GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στον αγύριστο…

Γράφει ο παπα-Ηλίας Υφαντής Σάλος και φουρτούνα! Και το πρόβλημα: Είναι ή δεν είναι συνταγματική η διεξαγωγή εκλογών με το πρόσχημα της εκλο...

Γράφει ο παπα-Ηλίας Υφαντής

Σάλος και φουρτούνα! Και το πρόβλημα: Είναι ή δεν είναι συνταγματική η διεξαγωγή εκλογών με το πρόσχημα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας;
Και διασταύρωσαν τα ξύλινα ξίφη τους και τα ακόμη πιο ξύλινα λόγια τους ένθεν κακείθεν οι βαρύγδουποι ειδήμονες: Ασημαντολόγοι συνταγματολόγοι και αδικοφρονούντες (όπως νομιμοφρονούντες) νομομαθείς.
Και το ζητούμενο;
Αν θ’ αλλάξει ή θα παραμείνει ίδιο το χρώμα της διαφθοράς. Αδιαφορώντας αν θα παραμείνει ή θα φύγει το ίδιο διεφθαρμένο, στην πλειοψηφία του, καθεστώς.
Μοιάζει κάπως σαν το θάνατο: Το ότι θα πεθάνουμε είναι δεδομένο. Το πότε και το πώς και ποιοι θα μας θάψουν δεν γνωρίζουμε…
Γιατί και ετούτοι και οι άλλοι αδιάκοπα μας πεθαίνουν. Εδώ και εβδομήντα περίπου χρόνια. Αφότου τελείωσε ο Δεύτερος Παγκόσμιος, μας κήρυξαν τον πόλεμο. Άσπονδο και αμείλικτο. Χωρίς ειρηνικά διαλείμματα.
Πόλεμο και πλιάτσικο. Νόμιμο και...

παράνομο. Φορολογική αγυρτεία και τραπεζική τοκογλυφία σε βάρος του φτωχού λαού. Υπερχρέωση της χώρας και καταλήστευση του δημοσίου χρήματος και των ασφαλιστικών ταμείων. Με τα ολοένα πολλαπλασιαζόμενα, χρυσοπληρωμένα golden boys και με το λαό στην πρέσα και στην πείνα…
Και δεν παρέλειψαν να χαλκεύσουν-ακόμη και με συνταγματικές διατάξεις- παμπόνηρα νομικά αναχώματα για τα προσωπικά και τα καπιταλιστικά τους κακουργήματα. Δημιουργώντας ασπίδα προνομιακώς μισθοδοτουμένων για χάρη τους και προσφέροντας εις εαυτούς και αλλήλους σκανδαλωδέστατες ασυλίες….
Κι εμείς συνεχίζουμε να τους χειροκροτούμε και να τους ζητωκραυγάζουμε. Και αγωνιούμε πότε θα φύγουν οι τωρινοί άσωτοι για να ρθούνε οι προηγούμενοι να μας σώσουν.
Απαλλαγήκαμε απ’ τη βασιλική πανούκλα. Και τώρα έχουμε την πανούκλα των μεγάλων σογιών με τα εκατέρωθεν παρακολουθούντα παράσιτα της λαμογιάς. Που λένε και κάνουν ο, τι θέλουν. Και παίρνουν όσα και όποτε θέλουν…
Και πού να πάμε! λένε κάποιοι εγκάθετοι και παμπόνηροι. Μήπως υπάρχουν και καλύτεροι. Όλοι ίδιοι είναι!
Δεν είναι όλοι ίδιοι. Και υπάρχουν και παραϋπάρχουν καλύτεροι και έντιμοι. Αλλά το μαφιόζικο κατεστημένο, με τους διαπλεκόμενους μηχανισμούς του, τους σπρώχνει στο περιθώριο. Και μας μοστράρει διαρκώς τους πάσης αποχρώσεως -αλληλέγγυους με αυτό- απατεώνες.
Υπάρχουν, λοιπόν, και έντιμοι και σπουδαίοι άνθρωποι. Και η λαϊκή πλειοψηφία, που θα τους εκλέξει υπάρχει!
Ξέρετε τι ποσοστό ψηφοφόρων-με βάση τις τελευταίες ευρωεκλογές- αντιπροσωπεύουν αυτοί, που μας κυβερνούν σήμερα;
Μόλις το 16, άντε βαριά το 17%! Και οι άλλοι που καίγονται και επείγονται για να πάρουν την εξουσία, για να μας σώσουν, αντιπροσωπεύουν μόλις το 19, άντε βαριά το 20%. Και οι δυο μαζί όχι περισσότερο από το 37%!
Ο υπόλοιπος λαός-πάνω απ’ το 63% είναι εναντίον τους. Τους έχει σιχαθεί! Κλείνει τ’ αυτιά του με απόγνωση κάθε φορά, που τους ακούει ν’ αναμασάνε τις πανομοιότυπες, τις καιροσκοπικές και ολέθριες ανοησίες τους.
Και θα ’θελε να τους έβλεπε να ξεκουμπίζονται. Εδώ και τώρα! Να πάνε τον αγύριστο. Γιατί το μόνο, που έχουν να προσφέρουν είναι το μεγαλύτερο πλιάτσικο.
Η πλειοψηφία των Ελλήνων είναι έντιμοι άνθρωποι. Ακόμη και μεταξύ εκείνων, που ψηφίζουν το (στην πλειοψηφία τους) καθεστώς της λαμογιάς. Και θέλουν και αξίζουν να έχουν έντιμους πολιτικούς. Που θα ενδιαφερθούν για τα προβλήματα και την προκοπή του λαού. Και όχι πολιτικούς του πλιάτσικου και της λεηλασίας. Που μεθοδεύουν και επιβάλλουν το κάλπικο καθεστώς τους με καλπονοθευτικούς εκλογικούς νόμους…
Γιατί, βέβαια, με τα σημερινά δεδομένα δεν έχουμε δημοκρατία, αλλά ολιγαρχία. Ή μάλλον πιο σωστά, όπως φαίνεται, δημιοκρατία (=κράτος δημίων). Και σε καμιά περίπτωση κράτους δικαίου, όπως-χωρίς στοιχειώδη αιδώ- μας κανοναρχούν ασταμάτητα….
Ας αφήσουμε, λοιπόν, τους ασημαντολόγους συνταγματολόγους και τους αδικοφρονούντες νομομαθείς να διασταυρώνουν τις βαθυστόχαστες ανουσιολογίες τους. Και ας ακούσομε τη συνείδηση της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού. Κι ας φωνάξουμε κι εμείς μαζί τους: Εδώ και τώρα εκλογές!
Προτού μας καταποντίσουν ολοσχερώς. Και προτού μας παραλύσουν οι μέδουσες πολιτικής και οικονομικής πανδημίας.
Να διώξουμε την πολιτική πανούκλα! Για την οποία όλοι και όλα φωνάζουν ότι όσο περισσότερο μένει, τόσο περισσότερο επικίνδυνη και καταστροφική γίνεται.
Αλλά χρειάζεται πανστρατιά του έντιμου λαού. Που πρέπει να εκφράσει την αγανάκτησή του απέναντι στην πανούκλα της δημιοκρατίας (=του κράτους των δημίων). Όχι με την αποχή! Που είναι βούτυρο στο ψωμί των λαμογιών και διαβατήριο για τη διαιώνιση του ληστρικού καθεστώτος. Αλλά με την καθολική συμμετοχή. Και με συγκεκριμένο στόχο:
Να πάνε στον αγύριστο οι αρχιερείς της διαφθοράς και οι πάσης φύσεως κουκουλοφόροι της λαμογιάς!

35 σχόλια

  1. ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ AYTO ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ;
    Που το πάτε το παιδί ρε καναλάρχες;
    Δεν βλέπετε ότι είναι ανισόρροπο;
    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΝΙΜΗ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΧΛΑΜΠΑΚΟΥΤΣΑΒΛΕΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΤΟΥ, ΡΕ ΓΑΜΩΤΗ ΜΟΥ.
    Προσωπικά νομίζω ότι ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΘΟΛΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΙΧΛΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΤΟΥ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ.
    ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΛΕΕΙ (άκουσον άκουσον) ότι ο Σερραίος δεν είναι αρκετά διεκδικητικός στα εθνικά θέματα, ξεχνώντας τις σφαλιάρες που έριξε στο συμπατριώτη του Γιωργάκη Τζώρτζ Μπούς στο θέμα των Σκοπίων στο Βουκουρέστι αλλά και στο Κυπριακό για το προδοτικό σχέδιο Ανάν (που βέβαια προωθούσε πάλι ο Γιωργάκης). ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΛΕΕΙ ότι οι μουσουλμάνοι της Θράκης έχουν το δικαίωμα να αυτο-ονομάζονται Τούρκοι (προφανώς θέλει να τσιμπάει τις ψήφους τους μουσουλμάνων), δίνοντας έτσι λαβή στην Τουρκία να ισχυρίζεται ότι υπάρχει Τουρκική και όχι μουσουλμανική μειονότητα στην Ελλάδα.
    Πως μπορεί μετά ο Γιωργάκης να κατηγορεί για μειοδοσία και υποχωρητισμό τον Καραμανλή είναι κάτι που μόνο ο δικός του γογαντοτεράστιος εγκέφαλος μπορεί να συλλάβει.
    Τόν ρωτάνε μετά γιατί ευαγγελίζεται τη δωρεάν δημόσια παιδεία αλλά ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ και τώρα ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ ΣΕ ΞΕΝΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.
    Η απάντησή του πάλι άλλα αντ' άλλων. Ευαγγελίζεται (λέει) την δωρεάν δημόσια παιδεία διότι έχει πάει σε πολλά διαφορετικά σχολεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό και άρα έχει εμπειρία!.
    Απίθανο επιχείρημα, ανατρίχιασα. Για το δικό του παιδί όμως, πάλι δεν απάντησε.
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΡΕΙΣ ΑΠΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.
    Πρώτο, πόσο είναι το IQ αυτού του ανθρώπου;
    Δεύτερο, πόσο είναι το IQ όσων εμπνέονται από αυτό τον άνθρωπο;
    Τρίτο, πόσο καιρό ακόμη, κύριοι Μπόμπολα, Κυριακού, Αλαφούζο και Λαμπράκη θα κρατήσει αυτό το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ που λέγεται Γιωργάκης Παπαντρέου;
    Αυτό το άλογο δεν τραβάει, ΕΙΝΑΙ ΨΟΦΙΜΙ, πώς να το κάνουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ Ο ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, LOW-PROFILE, ΜΟΥΛΩΧΤΟΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ.
    Γιωργάκη, μας έπρηξες στα ευχολόγια και τις γενικότητες!
    Πές μας κάτι συγκεκριμένο, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
    Πές μας που πήγαν τα λεφτά του Τρεπεκλή.
    Πές μας που πήγαν τα 100.000.000 της Ζίμενς.
    Πές μας το περίφημο μαγικό σχέδιό σου για την οικονομία. Θα αυξήσεις τους δημοσίους υπαλλήλους ή θα τους μειώσεις;
    Πές μας τί θα αλλάξεις στις εφορίες για να μειωθεί η φοροδιαφυγή. Πώς θα αντιμετωπίσεις τη διαφθορά των εφοριακών; Τι θα κάνεις με τους ελεύθερους επαγγελματίες;
    Πές μας πόσο θα αυξηθεί η φορολογία των επιχειρήσεων και πώς θα αντιμετωπίσεις το σίγουρο επακόλουθο της αύξησης της ανεργίας από τη φυγή επιχειρήσεων στο εξωτερικό.
    Πές μας τί παραπάνω θα κάνεις για την παιδεία από όσα έκανε ο Σημίτης, πρέπει να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης.
    Πές μας τί θα κάνεις για το Κυπριακό. Πές μας εάν καταδικάζεις ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ το σχέδιο Ανάν (και τους σημερινούς κλώνους του) ή όχι.
    Πές μας εάν έχεις σταθερή θέση για τα Σκόπια και ποιά είναι αυτή. Συμφωνείς ή όχι με τον Καραμανλή και το Βουκουρέστι;
    ΕΝΤΑΞΕΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΥΣ.
    Επίσης μας τσαντίζει το ότι προσπαθείς μέσα από σλόγκαν, γενικότητες και αφηρημένες έννοιες να υπονοήσεις ότι ξέρεις τί κάνεις.
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ.
    Εάν ξέρεις σε παρακαλούμε να μας το πείς.
    Εάν δεν ξέρεις, τότε είσαι επικίνδυνος, διότι επιβεβαιώνεις όσους λένε ότι εάν δεν είχες πατέρα τον Αντρέα σήμερα θα σκούπιζες τραπέζια σε Μακντόναλντς της Μινεσότα.
    Περιμένουμε.
    Άντε να δούμε, πανηλίθιο αμερικανάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;
    1. Τον κρύβουν όσο μπορούν, για να μη φαίνονται οι μπαρούφες που πετάει.
    2. Όταν τον δείχνουν, είναι πάντοτε σε «στημένα» και ειδικά «επιλεγμένα πλάνα» με ωραίο απαλό φόντο ή να χαιρετάει τον κόσμο μπροστά στις στημένες κάμερες με το πλαστικό του αμερικάνικο χαμόγελο (αλά τζίμμυ κάρτερ)
    3. Κάνει καθημερινό φροντιστήριο να μιλάει αργά, για να συγχρονίζεται η γλώσσα του με το λειψό εγκέφαλο (για να γλυτώνει και τα σαρδάμ).
    4. Αντ’αυτού, βγάζουν καθημερινά τον εμπλεκόμενο στη συνομωσία του Βατοπεδίου και στο σκάνδαλο Μίζενς Παπακωνσταντίνου να παίζει τη γνωστή πράσινη κασέτα για το πώς αισθάνεται ο ελληνικός λαός.
    5. Όταν τον αφήνουν να κυκλοφορεί ελεύθερος ΠΡΩΤΟΝ απομακρύνουν τις κάμερες και δεύτερον τον παρακολουθούν από κοντά να μη χαθεί (όπως με το κανό στο Σχοινιά) ή να μην πάθει πάλι κανένα ατύχημα (όπως με το ποδήλατο).
    ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ.
    Εκλογές τώρα για να μας «σώσει» ο Αϊνστάϊν ο Γιωργάκης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οποιαδήποτε σχόλια για τα διάφορα σχέδια του Γιωργάκη (αντιμετώπιση παγκόσμιας κρίσης, πανδημίας, τρομοκρατίας, τουρκίας, πγδμ, κλπ) είναι πραγματικά ΠΕΡΙΤΤΑ.
    Μοιράζει αόριστες υποσχέσεις δεξιά και αριστερά χωρίς κανένα περιεχόμενο, συγκεκριμένη δέσμευση, θεσμική συνοχή ή οικονομική κοστολόγηση.
    Όποιος τον πιστεύει είναι είτε παντελώς ηλίθιος ή έχει περάσει πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια.
    Προσωπικά, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι το άτομο αυτό είναι από άλλο πλανήτη.
    Αν γίνει πρωθυπουργός ΘΑ ΓΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ.
    (στα σπίτια μας βέβαια γιατί οι περισσότεροι Έλληνες θα είμαστε άνεργοι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΜΠΛΟΓΚΟΣΚΥΛΕΟΙ,
    ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ ΤΑ ΝΕΑ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΑΣΧΕΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.
    ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.
    Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΑ ΤΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΤΗΣ ΖΙΜΕΝΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ.
    ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΕΣ ΜΙΖΕΣ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ 140 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ Ο ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΖΑΓΟΡΙΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.
    Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΕ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΡΙΝ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
    ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΣ Ο ΤΡΕΠΕΚΛΗΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙ ΟΤΙ ΤΣΙΜΠΗΣΕ ΜΙΖΑ 6,7 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ C4I.
    ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΤΥΠΙΟΣΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΧΑΖΟΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΥΡΙΣΚΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΒΟΥΤΗΞΕ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.
    ΕΙΝΑΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.
    ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΠΟΣΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΠΟΣΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΠΟΣΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ;
    ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ, Η ΖΙΜΕΝΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.
    ΕΛΑ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΕΤΕ.
    Η ΖΙΜΕΝΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.
    ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΔΕΣΠΟΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.
    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ.
    ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΤΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΛΕΟΣ......
    ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ???.
    Τι ασυναρτησίες λέτε συνεχώς ρε χαζοχαρούμενοι πράσινοι αφισσοκολλητές;
    Άντε να κοιταχτείτε στον καθρέφτη ρε ανεγκέφαλα πρόβατα που θα μας κάνετε και υποδείξεις.
    Μπέεεεεε.....
    Μόνο το ότι σας εμπνέει ένα πλουσιόπαιδο από τα βόρεια προάστεια που, εκτός από πνευματικά καθυστερημένος, είναι και ξεπουλημένος στα μεγάλα συμφέρονται και στους αμερικάνους λέει ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ για το περιεχόμενο του εγκεφάλου σας.
    Κουφιοκεφαλάκηδες, έ κουφιοκεφαλάκηδες.
    Ούστ Κατέληδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ,,και να μας γράφεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΙΓΑΚΙ;
    ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ;
    ΠΟΣΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΟΡΕΣΘΕΙ Η ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΟΥΣ;
    Όποιος ξαναψηφίσει το Γιωργάκη και την πράσινη συμμορία του θα βαράει το κεφάλι του στον τοίχο.
    Νομίζουν οι απατεώνες ότι επειδή πέρασε μια πενταετία εμείς ΞΕΧΑΣΑΜΕ τι μας κάνανε 20 χρόνια, οι ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ; Επειδή βάλανε τον κλαψιάρη τον Παπακωνσταντίνου να λασπολογεί καθημερινά στις τηλεοράσεις, νομίζουν ότι δεν καταλαβαίνουμε ποιοι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θα κυβερνούν εάν τους ξαναψηφίσουμε;
    Νομίζουν, για παράδειγμα, ότι ξεχάσαμε το χρηματιστήριο και τα εκατομμύρια Ελλήνων που έμειναν άφραγκοι;
    Νομίζουν ότι ξεχάσαμε που μπήκανε πάμπτωχοι στην πολιτική και τώρα μένουν σε βιλάρες με πισίνες;
    ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΔΕΝ ΞΑΝΑΤΣΙΜΠΑΜΕ.
    Ο Γιωργάκης λέει ότι αγωνίζεται για το καλό του φτωχού λαού και τον πιάνουν επ’ αυτοφώρω να συσκέπτεται ΜΥΣΤΙΚΑ με μερικούς από τους μεγαλύτερους μεγαλοκαρχαρίες και αιμορουφήχτρες της χώρας;
    ΤΕΤΟΙΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ;
    Λαός είναι ο Λάτσης της Eurobank,
    ο Θεοδωρόπουλος της Δέλτα,
    ο εφοπλιστής Λασκαρίδης με τα ξενοδοχεία και τα καζίνα,
    ο Γεράρδος του Πλαίσιου,
    ο Καλιτσάντζης του Μπόμπολα,
    ο Διβάνης με τα ξενοδοχεία,
    ο Βασιλάκης της Aegean,
    ο Μυτιληναίος με τα εργοστάσιά του και
    ο Σκλαβενίτης με τα σουπερμάρκετ του;
    ΠΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, Η ΑΠΛΑ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ;
    Όποιος δημοκράτης ξαναψηφίσει πασόκ είναι άξιος της μοίρας του και να μην παραπονιέται για αυτά που θα λουστεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΞΙΟΙ ΕΛΕΟΣ......
    ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ???
    ΚΑΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΤΟ ΑΓΚΟΥΡΙ ΑΠΟ 4,4 ΙΝΤΖΕΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ.
    ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΟΣΟ ΩΣΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΣΤΕΙ Η ΚΟΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΣΑΣ ΚΩΛΟΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ.
    ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.
    ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ, ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΒΑΛΛΕΙ, ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΓΑΝΕ, ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΞΕΧΑΣΑΜΕ;

    Αγαπητοί ηθικά άμεμπτοι πρασινοφρουροί, σας θυμίζω τι λέγανε τα πρωτοκλασάτα στελέχη σας μέχρι πρόσφατα:

    1) "Ο Ελληνας πολίτης αηδιάζει απο την έκταση της διαφθοράς σε πολλούς τομείς των δημοσίων υπηρεσιών.
    Αρνείται να καθυστερεί ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία απο τα μικροσυμφέροντα συντεχνιών, η μεγαλύτερα συμφέροντα που θέλουν να κηδεμονεύσουν την πολιτική ζωή. Πολλοί πολίτες θεωρούν πως το ίδιο το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει μέρος του κατεστημένου"
    ( Γιωργάκης Παπανδρέου, Καθημερινή 12-10-2003 )

    2) "Χρειάζοταν να αποκαλύψει η Αυριανή οτι έχει ο κ. Μαλέσιος σπίτι απο τον κ. Αθανασούλη, για να μάθει ο πρωθυπουργός οτι μια γενιά στελεχών του, την οποίαν το Μαξίμου διαδίδει ως "διάδοχο γενιά", έχει μέλη που έχουν παίξει στο Χρηματιστήριο με την μετοχή αυτής της ύποπτης εταιρίας;"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 17-4-2003 )

    3) "Χωρίς λαδάκι, δεν κινείται η μηχανή. Η διαφθορά αγγίζει και αφορά ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, Απογευματινή 22-10-2002 )

    4) "Κανείς απο εμάς δεν αρνείται την ανεργία, τις ελλείψεις του κράτους, τα φαινόμενα διαφθοράς"
    ( Βάσω Παπανδρέου 19-1-2002, 3η Συνοδος Κ.Ε. ΠΑΣΟΚ )

    5) "Θυμάμαι οτι ο πρωθυπουργός Κ.Σημιτης ενοχλείτο κέθε φορά που ανέφερε κάποιος αυτό το θέμα της διαφθοράς. Όχι γιατι δεν υπάρχει, αλλα γιατι το αναφέραμε. Βλέπω οτι τώρα κηρύσσει τον πόλεμο κατά της διαφθοράς. Έιναι αργά, αλλα είναι επιτέλους κάτι..."
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 10-2-2002 )

    6) "Ορισμένα κρούσματα διαφθοράς έχουν δημιουργήσει κρίση αξιοπιστίας"
    ( Χρήστος Παπουτσής 7-10-2000 )

    7) "Καθυστερεί η έκδοση μιας σύνταξης για ένα, δυο, τρία χρονια, μέχρι να λαδωσει ο συνταξιουχος. Η θέση στο ΙΚΑ πωλείται 5 εκατομμύρια. Για ενα κοινό νεκροταφείο, πληρώθηκαν μίζες 700 εκατομμυρίων δραχμών"
    ( Γ. Καψής 6η συνοδος Κ.Ε ΠΑΣΟΚ, 1999 )

    8)"Γιατί ενώ τώρα καταδικάζεις και ορθώς το φαινόμενο Σαλαλέ,αγνοήθηκε η πιεστική πρότασή μου να θεσμοθετηθεί η απαγόρευση πρόσληψης δημοσίων υπαλλήλων σε επιχειρήσεις με τις οποίες συναλλάσσονταν;
    Γιατί, ενω τώρα προτείνεις τομές για την πάταξη της διαφθοράς απέκρουσες μαζι με ΟΛΗ την ηγετική ομάδα, την πρότασή μου για να αναληφθεί εκστρατεία κατά της διαφθοράς;"
    (Γ.Καψής, ανοικτή επιστολή στον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Κ. Σκανδαλίδη 18-10-2000 )

    9) "Οι αεριτζήδες κυριαρχούν. Η διαφθορά θερίζει στο Δημόσιο..."
    ( Γεράσιμος Αρσένης 8-9-2002 )


    10) "Πολλά απο τα στελέχη μας, εχουν ενσωματωθεί στην πλουτοκρατία"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, ΤΑ ΝΕΑ 17-6-2003 )

    Και αφου τελείωσαν οι 10 "εντολές"... και το κερασάκι...

    "Εμείς, ΔΕΝ κλεψαμε !!!"

    ( Hazo-giorgo Παπανδρεου, από ομιλία του στη Βουλή 16-5-2007 )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΕΙΡΑ - 1

    Μας περνάει για αμερικανάκια ο αμερικάνος βουτυρομπεμπές και τα Γιωργοκάναλά του.
    ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.
    Ομόλογα: Η J.P.Morgan επέστρεψε όλα τα δομημένα και τα αντάλλαξε με Ελληνικά σταθερής απόδοσης.
    Βατοπέδι: Έγινε αναστροφή των ανταλλαγών και το δημόσιο δεν ζημιώθηκε ούτε ένα ευρώ.
    Ζαχόπουλος: Καθαρά προσωπική υπόθεση, καμία σχέση με δημόσια χρήματα.
    Υποκλοπές: Τα συνεταιράκια του πασόκ, ο Κόκκαλης της intracom-ζίμενς και ο Κορωνιάς της Vodafone, υπέκλεπταν τον πρωθυπουργό. Καμμία σχέση με δημόσια χρήματα.
    Παυλίδης: 100 ψωροχιλιάρικα του Μανούση, χωρίς καμία απολύτως απόδειξη.
    ……………………

    ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΒΟΥΤΗΞΑΤΕ, ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΖΙΜΕΝΣ : Στα επίσημα πρακτικά της δίκης της μητρικής Siemens στο Μόναχο είναι καταγεγραμμένο ότι για τις δουλειές της Siemens στην Ελλάδα δόθηκαν μίζες περίπου 100 εκατομμύρια ευρώ. Μέχρι στιγμής είναι σίγουρο ότι ένα εκατομμύριο εξ’ αυτών μεταφέρθηκε στα ταμεία του Πασόκ, μέσω Τσουκάτου.
    Πολλά εκατομμύρια ευρώ διοχετεύονταν από τον λογαριασμό του πρώην στελέχους της Siemens Hellas, Πρόδρομου Μαυρίδη, προς τους διάφορους πράσινους «δικαιούχους». Μόνο από τον προσωπικό λογαριασμό που διατηρούσε ο Μαυρίδης σε υποκατάστημα της Ελβετικής Τράπεζας Dresdner Bank, διακινήθηκαν περίπου 25 εκατομμύρια ευρώ. Σπουδαίο ρόλο στις διαδρομές του «μαύρου χρήματος» φαίνεται ότι διαδραματίζουν οι εταιρείες Martha Hodling και Martha Overseas, όπως επίσης και η εταιρεία Fiberlite LLC, του Dubai, που τροφοδοτεί εκτός από τον προσωπικό λογαριασμό του κ. Μαυρίδη και τους λογαριασμούς των δύο εταιρειών που του ανήκουν. Οι αρχές του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης χαρακτηρίζουν το «σκάνδαλο Siemens» ως «το μεγαλύτερο μεμονωμένο σκάνδαλο στην ιστορία των χρηματιστηρίων.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΛΕΟΠΑΡΝΤ: Το πασόκ αγόρασε τα άρματα μάχης Λέοπαρντ 7 (ΕΠΤΑ) φορές ακριβότερα απ' ότι αγόρασε η Τουρκία (2 δις δρχ.), την ίδια εποχή.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ: Κατά την τριετία 2001-2004 το πασόκ διόρισε (εκτός ΑΣΕΠ) 250.000 συμβασιούχους στο δημόσιο για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους, προφανώς για να υφαρπάξει εκβιαστικά την ψήφο τους. Το 2004 είχε μάλιστα το θράσος να ζητάει να κάνει η ΝΔ αυτό που δεν έκαναν εκείνοι, δηλαδή να τους μονιμοποιήσει. Σύμφωνα με το συμβούλιο επικρατείας μονιμότητα δικαιούντο μόνο όσοι κάλυπταν "πάγιες και διαρκείς ανάγκες", δηλαδή το πολύ 80.000 από τους 250.000, που διόρισε η «μεγάλη δημοκρατική παράταξη».

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ: Αγορά προβληματικών γερμανικών υποβρυχίων κόστους 750 δις (τιμή πενταπλάσια του πραγματικού κόστους), που γέρνουν μέσα στη θάλασσα, ακόμη και σήμερα!

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΚΠΟΙΗΣΗΣ ΧΡΥΣΟΥ: Εκποίηση 20 τόνων χρυσού της Τράπεζας της Ελλάδος: Όταν έφαγαν και τα τελευταία λεφτά των δημόσιων ταμείων, ενώ παράλληλα οι δανειακές υποχρεώσεις της Ελλάδας χτυπούσαν παγκόσμιο πρωταθλητισμό, οι πράσινοι οικονομολόγοι σοφίστηκαν νέες πατέντες!* Τον Αύγουστο του 2003, ο Σημίτης και Διοικητής Γκαργκάνας, αποφάσισαν με πλήρη μυστικότητα να εκποιήσουν 20 τόνους από τα αποθέματα χρυσού της Ελλάδος. Αυτοί οι κύριοι σήμερα, βγαίνουν και μιλάνε για "διασφάλιση της δημόσιας περιουσίας" !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΕΙΡΑ - 2

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ : Αρχές του 2004 οι ιδιοκτήτες Καναδοί της TVX Gold αποφάσισαν να αποχωρήσουν, λόγω των λειτουργικών προβλημάτων που τους δημιουργούσαν μερικοί πασόκοι κάτοικοι και η τοπική αυτοδιοίκηση. Διεθνής έγκυρη εταιρία μελετών αποτίμησε την αξία των μεταλλείων σε 408 εκατ. Ευρώ, αλλά το κράτος, αντί να κάνει διεθνή μειοδοτικό διαγωνισμό έδωσε απευθείας τα μεταλλεία στην εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός ΑΕ», συμφερόντων Μπόμπολα, έναντι 11 εκατ. €. Δηλαδή το δημόσιο χάρισε 390 εκατομμύρια ευρώ στο Μπόμπολα μέσα σε λίγους μήνες.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΟΜΟΛΟΓΩΝ: Το 2001 για να καλύψουν ένα τεράστιο χρέος 2,8 δις ευρώ έστησαν τη μεγαλύτερη κομπίνα διαχείρισης χρέους, το περίφημο «πράσινο» δομημένο ομόλογο με τις 18 τράμπες. Δομήθηκε ένα ομόλογο-τέρας ονομαστικής αξίας 6,1 δις Ευρώ και πάνω σ' αυτό "παίχτηκαν" 18 τράμπες (swaps). Το οφειλόμενο ποσό, από τους λάθος χειρισμούς από 2,8 δις Ευρώ ανήλθε στα 5,4 δις Ευρώ.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ: Μόνο το 2002 - 2003 χάθηκαν μέσω της "Ακρόπολις" χρηματιστηριακής, σε παιχνίδι με ομόλογα 5,5 εκ. €. Συνολικά χάθηκαν από τα σαΐνια του Πασόκ πάνω από 3,5 δις € (1,3 τρις δρχ.) μόνο από το 1999-2002. Και μιλάμε για τα λεφτά που τζόγαραν στο χρηματιστήριο, αφήνοντας τις διψασμένες για μίζα πράσινες διοικήσεις των ταμείων να τζογάρουν. Επένδυσαν 5,22 δις € συνολικά σε μετοχές και άφησαν μόνο με 1,76 δις €.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΡΙΑΔΝΗ : Το 2000 το ελληνικό δημόσιο δανείστηκε 650 εκ. €, από την off shore εταιρεία ARIADNE S. A. (ISIN:XS0121591704) με έδρα το Λουξεμβούργο, βάζοντας υποθήκη μέχρι το 2013 τα έσοδα των λαχείων. Οι μίζες που έπεσαν ξεπερνούν τα 7,5 εκ. €. Παρόλες τις συνεχείς εκκλήσεις για να δικαιολογήσει την πράξη αυτή, το πασόκ έκανε την πάπια!

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΟΝΗΣ ΤΟΠΛΟΥ; Οι αμαρτωλές και ταυτόχρονα «ιερές» μπίζνες Πασόκ με τη Μονή Τοπλού ή πως παρέδωσαν 26.000 στρέμματα στη μονή Τοπλού (που έχει μόνο ένα μοναχό) σαν να ήταν δικά τους. Στη συνέχεια ιδρύθηκε εταιρία εκμετάλλευσης μαζί με Εγγλεζοκύπριους, που εισήγαγαν την εταιρία στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου και έγιναν όλοι ζάπλουτοι. Φυσικά οι «ιερές» μπίζνες των πρασινοφρουρών είναι απόλυτα εγκεκριμένες από τους «αγωνιστές» της «μεγάλης δημοκρατικής παράταξης», όπως ο Καρχιμάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΕΙΡΑ -3

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ: Τον Οκτώβριο του 2003 η Ευρωπαϊκή επιτροπή στράφηκε κατά της Ελλάδας και έστειλε την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τις παράνομες χρηματοδοτήσεις της Ολυμπιακής. Ζητούσε μάλιστα την επιστροφή της οικονομικής υποστήριξης χαρακτηρίζοντας αποτυχημένα όλα τα σχέδια εξυγίανσης από το 1994 έως το 2002. Η «Ολυμπιακή» κόστιζε 1,5 εκατομμύρια ευρώ ημερησίως στους Έλληνες φορολογουμένους, δηλαδή 550 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, κάθε χρόνο! Οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ προσπάθησαν ανεπιτυχώς να αποκρατικοποιήσουν την «Ολυμπιακή» ή να κοροϊδέψουν τους Ευρωπαίους με διάφορα τερτίπια, προς αποφυγήν ποινών. Ο Χ.Βερελής αφού «ξεχρέωσε» για ακόμα μια φορά με παράνομες εισφορές πολλών δις την Ολυμπιακή, την μετονόμασε σε «Ολυμπιακές αερογραμμές». Μέσα σε ένα μήνα το νέο σχήμα ήταν και πάλι ελλειμματικό και καταχρεωμένο! Η Ευρωπαϊκή Ένωση επέβαλε πρόστιμα πολλών δις για τις παράνομες κρατικές επιχορηγήσεις στην Ολυμπιακή που αναγκάστηκε να πληρώσει η ΝΔ. Το πρόβλημα επιλύθηκε από τον Κώστα Χατζηδάκη με την πώληση της Ολυμπιακής στην MIG το 2009.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΣΕΠ : Κάτω από το νόμο Πεπονή κατασκεύασαν τις περίφημες ‘αποκαταστατικές’ διατάξεις του άρθρου 25 και του Ν. 2190, που παραβίαζαν το νόμο για το ΑΣΕΠ, καταργούσαν την έννομο τάξη και ανάγκαζαν το ίδιο το ΑΣΕΠ να διαπιστώνει χιλιάδες παράνομες πράσινες κομματικές προσλήψεις, κυρίως συμβασιούχων. Ο δημόσιος τομέας στην Ελλάδα πασοκοκρατείται, αφού επί 20 χρόνια είχαν διοριστεί πάνω από 1 εκ. ‘πράσινα’ παιδιά. Το ρεκόρ των διορισμών ήταν το πρεκλογικό έτος 1989 που το πασόκ διόρισε 180.000 άτομα από τις κλαδικές του

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΦΡΕΓΑΤΩΝ: Tο 2003 ο Μισέλ Ζοσεράν πρόεδρος της γαλλικής αμυντικής βιομηχανίας THALES κατήγγειλε για δωροδοκία μέλος της ελληνικής κυβέρνησης για να αναλάβει η εταιρεία του, την αναβάθμιση έξι φρεγατών του πολεμικού ναυτικού. Γαλλικές εφημερίδες υποστήριξαν με στοιχεία, ότι η ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων δόθηκε στους Αμερικάνους βάσει της υψηλότερης δωροδοκίας αφού παρόλο που η THALES δωροδοκούσε τον υπουργό Άμυνας από 7% - 10% δεν πήρε τελικά το έργο. Τελικά την ασφάλεια ‘κέρδισε’ η εταιρεία του Dick Cheney (αντιπροέδρου της Αμερικής) που απευθύνθηκε κατευθείαν στο Σημίτη και στο Χρυσοχοΐδη.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΑΜΙΝΑ-ΜΙΝΟΑΝ: Αποτέλεσμα του ναυαγίου ήταν 83 νεκροί και δύο μήνες μετά η αυτοκτονία του πράσινου εφοπλιστή Σφηνιά, λόγω οικονομικής κατάρρευσης της κρητικής Minoan Lines. Τρεις μέρες πριν το ναυάγιο ο μηχανικός του Σαμίνα, Αντώνης Σορώκος στέλνει γραπτή αναφορά στην εταιρεία, κρίνοντας το πλοίο , αναξιόπλοο. Το πλοίο βυθίστηκε 20 λεπτά μετά την πρόσκρουσή του στις Πόρτες της Πάρου, γιατί δε διέθετε στεγανά, που θα καθυστερούσαν ή θα απέτρεπαν τη βύθισή του. Οι χώροι που έπρεπε να είναι στεγανά είχαν μετατραπεί σε καμπίνες, ενώ τα σωστικά μέσα ήταν ανύπαρκτα. Οι μηχανισμοί του υπουργείου από την άλλη είχαν πραγματοποιήσει πλημμελείς ή εικονικούς ελέγχους αξιοπλοΐας που πολλές φορές συνοδεύονταν και από το αντίστοιχο φιλοδώρημα, επί Υπουργίας Παπουτσή βέβαια.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ARTION: Για τέσσερα κακουργήματα ασκήθηκε δίωξη κατά του πρώην γενικού διευθυντή του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Παπακωνσταντίνου και της χρηματιστηριακής εταιρείας ΑΡΤΙΟΝ για τα ομόλογα του Ταμείου Εθνικής Οδοποιίας (ΤΕΟ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΕΙΡΑ - 4

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ: Εξαφανίστηκαν αμέτρητα δις υπό τις οδηγίες του Λαλιώτη με αποτέλεσμα να πληρώνουμε τεράστια πρόστιμα για την μη πραγματοποίηση του έργου. Η Ελλάδα παρέμεινε η τελευταία χώρα στην Ευρώπη που δεν έχει ολοκληρώσει το έργο παρά τα συνεχή πακέτα που έχουν δοθεί για την πραγματοποίησή του.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΑΒ (Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία): Ληστρικό σκάνδαλο 1 δις € στην ΕΑΒ, όπου με σκοπό να κρύψουν τα κλεμμένα οι πασόκοι, τα «έβαζαν» σε ειδικό λογαριασμό «αναπόσβεστων εξόδων ιδρύσεως της εταιρείας»!

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΩΝ: Βιομηχανία παράνομων ελληνοποιήσεων με χορήγηση ελληνικής ταυτότητας και εκλογικού βιβλιαρίου ακόμη και σε σεσημασμένους κακοποιούς από τις πρώην κομουνιστικές χώρες. Υπόσχονταν αγροτική γη και διορισμούς σε Ουκρανούς, Ρώσους και Γεωργιανούς, «κατασκευάζοντας» ομογενείς και ταυτόχρονα ψηφοφόρους. Λίγους μήνες μετά τις εκλογές ανακλήθηκαν χιλιάδες ελληνοποιήσεις αφού η παρανομία της έκδοσής τους ήταν ολοφάνερη και καραμπινάτη. Είχαν όμως προλάβει να ψηφίσουν. Αποτέλεσμα η νόθευση των εκλογών της 9ης Απριλίου 2000. Ειδικά στην Βόρεια Ελλάδα (Φλώρινα, Πέλλα, Κιλκίς κ.α.) το ποσοστό των Αλβανών οι οποίοι ελληνοποιήθηκαν ήταν διψήφιο, δηλαδή ξεπέρασε το 10%. Το πασόκ κέρδισε τις εκλογές του 2000 με διαφορά 1% (70.000 ψήφοι)!

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ: Ο πράσινος Σεραφείμ Φυντανίδης (μέσω της συζύγου του Βιργινίας Βεντουράκη) εμπλεκόμενος στο μεγάλο φαγοπότι των Ολυμπιακών έργων (Άγιος Κοσμάς), μέσω της Ολλανδικής κατασκευαστικής De Boer.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΑΧΤΑ : Αφορά τη (ν)τροπολογία -σκάνδαλο της Σιθωνίας που κατέληξε στην αποπομπή του υφυπουργού Οικονομικών, Χρήστου Πάχτα, και των άλλων εννέα βουλευτών του ΠΑΣΟΚ. Η υπόθεση ξεκίνησε στις 21/01/2004, όταν οι εννέα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, κατέθεσαν τροπολογία στο νομοσχέδιο «Ενισχύσεις Ιδιωτικών Επενδύσεων για την οικονομική και περιφερειακή ανάπτυξη της χώρας», την οποία αποδέχτηκε ο αρμόδιος υφυπουργός Οικονομίας Χρ. Πάχτας και έδιναν τη δυνατότητα ανέγερσης στην κατασκευαστική εταιρία «Ολυμπιακή Τεχνική» του μεγαλοεργολάβου Στέγκου, ιδιοκτήτη του «Πόρτο Καρράς», να χτίσει παράνομα χιλιάδες τουριστικές κατοικίες στην περιοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΕΙΡΑ - 5

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ: Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΑΠΟ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΚΛΑΠΗΚΕ ΜΟΝΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ. ΤΑ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΙΛΙΓΓΙΩΔΗ, ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ 110 ΔΙΣ ΕΥΡΩ (38 ΤΡΙΣ ΔΡΧ). Ενάμισι εκατομμύριο ανύποπτοι μικροεπενδυτές έχασαν τις οικονομίες τους μετά από τις άμεσες και έμμεσες προτροπές υπουργών και του ίδιου του Σημίτη. Τα παπαγαλάκια των νταβατζήδων διαφήμιζαν τις μαγειρεμένες αποδόσεις του Χρηματιστηρίου, ενώ ο διορισμένος από το Σημίτη στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Σταύρος Θωμαδάκης έδινε εγκρίσεις μετοχικού κεφαλαίου σε όλους τους επιχειρηματίες, χωρίς κάν να ελέγχει τι είχαν κάνει με τα προηγούμενα λεφτά που είχαν βουτήξει. Το χρηματιστήριο έγινε μέχρι και «κόμμα» στις εκλογές του 2000, ενώ παράλληλα χρησιμοποιήθηκε ως προεκλογικό σημάδι της "ισχυρής οικονομίας" των κυβερνήσεων Σημίτη. Διαφημιστικά σποτ προκαλούσαν τους Έλληνες να επενδύσουν τα χρήματά τους στα σίγουρα κέρδη των εισηγμένων και τα παπαγαλάκια των μέσων παραπληροφόρησης, ανταγωνίζονταν ποιος θα σε πρωτο-παραμυθιάσει. Όταν το 2000 είχε επέλθει η καταστροφή και ρωτήθηκε ο Σημίτης τι θα γίνει με τους κατεστραμμένους, αυτός απάντησε «άς πρόσεχαν».

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΕΚΑ (Δημόσια Επιχείρηση Κρατικών Αξιών): Για να κερδίσει τις εκλογές του 2000 ο Σημίτης δεν ήθελε να πέσει το χρηματιστήριο. Διόρισε δικούς του ανθρώπους στην εταιρία διαχείρισης των ασφαλιστικών ταμείων και τους έβαλε να αγοράζουν υπερτιμημένες μετοχές. Βέβαια, ακριβώς ΜΕΤΑ αφού κέρδισε τις εκλογές το Χρηματιστήριο κατέρρευσε και τα ασφαλιστικά ταμεία καταστράφηκαν.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΞΟΛΙΣΜΩΝ 20 ΔΙΣ : Προβληματικά αμυντικά συστήματα και μαχητικά αεροπλάνα, που το ένα μετά το άλλο πέφτουν σκοτώνοντας αεροπόρους. Οι μόνοι που ωφελήθηκαν από τις συμφωνίες ήταν τα λαμόγια-μεσάζοντες, οι έμποροι και οι πολυεθνικές για τους οποίους εξασφαλίζονταν τεράστιες μίζες και προμήθειες, με υπερκοστολογήσεις και αστρονομικές υπερβάσεις των αρχικών συμβάσεων.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΝΕΟΝΑΚΗ : Βάσει των στοιχείων της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ο βουλευτής Ρεθύμνου Νεονάκης έπαιξε στο Χρηματιστήριο 64 εκατομμύρια €, σε ένα μόλις τρίμηνο.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΙΠΛΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ: Οι δαπάνες για την άμυνα δεν εμφανίζονταν ποτέ στα κρατικά έξοδα αλλά εγγράφονταν μόνο σε ειδικούς λογαριασμούς της Τράπεζας της Ελλάδος (που σημαίνει ότι δεν μπορεί ποτέ να αποδειχτεί ποιος έπαιρνε τα λεφτά) με αποτέλεσμα να γίνουμε διεθνώς ρεζίλι από την Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία το 2002. Ενώ μέχρι το 1998 είχαν ανοιχτεί μόνο 3 τέτοιοι λογαριασμοί, από το 1998 μέχρι το 2004 ανοίχτηκαν πάνω από 100, δηλ.: τα περίφημα διπλά βιβλία).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΕΟΙ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΠΟΣΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΑΣΟΚ;

    ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ, ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ;

    ΚΑΝΤΕ ΜΟΚΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΣΑΝ ΥΣΤΕΡΙΚΕΣ ΠΑΡΘΕΝΟΠΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΝΤΑΡΟΔΕΚΑΡΕΣ ΤΟY ΠΑΥΛΙΔΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.

    ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΣΤΕΡΗΣΗΣ ΜΙΖΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΣΑΣ, ΑΛΗΤΕΣ.

    ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΛΟ ΤΟ ΣΗΜΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΑΠΑΝΤΡΕΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ.

    ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΤΕΡΥΓΑ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ.

    ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΛΑΔΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΕΞΟΔΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΠΑΠΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ?
    ΠΑΛΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ.
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ.
    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΟΥΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΟΥΝ Η ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ Η ΝΑ ΒΑΦΤΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΣ ΤΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΜΥΑΛΑ.
    Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΓΡΑΓΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΔΙΩΞΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΤΙΜΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΗ ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ.
    ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΝΟΥΘΕΣΙΕΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ οι μικροι πρωτα ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ.
    ΑΛΛΑ ΦΕΥ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΔΙΑΡΚΗΣ ΠΑΛΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ , ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΗΛΑΔΗ.
    ΑΝΤΕ ΠΑΠΑ ΜΟΥ ΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΔΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ.
    ΑΣ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΛΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΜΕΛΛΟΝ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ηρεμήστε πρασινοφρουροί, σας έχει πιάσει ταχυπαλμία γιατί έχετε μυριστεί την καταιγίδα που έρχεται.
    Όσο για την αξιοπρέπεια της πολιτικής ζωής του τόπου, μήν στενοχωριέστε.
    Φρόντισαν τα καλόπαιδα του πασόκ με το Χρηματιστήριο, τη Ζίμενς, το Κτηματολόγιο, τους TOR-M1, τις φρεγάτες, το C4I και τόσα άλλα.
    Απλά μετρήστε πόσα τωρινά και πρώην στελέχη του πασόκ ζούν σε βιλάρες, έχουν εξασφαλίσει τα δισέγγονά τους και βρίσκονται ξαναπαντρεμένα με προικοθήρες κοπελίτσες, 30 χρόνια νεότερες.
    Μετά το ξανασυζητάμε το θέμα της πολιτικής αξιοπρέπειας.
    Απλά πράγματα.
    Εγώ πάντως θα πρόσθετα και το θέμα της υποκρισίας, φαντάζομαι να συμφωνείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ότι και να κάνουν, ότι και να λένε οι αμερικάνοι και οι καναλο-νταβατζήδες ένα πράγμα να μην ξεχνάνε. Στην Ελλάδα έχουμε δημοκρατία και ο Καραμανλής ψηφίστηκε από 3 εκατομμύρια πολίτες.
    Η προσωπική ευθύνη του Καραμανλή είναι να οργανώσει το λαό ενάντια στους καναλάρχες, που νιάζονται μόνο για τα προσωπικά τους οικονομικά συμφέροντα.
    Δεν νιάζονται για τα λεφτά του Καραμανλή οι καναλάρχες, για ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ νιάζονται.
    Θέλουν ολιγοπώλια και όχι ανταγωνισμό για να βγάζουν υπερκέρδη, στις τράπεζες, τα supermarket, τα διυλιστήρια, παντού.
    Θέλουν το υπερχρεωμένο κράτος να ξοδεύει λεφτά σε διαφημίσεις στα κανάλια τους, θέλουν ο στρατός να αγοράζει όπλα που δεν χρειάζεται για να παίρνουν μίζες, θέλουν να φτιάχονται δημόσια έργα που δεν έχουν καμμία ανταποδοτικότητα και να χρεώνουν διπλό κόστος, κλπ.
    Όταν ο Αλογοσκούφης άρχισε να νοικοκυρεύει την οικονομία ο κάθε τυχάρπαστος φαταούλας Μπόμπολας, Κοντομηνάς, Λαμπράκης, Αλαφούζος και Κουρής συμφώνησαν ότι ο Καραμανλής πρέπει να πέσει.
    Ήρθε και η χρηματοδότηση από την NSA και τη CIA και έδεσε το γλυκό.
    Κώστα Καραμανλή, άσε τα κυριλίκια και κατέβα στο πεζοδρόμιο.
    Δείξε στο λαό ότι δουλεύεις γιαυτόν και ξεσκέπασε τους συνωμότες καναλάρχες.
    Όσο για το Γιωργάκη, αγνόησέ τον, αυτός απλά δεν υπάρχει σαν πολιτική οντότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Με το Γιωργάκη τα πιάσαμε τα λεφτά μας!
    Κύλησε ο τέτζερης (του Σημίτη) και βρήκε το καπάκι (του Χαζογιώργου).
    Αυτή είναι η αντιπολίτευση που θέλει να ξανακυβερνήσει;
    Μόνο από προσωπικές επιθέσεις ξέρετε με "σκιές", "σενάρια", "φήμες", κλπ.
    Καθημερινή κουβέντες του αέρα και ευχολόγια.
    Μιλήστε λίγο και για ουσιαστική πολιτική, τί προτείνετε;
    Μιλήστε για τη διαφθορά και τη φτώχεια που φέρατε στη χώρα επί 20 χρόνια.
    Μιλήστε για τα απίστευτα χρέη που δημιουργήσατε που δεν θα ξεχρεωθούν ούτε το 2020.
    Είστε σαν την πουτάνα που νομίζει ότι ο κόσμος δεν ξέρει τί επάγγελμα κάνει, έχετε παρελθόν βρε κοθώνια, το ξεχάσατε;
    Με τί πρόσωπο θα βγείτε να ζητήσετε την ψήφο του λαού;
    Νομίζετε για παράδειγμα ότι ξεχάσαμε ότι μας παροτρύνατε να μπούμε στο Χρηματιστήριο, όπου μας "κλέψατε" όλες μας τις οικονομίες;
    Ντροπή σας, αμετανόητοι κλεφταράδες!
    Ευαγγελίζεστε και κάθαρση.
    Εδώ γελάνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 11-7-09
    AΠΟΦΑΣΗ-ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΕΚΡΥΨΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΓΙΩΡΓΟΚΑΝΑΛΑ
    Δικαιώθηκε η Ι.Μ. Βατοπαιδίου στο πρώτο δικαστήριο που έγινε μετά από μήνυση που έκανε ο πρόεδρος δημοτικού διαμερίσματος Ουρανούπολης και ο Δήμος Τρίγλιας για παράνομη ανταλλαγή
    α). της λίμνης Βιστωνίδας προς το δημόσιο(ο μηνυτής έλεγε πως η λίμνη είναι κοινόχρηστη και εκτός συναλλαγής)
    β). της έκτασης 8.800 στρεμμάτων στην Ουρανούπολη που ο μηνυτής έλεγε πως είναι αρχαιολογικός χώρος, δάσος ή δασική έκταση εκτός συναλλαγής.
    Μάλιστα ζητούσαν την ακύρωση του συμβολαίου μεταξύ Ελληνικού δημοσίου και μονής.
    Το δικαστήριο δικαίωσε την Ι.Μ. με χθεσινή απόφαση λέγοντας ότι η Βιστωνίδα δεν είναι λιμνοθάλασσα αλλά λίμνη και ακόμα και αν είναι κοινόχρηστη λίμνη ορθώς η Ι.Μ. μεταβίβασε την λίμνη στο δημόσιο γιατί έτσι προστατεύετε και η κοινοχρησία αν αυτή υπάρχει.
    Το συμβόλαιο δεν είναι άκυρο και η λίμνη ανήκε στην Ι.Μ. Βατοπαιδίου που σωστά την μεταβίβασε.
    Ενώ για την έκταση στην Ουρανούπολη το δικαστήριο είπε ....
    ότι ορθώς έγινε η μεταβίβαση και τυγχάνει της προστασίας του συντάγματος και των νόμων μετά από αυτή.
    Νατα που τα φωνάζαμε και δεν κάναμε φανφάρες και εντυπωσιασμούς. Θυμάστε τι λέγαμε και επιμέναμε όταν τα ραδιόφωνα και οι τηλεοράσεις έκραζαν;
    Τώρα θα μιλήσουν για παραδικαστικό; Σε μια συγκυρία που ήταν σε βάρος της Ι.Μ. αφού το θέμα χαρακτηρίστηκε ως το ...σκάνδαλο του αιώνα.
    Θα αναφερθούν τα κανάλια στην δικαστική απόφαση ή θα αφήσουν αιχμές ότι έκαναν...μάγια στους δικαστές;
    Θυμάστε που έγιναν αυτοψίες για να δούνε αν έχει ψάρια η λίμνη και αν είναι λιμνοθάλασσα;
    Ε, τώρα η δικαστική απόφαση δικαιώνει την Ι.Μ. Βατοπαιδίου.
    Όλη η περιοχή του δήμου Τρίγλιας δόθηκε στο δημόσιο και στον Δήμο Τρίγλιας το 1924 προκειμένου η λίμνη Βιστωνίδα να παραμείνει στην κυριότητα της μονής. Εδώ ισχύει αυτό που λέμε: "ουδείς πιο βέβαιος εχθρός του ευεργετηθέντος"

    Από το τροκτικό ; 11-7-2009

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αν δε διαδώσουμε ΠΑΝΤΟΥ το Συμφιλιωτικό ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο που πρότεινε ο Ρήγας (επειδή ακριβώς συμφώνησαν σ' αυτό ξεκίνησε το 1821), και υιοθέτησαν τα 3 πρώτα ελληνικά Συντάγματα, η Ελβετία και αμέτρητοι σύλλογοι, τότε οι σταυροφόροι και ο κατευθυνόμενoς αφροασιατικος υπερπληθυσμός μπορεί να προκαλέσουν κανιβαλισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΜΠΛΟΓΚΟΣΚΥΛΕΟΙ,
    ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ ΤΑ ΝΕΑ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΑΣΧΕΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.
    ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.
    Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΑ ΤΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΤΗΣ ΖΙΜΕΝΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ.
    ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΕΣ ΜΙΖΕΣ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ 140 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ Ο ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΖΑΓΟΡΙΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.
    Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΕ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΡΙΝ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
    ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΣ Ο ΤΡΕΠΕΚΛΗΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙ ΟΤΙ ΤΣΙΜΠΗΣΕ ΜΙΖΑ 6,7 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ C4I.
    ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΤΥΠΙΟΣΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΧΑΖΟΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΥΡΙΣΚΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΒΟΥΤΗΞΕ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.
    ΕΙΝΑΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.
    ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΠΟΣΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΠΟΣΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΠΟΣΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ;
    ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ, Η ΖΙΜΕΝΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.
    ΕΛΑ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΕΤΕ.
    Η ΖΙΜΕΝΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.
    ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΔΕΣΠΟΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.
    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ.
    ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΤΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Έλα ρε πράσινα παιδάκια που μιλάτε και σεις για διαφθορά και μίζες.
    Γελάνε και οι μάντρες με αυτά που λέτε.
    Για τη συμμορία του Αντρέα και του Σημίτη, τί να να πρωτοθυμηθούμε;
    Είναι ατέλειωτη η λίστα.
    Χρηματιστήριο, Ζίμενς, Κτηματολόγιο, TOR-M1, Φρεγάτες, Κοσκωτάς, Αγορά του αιώνα, Αγορά Μιράζ, άρματα Λέοπαρντ, ΔΕΚΑ ΑΕ, προβληματικά υποβρύχια, Μεταλεία χαλκιδικής Tvx, Άρτιον, ΕΑΒ, Ελληνοποιήσεις, Πάχτας, ΕΒΟ, Κουτσονόμος, Εταιρία δολοφόνων, ΚΥΔΕΠ, Πυρκάλ, Τόμπρας, Γιουγκοσλάβικο καλαμπόκι, Προμέτ, ΕΤΒΑ, ......
    Είναι τόσο ατέλειωτη η λίστα που δεν έχει νόημα από ένα σημείο και πέρα.
    Είναι δυνατόν να μιλάτε και εσείς για διαφθορά;
    Μιλάνε για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου;
    Ντροπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΑΤΕΡ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΟΦΑ ΚΑΙ ΑΠΟΠΝΕΟΥΝ ΑΝΤΡΑ ΜΕ ΠΥΓΜΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΑΓΟΥΣ ΟΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ ΑΠΛΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Η ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΛΑΒΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΝ ΠΟΔΟΠΑΤΟΥΝ ΤΙΝΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΡΕΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΤΗΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τάσος Βασιλειάδης31 Ιουλ 2009, 11:55:00 π.μ.

    Παπά-Ηλία έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα όσα γράφεις για τους πολιτικούς και την πολιτική, αλλά γύρισε λίγο να κοιτάξεις και το χώρο της εκκλησίας. Το μεγαλύτερο κακό στον τόπο το έχει κάνει η θρησκεία και η εκκλησία, και όχι οι πολιτικοί, με τον σκοταδισμό των θρησκευτικών αντιλήψεων,τα φοβικά σύνδρομα για την εξέλιξη και την ανάπτυξη της κοινωνίας και τον πλουτισμό από περιουσία του κράτους και των πολιτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΑΤΕΡ ΗΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ,ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.


    ΚΑΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΙΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Kυριε Καψαμπελη.Νομιζω οτι δεν περιφρουρεις το PRESS-GR με το να αναρτας σε καθε κειμενο που δημοσιευται τα σχολια που η ΡΗΓΙΛΛΗΣ σου στελνει.Ολες οι αναρτησεις εχουν τα ιδια σχολια με αποτελεσμα να γινεται κουραστικη η αναγνωση των σχολιων. Ολο τα ιδια και τα ιδια,ελεος πια.Τι νομιζει η Ρηγιλλης με το να αναρτα το ιδιο σχολιο σε ολες τις δημοσιευσεις εχει αποτελεσμα.Τοσο αφελεις θεωρει τους αναγνωστες.Καλα για μαλακες δεξιους μας θεωρει. ΕΛΕΟΣ.Ας σοβαρευτουν επιτελους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Σε αυτό το μπουρδέλο που λέγετε ΕΟΤ στην οδό Σούτσου, η απαγόρευση για το κάπνισμα σε δημόσιους χώρους δεν έχει περάσει, δεν την γνωρίζουν, έχουν χεσμένους και νόμους και συναδέλους που δεν καπνίζουν, και πρώτοι και καλύτεροι κάτι διευθυντές, διευθύντριες, τμηματάρχες και τμηματάρχησες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΑΞΑΙΡΕΤΕΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΑΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΒΑΡΕΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΤΟΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΠΑ-ΗΛΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ρε μαλακισμένο 12¨49 τα επαναλαμβανόμενα τρισάθλια και βαρετά σχόλια των πασοκοσκυλέων δεν τα βλέπεις;
    Ούστ φασίστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. MΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ
    ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ... ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ.
    ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Κοίτα τα χάλια του επαγγέλματος σου ρε τρωγλοδύτη...

    Επαγγελματίες απατεώνες και ψεύτες, καλλιεργείτε το φόβο στις ψυχές των ανθρώπων για να κονομάτε χρήματα και να φουσκώνετε σα γαλοπούλες...

    Φάε σκατά ρασοφόρε Ταλιμπάν.
    Άσε τα μπλογκ και πήγαινε να ξαφρίσεις καμιά γριούλα, αυτό ξέρεις να το κάνεις καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Παπά-Ηλία ακόμα και μενα κοντεψες να με τουμπάρεις.

    Ωραία τα λές, έπιασες την ανάσα του κοσμακη αλλά μετά,

    έκατσα και σκεφτηκα.

    Ξέρεις ποσοι απο οσους πολιτικούς βρίζεις είναι

    ΠΑΠΑΔΟΠΑΙΔΙΑ

    Την τέχνη να κοροιδεύουν το πόπολο την έμαθαν απο τους πατεράδες τους, απο τα μικρά τους χρόνια μεσα στις εκκλησίες οπου,

    καθε Κυριακή, 2000 χρόνια τώρα παίζετε το ιδιο έργο, την ιδια παράσταση, μονότονα, καταθλιπτικά, πένθιμα.

    Παπά-Ηλία, δεν με πείθεις, τακτικός ελιγμός ο λογος σου, και αδιέξοδος.
    Ολους αυτούς τους ακους που βρίζονται, Δεξιοί και "Αριστεροί", δικά σας παιδια είναι, την δική σας νοοτροπια κουβανούν, κοροιδεύουν και κοροιδεύονται.

    2000 χρόνια τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ηλία πάλι σε φτύνουν, δε βρέχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση