GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H ιταλική διανόηση ξεσηκώνεται...

Από το http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/ H ιταλική διανόηση ξεσηκώνεται εναντίον του ρατσιστικού νόμου της κυβέρνησης Berlusconi, που ...

Από το http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/

H ιταλική διανόηση ξεσηκώνεται εναντίον του ρατσιστικού νόμου της κυβέρνησης Berlusconi, που ποινικοποιεί την λαθραία είσοδο μεταναστών!
Στην Ελλάδα η κυβέρνηση Καραμανλή θεσμοθετεί την πιστή αντιγραφή του νόμου Berlusconi, οι Έλληνες διανοούμενοι που βρίσκονται;Ελπίδα αντίστασης στο νεοφασισμό αποτελεί το κείμενο-καταγγελία της επιστροφής ρατσιστικών νόμων στην Ευρώπη, που υπογράφουν οι κορυφαίοι Ιταλοί διανοούμενοι (Camilleri, Tabucchi, Maraini, Fo, Rame, Ovadia, Scaparro, Amelio, Wu Ming), σε λίγες ημέρες συγκέντρωσε 12.000 υπογραφές. (το κείμενο στην αγγλική: Against the Reintroduction of Race Laws in Europe).
Στην Ελλάδα της κυβέρνησης Καραμανλή, της πολιτικής και...
οικονομικής διαφθοράς, της εξαθλίωσης, της καταπάτησης των στοιχειωδών δημοκρατικών θεσμών, οι δικοί μας διανοούμενοι ποιούν την νήσσα…Η αντιμετώπιση της επιστροφής στην εποχή του φασισμού και του ναζισμού για την Ευρώπη, προσλαμβάνει τεράστιες διαστάσεις.Το ρατσιστικό φάντασμα της ευρωπαϊκής δεξιάς, που ξεκίνησε στην Ιταλία και την Ελλάδα, βρίσκει τη συσπείρωση των ελεύθερων ανθρώπων στην Ευρώπη, με εξαίρεση την Ελλάδα.Δεν θα περάσουν εύκολα τα ναζιστικά μοντέλα των κυβερνήσεων Berlusconi-Καραμανλή, παρά την ένοχη σιωπή της ελληνικής διανόησης.Ο ξένος τύπος συμμετέχει ενεργά στην αντιρατσιστική συσπείρωση και είμαστε σίγουροι πως και στην Ελλάδα δεν θα υποκύψουμε εύκολα στα κελεύσματα της δεξιάς. Οι προοδευτικοί Έλληνες, με ή χωρίς τους διανοούμενους και την απούσα δημοκρατική συμπαράταξη των προοδευτικών δυνάμεων, δεν μείνουν σιωπηλοί.Τα «Sieg Heil!» δεν θα περάσουν!
Το μανιφέστο των Ιταλών διανοούμενων στον διεθνή τύπο:
♦ The Indipendent (Writers attack new Italian 'race laws')
♦ El País (Contra el regreso de las leyes raciales)
♦ Information (Appel mod racelovenes genindførsel i Europa)
ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

36 σχόλια

  1. ΤΑΣΦ..ΠΟΥΦΦ....ΠΟΘΘΘΘ...ΤΣΑΦΦΦΦΦ
    ΕΡΧΟΝΤΑΙ >>>>>>>>

    Πάει ...μήνυμα και φάκελος στην google για να ζητήσουν άρση απορρήτου - Εκκρεμούν πάνω από 10 μηνύσεις..

    Για πρώτη φορά ζητείται και επίσημα από την google να γίνει άρση απορρήτου έτσι ώστε να ταυτοποιηθεί αν το blog του Παπαγιάννη είναι του Παπαγιάννη. Η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος προφανώς και βρίσκεται στην δύσκολη θέση(δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά) να στείλει όλο τον φάκελο και το αίτημα της εισαγγελέως κ.Ράικου στην Αμερική για να δοθεί η άδεια να γίνει άρση απορρήτου. Εδώ το θέμα είναι ένα. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν η google δεν δώσει στοιχεία. Το ξέρει κανείς; ΌΧΙ. Αλλο το τι έχει γίνει ...

    μέχρι τώρα και άλλο το τι θα γίνει. Προφανώς η Ράικου παρεξηγήθηκε που της είπαν ότι έκλεισε την υπόθεση (γιαυτό λέγαμε ότι ήταν καλύτερο να έμενε μέσα μια νύχτα ο Παπαγιάννης)και ζητάει την ταυτοποίηση του blog με το όνομα Παπαγιάννης.
    Μάλιστα εκκρεμούν 13 μηνύσεις σε βάρος του blog και αν γίνει η ταυτοποίηση θα ενεργοποιηθούν. Προς τι όμως ο αλληλοσπαραγμός; Όσοι αδικήθηκαν ή θεωρούν ότι αδικήθηκαν ας ζητήσουν να ανακαλέσει το blog και να ζητήσει συγνώμη. Δεν χάλασε ο κόσμος. Ανδρεία θα είναι αυτό. Για να τελειώνει η ιστορία. Kαι εσύ ρε blogger όποιος και αν είσαι και δεν μας νοιάζει αν λέγεσαι Παπαγιάννης, κόψε την ιστορία γιατί θα την πληρώσουν όλα τα blogs και θα σε τρέχουν. Εμάς πάλι σας το λέμε δεν μας νοιάζει. Αλλά να ζεις με το άγχος αν ένας Αμερικανός θα πει ναι ή όχι για άρση απορρήτου; Και αυτό μπορεί να πάρει και μήνες. Και όλα αυτά έγιναν μετά την γνωμοδότηση δώρο του Γ.Σανιδά. Ήρωα τον κάνανε όλοι μετά την υπόθεση Βατοπαιδίου και τώρα τον λούζονται.

    ΑΛΑΝΙΑ ΟΤΑΝ ΔΟΘΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
    ΟΙ 10 ΜΗΝΥΣΕΙΣ
    ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ 110 !!!!
    ΟΛΟΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ
    ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.
    ΠΡΟΣΔΕΘΕΙΤΕ ΠΑΣΟΚ-PRESS-ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ti les bre Karatziozh???!!!
    Kala kanei. O xi tha katsoume na mas fane oi Ougka-Ougka...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Youth for Human Rights International

    Human Rights are protected by the United Nations Universal Declaration of Human Rights.

    www.youthforhumanrights.org

    Ανθρώπινο Δικαίωμα #30:
    Αυτά είναι τα δικαιώματά σου και κανείς δεν νομιμοποιείται να σου τα αφαιρέσει ή να τα περιορίσει με οποιοδήποτε φυσικό ή νομοθετικό τρόπο..

    Το ζήτημα της καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ελλάδα, φτάνει σύντομα και στον ΟΗΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΑΥΝΑΝΕΣ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΚΟΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΝΑΙΔΙΣΜΟΥ-ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΕ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΟΣΑΒΟΥΡΑ - ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΗΔΗΞΕΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΕΜΠΟΛΑ

    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΡΕ ΜΕ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ..ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "H ιταλική διανόηση ξεσηκώνεται..."

    --------------


    Διαμαρτύρονται οι κοπρίτες οι οποίοι, διαχρονικά, μόλις δουν τα δύσκολα το σκάνε για Παρίσια και Νέες Υόρκες, αφήνοντας το (περιφρονημένο) πόπολο, μόνο του, να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά.

    Κι οι πιο πολλοί, από αυτούς τους "ταχα μου-δήθεν μου", είναι αντιπαραγωγικά, κρατικοδίαιτα παράσιτα μιας αλαζονικής ψευδοαριστεράς η οποία αναπαράγεται μέσα στην προδοτική κοπριά της.

    Ούστ! Παλιολούγκρες!!!

    babis o (tami)flu

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε σύμπιλλα, πρέπει να έχεις περάσει πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια.
    Η έντονη ενασχόληση με το πάνω δεξί σου άκρο σε έχει κάνει να χάσεις την επαφή με τον πραγματικό κόσμο.
    Αυτές τις σαχλαμάρες που γράφεις τις λέγαμε οι παλιότεροι (τη δεκαετία του 70) και φτιαχνόμασταν, τι να κάνεις νέα παιδιά χαζά, χαρά γεμάτα.
    Τότε όμως ήταν εντελώς διαφορετικά τα δεδομένα, δεν ξέραμε τι κρύβεται πίσω από το σιδηρούν παραπέτασμα και είναι (σχεδόν) φυσιολογικό που ζούσαμε στην κοσμάρα μας.
    Γράφοντας αυτά που γράφεις σήμερα διαβλέπω ότι έχεις έντονα προβλήματα ανισορροπίας ή παλιμπαδισμού, ανάλογα με την ηλικία που βρίσκεσαι.
    Και μία μικρή ερωτησούλα, μιας και κόπτεσαι τόσο πολύ για τους οικονομικούς μετανάστες.
    Έχεις ιδέα πόσοι άνεργοι υπάρχουν σήμερα στη χώρα;
    Και για να σε πάω και παραπέρα.
    Αυτό το γαϊτανάκι που προτείνεις τελειώνει ποτέ; θα εξαλειφθεί η φτώχεια στον κόμσο εάν φέρουμε στην Ελλάδα άλλα 2 εκατομμύρια οικονομικούς μετανάστες.
    Σου εύχομαι περαστικά αλλά από την μέχρι τώρα εμπειρία μου η ασθένειά σου είναι μήξ αναστρέψιμη.
    Να το κοιτάξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό έλειπε να παίρνουμε στα σοβαρά κάτι υποκείμενα σαν τον τον Aχμαντινεσαντ του Ιραν και τον Ερντογάν διότι εκφράζονται κατά του ρατσισμού, δυσανασχετώντας για την απόρριψη του islam από τους ευρωπαίους πολίτες. Στα αρχίδια μου τι λένε οι ιμάμηδες και τα γιουσουφάκια τους εδώ που αυτοαποκαλούνται προοδευτική διανόηση. Ουστ sibila μουνόπανο της χαμάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νεολαία Συνασπισμού: Στα όρια της νομιμότητας!


    Μεταπολιτευτικά έχουμε συνηθίσει να θεωρούμε πως κάποια "είδη" κομμάτων βρίσκονται στο απυρόβλητο. Πλήθος πολιτικών και δημοσιογράφων έμπρακτα ή δια της σιωπής συναίνεσαν σ' αυτό, Όμως τα πάντα έχουν ένα όριο. Όταν ανοιχτά απειλείται η ασφάλεια, η δουλειά και η περιουσία των πολιτών, οι δημοκρατικοί και λογικοί άνθρωποι οφείλουν να αντιδράσουν. Δε πρόκειται για πολιτική καταγγελία αλλά για επισήμανση αλλεπάλληλων παραινέσεων για παραβίαση της νομοθεσίας της πολιτείας. Εν προκειμένω, το περιοδικό "Ενέδρα" τεύχος 42, Απριλίου-Μαΐου, που εκδίδεται από το "Συνασπισμό της αριστεράς των κινημάτων και της οικολογίας" και μοιράζεται σε χώρους της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης δε μπορεί να μας αφήσει αδιάφορους.
    Συγκεκριμένα στη σελίδα 16 ο κ. Αλέξανδρος Μπίστης εκ μέρους της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΣΥΝ καλεί τους αναρχικούς να αυτοδικήσουν και τους "φασίστες" να χειροδικούν ελεύθερα
    Στη σελίδα 30 ο πηχυαίος τίτλος "Σπάσε και συ το Κολωνάκι της περιοχής σου" στη καλύτερη περίπτωση ακυρώνει το άρθρο που ακολουθεί περνώντας με ύπουλο τρόπο το μήνυμα.... Επιπροσθέτως στη σελίδα 38 αναφέρεται πως πολιτικός θεόχοντρος και μεγάλης ηλικίας θα είναι καλό να μη μιλάει.
    Στην περίπτωση που δεν παρέμβουν οι εισαγγελικές αρχές της χώρας για να παύσουν αυτή τη συμπεριφορά, είναι απαραίτητό, το 5% του εκλογικού σώματος που υπέπεσε σ' αυτό το κόμμα στις τελευταίες εκλογές, να διαβάζει τα ιδεολογικά του όργανα. Τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους.

    Αλκυς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. oi malakes diladi.

    dianoisi epipedou ..eladas!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οποιος θελει τους μεταναστες, να τους παρει σπιτι του και να τους τρεφει..Και να παει ναμεινει στον Αγ. Παντελεήμονα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι έκανε ρε ο Μπερλουσκόνης??? Πέρασε νόμο να ΜΗΝ ΠΕΡΝΑΝΕ στην Ιταλία οι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ?? Δηλαδή δε δέχεται τη χώρα του να είναι μπάτε-σκύλοι-αλέστε-μπουρδέλο?????

    ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕΕΕΕ.. Μπενίτο Μπερλουσκόνι.. Και ποιοι είναι αυτοί οι χιλιάδες "άνθρωποι του πνεύματος"? Ανήκουν στην αριστερά του 5% ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μεγαλωσα στον Αγιο Παντελεημονα ζωντας τα παιδικα μου χρονια σε μια γειτονια που ερχοταν κοσμος απο αλλες συνοικιες για να πιει τον καφε του και να καθισει στα ζαχαροπλαστεια της πλατείας (Μαλαμος).
    Παιζαμε στην παιδικη χαρα οταν ακομα ειχε χωμα και λιγο τσιμεντο γυρω απο τις μπασκετες.
    Στην περιοχη μενανε ανθρωποι του κινηματογραφου οπως η Ρ. Διαλυνα στην Αγορακριτου με Αλκιβιαδου γωνια και αλλοι πολλοι σημερινοι μεγαλοι καλλιτεχνες. Στην Αλκιβιαδου έμενε ο υπουργος κος Λασκαρης και η πλατεια εσφιζε απο ζωη και χαμογελο.
    Το φημισμενο καφενειο του Βυζουρη συγκεντρωνε κοσμο απο ολη την Αθηνα και τα σουβλακια του Κοτσωρη κανανε θραυση.
    Εμεις οι πιτσιρικαδες της εποχης καναμε μπανιο μεσα στην πισινα και παιζαμε μπαλα αναμεσα στα δεντρα.
    Οι φωνες μας φτανανε μεχρι την πλατεια Αττικης το μεγαλο ντερμπυ γινοτανε καθε παρασκευη με τα παιδια του ορφανοτροφειου στην Αλκιβιαδου.
    Το υπογειο του Τζιμη με τα ποδοσφαιρακια και τα μπιλιαρδα ηταν ο τοπος συναντησης μας.
    Οι κινηματογραφοι ORFEO και ΡΙΝΤΑ ηταν η ψυχαγωγικη διασκεδαση μας.
    Στεκι ποδοσφαιριστων της εποχης ηταν η πλατεια του Αγιου Παντελεημονα μαζι με την πλατεια Βικτωριας.
    Τι να πρωτοθυμηθει κανεις απο την υπεροχη εποχη της δεκαετιας 70-80.
    Εδω και 30 χρονια ζω μακρια απο τον τοπο που μεγαλωσα και προσφατα που ημουν στην Αθηνα εκανα μια βολτα απο τα παλια λημερια μηπως και συναντησω κανενα απο τους παλιους φιλους ματαια ομως αυτα που αντικρισαν τα ματια μου περπατωντας τους δρομους της περιοχης με γεμισαν θλιψη βλεποντας το τι συμβαινει στην Μιχαηλ Βοδα, Αλκιβιαδου,Αγορακριτου,Αλκαμενους, Αριστομενους και σε ολα τα δρομακια της περιοχης που χτιζαμε τα ονειρα μας.
    Το σπιτι μου απεναντι απο την εκκλησια στην Αλκιβιαδου με το μπαλκονι του να βλεπει τα σκαλια της εκκλησιας το δωματιο μου που κοιταζα τους φιλους μου στην πλατεια και τα πλαινα τειχακια που επαιζα ατελειωτες ωρες μπαλα.
    Το δημοτικο σχολειο μου στην Ταρσου και το 2ο γυμνασιο στην Χευδεν ποσες αναμνησεις δεν φερανε στο μυαλο μου.
    Δεν ειμαι ρατσιστης ουτε και βλεπω τον κοσμο μεσα απο παραμορφωτικους φακους αλλα πραγματικα σκεφτηκα ποσο λιγος χρονος χρειασθηκε για να αλλοτριωθει μια περιοχη που καποτε ηταν προτυπο γειτονιας, εκει που γνωριζες καθε σπιτι και ενοικο ακους διαφορες γλωσσες που δεν καταλαβαινεις προσωπα αγνωστα καινουργια ηθη διαφορετικες συμπεριφορες καχυποψια.
    Σε καθε βημα που περπατησα στην περιοχη και μια αναμνηση ξυπνησε στο μυαλο μου απο τους φιλους μου και τις πλακες που καναμε.
    Σε ολο το ταξιδι μου σκεφτομουν αυτα που ειδα στην πλατεια και προσπαθησα να κρατησω ζωντανες τις αναμνησεις μου ετσι οπως θελω εγω να θυμαμαι τον Αγιο Παντελεημονα και οχι ετσι οπως τον ειδα.
    Συνεχιστε φιλοι μου την προσπαθεια να γινει οπως ητανε αυτη η υπεροχη γειτονια.
    Μην αφησετε να πεθανει αυτο ομορφο μερος που για πολλους απο εμας ειναι ενα μεγαλο μερος της ζωης μας. Τα πεζουλια και τα σκαλια της εκκλησιας εχουν ακομα τα χναρια απο τα παιδικα χερια μας.

    ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ

    ** Το πιο πάνω κείμενο τοποθετήθηκε από ανώνυμο ως σχόλιο σε blog που έκανε αναδημοσιεύση το θέμα Η Πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα μετατρέπεται σε σύμβολο αντίστασης των Ελλήνων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς εβραιοπουστρονιον/προβοκατορα/σαγιαν, Blooper, η κοινως Λα-λακη!!! Eνταυθα!

    Βλεπω σε ξεβρακωσανε κι εχεις μεινη μονο με το τανγκα σου και τις γοβιτσες σου τελικα.
    Μη βιαζεσαι! Το κυλωτακι σου θα στο βγαλω εγω αλλα δεν σου εγγυωμαι τιποτ' αλλο!
    Μη ξεχασεις μονο να του ριξης και κανα δυο σταγονιτσες 'Chanel 5'.
    Θαρθω μεσανυχτα!!!!

    "Σιγα-σιγα" που λεει κι ο Σταματης!!


    ["Και εσύ ρε blooper διοπτροφόρε δικηγόρε Βασίλη Σ. (άντε μην το βάλουμε όλο και τρέχεις στο σινάφι σου και γίνεις ρόμπα)σιγά την μαγκιά που ανεβάζεις κείμενα και βρίζεις τον κόσμο"].

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Να γαμησω την "διανοηση" της Ιταλιας.
    Εβραιοι, Μπολσεβικοι και το κακο συναπαντημα.
    Παρτε φορα και θα μας τα κλασετε.
    Θα σας βοηθηση και η Ελληνικη "διανοηση", δηλ. ο Μπλουπερ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. http://sociopolitici.blogspot.com/2009/02/blog-post_15.html

    μΟΝΟ Ο ΔΡ κΟΥΤΣΟΥΚΟς ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ βΑΣΤΙΛΛΗ!!

    ΟΡΜΑΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ
    ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ!!

    ΣΚΛΑΒΟΙ ΞΑΣΗΚΩΘΕΙΤΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς αρχιδι/σαγιαν/προβοκατορα Λα-λακη η αλλοιως πως, Μπλουπερ.
    Αυτο το φιλμακι να το δειξης στα παιδια της Παλιστινης. Μαλακα!
    Μουνι απλυτο!

    ΕΟΚ και ΝΑΤΟ (αντε βαλτε μεσα και τον ΟΗΕ) το ιδιο συνδικατο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η ΡΑΙΚΟΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΣΠΑΙΤΕ ΣΕΛΕΤΕ???????????

    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΡΩΤΗΜΑ!!!

    ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ??

    ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ.....Η ΑΝ ΞΕΧΝΑΝΕ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ!!!????////

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αλλοδαπό κωλοπαίδι, γνωρίζουμε ήδη τα ποταπά κίνητρά σου.
    Είναι μάλιστα πιθανό να ξέρουμε και περισσότερα για τον εαυτό σου, κι από σένα τον ίδιο. Το τελευταίο, όσο αλλαζονικό κι αν ακούγεται, είναι εξηγήσιμο: ενδέχεται να είσαι θύμα ωρισμένων απατεώνων που για να παίξουν τα άτιμα και ανθελληνικά τους παιχνίδια είναι αναγκαίο να βρουν και υποστηρικτές μέσα από τον ( αλλοδαπό κυρίως ) όχλο - χωρίς ακόμα εσύ να το έχεις συνειδητοποιήσει!

    Όμως κάτι αρκετά οργανωμένο, όπως τούτη δω η έκκληση στο πρεσσ, δεν νομίζω ότι προέρχεται από τον κατώτατο όχλο, αλλά από τα υψηλότερα κλιμάκια. Επομένως εσύ είσαι ένα είδος μέσου βεληνεκούς αναμεταδότης που ανέλαβε να κάνει το «βαποράκι», ήτοι να διαδώσει τα ανθελληνικά υποπροϊόντα τού αφεντικού του σε Δικτυακά Μέσα σαν το ιστολόγιο αυτό.

    Στα μάτια Ελλήνων Διανοουμένων, θα είσαι αυτό που πολύ θα ήθελες να κρύψεις - αλλά η χαρά δεν σε αφήνει: ένα χαμίνι σε διατεταγμένη υπηρεσία, 110% ξένης μητρικής γλώσσας και οπωσδήποτε ξένης συνείδησης.

    Ίσως τα αφεντικά σου να νομίζουν ότι η Ελληνική Συνείδηση εξέλιπε ή βρίσκεται ΗΔΗ εν υπνώσει, πιθανώς λόγω τής πεποίθησης ότι οι ξένοι τηλεσταθμοί κατάφεραν τελικά και έκαναν την δουλειά τους: να αποχαυνώσουν τους Έλληνες τελειωτικά. Ίσως να πιστεύουν ότι τώρα πλέον οι Έλληνες όποτε βλέπουν κατάξανθες και δίμετρες Γερμανοβουλγάρες στο δρόμο και στις οθόνες, να νομίζουν ότι έτσι είναι οι «ελληνίδες».

    Τα αφεντικά σου, βλακοαλητάμπουρα, θα εκπλαγούν για το πόσα ξέρουν οι Έλληνες Διανοούμενοι για τη φάρα τους και τη δράση τους.

    Να πας να πεις τα αφεντικά σου, μαλακόσπορε, ότι για να κοροϊδέψουν τούς Έλληνες, θα χρειαστούν να ανοίξουν κι άλλα πολλά περισσότερα τηλεοπτικά κωλοκάναλα, να βάλουν κι άλλες πολλές δίμετρες ξανθειές να ξεβρακώνονται στις οθόνες τους, να επιβραβεύσουν ακόμα δεκάδες τέτοιες, με τίτλους όπως μιςς και σταρ και πορνοσταρ, να πληρώσουν πολλά νυμφίδια και πολλούς δημοσιογραφοπαλιάτσους, να λαδώσουν πολλούς κωλουπαλλήλους, να εξαπατήσουν πολλά τσογλανίδια σαν του λόγου σου, για να εξακριβώσουν στο τέλος ότι παρά τις προσπάθειές τους, τα αποτελέσματα παραήταν πενιχρά!

    Άδικα πλήρωναν τόσους παπαγάλους-σκουπίδια. Χαμένος κόπος τα πολιτικά, παραπολιτικά, παραδικαστικά κόλπα τους.

    Ποτέ δεν θα μπορέσουν οι αλλοδαποί ηλίθιοι να κοροϊδέψουν κανέναν σ' αυτή τη χώρα.

    Τα δήθεν «πολιτικά», «δημοσιογραφικά» και «τηλεοπτικά» τους κωλομάγαζα και «τηλετσαντίρια», θα παραμείνουν με τους ίδιους και τους ίδιους συνηθισμένους βλαχοπελάτες τους, με ουσιαστικό αποτέλεσμα Μηδέν!

    Το μόνο που μπορούν να καταφέρουν, είναι δυό τρείς Ψευδαισθήσεις επιτυχίας - τίποτ' άλλο!

    Τα δε βαρύγδουπα, τύπου «δικαιώματα», «ανθρώπινα», «αντιρατσισμός» και λοιπές υποκριτικές κραυγές ύαινας εν απογνώσει, όχι μόνο δεν μπορούν να εκφοβίσουν τους Έλληνες, αλλά θα του δώσουν μάλιστα την δυνατότητα να εντοπίσει τα ξένα κέντρα και τα ίχνη τους ακόμα καλύτερα.

    Γι' αυτό, μπάσταρδοι ανθέλληνες τού κλώτσου και τού μπάτσου, την ουρά στα σκέλια!

    Έλληνας διανοούμενος - όπως ακριβώς τον παραγγείλατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Όσο τουρλώνονται οι αλλοδαποί κώλοι που λυμαίνονται τον τόπο, τόσο σηκώνεται και το πέος των Ελλήνων.

    Και εδώ που τα λέμε, στην Ελλάδα μαζεύτηκε πολύ ανθελληνικό σκουπιδαριό για πήδημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο σίφυλας είναι γνωστό μαλακιστήρι, άμα του αρέσουν τόσο οι λαθρομετανάστες ας πάει να μείνει στη χώρα τους και να τους δίνει χαρτζηλίκι για να τον πηδάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. προς το γνωστό τσουτσέκι με τον "πατριωτισμό":

    Και εμείς κάνουμε έρευνα. Και εμείς σκαλίζουμε, μάλιστα δε σε τόσο βάθος, που δεν μπορείς καν να το φανταστείς.

    Αντε λοιπόν και γαμήσου με τον αδερφό του χασισοκαλλιεργητή και προστάτη των ναρκεμπόρων, την κοντή Κρητικιά λουλού από το σόι που όταν οι Έλληνες κάνανε αντίσταση στον Γερμανό εισβολέα, αυτό πυροβολούσε ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ πισώπλατα.

    Περισσότερα για τον αναπληρωτή "κάνω τη πάπια" με τις κιλότες, λίαν σύντομα. Μούλικα του Χίτλερ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΡΟΥΦΟΝΤΑΣ ΚΟΚΑ ΚΑΙ ΠΟΥΤΣΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΤΟΥ SOROS ΤΕΡΜΑ.

    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ. ΦΡΕΝΟ ΣΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ Η ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ BLOOPERS ΠΟΥ ΣΠΟΝΣΟΡΑΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ SOROS ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 11 Ιουλ 2009 9:00:00 μμ

    ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Η Διανόηση.......
    Τι λες βρε παιδί μου......
    Η Ελληνική Διανόηση.......
    Και πάλι τι λες ρε παιδί μου....
    Που είναι;
    Στα ταμεία του κάθε Soros...
    Ανίκανοι και βασικά ατάλαντοι οι γνωστοί κομπλεξικοί εθνοποροδότες στο γνωστό τους ρόλο...
    Στην υπηρεσία του Διεθνή Σιωνισμού...
    Αλλά μέσα στο καλοκαίρι ποιος άραγε ασχολείται με την σαβούρα και την κάθε είδους πνευματική σύφιλη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Όποιος εξυμνεί τον μουσολίνι παραπάνω, αλλά και οι νοσταλογοί του Χίτλερ και μαζί μ αυτούς οι "αγανακτισμένοι" πολίτες ας μου απαντήσουν:

    Τι προτείνουν λοιπόν να γίνει, δεδομένων των παγκοσμίων συνθηκών για το θέμα της οικονομικής προσφυγιάς;


    Οι παγκόσμιες συνθήκες συγκεκριμένα, είναι (έστω κι όλοι μας τις ξέρουμε) ότι οι πολυεθνικές (προϊόντα των οποίων αγοράζουν όλοι) και τα τσιράκια τους, οι κυβερνήσεις και τα υπόλοιπα κόμματα, (τα οποία ψηφίζουν σχεδόν όλοι), λειτουργούν αποκλειστικά με γνώμονα το κέρδος σε ολόκληρες περιοχές της υφηλίου χωρίς να ενδιαφέρονται για τους κατοίκους τους. Ετσι, προωθώντας τα συμφέροντά τους, οδηγούν στην εξαθλίωση και στην προσφυγιά εκατομμύρια ανθρώπους, προκειμένου να εκμεταλλευτούν τα εδάφη όπου κατοικούν λόγω του πλούτου που αυτά περιέχουν ή λόγω της θέσης τους προς άλλες πλούσιες περιοχές.

    Έτσι λοιπόν όποιος λέει "να φύγουν" ή "να μην πατήσουν εδω" είναι τουλάχιστον αφελής και βλάκας.

    Περίανδρος ο αληθής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. kAI STHN ELLADA EXOYME DIANOOUMENOYS
    O DR KOUTSOUKOS KAI OI PRASINOFROYROI!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ερχονται λαικα δικαστηρια!!

    στο Συνταγμα η γκλινιοτινα για τις αντουαννετες!!

    μην φοβαστε την μαφια και το παρακρατος ειναι θρασυδειλοι
    φοβουνται το φως της μερας

    λαε λαε ή τωρα ή ποτε

    να μεινουν οι αγερωχοι φοιτητες στη αθηνα

    να αρχισουν...τα οργανα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 11 Ιουλ 2009 8:49:00 μμ

    ΕΔΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ BLOOP.


    ΚΛΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ΥΠΟΝΟΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Παραλίγο να πνιγεί με κανό ο Γ.Παπανδρέου! - Όλο το περιστατικό

    Tο περιστατικό είναι αληθινό. Ο Γιώργος Παπανδρέου πήγε στον Μαραθώνα με έναν φρουρό του για να κάνει κωπηλασία-κανό. Είναι από τα αγαπημένα του. Μπήκε μέσα και έφυγε αλλά δεν γύρισε ποτέ! Χάθηκε και παραλίγο να πνιγεί. Ο φρουρός του ανησύχησε και κάλεσε το λιμενικό ενώ κάποιες πληροφορίες λένε ότι ενημερώθηκε ο πρωθυπουργός αφού ο Παπανδρέου είχε φθάσει με το κανό μεταξύ Ραφήνας-Ευβοιας. Σύμφωνα με...
    την εφημερίδα "Παρόν", ένας ψαράς τον βρήκε και όταν ο Παπανδρέου του είπε:

    - Βοήθεια είμαι ο Γ.Παπανδρέου
    ο ψαράς του απάντησε:
    - Ναι καλά σιγά μην είσαι ο Παπανδρέου!
    Ο Ψαράς τον βοήθησε και τον περιέθαλψε μέχρι την ακτή ενώ υπάρχει και άλλη εκδοχή που λέει ότι τον περισυνέλεξε τον λιμενικό σώμα. Το θέμα σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα κρατήστηκε πετασφράγιστο μυστικό για ευνόητους λόγους!

    Αναρτήθηκε από troktiko στις 12:08 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΜΙΑΣ ΟΜΟΙΟΓΕΝΟΥΣ ΧΩΡΑΣ-ΕΘΝΟΣ,ΟΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ.ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ-ΕΘΝΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ.ΟΠΟΙΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. αρκετοι ξενοι ηρθαν.Δεν συκωνει αλλους η ΕΛΛΑΔΑ.Οι εβραιοι ειναιπισω απο αυτο και οι Τουρκοι που στελνουν Μουσουλμανους.Ξυπνισαμαι ομως και τερμα.Καλα θα κανει και το Ντορακι να λεει και κανα οχι στους Σκοπιανους γιατι εδω δεν συκωνουμαι Αμερικανικες εντολες.Οσο για τους συνασπιστες που υποστηριζαν τους ξενους το πηραν το μηνυμα.Τωρα εχουμε και το ΚΚΕ που γραφει ολους τους μεταναστες στα συνδικατα για ψηφους και οταν τους τα παρουν θα δεις τι θα γινει.Ξυπνηστε εκει στην ΓΣΣΕ αλλα με ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ προεδρο τι περιμενεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Όποιος εξυμνεί τον μουσολίνι παραπάνω, αλλά και οι νοσταλογοί του Χίτλερ και μαζί μ αυτούς οι "αγανακτισμένοι" πολίτες ας μου απαντήσουν:

    Τι προτείνουν λοιπόν να γίνει, δεδομένων των παγκοσμίων συνθηκών για το θέμα της οικονομικής προσφυγιάς;


    Οι παγκόσμιες συνθήκες συγκεκριμένα, είναι (έστω κι όλοι μας τις ξέρουμε) ότι οι πολυεθνικές (προϊόντα των οποίων αγοράζουν όλοι) και τα τσιράκια τους, οι κυβερνήσεις και τα υπόλοιπα κόμματα, (τα οποία ψηφίζουν σχεδόν όλοι), λειτουργούν αποκλειστικά με γνώμονα το κέρδος σε ολόκληρες περιοχές της υφηλίου χωρίς να ενδιαφέρονται για τους κατοίκους τους. Ετσι, προωθώντας τα συμφέροντά τους, οδηγούν στην εξαθλίωση και στην προσφυγιά εκατομμύρια ανθρώπους, προκειμένου να εκμεταλλευτούν τα εδάφη όπου κατοικούν λόγω του πλούτου που αυτά περιέχουν ή λόγω της θέσης τους προς άλλες πλούσιες περιοχές.

    Έτσι λοιπόν όποιος λέει "να φύγουν" ή "να μην πατήσουν εδω" είναι τουλάχιστον αφελής και βλάκας.

    Περίανδρος ο αληθής

    12 Ιουλ 2009 9:52:00 πμ



    Ανεγκέφαλο βλήτο, με το να αναφέρεις Χίτλερ και Μουσολινι, τι ακριβώς στόχευες; Να μας φοβίσεις ότι οι Έλληνες έχουν κάποια σχέση μ' αυτούς τους γερμανόβλαχους;

    Αυτά τα δυό καθάρματα, είναι ό,τι μισητότερο για τον Ελληνικό Λαό, και έλπιζες εσύ να ρίξεις λάσπη στο Ήθος των Ελλήνων προκαλώντας συνειρμούς;
    Αυτός ήταν ο στόχος σου στο βλακώδες σχόλιό σου;

    Αναρωτιέται κανείς πόσο μαλάκας μπορεί να είσαι για να βγάζεις ξαφνικά στο τέλος ένα τόσο ηλίθιο συμπέρασμα.

    ( γέμισε ο τόπος αυτός από χαμένα ανθελληνικά κορμιά )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Όσο συχνότερα θα μπαίνει το διαδίκτυο στα ελληνικά σπίτια, τόσο θα μειώνεται η κατανάλωση κουτόχορτου που τόσο έντεχνα μοίραζαν τα αλλοδαπά στην Ελλάδα τόσα χρόνια.

    Η παρουσία των ξένων που λυμαίνονται την Ελλάδα εδώ και τόσα χρόνια θα αρχίσει να γίνεται ασύμφορη γι' αυτά τα κοράκια.

    Οι ( γερμανικές ) Βρυξέλλες μπορεί να βγάζουν νόμους για να δέσουν την Ελλάδα στις ληστρικές επιθυμίες τους, αλλά στο τέλος θα φάνε κλωτσιές τόσες που θα το σκέφτονται πολύ για να εισβάλλουν και να ποδοπατούν τον Μέλλον μας ως Έθνους.

    Πασοκοσυριζιότες κουκουέδες, τα ψωμιά σας είναι λίγα.
    Να μετακομίσετε στην Πολυνησία, όσο είναι καιρός. Κι εκεί καλό είναι το κλίμα. Εκεί δεν σας ξέρουν και μπορεί να σας ψηφίσουν...
    αν και, εσείς ξέρετε κι άλλους τρόπους να αρπάζετε την εξουσία και να ληστεύετε.
    Με καμιά εφημερίδα, με δημοσιοπαπαγκάλους, με κανένα τηλεοπτικό σταθμό με πορνοβίντεο και τηλεπαιχνίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Οι bloopers μπορούν να πάρουν πολλούς λαθρομετανάστες στα σπίτια τους. Άμα κάποιου ο πατέρας είναι αντιπρόσωπος, του άλλου οι γονείς και οι δύο δικηγόροι (βέβαια το αγοράκι τους βγήκε κοριτσάκι επειδή έλειπαν πολλές ώρες από το σπίτι), τότε έχουν τη δυνατότητα να σπιτώσουν πολλούς και να χορτάσουν και αντρική παρέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση