GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το αυτοκίνητο στο απόσπασμα‏...

. Είμαι από τους άτυχους που αγόρασα αμάξι τέλη 2004 και καλούμαι να πληρώσω χαράτσι γιατί τα αμάξια πριν από το 2005 είναι κατηγορίας Β. Να...

.
Είμαι από τους άτυχους που αγόρασα αμάξι τέλη 2004 και καλούμαι να πληρώσω χαράτσι γιατί τα αμάξια πριν από το 2005 είναι κατηγορίας Β. Να μας πουν σε ποια χώρα του δυτικού κόσμου ο μέσος πολίτης αλλάζει το αμάξι του στη πενταετία.
Αμάν πια. Ευτυχώς οι εκλογές έρχονται και θα πάρουν την κατάλληλη απάντηση.
Ένας αναγνώστης

8 σχόλια

  1. Πραγματι και εμεις το πηραμε το 2004, ενα αμαξι που σε ταξιδι και με συντηρητικη οδηγηση 120-140 ΧΜ/Ωρα καιει 5.4 Ltr/100KM ενω στην πολη και με μποτιλιριασισμα (κοινως πρωτη/δευτερα) δεν ξεπερναει τα 8.5 LT/100KM.
    Αυτο λοιπον το αμαξι θα μα το ξεσκισει για να το πουλησουμε; Ειναι απλα ξεφτιλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ..Ενταξει ειναι στριμοκωλα τα πραματα, αλλα αυτοι εδω εχουνε κανει την Ελλαδα τενεκεδουπολη..Ολα τα ταλεντα κανουνε παρτυ..Γλυψε, γλυψε την πηρανε τη θεση (χρατσα, χρουτσα που ελεγε ατακα ελληνικης ταινιας). Υπουργοι, προεδροι και διευθυντες ανθρωποι, που θα πεθαιναν απο την πεινα, αν εχαναν την ευνοια του προστατη τους. Που τους κρυβαμε ολους αυτους τρομαρα μας. Οχι οτι οι επιβουλοι ειναι καλυτεροι, ετσι; μην ξεχναμε εκεινο το νομο για το ασυμβιβαστο που οδηγουσε τον ελεγχο του κοινοβουλιου στους εργολαβους..Λαμογια του κερατα κι'αυτοι, αλλα τουλαχιστον οι ανθρωποι ειναι ατσιδες (το πεζοδρομιο βλεπεις). Για πρωινό του πχ θελουνε ενα Τσιτουριδη και εναν Σπηλιωτοπουλο..Μια λαμογια της ανθρωπιας δεν μπορουνε να κανουνε τουτοι 'δω..Σου πετανε ξερω 'γω οτι θα στηριξουνε το τραπεζικο συστημα με 28 δις και σε στελνουνε αδιαβαστο..Η ο τροπος που στηριζουνε το κυκλωμα του αυτοκινητου, ακομη και καλες προθεσεις να εχουνε, το κανουνε να φαινεται αρπαχτη. Δεν ξερω ποιος ειναι ποιος επικινδυνος στην πολιτικη ο πονηρος ή ο βλακας..Εγω παντως προτιμώ τον δευτερο..Καταλαβαινεις τι σκεπτεται χωρις να ανοιξει στομα..Ανοιχτο γραμμα οι ανθρωποι
    Καντε συγκριση στα προσωπα, τα λενε ολα...Ετσι κι'αλλιως πολιτικη ειναι η προθεση, αυτή θα πληρωσεις αργοτερα, φανταζεστε ενα παμπονηρο πολιτικο κακων προθεσεων!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αρπαχτη ειναι του Σουφλια ετσι στα μουλοχτα κατακαλοκαιρο.Μπιζνα ειναι που ευνοει τους μεγαλοεισαγωγεις και εμπορους αυτοκινητων,σε βαρος βεβαια του καθε κακομοιρη που δεν εχει ρευστο να παρει ενα καινουριο.Αλλα το μετρο οπως το οναμαζει ο αρχιμαφιοζος σαρακατσανος ειναι αυτοχρηματοδοτουμενο.Ωραιο περιτυλιγμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. TO MEGA, ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ BLOGS ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟ-ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΣΚΑΡΠΕΛΗΣ ΗΤΑΝ ΑΡΧΙ-ΠΑΣΟΚΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ.
    Με πονηριές, εικασίες, ψιθύρους, κουτσομπολιά και αοριστίες δεν γίνεται πολιτική κύριε Μπόμπολα.
    Ειδικά εκείνο το Mega μπουρδέλο το έχεις κάνει.
    Με αστείες καρικατούρες σαν τον Οικονομέα, τον Καμπουράκη, την Τρεεεεέμη, τον Τσίμα, τον Πρετεντέρη, το Χασαπόπουλο, τον Κανελλάκη και τον Καψή προσπαθείς να πουσάρεις το πολιτικό σου ψοφίμι, τον αργόστροφο γιό της κυρίας τσάντ.
    Φαίνεται ότι έχεις πανικοβληθεί γιατί βλέπεις να τρεκλίζει το άλογο που πόνταρες.
    Έτσι είναι η ζωή, οι εντυπώσεις είναι εντυπώσεις και η αλήθεια είναι αλήθεια.
    Οι off-shore που τροφοδοτούσαν το πασόκ δεν είναι ούτε ψευτοσενάρια, ούτε εντυπώσεις.
    Και οι λογαριασμοί των προφυλακισμένων πασόκων από την Ελβετία και τη Γερμανία δέν είναι ψίθυροι, ούτε εικασίες.
    Είναι η πραγματικότητα, είτε σου αρέσει είτε δεν σου αρέσει.
    Ας μαζέψεις το Mega σου, τον Έθνος σου, το Πρώτο Ψέμμα σου και την Ημερησία σου και άς πιείτε ξυδάκι όλοι μαζί.
    Γκέ-γκε αχόρταγε βοϊδομάτη;
    Γελάει όλη η Ελλάδα με την κατάντια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στην Ιαπωνία τα αμάξια τα αλλάζουν το πολύ κάθε πέντε χρόνια.
    Δεν υπάρχει αυτοκίνητο άνω των 10 ετών στους δρόμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εμείς έχουμε ένα αμάξι από το 2001 και είναι σχεδον καινουριο, αφού ο μηχανικός έχει πάθε την πλάκα του έτσι που το διατηρούμε και ο καταλύτης είναι σαν καινούριος. Λεφτά δεν έχουμε στην άκρη για τέτοιες αγορές αλλά για έκτακτες ανάγκες υγείας. ούτε περισσεύουν για δόσεις σε τράπεζες.
    κάτι πρέπει να κάνουμε, να πάμε έξω από το ΥΠΕΧΩΔΕ να διαδηλώσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. den pate na gam..te oloi sas re koloellines

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. GAMHMENE ALBANE 11:49 THA ERTHEI H ORA SOY.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση