο με τα δανεια με υπερογκα επιτοκια που ισχυουν μονο στην Ελλαδα και κανεις δεν μιλαει!!

    ΅Εχουν μετατρεψει σε νεοσκλαβους το 80% του λαου!!

    Οταν θα βλεπεις στην πορνεια την αδελφη σου και το παιδι σου τοτε θα ειναι αργα...

    ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ!!

    12 Ιουλ 2009 8:36:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙΣ ΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΠΟΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ, ΥΠΑΡΚΤΟ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ή ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ.
    Τώρα που άρχισαν να βγαίνουν οι βρωμιές του Γιωργάκη και των «συντρόφων» του τα πράσινα blogs προσπαθούν να αλλάξουν την ατζέντα.
    ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ BLOGGERS:
    1. Ο Τσουκάτος έχει παραδεχθεί ότι μετέφερε παράνομα λεφτά της Ζίμενς στο πασόκ. Οι ταμίες στην αρχή λέγανε ότι δεν ξέρουν τίποτε, μετά είπανε ότι μπορεί αλλά δεν θυμόμαστε. Το πασόκ παρουσίασε κάτι χειρόγραφα μπακαλο-τέφτερα που ήταν τα αρχεία του, λέει. Μας πείσατε, κύριοι, ωραία έρευνα κάνατε. Εάν ο Γιωργάκης επιμείνει ότι το πασόκ δεν έπαιρνε παράνομα λεφτά, αυτό αυτόματα σημαίνει ότι ο Τσουκάτος θα πάει μέσα. Εάν θέλει να σωθεί θα πρέπει να μιλήσει.
    2. Ο Πάγκαλος παραδέχθηκε ότι και ο ίδιος έπαιρνε μεγάλα ποσά από επιχειρηματίες και τα μετέφερε στο πασόκ, λέει όμως ότι δεν τα θεωρεί παράνομα, παρόλο που ξέρει ότι είναι. Κανένας εισαγγελέας δεν τόλμησε να επιληφθεί, προφανώς ξέρει ότι θα τον ρημάξουν στη συκοφαντία τα ιδιωτικά Γιωργοκάναλα, σαν το Σανιδά.
    3. Ο Τρεπεκλής, ο παιδικός φίλος του Γοωργάκη, έχει παραδεχθεί στον ανακριτή ότι πήρε μίζα 6,7 εκατομμύρια ευρώ για το άχρηστο C4I που μας κόστισε 255 εκατομμύρια ευρώ. Τα κανάλια και οι εφημερίδες έχουν αποσιωπήσει ΕΝΤΕΛΩΣ το θέμα, σαν να μην υπάρχει.
    4. Ο σοβαροφανής λιμοκοντόρος Παπακωνσταντίνου, που ήταν στο Δ.Σ. του ΟΤΕ και θα μπορούσε να αναδιαπραγματευθεί τη σύμβαση 8002 για τα ψηφιακά του 67 εκατομμυρίων ευρώ δεν απαντάει κάν στις ερωτήσεις που του γίνονται για το θέμα. Μέχρι πρόσφατα έκρυβε ακόμη και τη θητεία του στον ΟΤΕ, αναρωτιέμαι γιατί.
    5. Την περασμένη εβδομάδα ασκήθηκε ποινική δίωξη στον έτερο Γιώργο Παπακωνσταντίνου, πρώην Γενικό Διευθυντή του Πασόκ, για τα εκατομμύρια που χάθηκαν από το Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας (διόδια), λόγω πλαστογραφιών και απάτης σε βάρος του δημοσίου. Τα κανάλια και τα πράσινα blogs έθαψαν το θέμα, εντελώς.
    6. Η πλειοψηφία των προφυλακισμένων για τη σκανδαλάρα Ζίμενς ήταν μέλη του πασόκ, που μάλιστα έβαλε συνήγορους υπεράσπισης τους γνωστούς Τσοβόλα (πρώην υπουργό πασόκ) και Ματζουράνη (πρώην Γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου πασόκ). Ο Γιωργάκης όμως λέει ότι το σκάνδαλο είναι Νεοδημοκρατικό, δηλαδή ο Τσοβόλας και ο Ματζουράνης είναι κρυφο-νεοδημοκράτες;
    7. Ο Γιωργάκης προσπάθησε απεγνωσμένα να στείλει το σκάνδαλο Ζίμενς στη Βουλή για να θαφτεί στα γρήγορα, πριν προλάβουν να αποκαλυφθούν οι προσωπικές μαρτυρίες και οι κινήσεις των λογαριασμών. Αυτό και αν είναι ένδειξη ενοχής, αυτό και αν είναι απόδειξη θράσους.
    8. Όταν συνελήφθη η οικογένεια του καραβέλα, οι πασόκοι φοβήθηκαν μήπως αυτός αναγκαστεί να γυρίσει, γι’ αυτό έβαλαν τα κανάλια να λένε τις ψευτο-συναισθηματικές ανοησίες που έλεγαν (για τα κοριτσάκια με τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ). Πάλι η Ν.Δ. έφταιγε, γενικώς.
    9. Χριστοφοράκος, τι να πεί κανείς; Ο τύπος αιφνιδίασε το Ζαγοριανό και την έκανε για να δικαστεί στη Γερμανία, που είναι χαμηλές οι ποινές. Η δικαιοσύνη έστειλε δύο εντάλματα σύλληψης και Έλληνες ιδιωτικούς ντετέκτιβ που τον βρήκαν και έτσι συνελήφθη. προσπαθούμε να τον φέρουμε να δικαστεί στην Ελλάδα και το πασόκ προτείνει να του χαμηλώσουμε την ποινή για να «μιλήσει». Και πώς εμείς ξέρουμε ότι θα πεί αλήθειες, αν θα κρύψει αλήθειες, ή θα πεί ψέματα; Θα βασιζόμαστε στη μαρτυρία ενός ανθρώπου, που ξέρει πολύ καλά ότι εάν δεν πεί αυτά που πρέπει υπάρχει και «η Σέχτα»; Και νομίζω ότι οι περισσότεροι υποπτευόμαστε ποιοι είναι πίσω από τη Σέχτα (βλέπε 17 Νοέμβρη).
    10. ΟΜΩΣ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑ. Είναι ντροπή να παίρνει τον ίδιο δρόμο που έχουν πάρει τα ιδιωτικά κανάλια και οι εφημερίδες. Δηλαδή, να χρηματοδοτείται για να λέει μισόλογα, να κρύβει αλήθειες, να συκοφαντεί και να μπερδεύει επίτηδες τα σημαντικά με τα επουσιώδη.. Οι πιο ύποπτοι μηχανισμοί παραπληροφόρησης είναι τα blogs που δεν δημοσιοποιούν σχόλια (πχ. troktiko) και αυτά που τα δημοσιοποιούν πολλές ώρες μετά (πχ, press-gr). Το άτιμο το χρήμα, βλέπεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι θράσος κι' αυτό ! ! αυτός ο Βουλγαρακης πρέπει να χωθεί στην πιο βαθιά τρυπά της γης μαζί με την γυναίκα του τον πεθερό του και τον κουνιάδο του. Και μόνο η φωτογραφία του προκαλεί αηδία και ντροπή.
    ΦΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΡΑΓΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ.
    - ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ.
    - ΤΟΥ ΒΑΡΕΣΕ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ
    ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΚΑΡΟ-ΣΥΛΒΑΝΑ.
    - ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΣΙΜΟ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ
    ΚΑΙ ΣΤΑ ΩΠΑ-ΩΠΑ ΤΟ ΠΟΥΡΟ ΔΑΜΑΝΑΚΗ
    (Η ΓΡΙΑ ΚΟΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ).
    - ΔΕΝ ΠΝΙΓΗΚΕ Ο ΒΛΑΞ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ
    ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟ.
    - ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΗΛΙΟ
    ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ....

    ΠΑΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
    ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΣΕ ΟΛΙΚΗ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ.
    ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καραμανλή Καραμανλή Καραμανλή
    Καραμανλή Καραμανλή μπουχέσα
    Είσαι για την πούτσα και για να χέζεις μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ πράσινοι μπλογκοσκυλέοι,
    Η προσπάθειά σας να αποσπάσετε την προσοχή του κόσμου από την σκανδαλάρα των δισεκατομμυρίων της Ζίμενς δεν θα πετύχει.
    Μόνο οι μέχρι στιγμής διαπιστωμένες μίζες ξεπερνούν τα 140 εκατομμύρια ευρώ.
    Ο Γιωργάκης είναι μέσα στο κόλπο, δεν υπάρχει αμφιβολία.
    Ο παιδικός του φίλος ο Τρεπεκλής με το C4I, έχει ήδη παραδεχθεί ότι έχει τσιμπήσει 6,7 εκατομμύρια ευρώ.
    ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΤΥΠΙΟΣΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΙΜΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΥΡΙΣΚΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗ Ν.Δ. ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΒΟΥΤΗΞΕ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.
    ΕΙΝΑΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.
    ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΠΟΣΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΠΟΣΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΠΟΣΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ;
    ΓΙΑ' ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ, Η ΖΙΜΕΝΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.
    ΕΛΑ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΕΤΕ.
    Η ΖΙΜΕΝΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.
    ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΔΕΣΠΟΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.
    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ.
    ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΤΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ

    ή πως ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΔΙΑΛΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ...

    Ας δούμε μερικά μεγέθη της τελευταίας πενταετίας σε σχέση με τις τιμές της βενζίνης.

    Δεκέμβριος 2003:
    ------------------
    Ισοτιμία ΕΥΡΩ/ΔΟΛΑΡΙΟΥ 1 ΕΥΡΩ=.80 Δολάρια
    Βαρέλι τιμή =59 Δολάρια ή 73,75 ΕΥΡΩ
    Τιμή στα πρατήρια: 57 λεπτά το λίτρο.


    Ιούλιος 2008:
    ------------------
    Ισοτιμία ΕΥΡΩ/ΔΟΛΑΡΙΟΥ 1 ΕΥΡΩ=1,54 Δολάρια
    Βαρέλι τιμή =149 Δολάρια ή 97 ΕΥΡΩ το λίτρο
    Τιμή στα πρατήρια: 1,30 λεπτά το λίτρο.


    Ιούλιος 2009:
    ------------------
    Ισοτιμία ΕΥΡΩ/ΔΟΛΑΡΙΟΥ 1 ΕΥΡΩ=1,40 Δολάρια
    Βαρέλι τιμή =63,50 Δολάρια ή 45 ΕΥΡΩ το λίτρο
    Τιμή στα πρατήρια: 1,14 λεπτά το λίτρο.


    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ:
    Σε σχέση με τα δεδομένα του 2004 η βενζίνη σήμερα έπρεπε να πουλιέται 48,90 λεπτά+6 λεπτά ο πρόσθετος φόρος=48,96 λεπτά.

    Σε σχέση με τα δεδομένα του Ιουλίου του 2008 η βενζίνη σήμερα έπρεπε να πουλιέται 65 λεπτά+6 λεπτά ο πρόσθετος φόρος=71 λεπτά.

    ΑΡΑ ΕΠΙ ΝΕΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ. Σε σύγκριση με το 2004 μας κλέβουν 65 λεπτά το λίτρο, σε σχέση δε με τα πεπραγμένα της νέας διακυβέρνησης του 2008 μας κλέβουν 43 λεπτά σε σχέση με το 2008.

    ΑΡΑ ΕΛΑΒΑΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ..

    Το πιο αισχρό είναι ότι στις κυριακάτικες εφημερίδες έβαλαν διαφήμιση για το πόσο φθηνοί είμαστε σε σχέση με την Ευρώπη. Αυτό ήταν το μόνο τους επιχείρημα. Ξεχνάνε να μας πούν ότι ιστορικά η πολιτική των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων είναι η αποθάρρυνση χρήσης του ΙΧ, η δυνατότητα χρήσης πετρελαίου κίνησης και υγραερίου, οι άριστες συγκοινωνίες, οι υψηλοί μισθοί.

    ΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΗΝ ΠΡΑΜΑΤΕΙΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΜΠΕΤΙ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ. ΜΟΝΟ ΤΟ ΨΕΜΜΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ.

    ΑΙΣΧΟΣ !! Ο Ελληνικός λαός πληρώνει και το νταβατζιλίκι στη βενζίνη και τη διαφήμιση της κλεψιάς του.

    ΤΕΤΟΙΟ ΘΡΑΣΣΟΣ !!


    ---------
    ΥΓ: Οι προπαγανδιστές της Ρηγίλλης να απαντήσουν με αριθμούς.
    Εγώ γράφω: 65 λεπτά (και σήμερα 69) το λίτρο η κλεψιά.

    ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...

    ΥΓ2. Που ψωνίζεις με .93 λεπτά ;; στο βενζινάδικο της Ρηγίλλης ;;;
    πες μου έστω ένα πρατήριο κάτω του 1 ΕΥΡΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΟΥΦΕΤΑ ..ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΙΕΡΕΣ... ΚΑΙ
    ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ !!!!

    Γάμοι - βαφτίσεις η Μαργαρίτα
    Γάμοι, βαφτίσια και κάθε είδους εκδηλώσεις γίνονται κάθε Σαββατοκύριακο στη βίλα της Μαργαρίτας Παπανδρέου, στην Αλμυρή Κορινθίας. Οι κάτοικοι και οι παραθεριστές έχουν ξεσηκωθεί. Το γνωστό «Κτήμα Μαργαρίτα», εκτός από μόνιμη κατοικία της πρώην συζύγου του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου και μητέρας του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, τις αργίες μετατρέπεται σε χώρο εκδηλώσεων, με αποτέλεσμα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες η δυνατή μουσική και τα βεγγαλικά να αναστατώνουν την περιοχή. Όλα αυτά, σε ένα από τα πλέον πυκνοκατοικημένα σημεία του χωριού.

    Το «Κτήμα Μαργαρίτα» είναι μια βίλα με τεράστιο κήπο και πισίνα, χτισμένη κυριολεκτικά πάνω στη θάλασσα! Στην έκτασή της περιλαμβάνονται μικρότερες ξύλινες κατασκευές όπως ανδρικές και γυναικείες τουαλέτες (!) για το κοινό.

    Σύμφωνα με τις καταγγελίες των κατοίκων της περιοχής, το μαρτύριό τους ξεκινά από τις πρωινές ώρες κάθε Σαββάτου, όταν η εταιρεία κέτερινγκ με την οποία συνεργάζεται η Μαργαρίτα Παπανδρέου (μια από τις πιο γνωστές της Κορινθίας) ξεφορτώνει με φορτηγά στον υπαίθριο χώρο της βίλας τους πάγκους που χρησιμοποιούνται στις εκδηλώσεις και τα πάρτυ. Αμέσως μετά ακολουθεί το sound check, οι δοκιμές δηλαδή στην κονσόλα του ήχου. Νωρίς το βράδυ φτάνουν οι καλεσμένοι. Μέχρι τα μεσάνυχτα δοκιμάζουν τα εδέσματα με τη συνοδεία απαλής μουσικής. Όταν ικανοποιηθούν οι απαιτητικοί ουρανίσκοι, πάντα τις μεταμεσονύχτιες ώρες, κορυφώνεται το γλέντι και το δράμα των παραθεριστών και των κατοίκων της περιοχής.

    Το κείμενο της καταγγελίας των κατοίκων.................
    Θεατής η αστυνομία και οι τοπικές αρχές..................

    Δεν είναι λίγες οι φορές που οι κάτοικοι της Αλμυρής ζήτησαν τη συνδρομή της Αστυνομίας. Μετά την παρέμβασή τους οι αστυνομικοί την ενημερώνουν ότι η ίδια η κ. Μαργαρίτα Παπανδρέου -τους λέει - άλλοτε ότι παντρεύει το παιδί της (;), άλλοτε ότι έχει παραχωρήσει το χώρο σε κάποιον φίλο που βάφτισε το παιδί του.

    ΞΕΥΤΙΛΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΙΣΤΕ ΑΘΛΙΟΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΕΤΣΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΚΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΣΑΣ...ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΣΤΟ?..ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΑΙ..ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ!!!ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΦΟΒΑΣΤΕ?ΤΟΤΕ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΚΩΛΟ ΜΠΛΟΚΓ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ..ΑΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΤΕ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΝΑ ΓΛΥΦΕΤΑΙ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΤΑΟΥΝ ..ΑΝΤΕ ΓΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 14 Ιουλ 2009 2:02:00 μμ

    ΣΕ ΠΟΛΥ "ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ" Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ!!

    ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕ 4 ΜΩΡΑ ΣΤΗΝ ΜΗΛΙΩΝΗ!!

    ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 12.00 ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ Η 14 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ ΜΕ ΣΒΗΣΙΜΟ ΚΕΡΑΚΙΑ ΓΛΥΚΑ ΑΝΟΙΓΜΑ ΜΟΥΚΑΛΑΣ ΚΡΑΣΙΟΥ ΚΑΙ 4 ΜΩΡΑΚΙΑ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΑΝΑΚΙΑ...


    ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ "ΚΑΜΠΑΛΕΡΟΣ" ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΡΙΝΑ ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΣΟΚ!!

    ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΥΧΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΙ...ΥΠΟΥΡΓΟΣ!!

    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ "ΤΡΑΓΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ" ΤΟΥ 1 ΠΡΟΣ 4 ΜΩΡΑ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ!!

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ!!!

    Υ.Γ. ΣΑΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΔΩΡΟ ΤΟ "ΤΣΟΚΑΡΟ ΚΑ ΤΗΝ ΓΡΙΑ ΚΟΤΤΑ" ΓΙΑ ΝΑ "ΞΕΧΑΣΤΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΙΚΡΑ ΣΑΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση