GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έλα να μάθεις στην πλατεία Ομονοίας τι ζωή περνώ….

Της Ελένης Σπανού , Ιθαγενούς, γέννημα-θρέμμα του κέντρου-γκέτου Αθήνας Καλημέρα! Δείτε μερικές σκηνές από το κέντρο της Αθήνας , εκεί που δ...

Της Ελένης Σπανού,
Ιθαγενούς, γέννημα-θρέμμα του κέντρου-γκέτου Αθήνας

Καλημέρα!

Δείτε μερικές σκηνές από το κέντρο της Αθήνας, εκεί που διάλεξα να ζω, γιατί μου άρεσε πολύ και θέλω να βρίσκομαι συνεχώς κοντά στα αυθεντικά πράγματα και τόπους και όχι σε άλλα νεοπλουτίστικα και χωρίς καμία προσωπικότητα και αυθεντικότητα. Εδώ στην πατρίδα μας, κοιτίδα του πολιτισμού των πολιτισμών και της παράδοσης και της πίστης και της ελευθερίας και της Δημοκρατίας, και της ενεργού αρχαίας Πολιτείας! Όμως ήλθαν τα μπουλούκια των μεταναστών από την Αφρική και την Ασία να μας πάρουν την μπάλα παντελώς και να καταλάβουν κυριολεκτικά το χώρο μας!

Τώρα δεν μπορώ να γυρίσω ασφαλής στο σπίτι μου, να πάω στην Πλάκα και στο Μοναστηράκι για καφέ και βόλτα και μεζέδες και να γυρίσω ασφαλής στο σπίτι μου, δεν μπορώ να καλέσω φίλους στο σπίτι μου, Έλληνες και ξένους και να τους πάω στα πέριξ και στην Ακρόπολη και να γυρίσουμε ασφαλείς στο σπίτι, δεν μπορώ να πάω δίπλα μου στο Εθνικό Θέατρο και να γυρίσω ασφαλής να μπω στην πόρτα μου, κινδυνεύω άμεσα, δεν μπορώ να βγω από το σπίτι μου κάθε στιγμή και να είμαι ασφαλής! Έγινε τριτοκοσμικό ΑΒΑΤΟ!

Γιατί, τι άλλαξε; Ναι, εφόσον όλες τις ώρες της ημέρας πια, και φυσικά και...
της νύχτας στο κατακόρυφο, τα επεισόδια των οργανωμένων επιθέσεων με μαχαίρι και ληστειών σε πεζό άτομο μόνο του, σε εποχούμενα άτομα με αυτοκίνητα ή μηχανή άνδρες ή γυναίκες, σε αυτοκίνητα στο σπίτι μου μπροστά, ΟΛΑ ΑΥΤΑ κατ’ επανάληψη σε κάποιο αριθμό κάθε μέρα! Και ακόμα τα ναρκωτικά στα κουτιά του ΟΤΕ και στα ρείθρα και στα δεντράκια των πεζοδρομίων κρυμμένα για τα βαποράκια και τους χρήστες – πελάτες και το Αστυνομικό Τμήμα στα 100 μέτρα, με βασικό μέλημα την προστασία τους αυτών των ιδίων κάθε βράδυ! Χιλίαδες αλλοδαποί μετανάστες ζούνε στους 3 δρόμους μας εδώ και είμαστε το πολύ 150 Έλληνες, τα πρωινά όταν είναι και οι επαγγελματίες των ισογείων.

Μπορούμε να πιάσουμε το θέμα από την αρχή του, τους δρόμους και τα κυκλώματα της λαθρομετανάστευσης στην Κωνσταντινούπολη και στη Σμύρνη που τους οδηγούν στην Ελλάδα και στην Ομόνοια της Αθήνας, τα εδώ κυκλώματα των ανθρώπων της παρανομίας και της νύχτας που εκμεταλλεύονται στο έπακρο κάθε πτυχή της κατάστασης, τους σπιτώνουν τους λαθρομετανάστες σε επαγγελματικά κτίρια ή διαμερίσματα Πολυκατοικιών «της ντροπής» και εισπράττουν 5-7 € το κεφάλι για 12 ή 24 ώρες = 50-60.000 € το μήνα, τους χρησιμοποιούν στη διακίνηση ναρκωτικών και ανθρώπων στην πορνεία. Στήνουν και πορνεία στην Πολυκατοικία για να τους εξυπηρετούν και να έχουν κι από εκεί μια ακόμα είσπραξη, τους υποκινούν σε λεηλασίες αυτοκινήτων και εκφοβισμούς και ληστείες στην περιοχή για να φεύγουμε εμείς οι άλλοι Έλληνες κάτοικοι κανονικοί, την μεταναστευτική πολιτική της χώρας μας που δεν έχουμε γιατί φτάσαμε στο ΧΑΟΣ της ακυβερνησιάς και αδιαφορίας και διαφθοράς και ανικανότητας και σφυρίζουμε κλέφτικα κοιτώντας αλλού και νομίζοντας πως είμαστε εμείς καλά και κρυβόμαστε με φιλολογικές αρλούμπες για τα επαναλαμβανόμενα σκάνδαλα και κανείς δεν βλέπει και δεν καταλαβαίνει τίποτα, μας κοροϊδεύουν και βρίζουν εμάς και το Κράτος μας ακόμα και οι ίδιοι οι λαθρομετανάστες που μας ληστεύουν!

Όμως δεν έχουν καμία σημασία ΠΙΑ και δεν μας νοιάζουν πλέον εμάς ΤΩΡΑ αυτά τα περί της μεταναστευτικής πολιτικής και της κοινωνικής ενσωμάτωσής τους του κ. Δημάρχου Αθηναίων κλπ, αρμοδιότητας των 300 εκπροσώπων μας (ως νομοθετικό έργο ή έλεγχο του κυβερνητικού έργου), γιατί τώρα εμείς δε ζούμε, είμαστε σε ΠΑΝΙΚΟ, γιατί ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ κάθε στιγμή της ημέρας και θέλουμε ΤΑΞΗ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ για να προστατευτούμε ΑΜΕΣΑ! Είμαστε υπό την κανονική ΚΑΤΟΧΗ των μεταναστών, δεν είμαστε ελεύθεροι! Και δεν καταλαβαίνει τίποτα κανείς, γιατί δεν τους έχει δίπλα στο σπίτι του!

Ήλθαν τώρα –εδώ και 2 μέρες- και οι γιατροί του κόσμου να προσφέρουν ιατρικές υπηρεσίες στα πλήθη αυτά των μεταναστών και ορθώς, αλλά μας είπαν ότι είναι άστεγοι και τι κάνει το Κράτος κλπ. Ξέφυγαν δηλαδή από το ιατρικό ανθρωπιστικό καθήκον τους και έκαναν μεταναστευτική πολιτική. Ούτε λόγος όμως πόσοι είναι δίπλα στους πόσους Έλληνες, εκτός κι αν δεν ζούνε Έλληνες πια στην Ομόνοια της Αθήνας στην Ελλάδα. Δε σκέφτηκαν να τους πάρουν αυτοί οι ίδιοι δίπλα στο σπίτι τους να τους έχουν πιο κοντά τους και να τους παρέχουν τις υπηρεσίες τους...

Και το Υπουργείο Υγείας του κ. Αβραμόπουλου μας παραπλάνησε και συγκάλεσε μια σύσκεψη όλων των συναρμόδιων φορέων στις μετά από εκθέσεις καταπέλτες των Εποπτών Δημόσιας Υγείας για τους κινδύνους από τα πλήθη των μεταναστών αυτών στο κέντρο της Αθήνας, ήσαν και οι Υπηρεσίες Επιδημιολογίας με έτοιμο μηχανισμό τότε για άμεσες ιατρικές εξετάσεις κλπ, αλλά δεν έγινε τίποτα παραπέρα! Ανακάτεψαν δηλαδή τα κόπρανα αυτών και τα έβαλαν κάτω από το χαλί μας για να μας δείξουν ότι κάτι κάνανε για μας και νομίζουν πως έτσι είναι όλα εντάξει! Τι να κάνουμε εμείς τώρα πλέον?? Ζητάμε και άδεια οπλοφορίας γιατί πλέον κινδυνεύει η ζωή μας!

Τώρα που γράφω αυτές τις γραμμές ακούγονται άγριες φωνές κάτω στο δρόμο μου, στην πόρτα μου και δίπλα μας ακριβώς στο μπαρ ενός ατόμου της νύχτας στη γειτονιά μας, φωνές και ουρλιαχτά και δυνατά σπασίματα από τζάμια ή γιαλιά, καλώ το 100 ζητώντας βοήθεια, τίποτα. Ξημερώνει αύριο μια άλλη μέρα Κυριακή και όλα τα σκιάζουν τα στίφη και οι επιθέσεις των μεταναστών με τους μπόγους των εμπορευμάτων τους και του αδιαχώρητου των πεζοδρομίων και δεν υπάρχουν Έλληνες πια εδώ την Κυριακή, πλην των μαστροπών και προαγωγών των μιασμάτων της νύχτας...., και οι ελάχιστοι που μείναμε Έλληνες, κλειδωμένοι στα σπίτια μας.

Μια μέρα στήνει η Χρυσή Αυγή συγκέντρωση-διαμαρτυρία -πορεία επιτροπών πολιτών της Ομόνοιας, Βοτανικού, Αμπελοκήπων, Πάτρας κλπ στις 7.00 μ.μ. στην Ομόνοια. Είχαμε όλοι μας από καιρό την ιδέα για μια ωραία διαμαρτυρία όλων των συλλόγων των περιοχών γύρω της Ομόνοιας που μαρτυρούμε και προς το παρόν καλούμαστε μεταξύ μας οι σύλλογοι για ανάλυση των θεμάτων μας και τι θα γίνει παραπέρα. Ήλθαν λοιπόν οι Χρυσαυγήτες και μας καπέλωσαν, μας πήραν και θάψανε το θέμα μας της εγκληματικότητας και επικινδυνότητας στο κέντρο της Αθήνας, για δικούς τους σκοπούς! Και χρησιμοποίησαν όσους πολίτες μπόρεσαν αποσπώντας τους και τις υπογραφές τους στο δρόμο ως φίλα προσκείμενοι και ονομάζοντάς τους (άγνωστες) «επιτροπές πολιτών» και παραπλανώντας τους ότι είναι «ακομμάτιστες» επιτροπές πολιτών από τους συλλόγους μας κλπ και υποκινώντας τους με τον πόνο μας..!

Και μετά ήλθαν κι άλλοι, οι λεγόμενοι αντιεξουσιαστές, αντιφασίστες και όρισαν μια συνάντηση-αντιπορεία στις 5.00 μ.μ. στην Πλ. Κάνιγγος, για να διαφυλάξουν την Δημοκρατία! Και υπήρχε και πορεία του Γρ. Λαμπράκη στις 5.00 μ.μ. από τον Μαραθώνα προς την Αθήνα! Είδαμε στην τηλεόραση τα γεγονότα με κλεφτοπόλεμο και βόμβες στα Εξάρχεια και την είδηση ότι ήσαν 2 συναντήσεις στην περιοχή, μία των «ακροδεξιών» και μία αντιφασιστική, περί τίνος, με τι στόχους και αιτήματα ήταν κάθε μία ούτε λόγος δεν έγινε από τα κανάλια, ΤΙΠΟΤΑ...

Σας χαιρετώ και εύχομαι κα είστε καλά εσείς που με διαβάσατε και καλύτερα όσοι με νοιώσατε.

Ε.Σ, η Ιθαγενής


34 σχόλια

  1. ΡΕ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝΕ ΟΣΑ ΚΛΕΒΑΤΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ;
    ΣΤΑ ΠΟΣΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ;
    ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΡΑΜΑΤΑ, ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ.
    140 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΔΩΣΕ Η ΖΙΜΕΝΣ ΣΤΗΝ ΟΚΤΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ, ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΧΗΜΑ.
    ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ.
    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΗΡΕ;
    Η ΝΔ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ;
    ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ, ΓΕΛΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΑΜΑΡΙΑ.
    ΑΡΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΠΗΡΕ.
    ΠΟΣΟ ΠΗΡΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ;
    ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ.
    ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΖΙΜΕΝΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ.
    ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΧΑΖΟΥΛΙΚΟ ΠΑΙΔΑΚΙ.
    ΜΑΥΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!
    ΆΝΤE ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ 140 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.
    ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ «ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ”;
    ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΑΛΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;
    ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ;
    ΌΤΙ ΕΙΣΑΙ ΧΑΖΟΣ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ, ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟN ΚΟΥΦΟ;
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ.
    ΜΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ ΟΜΩΣ
    ΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΝ OI ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΙ, ΚΑΡΑΒΕΛΕΣ ΚΑΙ ΣΚΑΡΠΕΛΗΔΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ.
    ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΟΛΑ Ο ΖΑΓΟΡΙΑΝΟΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ.
    ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ.
    ΝΑ ΣΤΟ ΞΑΝΑΠΩ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙΣ.
    ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ.
    ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΟΥΛΕΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ
    Μόνο ένα βαρειά άρρωστο μυαλό σαν του Τσίμα θα μπορούσε να εξισορροπήσει τα 255 εκατομμύρια ευρώ του C4I του παιδικού φίλου του Γιωργάκη, του Τρεπεκλή, με ένα λεμονοστίφτη των 20 ευρώ του Κυριάκου Μητσοτάκη.
    Με μιά απλή διαίρεση βρίσκουμε ότι με 255 εκατομμύρια ευρώ αγοράζει κανείς 12.750.000 λεμονοστίφτες.
    Ο Παύλος Τσίμας ισχυρίζεται καθημερινά στο κανάλι του ότι η σκανδαλάρα Ζίμενς είναι ευθύνη 50-50 Πασόκ και Ν.Δ.
    Δηλαδή μας λέει ότι Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΔΩΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΠΤΑΚΟΣΙΕΣ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ.
    Είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο πράγμα.
    Είδες φίλε πασόκε, όταν έχουν συνηθίσει να σε δουλεύουν μέχρι που μπορούν να φτάσουν;
    Ο καλύτερος πελάτης!
    Power corrupts, absolute power corrupts, absolutely.
    Αυτό είναι αξίωμα, δεν το ξέρετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με ποιά ανταλλάγματα χρηματοδοτούσαν το πασόκ οι φίλοι σου επιχειρηματίες, όπως το παραδέχθηκες, κύριε Πάγκαλε;
    Επειδή πιστεύουν στο σοσιαλισμό;
    Δεν υπάρχει επιχειρηματίας που να δίνει τα ωραία του μετρητά (και μάλιστα κρυφά και ανώνυμα) σε ένα κόμμα, εάν δεν περιμένει οικονομική ανταπόδοση, τουλάχιστον ίσης αξίας.
    Είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβεις αυτό κύριε Πάγκαλε;
    Γλώσσα λανθάνουσα ή μήπως δεν έχεις επίγνωση του τί λές;
    ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΦΘΑΝΕΙ Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΖΙΜΕΝΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΠΑΛΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ!
    Και σε τελική ανάλυση, επιβάλλεται να καλέσει ο εισαγγελέας τον κύριο Πάγκαλο να το ρωτήσει από πού και ως πού παρέδιδε σακούλες με μετρητά στο πασόκ;
    Αυτή είναι ΧΟΝΤΡΗ παρανομία.
    Αυτό είναι ξέπλυμα χρήματος.
    Τι θα γίνει επιτέλους;
    Παλιά οι νεοδημοκράτες έλεγαν ότι το ξέρουν ότι οι πασόκοι έκλεβαν σαν να μην υπάρχει αύριο αλλά δεν μπορούσαν να το αποδείξουν.
    Τώρα που μόνοι τους οι πασόκοι παραδέχονται ότι εισέπρατταν μαύρο χρήμα, γιατί δεν τους καλεί ένας ο εισαγγελέας;
    Ντίπ άχρηστοι είναι αυτοί οι νεοδημοκράτες, επιτέλους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η κα Σπανού δεν μας γράφει τι ψήφιζε τόσα χρόνια. Γιατί αν ψήφιζε Πασόκ και ΝΔ
    με τα χέρια της έβγαλε τα μάτια της.Αυτοί έφεραν και διατηρούν τους μετανάστες.
    Αν ψήφιζε ΣΥΝ κια ΚΚΕ ακόμα χειρότερα.
    Αυτοί θέλουν να έρθουν όλοι οι λαοί της γής εδώ.
    Έχουν πάθει μαλακίτιδα οι άνθρωποι.
    Ο ΛΑΟΣ έλεγε παλιά το αστείο επιχείρημα(το είχε πει ο ίδιος ο Καρατζαφέρης όταν συνέτρωγε στην Πλάκα με εκπροσώπους των μεταναστών) καλά κάνατε όσοι ήρθατε , αλλά πρέπει να πιέστε τις χώρες σας να μην στείλουν άλλους εδώ γιατί εσείς δεν θα έχετε δουλειά.Οπότε κλάφτους κι αυτούς,καιροσκόποι.
    Η παράνοια του Έλληνα είναι η εξής:
    πάνε τρία εκατομμύρια ψηφίζουν Πασόκ,άλλα τρία εκατομμύρια ψηφίζουν ΝΔ
    τετρακόσιες χιλιάδες ΚΚΕ , τριακόσιες χιλιάδες Συν , διακόσιες χιλιάδες ΛΑΟΣ
    και φτάνουμε περίπου στα επτά εκατομμύρια ήτοι το 70% του λαού.
    Μετά τους ίδιους ανεγκέφαλους ενοχλούν οι μετανάστες που έφεραν τα κόμματα που ψήφισαν,και λένε στα γκάλοπ ότι το 70 % του λαού είναι κατά των μεταναστών .ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ.
    Κυρία Σπανού και κάθε κυρία Σπανού προσέχε λοιπόν που τον ρίχνετε.
    Γιατί αν δεν προσέχετε που τον ρίχνετε θα σας τον "ρίξουν" άλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πού χάθηκε εκείνος ο καθυστερημένος άσχετος πασόκος που έλεγε ότι είναι ακριβή η βενζίνη στην Ελλάδα;
    Ξέρετε ποιος.
    Ο φανατικός αφισσοκολλητής που μπέρδευε την τιμή σε δολάριο με την τιμή σε ευρώ και μας έβγαζε με αλχημίες ούτε λίγο ούτε πολύ ότι κλέβουν τους Έλληνες καταναλωτές.
    Δεν είναι blogging φίλε μου να αναπαράγεις τα δελτία τύπου του πασόκ, κάτι άλλο είναι.
    Του ετοιμάζω λίστα με επίσημα στοιχεία της Ε.Ε. για το μήνα Ιούνιο.
    Σε ρωτάω (ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ), οικονομολόγε τις πεντάρας, να μου απαντήσεις μία απλή ερώτηση, εάν μπορείς.
    Πώς γίνεται να έχουμε, με μεγάλη διαφορά, ΤΗ ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ και εσύ να καταγγέλεις αυτά που καταγγέλεις;
    Δεν καταλαβαίνεις ότι δεν εκθέτεις μόνο την κοινή λογική αλλά και το κόμμα σου;
    ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΞΕΣΚΙΣΩ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΙΟΥΝΙΟΥ.
    Τι έγινε εκεί στο πασόκ, πτυχίο από το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ έχετε πάρει;
    Δηλαδή, όποιος λέει τις μεγαλύτερες ανοησίες και αερολογίες παίρνει άριστα;
    ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΑΤΕ ΠΑΛΙ;
    Βάζετε στοίχημα ότι ξέρω τουλάχιστον ΕΝΑ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟ της σχολής;
    Ποιόν άλλο;
    Το Γιωργάκη τον Αϊνστάϊν, που μετά από 58 χρόνια πάνω στον πλανήτη δεν κατάφερε ακόμη να μάθει ακόμη ποδήλατο.
    Μετά πήγε για κανό στο Σχοινιά και χάθηκε για τρείς ώρες (πώς μπορεί κάποιος να χαθεί όταν τον περιτριγυρίζουν καμιά δεκαριά άτομα της προσωπικής του ασφάλειας, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ). Είδες ο αριστούχος;
    Πάει το βράδυ του Πάσχα να ανάψει το κερί στην Πάρο και το βάζει στο μανουάλι ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΑΚΙ. Εύγε γιγαντο-τεράστιε, θα πάς μπροστά.
    Ευτυχώς που έρχονται και εκλογές για να σε ψηφίσουμε πρωθυπουργό, είμαστε σίγουροι ότι, με ΤΕΤΟΙΑ πνευματική υποδομή, θα μείνεις αξέχαστος στην πολιτική ιστορία της χώρας. Θα μιλάνε για σένα και μετά από 100 χρόνια.
    Φτού, φτού!
    Εμπρός λοιπόν, ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πολυ σωστα το εθεσες το ζητημα.Αλλα φοβαμε οτι δεν αλλαζει τιποτα.Στην εποχη μας αν δεν ουρλιαζεις,δεν καταστρεφεις,και δεν βαζεις φωτιες,κανενας δεν σου δινει βαση.Εισαι....πως να το πω....αντιεμπορικη.δεν πουλα το θεμα πως να το κανουμε.Καταταλα Κουραγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ρατσισμός και ο φασισμός στην Ελλάδα έχουν φτάσει στο απροχώρητο. Οι ντόπιοι θεματοφύλακες της ελευθερίας, δημοκρατίας, ανθρωπισμού όπως το ΚΚΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ, οι αντιεξουσιαστές είναι αδύναμοι. Στην Ελλάδα είναι επιβεβλημένη μια δυναμική επέμβαση από καταξιωμένους αντιφασίστες, αντιρατσιστές, αντισιωνιστές όπως οι Aχμαντινεσαντ, Γκαντάφι, Ερντογάν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κυρία Σπανού δεν μπορώ να φανταστώ τι θα έκανα αν ήμουν στη θέση σας! Ή για το τι θα ήμουν ικανή να κάνω! Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις καταλαβαίνεις ότι η ζωή δεν έχει πια καμία σημασία! Λυπάμαι πραγματικά για τις καταστάσεις που βιώνετε αλλά ακόμα περισσότερο που δεν ξέρω τι να κάνω για να βοηθήσω όλους εσάς που υποφέρετε! Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα ερχόταν μία τέτοια στιγμή που θα βίωνα εκείνη την προδοσία που βίωσε και ο Κολοκοτρώνης από τους συμπατριώτες του. Γιατί περί εσχάτης προδοσίας πρόκειται και τη διαπράτουν συμπατριώτες μας που ζητάνε να ανοίξουν τα σύνορα και που δεν χάνουν ευκαιρία να μας λένες ρατσιστές και ξενοφοβικούς. Τέτοια φυλακή όπως αυτή που σας έχουν βάλει εγώ δεν ξέρω αν θα την άντεχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Symfono apolita mazi sas kai ego genima threma athinaios opote erchome stin athina dakrizoun ta matia mou opos tin echoun katantisei krimas i pio oraia kai istoriki poli tou kosmou echei ginei o kampines tis europis kai ton lathrometanaston ase the tis katsarides kai ta skoupidia na mas ziseis dimarche. As opsonte oi antipoaroches. B gymnasio athinon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πού χάθηκε εκείνος ο καθυστερημένος άσχετος πασόκος που έλεγε ότι είναι ακριβή η βενζίνη στην Ελλάδα;

    ΑΝΟΗΤΕ ή Δεν διαβάζεις τις απαντήσεις μου ή κάνεις πως δεν τις διαβάζεις.. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΜΟΛΑΣ ΤΙΣ ΠΟΡΔΕΣ ΣΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΟΙΤΑΣ ΤΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝΕ, ΒΡΩΜΙΑΡΗ...


    ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΑΡΕ ΑΛΛΕΣ 2 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ..

    ========================
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΩΤΗ

Προς τον ανεγκέφαλο ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΚΟ που αναπαράγει την προπαγάνδα της Δεξιάς και των μαύρων λύκων της για την τιμή της βενζίνης:

1. Κατοχικέ ρουφιάνε του Γκαίμπελς το 99% του Ελληνικού λαού αυτά που γράφω συμμερίζεται και ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙΣ. Απόδειξη τούτου ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ) τις ίδιες καταγγελίες κάνουν. 
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ. (Γιαννόπουλος, Μανώλης, κ.α.) έχουν κάνει πριν 2 μήνες επερωτήσεις στη Βουλή για την ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ στην τιμή της Βενζίνης. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ???

2. ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΧΟΥΝΤΟΚΡΑΤΙΑ και το Ξεζούμισμα του Ελλ. λαού από τους κολλητούς της είναι αφισοκολλητής του ΠΑΣΟΚ ??

Γκαιμπελίσκο εγώ δεν έχω ψηφίσει ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ, δύναμαι όμως να έχω γνώμη για τη χειρότερη ληστρική πολιτική που έχει γνωρίσει τούτος ο τόπος εδώ και 4.000 χρόνια.

Τώρα όσον αφορά τις γνώσεις σου περί οικονομίας:
-Γράφεις σαν εξυπνάδα ότι εδώ έχουμε ΕΥΡΩ και έξω έχουν Δολάριο.
Χαρήκαμε ανόητε, τώρα το ανακάλυψες ?? Αυτό ισχύει από το 2002. Παρεπιπτόντως όταν το 2004 ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΙΣΟΥΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΔΟΛΑΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΕΙΧΕ ΦΘΑΣΕΙ τα 59 ΔΟΛΑΡΙΑ..

Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΗΤΑΝ 59 ΛΕΠΤΑ (2004). Να δεχθώ έναν αυξημένο από τότε φόρο 8 λεπτά. Σήμερα που ένα ΕΥΡΩ ισούται με 1,4 δολάρια και η τιμή του βαρελιού είναι σήμερα 68,50..


ΑΡΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ 2004 Η ΤΙΜΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ 45 ΛΕΠΤΑ.

ΚΑΝΕ ΗΛΙΘΙΕ ΑΓΓΡΑΜΜΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΣΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ 2008 ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ Η ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 70 ΛΕΠΤΑ, ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΖΑ 15 ΛΕΠΤΑ.

ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ 1,20 έως 1.35.
ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΥΕΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΠΙ ΠΑΣΟΚ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΛΟΓΩ ΔΙΠΛΑΣΙΩΝ ΦΟΡΩΝ, ΥΨΗΛΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΖΩΗΣ.

ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΝΟΗΤΕ ???

    ================
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΥΤΕΡΗ


    ΠΑΝΤΑ Η ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥΣ, ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ, ΥΨΗΛΟΤΑΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ, ΧΑΜΗΛΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΑΓΑΘΩΝ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ,..
    υπάρχει εδώ και δεκαετίες η σωστή αντίληψη να αποθαρρύνεται η χρήση του ΙΧ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ..

    Μάλιστα προ πενταετίας η τιμή στην Ευρώπη ήταν κατά 38-47% ακριβότερη από ότι στην Ελλάδα, Ιταλία και Ισπανία.

    Παρόλη την άνοδο των διεθνών τιμών λοιπόν οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις ΜΕΙΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΣ ΣΕ ΜΕΙΩΣΗ ΤΙΜΩΝ και έτσι δεν αυξήθηκε σχεδόν παρά ελάχιστα η τιμή λόγω της κρίσης πέρισυ.

    ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕΙΩΘΗΚΕ Η ΨΑΛΛΙΔΑ, ΑΛΛΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΕ Η ΤΙΜΗ.

    ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕΣ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝΟΗΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΠΕΡΙ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ, ΚΑΙ "ΚΟΛΛΗΣΕΣ" ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ,

    στερνό σου καταφύγιο, όπως και κάθε προπαγανδιστή των ληστάρχων..

    ΑΤΥΧΟ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ. ΔΕΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΤΣΙΓΑΡΩΝ. ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΕΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ, ΦΟΡΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΑΓΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ,..

    όπως καλή ώρα γίνεται εδώ με την βενζίνη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. MPAVO RE MAGKA AFOU KLEVANE OI SOSIALISTES GIA 20 XRONIA NA KLEPSETE KAI ESYS GIA ALA 20. PRIN TIN DIKTATORIA THIMASE POSA EICHATE FAEI KANENA POUSTI KAI KAMIA KARGIOLA MIN PSIFISETE KATHISTE STA SPITIA SAS OTAN THA GINOUN EKLOGES. GIATI DEN FERNETE TON KOSTAKI APO TIN AGLIA ISOS KANEI KALITERI DOULIA APO TA REMALIA POU ECHETE TORA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Tο ταμειακό έλλειμμα του προϋπολογισμού, υπερδιπλασιάστηκε στο πεντάμηνο Ιανουαρίου - Μαΐου σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2008, αγγίζοντας ήδη το 5,1% του ΑΕΠ. Οπως φαίνεται από τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος, το ταμειακό έλλειμμα κατά το διάστημα Ιανουαρίου-Απριλίου έφτασε στα 12,8 δισ. ευρώ ή στο 5,1% του ΑΕΠ. Στο αντίστοιχο πεντάμηνο του 2008 το ταμειακό έλλειμμα ήταν 5,1 δισ. ευρώ, ή στο 2,1% του ΑΕΠ, που σημαίνει ότι φέτος υπερδιπλασιάστηκε παρουσιάζοντας αύξηση 152% ή κατά 7,7 δισ. ευρώ.
    Σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα διαμορφώθηκε το έλλειμμα του μηνός Μαΐου, που έφτασε σε 3,6 δισ. ευρώ από 2,2 δισ. ευρώ τον Μάιο του 2008, παρουσιάζοντας αύξηση 166%.

    Εκτροχιάστηκε

    Μετά τον εκτροχιασμό των δανειακών αναγκών του προϋπολογισμού σε ταμειακή βάση, η μείωση του ελλείμματος στο 3,7% που επιδιώκει για φέτος η κυβέρνηση αποτελεί πλέον όνειρο θερινής νυκτός. Επομένως, και το δεύτερο πακέτο μέτρων που κατά πάσα πιθανότητα θα ανακοινώσει η κυβέρνηση το φθινόπωρο θα έχει εισπρακτικό χαρακτήρα. Αλλωστε η απόδοση του πρώτου εισπρακτικού πακέτου κρίνεται αμφίβολη, καθώς περίπου το 60% των εσόδων που προσδοκά να συγκεντρώσει η κυβέρνηση στηρίζεται σε ημιυπαίθριους χώρους.

    Υπενθυμίζεται ότι για φέτος το οικονομικό επιτελείο στον προϋπολογισμό είχε κατεβάσει τον πήχη του ελλείμματος της κεντρικής κυβέρνησης σε δημοσιονομική βάση στο 5,7% του ΑΕΠ ή η συγκράτησή του στα 14,27 δισ. ευρώ, στο σύνολο του έτους.

    Για το έλλειμμα γενικής κυβέρνησης ο στόχος παραμένει η μείωσή του στο 3,7% του ΑΕΠ, προκειμένου, αν δεν δοθεί παράταση, να μειωθεί κάτω από το 3% του ΑΕΠ στο τέλος του 2010 και να εξέλθει η χώρα από την επιτήρηση.

    Ομως και τα ταμειακά στοιχεία δείχνουν πλέον ότι η κυβέρνηση θα χρειαστεί έναν χρόνο παράταση, δηλαδή το 2011, προκειμένου να επαναφέρει το έλλειμμα στα προ της επιτήρησης επίπεδα.

    Οπως διευκρινίζει η Τράπεζα της Ελλάδος, πάντως, οι δανειακές ανάγκες της κεντρικής κυβέρνησης προκύπτουν από την κίνηση των τραπεζικών λογαριασμών του Δημοσίου και του ΟΠΕΚΕΠΕ, οι οποίοι τηρούνται συνήθως στην Κεντρική Τράπεζα.

    Τα στοιχεία της κεντρικής κυβέρνησης σε δημοσιονομική, ταμειακή και εθνικολογιστική βάση είναι συγκρίσιμα μεταξύ τους αλλά όχι με τα στοιχεία της γενικής κυβέρνησης, η οποία επιπλέον περιλαμβάνει τους οργανισμούς κοινωνικής ασφάλισης και τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς και σημαντικό αριθμό νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου, τα ταμειακά στοιχεία καταγράφουν το σύνολο των ταμειακών ροών εντός του έτους, ενώ τα εθνικολογιστικά στοιχεία, σύμφωνα με τη μεθοδολογία του Ευρωπαϊκού Συστήματος Εθνικών Λογαριασμών (ESA 95), καταρτίζονται με βάση τον χρόνο γένεσης της υποχρέωσης ή δημιουργίας της απαίτησης, ανεξαρτήτως του χρόνου που αυτή εξοφλείται. *

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε καραμανλάκη, όταν εσύ και οι δικοί σου βγάζατε οff τον ΣΔΟΕ, δεν ξέρατε τι θα ακολουθήσει; Ντιπ για ντιπ, νιονιό δεν είχατε;
    Όταν υπήρχε οι μαγαζάτορες, οι επιχειρηματίες, τρέμανε μην μπει μέσα και κοιτάξει τα βιβλία τους και βρει κάποιο λάθος, και γι’ αυτό στην συντριπτική τους πλειοψηφεία ήταν εντάξει, ( ο φόβος φυλάει τα έρμα ) και τα ταμεία του κράτους είχαν λεφτά, ήρθες εσύ και τα έκανες μπάχαλο, και γι’ αυτό και αντί να πληρώνουν οι φοροδιαφεύγοντες, πληρώνουν όσοι δεν μπορούν να φοροδιαφύγουν.
    Θα μου πεις, λειτουργούσε τέλεια; ΟΧΙ!, αλλά από τον να μην λειτουργεί τέλεια αλλά έστω κατά 80/100, είναι μακριά από το να μην λειτουργεί καθόλου, λίγο νιονιό ρε καραμανλάκη…….!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΡΕ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ....

    Πληρώνετε σαν μαλακες τη βενζίνη 1,30 λεπτά
    ενώ εμείς οι νεοδημοκράτες την παίρνουμε τζάμπα..

    Πληρώστε, για να τα κονομήσουμε και από πάνω.

    60 λεπτά το λίτρο μας πληρώνετε νταβατζιλίκι..

    ΠΑΝΤΑ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΙΑΣΤΟΙ ΣΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 12¨44,
    Αυτή τώρα είναι απάντηση;
    Άλλα αντ' άλλων και τρικυμία στο κρανίο έχεις.
    Εάν εσύ είσαι οικονομολόγος εγώ είμαι η Πάρις Χίλτον.
    Αφισσοκολλητής της καρπαζιάς είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΓΑΜΩ ΤΗ ΝΕΑ ΛΗΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ
    ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΦΑΚΕΛΟΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ Ι - "Η Ομόνοια"

    http://www.newstime.gr/?i=nt.el.article&id=1340

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κυρία μου Κουράγιο...
    Κι'εγώ στην Κυψέλη ζω, με τους γείτονες που είναι μαύροι και τους έχω 20 χρόνια δεν έχω κανένα πρόβλημα και ανταλλάζουμε και καφέ και ζάχαρη όποτε ξεμείνει ο καθένας.
    Το πρόβλημα όμως έχει παραγίνει.
    Και οι μόνοι που δε φ΄ταίνε σ'αυτό είναι οι μετανάστες, γιατί κι'εμείς στη θέση τους ίδια και χειρότερα θα κάναμε και το ξέρουμε όλοι.

    ΠΟΙΟΙ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ?????????/

    Πάμε με τη σειρά:
    Συνοριοφύλακες

    Λιμενικοί

    Ταρίφες

    Δικηγόοοοοοροι...

    Λοιποί μεσάζοντες

    Ιδιοκτήτες των Κτιρίων Της Ντροπής, Έλληνες ΟΛΟΙ και ανάμεσά τους αρκετοί "γνωστοί αριστεροί".

    Υγειονομικό (λαδώνονται να μην κάνουν ελέγχους στις άνωθεν πολυκατοικίες και ξενοδοχεία).

    Δεν είναι τυχαίο ότι σε κάτι περιοχές πολύ απομακρυσμένες (σύνορα, νησιά κτλ...) τα τελευταία δύο χρόνια αρκετοί μεροκαματιάρηδες έγιναν ΖΑΜΠΛΟΥΤΟΙ ξαφνικά. Αυτοί τους περνάνε κατόπιν συνεννοήσεως.

    Δεν είναι τυχαίο ότι οι κάτοικοι του κέντρου σιγά-σιγά, απελπισμένοι, το εγκαταλείπουν...

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΚΟΨΟΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΑΥΤΩΝ...(όταν ως δια μαγείας "καθαρίσει" το κέντρο η Ομόνοια θα γίνει το Νέο Γκάζι και η αξία των κτιρίων αυτών θα εκατονταπλασιαστεί, να με θυμηθείτε).

    Δεν είναι τυχαίο που ο ΑΛΗΤΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ισχυρίζεται πως δε μπορεί να καθαρίσει την ΠΛΑΤΕΙΑ ΘΕΑΤΡΟΥ, ένα μέρος ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ όσο η πλατεία του χωριού μου.
    ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ????????/

    Εσάς, και εμένα, κυρία Ελένη μου...

    Βασίλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η ουσια ειναι οτι υποβαθμιζεται το κεντρο σκοπιμως ωστε να ξεπουληθει τζαμπα και να τα παρουν τα λομογια οι μεγαλοκατασκευαστες. Τα εργαλεια τους τυπου Αλαβανου και Σια εκτος του 4,2% στις εκλογες, θελουν και καμια φαπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μπράβο Ελένη, πεσ τα έτσι όπως είναι και χειρότερα ακόμα τα πράγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ζητείται Δήμαρχος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μόλις προχθές στη Βερανζέρου σκοτώθηκαν οι Σομαλοί μεταξύ τους. Και πριν από δύο ημέρες έσπασαν το κεφάλι ενός Έλληνα βιοπαλαιστή υπάλληλου σε γκαράζ όταν ζήτησε από έναν απ' αυτούς, να μην κάθεται επάνω σε αυτοκίνητο.Μπήκαν και σε μαγαζί της περιοχής και επιτέθηκαν στον ιδιοκτήτη. Προχθές πετούσαν πέτρες από τα μπαλκόνια και έσπασαν δύο αυτοκίνητα.Η αστυνομία όταν τους διαμαρτυρήθηκαν πολίτες είπε "κάντε μήνυση", αλλά να ξέρετε ότι θα σας κάνουν κι' αυτοί.Κανονικά δηλαδή και με τη βούλα του κράτους " ήρθαν τα άγρια για να διώξουν τα ήμερα"...Οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες, όσοι έμειναν και δεν πήραν των ομματιών τους, συζητάνε να προσλάβουν "προστάτες"γιατί κινδυνεύουν οι ίδιοι και οι περιουσίες τους. Το ανύπαρκτο κράτος, ο φλούφλης Νικήτας Κακλαμάνης και οι φασίστες της αριστεροδεξιάς, τους ωθούν στο να πάρουν το νόμο στα χέρια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Νίκος Παναγάκης και Νταούτ Αλί είναιοι συνεργάτες των δουλεμπόρων της περιοχής. Τους έχει ασκηθεί δίωξη για κακούργημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Που είστε βρε "ανθρωπιστές" να υποστηρίξετε το δίκηο των λαθρομεταναστών και να αναγορεύσετε την κα Ελένη σε ρατσίστρια. Μα που άλλού. Πήνετε φραπέ στην πλατεία Κολωνακείου και το βράδυ γυρνάτε στις σπιταρόνες σας στην Εκάλη, στη Γλυφάδα, στη Φιλοθέη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Η κατάσταση στο κέντρο είναι όπως περιγράφεται στο άρθρο και χειρότερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Η Πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα μετατρέπεται σε σύμβολο αντίστασης των Ελλήνων!
    http://www.greekalert.com/2009/07/blog-post_6262.html
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΣΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ!
    http://youtube.com/watch?v=Gpu2LJQG7y4
    Περί Indymedia
    http://elkosmos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1872:-indymedia
    Επιμένει ο ΟΤΕ για Indymedia
    http://elkosmos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1877:-indymedia
    Υπενθυμίζεται ότι από το Μάιο του 2009 εκκρεμεί ενώπιον της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Αθηνών έγκληση-μήνυση Ελλήνων πολιτών που συμμετείχαν στις συγκεντρώσεις στην πλατεία Αγίου Παντελεήμονα της 24.11.2008 & της 19.01.2009 καθώς & στη συγκέντρωση στην Πλατεία Ομονοίας 09.05.2009 για σωρεία κακουργηματικών & πλημμεληματικών πράξεων από τις πρυτανικές αρχές του ΕΜΠ,λοιπούς εμπλεκόμενους & άλλους υπεύθυνους μέσω κυρίως της αναρχοτρομοκρατικής ιστοσελίδας Indymedia του ΕΜΠ http://ygro-pyr.blogspot.com/2009/05/blog-post_2788.html

    Στάλθηκε από τις Επιτροπές Ελλήνων Πολιτών για την απελευθέρωση της χώρας από τους αλλοδαπούς εισβολείς
    agiospanteleimonas@gmail.com
    τηλ. 6930 304 442

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Blogger Ο/Η παυλος είπε...

    Kάτοικοι του Aγίου Παντελεήμονα και πολλών άλλων περιοχών που μαστίζονται από την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση, άσχετα με το τι λένε οι άπλυτοι "επαγγελματίες αντιρατσιστές" με τις φασιστικές τους μεθόδους μέσα από τις οποίες ξέρουν μόνο να απειλούν με στόχο να τρομοκρατήσουν τους κατοίκους και τις οικογένειες τους (κάτι σαν νέα SS της εποχής μας) , να γνωρίζετε ότι η ΣYNTPIΠTIKH ΠΛEIOΨHΦIA του ελληνικού λαού είναι μαζί σας και θα σας στηρίζει συνέχεια στον αγώνα σας. Eίναι αξιέπαινη η αυτοοργάνωση σας γι αυτό και τα τσιράκια του Σόρος και οι ανθέλληνες του Σύριζα, όλοι δηλαδή οι υποκριτές του δήθεν ανθρωπισμού, τα έχουν πάρει στο κρανίο και στρέφονται εναντίον σας προσπαθώντας να πείσουν (ποιόν?) ότι ολόκληρος τελικά ο ελληνικός πληθυσμός αποτελείται από φασίστες. Aν κοιτάξουν στον καθρέφτη θα δουν ποιοί είναι οι φασίστες και ποιές μειοψηφίες προσπαθούν να επιβληθούν δια της βίας στις πλειοψηφίες επειδή έτσι γουστάρουν ή επειδή είναι εντεταλμένοι φορείς άλλων συμφερόντων είτε με τη θέληση τους είτε χωρίς ήτοι στην περίπτωση αυτή λόγω βλακείας. Eπιτέλους ας μπει ένα τέλος στην παράνομη μετανάστευση. Δεν θα λύσει η Eλλάδα το παγκόσμιο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης. Ήδη έχει κάνει πάρα πολύ περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν εις μάτην να πείσουν τους πάντες ότι η Eλλάδα αποτελείται αποκλειστικά και μόνο από ρατσιστές. καταντούν γελοίοι και απομονώνονται όλο και περισσότερο από την Eλληνική κοινωνία αφού για μία ακόμη φορά στρέφονται κατά του απλού έλληνα πολίτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Kάτοικοι της Ομόνοιας, του Άγιου παντελεήμονα, της Κυψέλης, των Σεπολίων, της πλατείας Αμερικής, της κάτω Αθήνας και πολλών άλλων περιοχών που μαστίζονται από την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση, άσχετα με το τι λένε οι άπλυτοι "επαγγελματίες αντιρατσιστές" με τις φασιστικές τους μεθόδους μέσα από τις οποίες ξέρουν μόνο να απειλούν με στόχο να τρομοκρατήσουν τους κατοίκους και τις οικογένειες τους (κάτι σαν νέα SS της εποχής μας) , να γνωρίζετε ότι η ΣYNTPIΠTIKH ΠΛEIOΨHΦIA του ελληνικού λαού είναι μαζί σας και θα σας στηρίζει συνέχεια στον αγώνα σας. Eίναι αξιέπαινη η αυτοοργάνωση σας γι αυτό και τα τσιράκια του Σόρος και οι ανθέλληνες του Σύριζα, όλοι δηλαδή οι υποκριτές του δήθεν ανθρωπισμού, τα έχουν πάρει στο κρανίο και στρέφονται εναντίον σας προσπαθώντας να πείσουν (ποιόν?) ότι ολόκληρος τελικά ο ελληνικός πληθυσμός αποτελείται από φασίστες. Aν κοιτάξουν στον καθρέφτη θα δουν ποιοί είναι οι φασίστες και ποιές μειοψηφίες προσπαθούν να επιβληθούν δια της βίας στις πλειοψηφίες επειδή έτσι γουστάρουν ή επειδή είναι εντεταλμένοι φορείς άλλων συμφερόντων είτε με τη θέληση τους είτε χωρίς ήτοι στην περίπτωση αυτή λόγω βλακείας. Eπιτέλους ας μπει ένα τέλος στην παράνομη μετανάστευση. Δεν θα λύσει η Eλλάδα το παγκόσμιο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης. Ήδη έχει κάνει πάρα πολύ περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν εις μάτην να πείσουν τους πάντες ότι η Eλλάδα αποτελείται αποκλειστικά και μόνο από ρατσιστές. καταντούν γελοίοι και απομονώνονται όλο και περισσότερο από την Eλληνική κοινωνία αφού για μία ακόμη φορά στρέφονται κατά του απλού έλληνα πολίτη.Οργανωθείτε και πετάξτε το ΣΥΡΙΖΑ απο τη Βουλή και κάθε προσκυνημένη σαν τον Νικήτα τον Κακλαμάνη, τον Προκόπη Παυλόπουλο, όσους βουλευτές και δημοτικούς συμβούλους της ΑΘήνας στέκονται απέναντι στους ιθαγενείς ή σφυρίζουν αδιάφορα, πίνοντας τον καφές τους στ Κολο-νάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αυτή η ιΣπανού μπορεί να μας εξηγήσει πώς τρομοκρατούσαν οι πρόγονοί της τούς Έλληνες όταν είχαν εισβάλει στην Ελλάδα και φώλιασαν στην Αθήνα;

    Σπανού, είσαι η πρώτη λαθρομετανάστρια στην Αθήνα, και το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις δρόμο πρώτη εσύ!

    Αμέσως μετά θα ακολουθήσει κι όλη η αφρικανική και ασιατική φτωχολογιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ο Καψαμπελικος Θρηνος...

    "Σαββατο κι αυτοφωρο
    το καγκελο σε κλεινει,
    ηθελες να δερνεις να βαρας,
    εβγαζ' απ' τις τσεπες μου
    χουφτες βαζελινη
    σε πηδαγα να δω ποσο πονας
    .

    με τις υγειες σου, και η μηνυση δωρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. projektant wnetrz szczecin architekt wnetrz wystroj wnetrz zdjecia dekorator wnêtrz
    dekorator wnetrz warszawa projektant wnetrz szczecin wystroj wnetrz

    projektant wnetrz szczecin dekorator wnêtrz
    [url=http://vader-wnetrza.pl]architekt wnetrz warszawa [/url]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. unlock iphone 4 4.2 unlock iphone 4 4.0 unlock iphone 4 4.2.1 unlock iphone 4 4.1
    unlock iphone 4 4.0 unlock iphone 4 unlock iphone 4 4.0
    unlock iphone 4 4.0 unlock iphone 4 http://theunlockiphone4.com
    http://eulaliabar.linkarena.com/ http://tomoroku.com/user/history/kathrartaa http://www.folkd.com/user/jeschornse
    http://2hunt.info/forumIPB/index.php?showuser=128687 http://roleplay.ro/forum/index.php?action=profile;u=13474 http://forum.cliniclancette.ru/index.php?showuser=2896 http://www.atech.org/library/americanhistoryhonors/memberlist.php?mode=viewprofile&u=10174 http://zarabotok-nachalo.ru/forum/profile.php?mode=viewprofile&u=20165 http://merle.vivien.free.fr/BLEACH/profile.php?mode=viewprofile&u=626
    OMFG it JUST took me 25 minutes just to load up yahoo answers. My computer is REALLT slow now [laptop] Here are the things i used. Regardless its still slow. 1. Malwarebytes - Used that and no malicious items were found 2. AVG Free 9.0 - Scanned today [also updated] and no infections found 3. Disk Defragement - I did that today but still slow 4. CCleaner - Cleaned registry, yet it is still slow 5. Cookies and Squlite files - delete those everyday, yet my computer is still slow 6. Avast - Scanned for viruses and non were found, yet my computer STILL goes slow. its not my specs or anything. Even when i play games [there are no games on here] it laggs and my specs are above recommendation. When i exit game, computer goes ******* slow as hell so i know its not my specs. Any idea whats making my computer slow as hell. There are no viruses, Files, Programs on my computer that would cause this.
    http://minicigarette.net/forum/forumdisplay.php/member.php?u=11035 http://fotokrazy.com/phpBB3/memberlist.php?mode=viewprofile&u=95795 http://www.rccrawler.com/forum/member.php?u=27017 http://stedebonnetbrewery.com/phpbb/memberlist.php?mode=viewprofile&u=579 http://findmycat.ca/Mission/index.php?action=profile;u=14774 http://www.l2-infinity-world.com/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=10557
    unlock iphone 4 4.0 [url=http://theunlockiphone4.com]unlock iphone 4 4.1[/url] unlock iphone 4

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση