GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέες κινητοποιήσεις στα ΕΛΤΑ...

Από την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ . Με παραποίηση δημοσίων εγγράφων και παραχάραξη της ημερήσιας Διάταξης του Διοικητικο...

Από την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ
.
Με παραποίηση δημοσίων εγγράφων και παραχάραξη της ημερήσιας Διάταξης του Διοικητικού Συμβουλίου, η Διοίκηση του ΕΛΤΑ επιχειρεί να αιφνιδιάσει τους εργαζόμενους και να εφαρμόσει τον Νόμο 3429 και την αντισυνταγματική Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) που διαχωρίζει τους εργαζόμενους σε νέους και παλαιούς και καταργεί την αντικειμενικότητα των προσλήψεων με την ευθεία κατάργηση του Ν 2190.
Αδιαφορούν και ακυρώνουν έτσι στην ουσία την αναμενόμενη απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας που θα αποφανθεί για την αντισυνταγματικότητα της ΚΥΑ σε σχέση με την εφαρμογή του Ν 3429 στον ΕΛΤΑ.
Η νέα Διοίκηση και η Κυβέρνηση απροκάλυπτα προκρίνουν τον παραγοντισμό και...
τις μικροκομματικές σκοπιμότητες, αγνοώντας επιδεικτικά ότι ο ΕΛΤΑ για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια οδηγείται σε δραματικά ελλείμματα, όπως δείχνουν τα πρώτα οικονομικά στοιχεία του εξαμήνου 2009.
Εξαντλούν τη δράση τους σε μεθοδεύσεις για την κατάργηση του Θεσμικού Πλαισίου, των Κανονισμών και την αλλαγή των εργασιακών σχέσεων, υπονομεύοντας την αξιοπιστία του ΕΛΤΑ και την ποιότητα παροχής ταχυδρομικών υπηρεσιών στους πολίτες.
Απέναντι σε αυτή την πολιτική πρακτική της Κυβέρνησης και της Διοίκησης του ΕΛΤΑ, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ταχυδρομικών (ΠΟΣΤ) στη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού της Συμβουλίου αποφάσισε ομόφωνα:
1ον Την προκήρυξη 24ωρων επαναλαμβανόμενων απεργιών.
2ον Τη δυναμική παρέμβαση των εργαζομένων στην αυριανή συνεδρίαση του ΔΣ ΕΛΤΑ, για να αποτρέψουν την απόφαση για κατάργηση του Θεσμικού Πλαισίου, τον διαχωρισμό των εργαζομένων σε νέους και παλαιούς και να υπερασπιστούν την αντικειμενικότητα των προσλήψεων (Ν 2190).
3ον Επαναβεβαιώνουν την αμετάκλητη απόφαση τους για δυναμικές αγωνιστικές κινητοποιήσεις για να προασπίσουν το κοινωνικό αγαθό της ταχυδρομικής εξυπηρέτησης, για να διεκδικήσουν τη διασφάλιση της βιωσιμότητας του ΕΛΤΑ και να αποτρέψουν την πολιτική που οδηγεί στα ελλείμματα, την απαξίωση και τη διάλυση του Δημόσιου Ταχυδρομείου.
Καλούμε Διοίκηση και Κυβέρνηση να αναθεωρήσουν άμεσα τους σχεδιασμούς και τις πολιτικές τους που οδηγούν τον ΕΛΤΑ στην απαξίωση και τα ελλείμματα.
Για τις όποιες εξελίξεις ακολουθήσουν, η ευθύνη τους ανήκει αποκλειστικά.

13 σχόλια

  1. TO MEGA, ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ BLOGS ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟ-ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΣΚΑΡΠΕΛΗΣ ΗΤΑΝ ΑΡΧΙ-ΠΑΣΟΚΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ.
    Με πονηριές, εικασίες, ψιθύρους, κουτσομπολιά και αοριστίες δεν γίνεται πολιτική κύριε Μπόμπολα.
    Ειδικά εκείνο το Mega μπουρδέλο το έχεις κάνει.
    Με αστείες καρικατούρες σαν τον Οικονομέα, τον Καμπουράκη, την Τρεεεεέμη, τον Τσίμα, τον Πρετεντέρη, το Χασαπόπουλο, τον Κανελλάκη και τον Καψή προσπαθείς να πουσάρεις το πολιτικό σου ψοφίμι, τον αργόστροφο γιό της κυρίας τσάντ.
    Φαίνεται ότι έχεις πανικοβληθεί γιατί βλέπεις να τρεκλίζει το άλογο που πόνταρες.
    Έτσι είναι η ζωή, οι εντυπώσεις είναι εντυπώσεις και η αλήθεια είναι αλήθεια.
    Οι off-shore που τροφοδοτούσαν το πασόκ δεν είναι ούτε ψευτοσενάρια, ούτε εντυπώσεις.
    Και οι λογαριασμοί των προφυλακισμένων πασόκων από την Ελβετία και τη Γερμανία δέν είναι ψίθυροι, ούτε εικασίες.
    Είναι η πραγματικότητα, είτε σου αρέσει είτε δεν σου αρέσει.
    Ας μαζέψεις το Mega σου, τον Έθνος σου, το Πρώτο Ψέμμα σου και την Ημερησία σου και άς πιείτε ξυδάκι όλοι μαζί.
    Γκέ-γκε αχόρταγε βοϊδομάτη;
    Γελάει όλη η Ελλάδα με την κατάντια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σκοτώθηκαν στη δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O NEOS DIEYUYNVN SYMBOULOS ELTA STAMATIS MAYROS NOMIZEI OTI PAPELABE NEODHMOKPATIKO MAGAZI KAI TO DIAXEIPIZETAI KATA TO DOKOYN.EINAI BATHIA NIKTOMENOS.DEN GNOPIZEI KALA TI TON PEPIMENEI.NYKTA THA FYGEI OPOS O STAMATOPOYLOS TO 2OO5.EDO DEN EINAI H ONNED.STON ELTA OI TAXYDPOMOI DEN PAIZOYN.KAI THA TO KATALABEI POLY SYNTOMA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΥΣΙΚΑ . ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΣΤΑ ΕΛΤΑ ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΓΙΑΥΤΟ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΦΤΑΝΑΝΕ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ.
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ.
    ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ.
    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ . ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΩΝ ΚΗΦΗΝΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΑΡΚΕΤΑ ΦΑΓΑΝΕ..ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. TO FASISTAKI POY APOKALEI KOPROSKILA TOYS EPGAZOMENOYS STA ELTA EINAI EMISTOS THS RIGILIS.AN EXEI ANTRISMO KAI TO LEEI H PERDIKOYLA TOY AS ELTHEI AYPIO TO MESHMEPI 28-O7-O9,12 H OPA,EXO APO TA KENTPIKA TOY ELTA GIA NA DOYME POSA APIDIA XOPAEI O SAKOS TOY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όπως συμβαίνει στό Δημόσιο,
    2 εργαζόμενοι καί 3 επιβλέποντες,
    δές φωτογραφία.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΑΣΙΝΟΚΩΛΕ ΟΣΟ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.
    ΕΧΩ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΡΗΓΙΛΗΣ.
    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΜΩΣ. ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΠΟΣΟ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΚΑΙ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΕΣ ΕΙΣΑΙ
    ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΗΣ ΚΙΟΛΑΣ.
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕ ΚΩΛΕ
    ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ "ΜΑΓΚΕΣ"
    ΑΛΗΤΕΣ ΠΑΣΟΚ.

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Γιωργάκης προορίζεται από τους αμερικανούς να είναι ο ΙΔΕΩΔΗΣ πρωθυπουργός μιας υποτελούς Ελλάδας.
    Και αργόστροφος και δοσίλογος.
    Εντάξει με τους γνωστούς 4 καναλάρχες (Μπόμπολα, Λαμπράκη, Κυριακού, Αλαφούζο) ξέρουμε ότι τα έχουν συμφωνήσει.
    ΕΜΑΣ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΑΝ ή ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΡΕ ΔΕΞΙΕ ΣΦΩΚΟΚΟΛΑΡΙΕ.ΠΟΣΑ ΠΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΡΗΓΓΙΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗ ΜΑΥΡΟ ΤΩΝ ΕΛΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΕΤΑΞΑΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΒΡΙΖΕΙΣ ΕΤΣΙ.ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΥΝΑΕ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ.ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΝΔ ΤΗΝ ΟΔΗΓΕΙ ΤΑΧΕΩΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕ ΕΛΛΕΙΜΑ ΤΟ 2009.ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΣΚΥΛΟ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΟΥ.ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΥΤΕ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ ΤΣΙΦΛΙΚΗ ΤΗΣ ΝΔ ΤΑ ΕΛΤΑ

    ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΝΑ ΣΥΝΔΙΟΙΚΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΩΡΑ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΛΠ

    ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ

    ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΟΡΦΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ
    ΠΟΥ ΤΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΔΕΞΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΑ ΕΛΤΑ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΙΣ ΕΛΤΑ-ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ.ΤΩΡΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΛΛΗ ΤΑΚΤΙΚΗ.ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΕΛΛΕΙΜΑΤΙΚΗ ΤΗ ΜΗΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΙΣ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗ ΜΑΥΡΟ,ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΣΤΑ ΕΛΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΤΗΣ ΡΗΓΓΙΛΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ ΗΔΗ 2 ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΣΤΑ ΕΛΤΑ.ΤΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΡΗΓΓΙΛΗΣ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ.ΚΟΡΟΙΔΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ.ΑΚΟΜΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΚΑΜΜΙΑ 2ΟΟ ΠΤΥΧΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ.ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΑΝΕΡΓΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΟΝΝΕΔΙΤΗΣ ΘΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΥΔΕΥΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΠΕΛΟΥ 1 ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΩΝ ΜΠΡΑΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ.ΤΩΡΑ.ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΟΝΝΕΔΙΤΗΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ.ΒΟΥΡ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΤΑΒΛΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΕΙ ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΑ ΕΛΤΑ ΕΞΕΛΙΣΟΝΤΑΙ ΣΕ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΗΛΘΕ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ.ΣΤΗΝ ΑΜΟΡΓΟ ΣΤΗΝ ΓΥΡΑ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΕΙΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΕΛΤΑ ΤΙ ΣΟΥ ΕΛΑΧΕ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση