GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συμφώνησαν Ίντερ και Ετό...

Από το PRESS ON ICE . Πολύ κοντά στο να φορέσει τη φανέλα της Ίντερ -και αυτόματα να «στείλει» τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στη Μπάρτσελονα- βρίσ...

Από το PRESS ON ICE
.
Πολύ κοντά στο να φορέσει τη φανέλα της Ίντερ -και αυτόματα να «στείλει» τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στη Μπάρτσελονα- βρίσκεται πλέον ο Σάμουελ Ετό. Ο μάνατζερ του Καμερουνέζου, Χοσέ Μαρία Μεσάγιες, αποκάλυψε πως οι διαπραγματεύσεις με τους «νερατζούρι» εξελίχθηκαν θετικά και με την επιστροφή του αύριο στο Μιλάνο αναμένεται να επισημοποιηθεί η συμφωνία.
Ο Μεσάγιες είχε τετράωρης διάρκειας συνάντηση στο Μιλάνο με...
τη διοίκηση της Ίντερ, κατά τη διάρκεια της οποίας εκτιμάται πως επιτεύχθηκε συμφωνία για πενταετές συμβόλαιο στον Ετό, με ετήσιες αποδοχές περίπου 11 εκατ. ευρώ. Μετά τη λήξη των συνομιλιών, ο μάνατζερ του παίκτη αναχώρησε για την Ισπανία, αποκαλύπτοντας, ωστόσο πως θα επιστρέψει την Τετάρτη στο Μιλάνο. Μια επιστροφή που, σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα γίνει για να πέσουν και οι υπογραφές στα συμβόλαια.
Η οριστικοποίηση της μεταγραφής του Καμερουνέζου «ξεμπλοκάρει» αυτόματα και εκείνη του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στη Μπαρτσελόνα, καθώς η συναίνεση του πρώτου να «μετακομίσει» στο Μιλάνο αποτελούσε τη μοναδική εκκρεμότητα για να ολοκληρωθεί. Υπενθυμίζεται πως -εκτός των δικαιωμάτων του Ετό- η Μπαρτσελόνα θα δώσει για τον Σουηδό 40 εκατ. ευρώ, αλλά και τον Αλεξάντρ Χλεμπ ως δανεικό. (http://www.sport-fm.gr/)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση