GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάνε ακόμη με ...βοϊδάμαξα!

...οι Διπλωματικές Υπηρεσίες μας στις ΗΠΑ! Aπό το http://www.kalami.net/ Διπλωματικές Υπηρεσίες της Ελλάδας στις ΗΠΑ: Στην εποχή του ιντερνέ...

...οι Διπλωματικές Υπηρεσίες μας στις ΗΠΑ!

Aπό το http://www.kalami.net/

Διπλωματικές Υπηρεσίες της Ελλάδας στις ΗΠΑ: Στην εποχή του ιντερνέτ, πάμε ακόμα με...βοϊδάμαξα. Σε όποια ιστοσελίδα, όπoιου γενικού και μη προξενείου της Ελλάδας στις ΗΠΑ μπει κανείς, τίποτα δεν λειτουργεί, ούτε καν υπάρχουν τα ονόματα ή μηνύματα και το βιογραφικό των προξένων. Τελευταία φορά οι ιστοσελίδες ανανεώθηκαν πριν 3 χρόνια. Από τουρισμό τα ''ντοράκια'' καλά πάνε. Σε όλα τα υπόλοιπα υστερούν.

13 σχόλια

  1. Ρε καραμανλάκη, όταν εσύ και οι δικοί σου βγάζατε οff τον ΣΔΟΕ, δεν ξέρατε τι θα ακολουθήσει; Ντιπ για ντιπ, νιονιό δεν είχατε;
    Όταν υπήρχε οι μαγαζάτορες, οι επιχειρηματίες, τρέμανε μην μπει μέσα και κοιτάξει τα βιβλία τους και βρει κάποιο λάθος, και γι’ αυτό στην συντριπτική τους πλειοψηφεία ήταν εντάξει, ( ο φόβος φυλάει τα έρμα ) και τα ταμεία του κράτους είχαν λεφτά, ήρθες εσύ και τα έκανες μπάχαλο, και γι’ αυτό και αντί να πληρώνουν οι φοροδιαφεύγοντες, πληρώνουν όσοι δεν μπορούν να φοροδιαφύγουν.
    Θα μου πεις, λειτουργούσε τέλεια; ΟΧΙ!, αλλά από τον να μην λειτουργεί τέλεια αλλά έστω κατά 80/100, είναι μακριά από το να μην λειτουργεί καθόλου, λίγο νιονιό ρε καραμανλάκη…….!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ
    Άπαιχτος είναι ο γιός της κυρίας Τσάντ.
    Είναι ο Γιωργάκης, ο Αϊνστάϊν, που μετά από 58 χρόνια πάνω στον πλανήτη δεν κατάφερε ακόμη να μάθει ΠΟΔΗΛΑΤΟ.
    Μετά πήγε για ΚΑΝΟ στο Σχοινιά και χάθηκε για τρείς ώρες (πώς μπορεί κάποιος να χαθεί όταν τον περιτριγυρίζουν καμιά δεκαριά άτομα της προσωπικής του ασφάλειας, είναι κατόρθωμα). Είδες ο ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ;
    Πάει το βράδυ του Πάσχα να ανάψει το ΚΕΡΙ στην Πάρο και το βάζει στο μανουάλι ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΑΚΙ. Εύγε γιγαντο-τεράστιε, θα πάς μπροστά.
    Ευτυχώς που έρχονται και εκλογές για να τον ψηφίσουμε πρωθυπουργό, είμαστε σίγουροι ότι, με ΤΕΤΟΙΑ πνευματική υποδομή, θα μείνει αξέχαστος στην πολιτική ιστορία της χώρας. Φτού, φτού!
    Σωθήκαμε.
    Εμπρός λοιπόν, ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με ποιά ανταλλάγματα χρηματοδοτούσαν το πασόκ οι φίλοι σου επιχειρηματίες, όπως το παραδέχθηκες, κύριε Πάγκαλε;
    Επειδή πιστεύουν στο σοσιαλισμό;
    Δεν υπάρχει επιχειρηματίας που να δίνει τα ωραία του μετρητά (και μάλιστα κρυφά και ανώνυμα) σε ένα κόμμα, εάν δεν περιμένει οικονομική ανταπόδοση, τουλάχιστον ίσης αξίας.
    Είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβεις αυτό κύριε Πάγκαλε;
    Γλώσσα λανθάνουσα ή μήπως δεν έχεις επίγνωση του τί λές;
    ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΦΘΑΝΕΙ Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΖΙΜΕΝΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΠΑΛΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ!
    Και σε τελική ανάλυση, επιβάλλεται να καλέσει ο εισαγγελέας τον κύριο Πάγκαλο να το ρωτήσει από πού και ως πού παρέδιδε σακούλες με μετρητά στο πασόκ;
    Αυτή είναι ΧΟΝΤΡΗ παρανομία.
    Αυτό είναι ξέπλυμα χρήματος.
    Τι θα γίνει επιτέλους;
    Παλιά οι νεοδημοκράτες έλεγαν ότι το ξέρουν ότι οι πασόκοι έκλεβαν σαν να μην υπάρχει αύριο αλλά δεν μπορούσαν να το αποδείξουν.
    Τώρα που μόνοι τους οι πασόκοι παραδέχονται ότι εισέπρατταν μαύρο χρήμα, γιατί δεν τους καλεί ένας ο εισαγγελέας;
    Ντίπ άχρηστοι είναι αυτοί οι νεοδημοκράτες, επιτέλους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η κατάσταση που αναφερεται στο άρθρο σας σχετικα με τις Διπλωματικές Υπηρεσίες της Ελλάδας στις ΗΠΑ είναι ιδια η πληγή που κατάτρωει χρόνια την Ελλάδα και λέγεται Δημόσιοι υπάλληλοι.
    κατηγορούμε τους πολιτικούς, αλλά και εμεις θέλοντας να εξασφαλίσουμε το τομαρακι μας και να τρώμε και να πίνουμε στην υγειά του κορόιδου δηλαδή του Έλληνα, βάζουμε στόχο να βάλουμε το παιδί μας στο δημόσιο, και μόλις μπούμε στο δημόσιο εκτός ελάχιστων περιπτώσεων, μεταμορφωνόμαστε σε Μανδαρίνους δυνάστες των ίδιων των συμπατριωτών μας, και αρχίζουμε τις κοπάνες τις αυθαίρετες άδειες από την σημαία και όλα αυτά τα κακά που χαρακτηρίζουν χρόνια τώρα τους δημόσιους υπαλληλους. Το ίδιο κάνουν κι’ αυτοί που εργάζονται στις Διπλωματικές Υπηρεσίες δηλαδή τουρισμο όπως ειπατε και σεις. Γι’ αυτό λοιπόν Εσείς που δουλευται στο Δημόσιο Πρέπει κάποτε να αναθεωρήσετε αυτές τις τακτικές της εκμεταλλεύσης και της ανοχής των υπόλοιπων συνάνθρωπων σας που δεν είναι στο δημόσιο και που εργάζονται πολύ σκληρά για να περνάτε εσείς και οι οικογένειες σας χωρίς άγχος και χωρίς ανασφάλεια
    ΦΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 'Oταν ''το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι'' (δηλώσεις του πρόεδρου της ''Βουλής της Siemens'' Δημ. Σιούφα)
    ΣιούφαςΟ πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, γνωστότερη ως ''Βουλή της Siemens'', Δημ. Σιούφας, παραλαμβάνοντας την έκθεση πεπραγμένων του ΣΑΕ γιά τον 2008, είπε, εκτός των άλλων: «Εκ μέρους όλων των βουλευτών θα ήθελα να συγχαρώ το Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού για το έργο του και την προσφορά του στον Ελληνισμό της Διασποράς». Το ζήτημα είναι ότι το ΣΑΕ δεν υλοποίησε καμία από τις βαρύγδουπες εξαγγελίες του, παρά τα εκατομ. ευρό που του δίνουν τα κορόϊδα οι 'Ελληνες φορολογούμενοι και δεν έχει να επιδείξει οποιοδήποτε έργο ή προσφορά. Αντί να κάνει ανεύθυνες δηλώσεις ο κ. πρόεδρος, αφού αγνοεί τα γεγονότα, ας ασχοληθεί καλύτερα με τον άμεσο ή έμμεσο χρηματισμό των βουλευτών του από την -κάθε- Siemens και ας κάνει καμιά έρευνα γιά τα οικονομικά του ΣΑΕ, γιατί ''βρωμούν'' (στις παροικίες οργιάζουν οι φήμες ότι από τα κονδύλια γιά το ΣΑΕ ''βολεύονται'' και βουλευτές του). Τον ευχαριστούμε γιά την ''αγάπη'' και το ''ενδιαφέρον'' του πολιτικού-κομματικού κόσμου της Ελλάδας προς τους Απόδημους, αλλά αυτή η ''αγάπη'' υπήρξε θανατηφόρα και το ''ενδιαφέρον'' καταστροφικό, την τελευταία δεκαετία. Σε ''κάφρους'' νομίζει ότι απευθύνεται ο κ. πρόεδρος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από απόδημοι ΕΛΛΗΝΕΣ, γίναμε ''Ελληνισμός της Διασποράς'': Στα μουλωχτά η Βουλή της Siemens, άλλαξε τα...φώτα των Ομογενών και την ονομασία της μόνιμης διακομματικής Επιτροπής. 'Ετσι, από ΕΛΛΗΝΕΣ που ζούμε εκτός Ελλάδας, γίναμε -γενικά και αόριστα- ''Ελληνισμός της Διασποράς''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ''Τα έκαναν σαν τα μούτρα τους'' στην Ομοσπονδία του γκέττο μας στη Νέα Υόρκη
    Με συνεντεύξεις Τύπου λύνουν τις διαφορές... Βασιλοχουντικοί, ΝεοΔημοκράτες, εθνικιστές, τυχοδιώκτες, ρουφιάνοι και ψώνια, μετάτρεψαν την Οργάνωση σε τσίρκο...Διασυρμός του Ελληνισμού από 15-20 ανεγκέφαλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα πονηρά παιχνίδια στ' όνομα των Απόδημων, από τους ''ηγέτες'' του κι 'Ελληνες πολιτικούς
    ΣΑΕ: ΠΩΣ ΜΕΘΟΔΕΥΤΗΚΕ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΔΗΜΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    Πολύ χρήμα των Ελλήνων φορολογούμενων, μοιράζεται γι' αργόσχολα ''γραφεία'' των περιφερειών και ''ταξίδια'' των ''ηγετών'' του ΣΑΕ.
    Το...συνταγματικά κατοχυρωμένο (άρθρο 108, παρ. 2), Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού (ΣΑΕ), είναι ανύπαρκτο ως νομικό πρόσωπο στην Ελλάδα, αλλά ''λειτουργεί'' με νόμο της Ελλάδας (3480/2006 - ΦΕΚ 161/Α'/2.Αυγ.2006). Η ΓΓΑΕ διοχετεύει τα κονδύλια στις περιφέρειες μέσω άλλης ''επιχείρησης'' ('Ιδρυμα Απόδημου Ελληνισμού) που έβαλε πλώρη και γιά... ''μπίζνες'', με την έγκριση των ''ηγετών'' του ΣΑΕ και την ενθάρρυνση πολιτικών, στην Αθήνα.
    Aναπάντητα τα μεγάλα ερωτήματα της Ομογένειας, γιατί η -κάθε- ελληνική κυβέρνηση επιμένει να κρατά στη ζωή, γιά μιά 10ετία, ένα νεκρό Οργανισμό, δίνοντάς του εκατομ. ευρό, χωρίς αυτός ν' αντιπροσωπεύει ποσοστό μεγαλύτερο του 4-5% των Απόδημων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. President Obama
    The White House
    1600 Pennsylvania Avenue
    Washington, D.C.

    Dear Mr. President,
    First, I would like to thank your administration for recognizing March 25th, 2009 with the Greek American community and continuing to commemorate Greek Independence Day. It is an honor to have the White House recognize the great contributions of the Greek People. In your attempt to create the people's White House, our community is pleased to be part of that mosaic.
    However, it is with great disappointment and concern that a significant portion of our community leaders were prevented from participating in this event. We agree with AHEPA's recent letter to your Public Liaison Office indicating the general marginalization of our community by those in charge of organizing this event. Although our community appreciates the commemoration of Greek Independence Day by your administration, this event should be inclusive of all the community representatives of the Greek American organizations.
    As the president of the World Council of Hellenes Abroad USA Region, it is my honor to head an organization that represents all Greek American organizations in the United States. Our organization currently has 72 federations and associations throughout the United States with a community of more than 1.5 million Greek American voters. Some of our members include: the Greek Orthodox Archdiocese, AHEPA, American Hellenic Institute, the Pan Arcadian, Federation, the Pan-Cretan Association, the Pan-Messinian Federation, the Pan Macedonian Federation, the Pan-Laconian Federation, the Cyprus Federation just to name a few. The fact that only a few of these members were permitted attendance at this event is a cause of concern that either the White House outreach has not gone far enough, or that certain individuals are preventing that outreach from happening. In addressing either of these possibilities, my organization, as well as those we represent, are available to assist in your outreach to our community. We look forward to your reply.

    Respectfully,
    WORLD COUNCIL OF HELLENES ABROAD (SAE)
    US REGION
    Theodore G. Spyropoulos, President
    Chicago, Monday, April 13, 2009

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΟΥΛΕΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ
    Μόνο ένα βαρειά άρρωστο μυαλό σαν του Τσίμα θα μπορούσε να εξισορροπήσει τα 255 εκατομμύρια ευρώ του C4I του παιδικού φίλου του Γιωργάκη, του Τρεπεκλή, με ένα λεμονοστίφτη των 20 ευρώ του Κυριάκου Μητσοτάκη.
    Με μιά απλή διαίρεση βρίσκουμε ότι με 255 εκατομμύρια ευρώ αγοράζει κανείς 12.750.000 λεμονοστίφτες.
    Ο Παύλος Τσίμας ισχυρίζεται καθημερινά στο κανάλι του ότι η σκανδαλάρα Ζίμενς είναι ευθύνη 50-50 Πασόκ και Ν.Δ.
    Δηλαδή μας λέει ότι Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΔΩΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΠΤΑΚΟΣΙΕΣ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ.
    Είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο πράγμα.
    Είδες φίλε πασόκε, όταν έχουν συνηθίσει να σε δουλεύουν μέχρι που μπορούν να φτάσουν;
    Ο καλύτερος πελάτης!
    Power corrupts, absolute power corrupts, absolutely.
    Αυτό είναι αξίωμα, δεν το ξέρετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι έγινε Νικολάκη
    Εβαλες την καρφάρα στον Βρωμοκωλό σου.
    Το πασοκ δεν σε πληρώνει ?

    ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΠΟΥΣΤΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για σας μαλακοελληνες, Μπλε και Πράσινη.!
    Μια....Πετρούλα την ημέρα....την Μαλάκια κάνη πέρα…………..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Kαι πολυ μουναθρα η αυριανη μας Πρωθυπουργος!
    Και συ Καλαμιωνα βαυκαλισου στο υπερπεραν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση