GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

To video της ντροπής απο την Πάτρα‏...

24 σχόλια

  1. Πριν αλεκτωρ λαλησει!!

    Σας το εχει ηδη πει ο δρ κουτσουκος οτι βαδιζουμε για στυγνη δικτατορια

    και περιεργως σιωπατε!!!

    σε ενα χρονο θα κλαιτε ομαδικα γιατι θα ειναι αργα!!

    ποιος θελετε να σας το πει? η απογευματινη??

    Κοιμηθειτε ακομα λιγο!

    φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑ ΠΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ

    ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΡΕΚΛΙΣΗ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ!!

    ΞΥΠΝΑΤΕ!!

    ΓΕΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΡΗΓΙΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ "ΕΥΦΥΙΑ ΣΑΣ" ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ!!

    ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1 to bbc panw sthn eikona einai psema megalo...
    2 an zousate ki eseis ekei tha ithela na akousw ti tha legate... dhmokrates kai adiratsistes tou kanape... grafte comments st blogs anemakta... fasistakia tou plikrologiou....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. που την ειδες την ντροπη εσυ. Διλαδη θα επρεπε να παραμεινουν ως ειχαν?
    Δεν ειναι μεγαλυτερη ντροπη να ζουν μαζι με τα ποντικια?
    Ρε δεν γαμιεστε λεω εγω μουνοπανα του κερατα.
    Τι να εκανε δηλαδη το κρατος?να τους νοικιασει ενα ξενοδοχειο 5 αστερων να δωσει πρασινες καρτες σε ολους, και να τους προσλαβει στο δημοσιο?
    ΡΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΣΚΥΛΟ
    ΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΝΟΥΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι σκηνες ειναι απο την Γαζα που οι εβραιοι γκρεμιζουν (και σκοτωνουν συναμα) τις σκηνες των Παλαιστινιων.

    Μη μασατε στην προπαγανδα των ανθελληνων Ισραελολαγνων ιδιοκτητων του BBC.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ντροπή είναι για την Αλέκα και τον Αλέκο,που από τη μία λένε ότι ενδιαφέρονται για τους εισβολείς λαθρομετανάστες καί από την άλλη τους αφήνουν να ζούν στή βρόμα του
    εφετείου και στις καλύβες της Πάτρας.

    Πού είναι η οργάνωση και καθοδήγηση του πάνσοφου ΚΚΕ ?
    Πού είναι οι σύντροφοι γιατροί,τα λαικά συσσίτια, η ηθική και ψυχολογική στήριξη των εξαθλιομένων προλετάριων ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ντροπή είναι για την Αλέκα και τον Αλέκο,που από τη μία λένε ότι ενδιαφέρονται για τους εισβολείς λαθρομετανάστες καί από την άλλη τους αφήνουν να ζούν στή βρόμα του
    εφετείου και στις καλύβες της Πάτρας.

    Πού είναι η οργάνωση και καθοδήγηση του πάνσοφου ΚΚΕ ?
    Πού είναι οι σύντροφοι γιατροί,τα λαικά συσσίτια, η ηθική και ψυχολογική στήριξη των εξαθλιομένων προλετάριων ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΗΤΕ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ..ΟΛΗ Η ΠΑΤΡΑ ΕΙΧΕ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΓΑΝΟΥΣ .ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ.

    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΡΕ , ΑΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ.ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΠΙΤΙΑ


    ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ !
    Λόγια τους αέρος έλεγε η μακαρίτισσα η γιαγιά μου, όταν συναντούσε κάποιο φαφλατά που «τα ήξερε όλα». Μέσα από τη σοφία των χρόνων της , η ζωή την είχε μάθει πώς αντιμετωπίζει τους πονηρούς που έλεγαν πολλά και έκαναν λίγα, που μίλαγαν γλυκά και έκαναν τα αντίθετα.
    Μου έρχονται στο μυαλό όσα ακούω τελευταία από την παρέα του Γιωργάκη και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι!
    ΤΑΖΟΥΝ ΝΕΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ τη στιγμή που κρύβουν το βρώμικο παρελθόν του κόμματός τους, παρόλο που ο Νο2 τότε του κόμματος, ο Τσουκάτος, τα έχει παραδεχθεί όλα. Τι σόϊ κάθαρση μπορεί να φέρουν αυτοί οι άνθρωποι; Λένε ότι το σκάνδαλο Siemens αφορά όχι μόνο το πασόκ αλλά και τη ΝΔ, τη στιγμή που η μίζες δόθηκαν για αποφάσεις που υπογράφηκαν από το πασόκ. Προσπάθησαν μάλιστα να θάψουν το θέμα φέρνοντάς το βιαστικά στη βουλή για να μην προλάβουν οι ανακριτές να μαζέψουν όλο το υλικό, ειδικά τις κινήσεις των πράσινων λογαριασμών.
    ΤΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ αλλά δεν μας λένε τίποτε συγκεκριμένο. Τους πήραν στο ψιλό ακόμη και οι άλλοι Ευρωπαίοι σοσιαλιστές που τους λένε «δώστε μας το σχέδιό σας να σωθούμε και εμείς». Συγχρόνως, το πασόκ αυξάνει συνεχώς τα δανεικά του ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ με αποτέλεσμα να είναι το πιο υπερχρεωμένο. Καταλάβαμε, πάμε όλοι για το Ταμείο ανεργίας. Και μετά θα καθόοοοοομαστε. Αυτή είναι ζωή.
    ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ, παρόλο που όλα τα ιδιωτικά κανάλια και η πλειοψηφία των εφημερίδων τους υποστηρίζουν τόσο χοντροκομμένα που σούρχεται να ξεράσεις. Όλοι αυτοί οι παντοδύναμοι επιχειρηματίες ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ τους υποστηρίζουν (και οικονομικά όπως παραδέχθηκε ο Πάγκαλος, μόνο που δεν λέει ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, για να δούμε τι παρε-δώσε έχουν με το δημόσιο οι χρηματοδότες του πασόκ);
    Θα μου πεις, ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ, όταν έλθει η ώρα να κυβερνήσουν θα βρούν τις κατάλληλες δικαιολογίες.
    ΑΠΛΑ, ΜΕ ΤΣΑΤΙΖΕΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.
    Με τσατίζει όταν καταλαβαίνω ότι με δουλεύουν και μάλιστα τόσο εξόφθαλμα.
    Τι έγινε ρε παιδιά εκεί στο πασόκ, όλοι πτυχίο από το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ έχετε πάρει;
    Καλά, ο Γιωργάκης είναι ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ της σχολής, αυτό εννοείται!
    Με τόσα ιδιαίτερα και πρακτική εξάσκηση που έκανε με τον πατέρα του σίγουρα θα σκίσει, και αυτό εννοείται.
    Ευτυχώς που το παιδί χάνει λάδια, αυτό έχω να πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ε όχι και ντροπής, για να μένατε εσείς εκεί δίπλα και θα σας έλεγα εγώ τι θα λέγατε τώρα! Επιτέλους η κοινωνία ακούγεται. Σα πολύ δεν ασχοληθήκατε με τους μετανάστες; Καταλαβαίνω ότι άμα δεν έχουμε μετανάστες θα χάσετε τη δουλιά σας, είναι και πολλά τα λεφτά που που παίζονται από κρατικές επιχορηγήσεις αλλά νομιζω ότι ήρθε η ώρα να αλλάξετε επαγγελματικό προσανατολισμό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καλα κανανε επιτελους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. O ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ
    Άπαιχτος είναι ο γιός της κυρίας Τσάντ.
    Είναι ο Γιωργάκης, ο Αϊνστάϊν, που μετά από 58 χρόνια πάνω στον πλανήτη δεν κατάφερε ακόμη να μάθει ΠΟΔΗΛΑΤΟ.
    Μετά πήγε για ΚΑΝΟ στο Σχοινιά και χάθηκε για τρείς ώρες (πώς μπορεί κάποιος να χαθεί όταν τον περιτριγυρίζουν καμιά δεκαριά άτομα της προσωπικής του ασφάλειας, είναι κατόρθωμα). Είδες ο ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ;
    Πάει το βράδυ του Πάσχα να ανάψει το ΚΕΡΙ στην Πάρο και το βάζει στο μανουάλι ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΑΚΙ. Εύγε γιγαντο-τεράστιε, θα πάς μπροστά.
    Ευτυχώς που έρχονται και εκλογές για να τον ψηφίσουμε πρωθυπουργό, είμαστε σίγουροι ότι, με ΤΕΤΟΙΑ πνευματική υποδομή, θα μείνει αξέχαστος στην πολιτική ιστορία της χώρας. Φτού, φτού!
    Σωθήκαμε.
    Όπως είπε ο Γιωργάκης και στο Πεδίο του Άρεως πριν τις Ευρωεκλογές:
    ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙΣ ΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΠΟΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ, ΥΠΑΡΚΤΟ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ή ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ.
    Τώρα που άρχισαν να βγαίνουν οι βρωμιές του Γιωργάκη και των «συντρόφων» του τα πράσινα blogs προσπαθούν να αλλάξουν την ατζέντα.
    ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ BLOGGERS:
    1. Ο Τσουκάτος έχει παραδεχθεί ότι μετέφερε παράνομα λεφτά της Ζίμενς στο πασόκ. Οι ταμίες στην αρχή λέγανε ότι δεν ξέρουν τίποτε, μετά είπανε ότι μπορεί αλλά δεν θυμόμαστε. Το πασόκ παρουσίασε κάτι χειρόγραφα μπακαλο-τέφτερα που ήταν τα αρχεία του, λέει. Μας πείσατε, κύριοι, ωραία έρευνα κάνατε. Εάν ο Γιωργάκης επιμείνει ότι το πασόκ δεν έπαιρνε παράνομα λεφτά, αυτό αυτόματα σημαίνει ότι ο Τσουκάτος θα πάει μέσα. Εάν θέλει να σωθεί θα πρέπει να μιλήσει.
    2. Ο Πάγκαλος παραδέχθηκε ότι και ο ίδιος έπαιρνε μεγάλα ποσά από επιχειρηματίες και τα μετέφερε στο πασόκ, λέει όμως ότι δεν τα θεωρεί παράνομα, παρόλο που ξέρει ότι είναι. Κανένας εισαγγελέας δεν τόλμησε να επιληφθεί, προφανώς ξέρει ότι θα τον ρημάξουν στη συκοφαντία τα ιδιωτικά Γιωργοκάναλα, σαν το Σανιδά.
    3. Ο Τρεπεκλής, ο παιδικός φίλος του Γοωργάκη, έχει παραδεχθεί στον ανακριτή ότι πήρε μίζα 6,7 εκατομμύρια ευρώ για το άχρηστο C4I που μας κόστισε 255 εκατομμύρια ευρώ. Τα κανάλια και οι εφημερίδες έχουν αποσιωπήσει ΕΝΤΕΛΩΣ το θέμα, σαν να μην υπάρχει.
    4. Ο σοβαροφανής λιμοκοντόρος Παπακωνσταντίνου, που ήταν στο Δ.Σ. του ΟΤΕ και θα μπορούσε να αναδιαπραγματευθεί τη σύμβαση 8002 για τα ψηφιακά του 67 εκατομμυρίων ευρώ δεν απαντάει κάν στις ερωτήσεις που του γίνονται για το θέμα. Μέχρι πρόσφατα έκρυβε ακόμη και τη θητεία του στον ΟΤΕ, αναρωτιέμαι γιατί.
    5. Την περασμένη εβδομάδα ασκήθηκε ποινική δίωξη στον έτερο Γιώργο Παπακωνσταντίνου, πρώην Γενικό Διευθυντή του Πασόκ, για τα εκατομμύρια που χάθηκαν από το Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας (διόδια), λόγω πλαστογραφιών και απάτης σε βάρος του δημοσίου. Τα κανάλια και τα πράσινα blogs έθαψαν το θέμα, εντελώς.
    6. Η πλειοψηφία των προφυλακισμένων για τη σκανδαλάρα Ζίμενς ήταν μέλη του πασόκ, που μάλιστα έβαλε συνήγορους υπεράσπισης τους γνωστούς Τσοβόλα (πρώην υπουργό πασόκ) και Ματζουράνη (πρώην Γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου πασόκ). Ο Γιωργάκης όμως λέει ότι το σκάνδαλο είναι Νεοδημοκρατικό, δηλαδή ο Τσοβόλας και ο Ματζουράνης είναι κρυφο-νεοδημοκράτες;
    7. Ο Γιωργάκης προσπάθησε απεγνωσμένα να στείλει το σκάνδαλο Ζίμενς στη Βουλή για να θαφτεί στα γρήγορα, πριν προλάβουν να αποκαλυφθούν οι προσωπικές μαρτυρίες και οι κινήσεις των λογαριασμών. Αυτό και αν είναι ένδειξη ενοχής, αυτό και αν είναι απόδειξη θράσους.
    8. Όταν συνελήφθη η οικογένεια του καραβέλα, οι πασόκοι φοβήθηκαν μήπως αυτός αναγκαστεί να γυρίσει, γι’ αυτό έβαλαν τα κανάλια να λένε τις ψευτο-συναισθηματικές ανοησίες που έλεγαν (για τα κοριτσάκια με τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ). Πάλι η Ν.Δ. έφταιγε, γενικώς.
    9. Χριστοφοράκος, τι να πεί κανείς; Ο τύπος αιφνιδίασε το Ζαγοριανό και την έκανε για να δικαστεί στη Γερμανία, που είναι χαμηλές οι ποινές. Η δικαιοσύνη έστειλε δύο εντάλματα σύλληψης και Έλληνες ιδιωτικούς ντετέκτιβ που τον βρήκαν και έτσι συνελήφθη. προσπαθούμε να τον φέρουμε να δικαστεί στην Ελλάδα και το πασόκ προτείνει να του χαμηλώσουμε την ποινή για να «μιλήσει». Και πώς εμείς ξέρουμε ότι θα πεί αλήθειες, αν θα κρύψει αλήθειες, ή θα πεί ψέματα; Θα βασιζόμαστε στη μαρτυρία ενός ανθρώπου, που ξέρει πολύ καλά ότι εάν δεν πεί αυτά που πρέπει υπάρχει και «η Σέχτα»; Και νομίζω ότι οι περισσότεροι υποπτευόμαστε ποιοι είναι πίσω από τη Σέχτα (βλέπε 17 Νοέμβρη).
    10. ΟΜΩΣ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑ. Είναι ντροπή να παίρνει τον ίδιο δρόμο που έχουν πάρει τα ιδιωτικά κανάλια και οι εφημερίδες. Δηλαδή, να χρηματοδοτείται για να λέει μισόλογα, να κρύβει αλήθειες, να συκοφαντεί και να μπερδεύει επίτηδες τα σημαντικά με τα επουσιώδη.. Οι πιο ύποπτοι μηχανισμοί παραπληροφόρησης είναι τα blogs που δεν δημοσιοποιούν σχόλια (πχ. troktiko) και αυτά που τα δημοσιοποιούν πολλές ώρες μετά (πχ, press-gr). Το άτιμο το χρήμα, βλέπεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΜΑΝ ΝΤΡΟΠΕΣ !!!!
    ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ
    ΟΙ
    ΠΑΝΤΕΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ
    ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ...ΕΕΕΕΕ...
    ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΦΡΕΣΚΟ ΚΡΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥΣ..
    ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.
    ΑΤΙΜΗ ΔΕΞΙΑ...ΚΑΚΟΥΡΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αφού το BBC "κόβεται" τόσο πολυ για τους Αφγανούς λαθρομετανάστες, γιατί δεν κάνουν ενέργειες να τους πάρουν στην Αγγλία και να τους βάλουν να κατασκηνώσουν έξω απο τα Ανάκτορα του Μπάγκιγχαμ? 'Ετσι θα μπορεί να τους καλεί τα απογεύματα για τσάι η βασίλισσά τους.

    Άει στο διάολο πιά με τους υποκριτές.

    ΝΕΜΕΣΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αν είναι πραγματικά πασοκοι αυτοί που γράφουν αυτά ή γενικα παπαγαλακια , απευθηνονται σε νοητικά καθυστερημένους . Ο μέσος άνθρωπος δεν μασάει πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αγαπητέ πράσινοι μπλογκοσκυλέοι,
    Η προσπάθειά σας να αποσπάσετε την προσοχή του κόσμου από την σκανδαλάρα των δισεκατομμυρίων της Ζίμενς δεν θα πετύχει.
    Μόνο οι μέχρι στιγμής διαπιστωμένες μίζες ξεπερνούν τα 140 εκατομμύρια ευρώ.
    Ο Γιωργάκης είναι μέσα στο κόλπο, δεν υπάρχει αμφιβολία.
    Ο παιδικός του φίλος ο Τρεπεκλής με το C4I, έχει ήδη παραδεχθεί ότι έχει τσιμπήσει 6,7 εκατομμύρια ευρώ.
    ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΤΥΠΙΟΣΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΙΜΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΥΡΙΣΚΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗ Ν.Δ. ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΒΟΥΤΗΞΕ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.
    ΕΙΝΑΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.
    ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΠΟΣΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΠΟΣΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΠΟΣΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ;
    ΓΙΑ' ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ, Η ΖΙΜΕΝΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.
    ΕΛΑ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΕΤΕ.
    Η ΖΙΜΕΝΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.
    ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΔΕΣΠΟΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.
    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ.
    ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΤΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. giati einai video tis ntropis re malaka?

    ama se viasoun kai le klepsoun meta tha les pou einai to kratos na tous mazepsei.

    a re paliomalaka ellina

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ιμε πακιστανοσ κε οταΝ κανομε κομα πακιστανον θα γρεμιζομε το σπιτι το ελινικο

    αντε να μαθιτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Να τους πάρουν σπίτι τους να τους φιλοξενήσουν η Νάντια, ο Αλέξης και όλοι οι λοιποί φιλάνθρωποι (μαζί με τους φίλους τους του εκδότες)

    ο Κακός και απάνθρωπος ρατσιστής
    (που για 10 χρόνια έβλεπε το σπίτι του, την φυσική και ψυχική του υγεία να απειλούνται καθημερινά και το μπουρδέλο κράτος να μην κάμει τίποτα - και τώρα που έκανε εξαιτίας του Χέρι - Χέρι, του την πέφτουν οι εκδότες και το 3% - αντε το πολύ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. να τα γκρεμίσουν όλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. προφανώς δεν ξέρατε ότι όσοι έμεναν εκεί έπεφταν θύματα άγριας εκμετάλευσης. είτε βαποράκια ναρκωτικών ,είτε πορνεία αντρών ,γυναικών και παιδιών. Πως αλλιώς θα έβγαζαν τα τρία χιλιάρικα που θέλανε να δώσουν για να μπουν στο πλοίο. Ξεκινάμε λοιπόν. ποσοστό ο πλοιοκτήτης ,ο λιμενικος ,ο φορτηγατζής ,ο αστυνομικός και για να μπορεί να συνεχίζεται το παραμύθι , κάτι οι δημοτικές αρχές, κάτι οι επιστημονικοί σύλλογοι(δικηγόροι. γιατροί,σεξολόγοι,κλπ μέχρι και παπάδες για την πνευματική τροφή των λαθραίων)και φυσικά και οι μόνιμοι υποστηρικτές τους , αυτοί ντε που αγωνίζονται για τα δικαιώματά τους. Έπρεπε το κράτος για να πάρει χρήματα από τον κο Επίτροπο , να δείξει ότι δεν θα τους εκμεταλεύεται πια το σύστημα τους δυστυχείς λαθραίους,άρα ο καταυλισμός έπρεπε να πέσει. Γι΄αυτό όλα τα κοράκια κλαίνε. Δεν είναι σίγουροι ότι με τα ελεγχόμεν α κέντρα θα μπορούν να ξαναπαίξουν το παιχνίδι των εκατομμυρίων ευρώ. Γι΄αυτό λοιπόν χρειαζόμαστε τους λαθραίους. Τους βάζουμε να κάνουν ότι δουλειά θέλουμε νόμιμη ,παράνομη , τους πηδάμε και από πάνω τους τα παίρνουμε και περνάμε εμείς καλά και αυτοί χειρότερα και το κυριότερο αποδεικνύουμε και στους εταίρους μας ότι αγωνιζόμαστε για τα δικαιώματά τους. Αμ πως.Αγωνιζόμαστε λοιπόν για την αύξηση της λαθρομετανάστευσης γιατί έτσι , μεσούσης της κρίσης , όχι μόνο επιζούμε αλλά αυξάνουμε και το εθνικό εισόδημα. Και μη πει κανένας ότι δεν τα ξέρει αυτά η αριστερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δεν ειναι τυχαιο πως Ο Ελληνικός Πολιτισμός και η Ελληνικοι Παιδεια κάποτε άκμαζαν και τωρα Με ατομα σαν και εσας βρισκονται στο βοθρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. [COLOR="Red"]Δεν ειναι τυχαιο πως Ο Ελληνικός Πολιτισμός και η Ελληνικοι Παιδεια κάποτε άκμαζαν και τωρα βρισκονται στο βοθρο για σκεφτειτε το[/COLOR]


    Thelo na do 1 xrono isos perisotero opoy mazika tha figoyn 2 .000.000
    ergatika xeria logo eyropaiks enoseis
    [B][COLOR="Lime"]plhronoyn to ika monh toys kai
    einai ta basika ergatika xeria sth ellada[/COLOR][/B]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση