GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Public Issue: 3% το προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ...

Από το PRESS ON ICE . Προβάδισμα στο ΠαΣοΚ καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται στον κυριακάτικο Τύπο. Στη δημοσκόπηση της ΜΑΡΚ γ...

Από το PRESS ON ICE
.
Προβάδισμα στο ΠαΣοΚ καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται στον κυριακάτικο Τύπο. Στη δημοσκόπηση της ΜΑΡΚ για το Εθνος της Κυριακής το ΠΑΣΟΚ προηγείται με 5,3%.Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου συγκεντρώνει 34,5% έναντι 29,2% της ΝΔ.
Ακολουθούν το ΚΚΕ με 7,1%, ο ΛΑΟΣ με 5,8%, ο ΣΥΡΙΖΑ με 3,6% και οι Οικολόγοι - Πράσινοι με 3%. Στην καταλληλότητα για πρωθυπουργός, προηγείται ο Γιώργος Παπανδρέου με 2,5%
Στην δημοσκόπηση της Public Issue για την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της Κυριακής , το ΠΑΣΟΚ προηγείται της ΝΔ με 3 ποσοστιαίες μονάδες, ενώ στην καταλληλότητα προηγείται με 2% ο Κώστας Καραμανλής έναντι του Γιώργου Παπανδρέου.

18 σχόλια

  1. ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΒΛΗΜΑ...........

    Πρώτα έπεσε από ποδήλατο και τώρα παραλίγο να..πνιγεί ο Παπανδρέου
    Μια του κλέφτη με το ποδήλατο που έπεσε, δύο το κλέφτη με το κανό που πήγε να πνιγεί στην Εύβοια ,ε αν συνεχίσει τα σπορ ο Γιωργάκης θα έχουν πρόβλημα.
    Ένας ψαράς τον έσωσε όταν έκανε κανό και χάθηκε απομονωμένος περιμένοντας το λιμενικό να....
    τον διασώσει. Και τελικά ένα κανό δεν μπορεί να πάει ο Παπανδρέου θα κυβερνήσει μια ολόκληρη χώρα; Σαν πολύ δεν πάει;

    Αναρτήθηκε από troktiko στις 8:53 πμ

    12 Ιουλ 2009 11:29:00 πμ
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    Παραλίγο να πνιγεί με κανό ο Γ.Παπανδρέου! - Όλο το περιστατικό

    Tο περιστατικό είναι αληθινό. Ο Γιώργος Παπανδρέου πήγε στον Μαραθώνα με έναν φρουρό του για να κάνει κωπηλασία-κανό. Είναι από τα αγαπημένα του. Μπήκε μέσα και έφυγε αλλά δεν γύρισε ποτέ! Χάθηκε και παραλίγο να πνιγεί. Ο φρουρός του ανησύχησε και κάλεσε το λιμενικό ενώ κάποιες πληροφορίες λένε ότι ενημερώθηκε ο πρωθυπουργός αφού ο Παπανδρέου είχε φθάσει με το κανό μεταξύ Ραφήνας-Ευβοιας. Σύμφωνα με...
    την εφημερίδα "Παρόν", ένας ψαράς τον βρήκε και όταν ο Παπανδρέου του είπε:

    - Βοήθεια είμαι ο Γ.Παπανδρέου
    ο ψαράς του απάντησε:
    - Ναι καλά σιγά μην είσαι ο Παπανδρέου!
    Ο Ψαράς τον βοήθησε και τον περιέθαλψε μέχρι την ακτή ενώ υπάρχει και άλλη εκδοχή που λέει ότι τον περισυνέλεξε τον λιμενικό σώμα. Το θέμα σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα κρατήστηκε πετασφράγιστο μυστικό για ευνόητους λόγους!

    Αναρτήθηκε από troktiko στις 12:08 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ,ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΤΟΜΑ ΟΥΤΕ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ. ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ.
    ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟΠΟΙΟΙ ΒΓΗΚΑΝ ΤΩΡΑ ΩΣ ΗΘΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΑΛΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ΤΟ ΕΞΕΙΣ ΠΑΡΑΔΟΞΟ: Ο ΣΚΑΝΔΑΛΙΑΡΗΣ ΜΑΓΓΙΝΑΣ ΝΑ ΜΕΙΛΑΕΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΑΡΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΠΑΣΧΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΧ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΣΑΝΙΔΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΤΕ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ
    50 - 50 ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ.
    ΕΧΕΙ ΕΞΟΔΑ Ο " ΑΝΘΡΩΠΟΣ "
    ΜΕ ΤΑ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ.

    ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ.
    ΚΑΙ ΚΛΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗ.
    ΚΑΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ ΑΥΤΟΣ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΖΩΑ.
    ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΜΕ ΗΛΙΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι να μας πει, τώρα, η Public Issue?

    Την σήμερον ημέραν, "όλα τα λεφτά" είναι οι δημοσκοπίσεις της GPO του Καλογρίτσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΣΑ..ΤΣΑ..ΠΟΥΤΣΣΣΣ....ΠΟΥΥΥΥ...ΤΣΑΦΦΦΦΦ
    ΕΡΧΟΝΤΑΙ >>>>>>>>
    Πάει ...μήνυμα και φάκελος στην google για να ζητήσουν άρση απορρήτου - Εκκρεμούν πάνω από 10 μηνύσεις..
    Για πρώτη φορά ζητείται και επίσημα από την google να γίνει άρση απορρήτου έτσι ώστε να ταυτοποιηθεί αν το blog του Παπαγιάννη είναι του Παπαγιάννη.

    Η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος προφανώς και βρίσκεται στην δύσκολη θέση(δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά) να στείλει όλο τον φάκελο και το αίτημα της εισαγγελέως κ.Ράικου στην Αμερική για να δοθεί η άδεια να γίνει άρση απορρήτου. Εδώ το θέμα είναι ένα. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν η google δεν δώσει στοιχεία. Το ξέρει κανείς; ΌΧΙ. Αλλο το τι έχει γίνει ...
    μέχρι τώρα και άλλο το τι θα γίνει. Προφανώς η Ράικου παρεξηγήθηκε που της είπαν ότι έκλεισε την υπόθεση (γιαυτό λέγαμε ότι ήταν καλύτερο να έμενε μέσα μια νύχτα ο Παπαγιάννης)και ζητάει την ταυτοποίηση του blog με το όνομα Παπαγιάννης.

    Μάλιστα εκκρεμούν 13 μηνύσεις σε βάρος του blog και αν γίνει η ταυτοποίηση θα ενεργοποιηθούν. Προς τι όμως ο αλληλοσπαραγμός; Όσοι αδικήθηκαν ή θεωρούν ότι αδικήθηκαν ας ζητήσουν να ανακαλέσει το blog και να ζητήσει συγνώμη. Δεν χάλασε ο κόσμος. Ανδρεία θα είναι αυτό. Για να τελειώνει η ιστορία. Kαι εσύ ρε blogger όποιος και αν είσαι και δεν μας νοιάζει αν λέγεσαι Παπαγιάννης, κόψε την ιστορία γιατί θα την πληρώσουν όλα τα blogs και θα σε τρέχουν. Εμάς πάλι σας το λέμε δεν μας νοιάζει. Αλλά να ζεις με το άγχος αν ένας Αμερικανός θα πει ναι ή όχι για άρση απορρήτου; Και αυτό μπορεί να πάρει και μήνες. Και όλα αυτά έγιναν μετά την γνωμοδότηση δώρο του Γ.Σανιδά. Ήρωα τον κάνανε όλοι μετά την υπόθεση Βατοπαιδίου και τώρα τον λούζονται.

    ΑΛΑΝΙΑ ΟΤΑΝ ΔΟΘΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
    ΟΙ 13 ΜΗΝΥΣΕΙΣ
    ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ 113 !!!!
    ΟΛΟΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ
    ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.
    ΠΡΟΣΔΕΘΕΙΤΕ ΠΑΣΟΚ-PRESS-ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. RE PIOS TOUS PIDAEI KAI TOUS DYO? KAI OI DYO ANIKANOI CHODROMALAKES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΠ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙ? ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ, ΤΗΝ ΛΥΡΑΤΗ ΚΟΤΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ BLOG ΤΟΥ? ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΟΥΤΗΡΟΜΠΕΜΠΕ ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΤΟΝ ΕΓΛΥΦΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΓΚΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΑ ΜΥΡΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΚΡΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΙΓΙΚΑ ΘΑ ΤΟΝ ΓΛΥΦΕΙ. ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ... ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΑΠΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΧΙΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ... ΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. KKE ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ!!!ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ Η ΝΔ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΗ!!ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ...ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΝΔ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΚ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΟ...ΘΕΛΟΥΜΕ GAY ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΨΕΥΤΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΑΛΛΑΖΟΝΑ ΥΒΡΙΣΤΗ ΧΥΔΑΙΟ ΚΛΕΦΤΗ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΕΙΛΟ ΥΠΟΚΡΙΤΗ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΟΥΣΙΑ -ΓΕΝΝΕΩΝ ΜΟΧΘΩΝ- ΚΑΙ ΘΥΣΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ...ΑΛΛΑ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΜΝΟΣ -ΤΑΠΕΙΝΟΣ-ΣΟΒΑΡΟΣ...ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ..ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΙΔΡΥΕΙ ΤΟ ..ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥ..ΚΑΙ ΑΣ ΕΝΑΙ ΚΑΙ ΚΛΑΣΟΜΠΑΝΙΕΡΑΣ..ΑΥΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ...ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ..ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ..ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΙΜΠΙΣΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

    1. Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΣΕ "ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΕΚΛΟΓΕΣ" αλλά ποιο κόμα προτιμάτε για κυβέρνηση.
    2. Ο καραμανλής ΕΣΒΥΣΕ

    3. Αν προσπαθήση να φτάσει σον Μάρτη/10 τοτε θα γελοιοποιηθεί!

    Να με θυμάστε

    ΔΕΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 1:20

    εσύ βρε τούβλο που ψήφισες τον χοντρό ακαταλληλότερο ικανοποιήθηκες με μια θεσούλα stage που σου έδωσε και γαυγίζεις ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΩΝ "ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ" ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΠΡΟΣ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 12 Ιουλ 2009 2:02:00


    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΒΡΩΜΑΕΙ ΤΙΠΟΤΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ο Καραγκιόζης με τη γραβάτα/θερμόμετρο, ποιος είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εντάξει ρε μάγκα.
    Ο Γιωργάκης δεν ξέρει από ποδήλατο και από κανό.
    Ο δικός σου όμως ο "καταλληλότερος" δεν ξέρει να σε κυβερνήσει ρε μεγάλε και δεν σε ενοχλεί?
    Αλλά τι κάθομαι και λέω τώρα ε?Ευτυχώς που υπάρχουνε και βόδια γιά μα μπορεί να βλέπει που και που η δεξιά την κυβέρνηση.Αλλά επειδή πάντα ήταν ανίκανη να κυβερνήσει θα φύγει με ελαφρά πηδηματάκια πριν μας πηδήξει αυτή γιά τα καλά.
    Τόσο λοιπόν μυαλό έχεις που βάζεις σε σύγκριση το αν ξέρεις ποδήλατο κάποιος ή αν μπορείς να κυβερνήσεις μιά χώρα!
    Από αυτό και μόνο φαίνεται η μεγάλη εμπάθειά σου γιά τον ΓΑΠ που απ' όσο θυμάμαι επί υπουργίας του στο Εξωτερικών η Ελλάδα ήταν το αφεντικό στα Βαλκάνια και όχι μόνο.Τώρα με την Ντοράκλα τρώμε τη μία καρπαζιά πάνω στην άλλη.
    Ο δικός σου όμως κορδώνεται ότι είναι Μακεδόνας!Και τι κάνει λοιπόν για τη Μακεδονία ο περήφανος Μακεδόνας πρωθυπουργός?
    Οι Σκοπιανοί τον έχουν βάλει κάτω τον Καραμανλή και τον ποδοπατάνε ομαδικώς.
    Τον "περήφανο", (μόνο στα λόγια) Μακεδόνα πρωθυπουργό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 12 Ιουλ 2009 10:15:00 μμ

    ΚΑΛΑ ΕΠΑΨΕΣ ΝΑ ΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΕΣΕΝΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ !

    Λόγια τους αέρος έλεγε η μακαρίτισσα η γιαγιά μου, όταν συναντούσε κάποιο φαφλατά που «τα ήξερε όλα». Μέσα από τη σοφία των χρόνων της , η ζωή την είχε μάθει πώς αντιμετωπίζει τους πονηρούς που έλεγαν πολλά και έκαναν λίγα, που μίλαγαν γλυκά και έκαναν τα αντίθετα.

    Μου έρχονται στο μυαλό όσα ακούω τελευταία από την παρέα του Γιωργάκη και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι!

    ΤΑΖΟΥΝ ΝΕΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ τη στιγμή που κρύβουν το βρώμικο παρελθόν του κόμματός τους, παρόλο που ο Νο2 τότε του κόμματος, ο Τσουκάτος, τα έχει παραδεχθεί όλα. Τι σόϊ κάθαρση μπορεί να φέρουν αυτοί οι άνθρωποι; Λένε ότι το σκάνδαλο Siemens αφορά όχι μόνο το πασόκ αλλά και τη ΝΔ, τη στιγμή που η μίζες δόθηκαν για αποφάσεις που υπογράφηκαν από το πασόκ. Προσπάθησαν μάλιστα να θάψουν το θέμα φέρνοντάς το βιαστικά στη βουλή για να μην προλάβουν οι ανακριτές να μαζέψουν όλο το υλικό, ειδικά τις κινήσεις των πράσινων λογαριασμών.

    ΤΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ αλλά δεν μας λένε τίποτε συγκεκριμένο. Τους πήραν στο ψιλό ακόμη και οι άλλοι Ευρωπαίοι σοσιαλιστές που τους λένε «δώστε μας το σχέδιό σας να σωθούμε και εμείς». Συγχρόνως, το πασόκ αυξάνει συνεχώς τα δανεικά του ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ με αποτέλεσμα να είναι το πιο υπερχρεωμένο. Καταλάβαμε, πάμε όλοι για το Ταμείο ανεργίας. Και μετά θα καθόοοοοομαστε. Αυτή είναι ζωή.

    ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ, παρόλο που όλα τα ιδιωτικά κανάλια και η πλειοψηφία των εφημερίδων τους υποστηρίζουν τόσο χοντροκομμένα που σούρχεται να ξεράσεις. Όλοι αυτοί οι παντοδύναμοι επιχειρηματίες ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ τους υποστηρίζουν (και οικονομικά όπως παραδέχθηκε ο Πάγκαλος, μόνο που δεν λέει ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, για να δούμε τι παρε-δώσε έχουν με το δημόσιο οι χρηματοδότες του πασόκ);

    Θα μου πεις, ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ, όταν έλθει η ώρα να κυβερνήσουν θα βρούν τις κατάλληλες δικαιολογίες.

    ΑΠΛΑ, ΜΕ ΤΣΑΤΙΖΕΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.

    Με τσατίζει όταν καταλαβαίνω ότι με δουλεύουν και μάλιστα τόσο εξόφθαλμα.

    Τι έγινε ρε παιδιά εκεί στο πασόκ, όλοι πτυχίο από το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ έχετε πάρει;

    Καλά, ο Γιωργάκης είναι ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ της σχολής, αυτό εννοείται!

    Με τόσα ιδιαίτερα και πρακτική εξάσκηση που έκανε με τον πατέρα του σίγουρα θα σκίσει, και αυτό εννοείται.

    Ευτυχώς που το παιδί χάνει λάδια, αυτό έχω να πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση