GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

To υπουργείο Παιδείας κάνει το κορόιδο (ως συνήθως)...

Από το http://aei-gr.blogspot.com/ ./ Αμεση παρέμβαση του υπουργείου Παιδείας ζητεί μέσω του Flash 96 ο πρόεδρος της ομοσπονδίας εκπαιδευτικ...

Από το http://aei-gr.blogspot.com/
./
Αμεση παρέμβαση του υπουργείου Παιδείας ζητεί μέσω του Flash 96 ο πρόεδρος της ομοσπονδίας εκπαιδευτικών ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων. Ο Μιχάλης Κουρουτός σημείωσε ότι "για τη διαρροή κατηγορείται έλληνας καθηγητής ο οποίος έπαιρνε 10.000 από κάθε μαθητή και εργαζόταν στα γραφεία του διεθνούς οργανισμού που εποπτεύει τη λειτουργία του θεσμού στη Γενεύη".
To Υπουργείο Παιδείας κάνει το κορόϊδο (ως συνήθως)
http://aei-gr.blogspot.com/2009/07/to.html
"Κανένα επίσημο έγγραφο δεν έχει περιέλθει στο υπουργείο Παιδείας από τον Οργανισμό του Διεθνούς Απολυτηρίου που εδρεύει στη Γενεύη" επισημαίνεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει για το Διεθνές Απολυτήριο.
Το υπουργείο στην ανακοίνωση του τονίζει:
"Με αφορμή αναφορές του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου για περιστατικό υποκλοπής θεμάτων στο Διεθνές Απολυτήριο, το υπουργείο ανακοινώνει:
Το Διεθνές Απολυτήριο , international baccalaureate εισήχθη στο εκπαιδευτικό σύστημα με το άρθρο 10 παρ. 23 του ν. 2327/95. Η λειτουργία του Τμήματος Διεθνούς Απολυτηρίου διέπεται από τους κανόνες που ορίζονται από τον Οργανισμό Διεθνούς Απολυτηρίου (Ιnternational Baccalaureate Οrganisation) και το πρόγραμμα σπουδών είναι στην αγγλική γλώσσα.
Η αξιολόγηση των μαθητών των τμημάτων του Διεθνούς Απολυτηρίου γίνεται σύμφωνα με τους κανονισμούς του Ι.Β.Ο. από τον ίδιο τον Οργανισμό, χωρίς καμία εμπλοκή του υπουργείου Παιδείας. Την αποκλειστική ευθύνη των εξετάσεων σε ό,τι αφορά στη διαδικασία, στα θέματα, στη διόρθωση των γραπτών δοκιμίων καθώς και στην έκδοση αποτελεσμάτων έχει ο Ι.Β.Ο.
Επομένως όλες οι διαδικασίες λαμβάνουν χώρα, σύμφωνα με τους κανονισμούς και τον έλεγχο του Οργανισμού, χωρίς καμία εμπλοκή του υπουργείου Παιδείας. Μέχρι σήμερα δε, κανένα επίσημο έγγραφο δεν έχει περιέλθει στο υπουργείο από τον Οργανισμό στη Γενεύη. Ως εκ τούτου, απόπειρες εμπλοκής του υπουργείου στη διαδικασία εξετάσεων του Διεθνούς Απολυτηρίου, προφανώς υποκρύπτουν άλλου είδους σκοπιμότητες".

8 σχόλια

  1. Οπου αναμειγνύονται έλληνες θριαμβεύει η διαφθορά. Κατά τα άλλα είμαστε υπερήφανοι απόγονοιεκείνων, των ΕΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν συμφωνείτε ότι ο Αρούλης κάνει δηλώσεις... εκνευριστικές?
    Εξευτελίστικε γιά ακόμη μιά φορά το σόι των Ελλήνων όπου Γης και ο υπουργός λέει ότι δεν τ΄ρεχει τίποτα δεν είναι δουλειά του Υπουργείου κ.λ.π
    Εντάξει δεν είναι δουλειά του υπουργείου να ξέρει πω=ώς λοιτουργούν τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια?
    Δηλαδή τέτοια ασυδοσία θα υπάρχει και όταν θα ιδρύσουν τα ιδιωτικά πανεπιστήμια?
    Δεν ντράπηκε ο υπουργός να κάνει τέτοιες δηλώσεις λες και δεν συμβαίνουν αυτά στην Ελληνική εκπαίδευση έστω στην ιδιωτική?
    Δεν ενοχλείται που διασύρεται το όνομα της Ελλάδας?
    Τι φοβήθηκε δηλαδή αφού είναι καθαρός αυτός.Αντί να πεί να το κοιτάξουμε να καθαρίσουμε το χώρο δεν θέλει φαίνεται να στενοχωρήσει τους φίλους του ιδιοκτήτες ιδιωτικών σχολείων.
    Αυτό που τον ένοιαζε όμως ήταν πριν λέγες μέρες να υπογράψει την εγκύκλιο γιά τη λειτουργία των ιδιωτικών κολλεγίων στην Ελλάδα.
    Μα έτσι?Χωρίς ελέγχους.
    Δεν φταίει άμεσα ο υπουργός αλλά γιατί δεν παρεμβαίνει δυναμικά να τούς τραβήξει το αυτί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΣτΕ έπειτα από προσφυγή καταστηματαρχών ανοίγει το δρόμο

    Τα «φρουτάκια» ξανάρχονται
    Τα «φρουτάκια» και όλα τα ηλεκτρονικά παιχνίδια μπορούν να λειτουργούν ελεύθερα, χωρίς περιορισμούς, σε Internet, καφενεία, ξενοδοχεία και άλλα καταστήματα αναψυχής.
    Αυτό εισηγείται στο Δ' Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας ο πάρεδρος Ηλ. Μάζος, ο οποίος θεωρεί παράνομη και τη διάταξη της υπουργικής απόφασης που επιβάλλει στα καταστήματα που έχουν ηλεκτρονικά παιχνίδια να τα λειτουργούν μόνο σε ισόγειους χώρους.
    Η υπόθεση αφορά το σύνολο των «ηλεκτρονικών παιχνιδιών» που λειτουργούν σήμερα στην Ελλάδα. Συζητήθηκε στο ΣτΕ ύστερα από προσφυγές δεκάδων καταστηματαρχών τα μαγαζιά των οποίων έκλεισαν πριν από λίγα χρόνια ενώ στους ίδιους επιβλήθηκαν χρηματικά πρόστιμα. Το νέο καθεστώς είχε τεθεί, το 2003, μετά και το θόρυβο που είχε ξεσπάσει για τα «φρουτάκια».
    Σύμφωνα με τον εισηγητή, οι περιορισμοί που θέτει η υπουργική απόφαση για τη λειτουργία των ηλεκτρονικών παιχνιδιών παραβιάζουν τη συνταγματικά κατοχυρωμένη οικονομική ελευθερία και την αρχή της αναλογικότητας.
    Κατά τη συζήτηση της υπόθεσης ο εισηγητής υποστήριξε ακόμη ότι οι περιορισμοί που θέτει η επίμαχη υπουργική απόφαση παραβιάζουν τη Συνθήκη Ιδρυσης της Ευρωπαϊκής Ενωσης όσον αφορά την ελεύθερη κυκλοφορία εμπορευμάτων και την ελεύθερη παροχή υπηρεσιών.
    Οπως επισήμανε, δεν προκύπτουν επαρκείς λόγοι που να δικαιολογούν, κατά το Κοινοτικό Δίκαιο, τους περιορισμούς που έχουν τεθεί. Επίσης, σύμφωνα με τον κ. Μάζο, κατά την επιβολή των προστίμων ή το «σφράγισμα» των καταστημάτων, παραβιάστηκε και η συνταγματική διάταξη που προβλέπει ότι πριν από την επιβολή της ποινής πρέπει να προηγηθεί η ακρόαση του ενδιαφερομένου.
    Οσον αφορά τη διάταξη που επιβάλλει τη λειτουργία των ηλεκτρονικών παιχνιδιών μόνο σε ισόγειους χώρους των καταστημάτων, ώστε να γίνεται ευκολότερα η επιτήρησή τους από τα αστυνομικά όργανα και τους ελεγκτές της πολιτείας, ο εισηγητής τη θεωρεί αναμφίβολη και δυσανάλογη ως προς το σκοπό που υπηρετεί.
    Ο κ. Μάζος επισήμανε, τέλος, ότι οι όροι και οι προϋποθέσεις λειτουργίας των καταστημάτων αυτών έπρεπε να γίνουν με προεδρικό διάταγμα και όχι με υπουργική απόφαση.
    Υπενθυμίζεται ότι για το ίδιο θέμα το Δικαστήριο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων τον Ιούνιο του 2009 επέβαλε στην Ελλάδα πάγιο πρόστιμο ύψους 3.000.000 ευρώ και ημερήσιο πρόστιμο 31.536 ευρώ μέχρι την ημέρα που θα προσαρμοσθεί η χώρα μας στην κοινοτική νομοθεσία και θα σταματήσει την απαγόρευση της εγκατάστασης και λειτουργίας των ηλεκτρονικών παιχνιδιών.


    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΑΡΕ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣτΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙΣ ΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΠΟΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ, ΥΠΑΡΚΤΟ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ή ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ.
    Τώρα που άρχισαν να βγαίνουν οι βρωμιές του Γιωργάκη και των «συντρόφων» του τα πράσινα blogs προσπαθούν να αλλάξουν την ατζέντα.
    ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ BLOGGERS:
    1. Ο Τσουκάτος έχει παραδεχθεί ότι μετέφερε παράνομα λεφτά της Ζίμενς στο πασόκ. Οι ταμίες στην αρχή λέγανε ότι δεν ξέρουν τίποτε, μετά είπανε ότι μπορεί αλλά δεν θυμόμαστε. Το πασόκ παρουσίασε κάτι χειρόγραφα μπακαλο-τέφτερα που ήταν τα αρχεία του, λέει. Μας πείσατε, κύριοι, ωραία έρευνα κάνατε. Εάν ο Γιωργάκης επιμείνει ότι το πασόκ δεν έπαιρνε παράνομα λεφτά, αυτό αυτόματα σημαίνει ότι ο Τσουκάτος θα πάει μέσα. Εάν θέλει να σωθεί θα πρέπει να μιλήσει.
    2. Ο Πάγκαλος παραδέχθηκε ότι και ο ίδιος έπαιρνε μεγάλα ποσά από επιχειρηματίες και τα μετέφερε στο πασόκ, λέει όμως ότι δεν τα θεωρεί παράνομα, παρόλο που ξέρει ότι είναι. Κανένας εισαγγελέας δεν τόλμησε να επιληφθεί, προφανώς ξέρει ότι θα τον ρημάξουν στη συκοφαντία τα ιδιωτικά Γιωργοκάναλα, σαν το Σανιδά.
    3. Ο Τρεπεκλής, ο παιδικός φίλος του Γοωργάκη, έχει παραδεχθεί στον ανακριτή ότι πήρε μίζα 6,7 εκατομμύρια ευρώ για το άχρηστο C4I που μας κόστισε 255 εκατομμύρια ευρώ. Τα κανάλια και οι εφημερίδες έχουν αποσιωπήσει ΕΝΤΕΛΩΣ το θέμα, σαν να μην υπάρχει.
    4. Ο σοβαροφανής λιμοκοντόρος Παπακωνσταντίνου, που ήταν στο Δ.Σ. του ΟΤΕ και θα μπορούσε να αναδιαπραγματευθεί τη σύμβαση 8002 για τα ψηφιακά του 67 εκατομμυρίων ευρώ δεν απαντάει κάν στις ερωτήσεις που του γίνονται για το θέμα. Μέχρι πρόσφατα έκρυβε ακόμη και τη θητεία του στον ΟΤΕ, αναρωτιέμαι γιατί.
    5. Την περασμένη εβδομάδα ασκήθηκε ποινική δίωξη στον έτερο Γιώργο Παπακωνσταντίνου, πρώην Γενικό Διευθυντή του Πασόκ, για τα εκατομμύρια που χάθηκαν από το Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας (διόδια), λόγω πλαστογραφιών και απάτης σε βάρος του δημοσίου. Τα κανάλια και τα πράσινα blogs έθαψαν το θέμα, εντελώς.
    6. Η πλειοψηφία των προφυλακισμένων για τη σκανδαλάρα Ζίμενς ήταν μέλη του πασόκ, που μάλιστα έβαλε συνήγορους υπεράσπισης τους γνωστούς Τσοβόλα (πρώην υπουργό πασόκ) και Ματζουράνη (πρώην Γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου πασόκ). Ο Γιωργάκης όμως λέει ότι το σκάνδαλο είναι Νεοδημοκρατικό, δηλαδή ο Τσοβόλας και ο Ματζουράνης είναι κρυφο-νεοδημοκράτες;
    7. Ο Γιωργάκης προσπάθησε απεγνωσμένα να στείλει το σκάνδαλο Ζίμενς στη Βουλή για να θαφτεί στα γρήγορα, πριν προλάβουν να αποκαλυφθούν οι προσωπικές μαρτυρίες και οι κινήσεις των λογαριασμών. Αυτό και αν είναι ένδειξη ενοχής, αυτό και αν είναι απόδειξη θράσους.
    8. Όταν συνελήφθη η οικογένεια του καραβέλα, οι πασόκοι φοβήθηκαν μήπως αυτός αναγκαστεί να γυρίσει, γι’ αυτό έβαλαν τα κανάλια να λένε τις ψευτο-συναισθηματικές ανοησίες που έλεγαν (για τα κοριτσάκια με τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ). Πάλι η Ν.Δ. έφταιγε, γενικώς.
    9. Χριστοφοράκος, τι να πεί κανείς; Ο τύπος αιφνιδίασε το Ζαγοριανό και την έκανε για να δικαστεί στη Γερμανία, που είναι χαμηλές οι ποινές. Η δικαιοσύνη έστειλε δύο εντάλματα σύλληψης και Έλληνες ιδιωτικούς ντετέκτιβ που τον βρήκαν και έτσι συνελήφθη. προσπαθούμε να τον φέρουμε να δικαστεί στην Ελλάδα και το πασόκ προτείνει να του χαμηλώσουμε την ποινή για να «μιλήσει». Και πώς εμείς ξέρουμε ότι θα πεί αλήθειες, αν θα κρύψει αλήθειες, ή θα πεί ψέματα; Θα βασιζόμαστε στη μαρτυρία ενός ανθρώπου, που ξέρει πολύ καλά ότι εάν δεν πεί αυτά που πρέπει υπάρχει και «η Σέχτα»; Και νομίζω ότι οι περισσότεροι υποπτευόμαστε ποιοι είναι πίσω από τη Σέχτα (βλέπε 17 Νοέμβρη).
    10. ΟΜΩΣ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑ. Είναι ντροπή να παίρνει τον ίδιο δρόμο που έχουν πάρει τα ιδιωτικά κανάλια και οι εφημερίδες. Δηλαδή, να χρηματοδοτείται για να λέει μισόλογα, να κρύβει αλήθειες, να συκοφαντεί και να μπερδεύει επίτηδες τα σημαντικά με τα επουσιώδη.. Οι πιο ύποπτοι μηχανισμοί παραπληροφόρησης είναι τα blogs που δεν δημοσιοποιούν σχόλια (πχ. troktiko) και αυτά που τα δημοσιοποιούν πολλές ώρες μετά (πχ, press-gr). Το άτιμο το χρήμα, βλέπεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο καραμανλης πρεπει να ειναι μεγαλος και τρανος ρητορας τελικα!
    Εγω σαν πολιτης να το δεχτω: ενας πολιτικος πρεπει να λεει την αληθεια. Ποια αληθεια ομως; Διοτι εδω εχουμε εναν πρωθυπουργο, που σε ανοιχτη πολιτικη συγκεντρωση μας αναλυει ΑΝΟΥΣΙΑ την σημερινη και μια πιθανον μελοντικη κατασταση!

    Γιατι, ακομα και αν εγω σαν πολιτης ΔΕΧΤΩ (παρακαλω οχι μουτζες) οτι ο σημερινος και επι 6 συνεχομενα ετη, με δυο εκλογικες επιτυχιες, πρωθυπουργος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ σχεση με την σημερινη κατασταση της χωρας μου δεν μπορω απο την αλλη να ΑΝΕΧΤΩ να μου κανει ΑΠΛΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ μιας καταστασης που επικρατει αυτη τη στιγμη στην Ευρωπη γενικα!

    Δεν δεχομαι σαν πολιτης αυτης τη Χωρας ενας 6ετης πρωθυπουργος, με ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΕΡΓΟ (παρακαλω οποιος διαφωνει να μου παραθεσει επιχειρηματα και θα ανακαλεσω) αντι να μου προτεινει λυσεις, αντι να με καθησυχαζει οτι ΕΣΤΩ θα ειναι διπλα μου και θα με στηριξει ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ σαν απλο πολιτη, να με ΠΡΟΕΙΔΟΙΠΟΙΕΙ οτι θα ερθουν δυσκολες μερες και οτι ΕΓΩ θα ειμαι ΠΑΛΙ ο μαλακας που θα την πληρωσει.

    Δυο πραγματακια:
    1. Ο καραμανλης καταφερε να πεισει τους ψηφοφορους του οτι για ολα φταινε οι αλλοι και απο την ΑΛΛΗ "περναει" στον κοσμο οτι "ολοι ιδιοι ειναι"
    Στην "υγεια του everybody" απο τους ψηφοφορους του που τον πιστευει. Κριμα για την χαμενη ψηφο τους αλλη μια φορα!

    2. Ο καραμανλης θα λαμψει ΠΑΛΙ δια της απουσιας του στη συνεχεια της πρωθυπουργικης του θητειας (η οποια ευχομαι να ειναι μικρη) και θα βγει ΠΑΛΙ απο το ψυγειο του στις επομενες βουλευτικες εκλογες (σημειωστε το "2" για να με θυμηθειτε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η έννοια κλειδί της δημοκρατίας δεν είναι ο αριθμός (η πλειοψηφία δηλαδή), ούτε η εκλογή, ούτε η αντιπροσώπευση, αλλά η συμμετοχή. Οι αρχαίοι συμμετέχουν καθημερινά στην άσκηση της εξουσίας. Εμείς συμμετέχουμε δια αντιπροσώπων. Αν ο πολίτης διαθέτει την αναγκαία πληροφόρηση είναι απολύτως αρμόδιος να αποφασίζει για πολιτικά ζητήματα. Πώς ενημερώνονται οι αρχαίοι; Δια της συμμετοχής ασφαλώς. Βρίσκονται εκεί στην συνέλευση, στις αποφάσεις, ακούνε, ψηφίζουν συνέχεια, κληρώνονται και αναλαμβάνουν θέσεις δικαστών και κριτών. Πώς ενημερώνονται οι σύγχρονοι δημοκράτες; Μέσω των εφημερίδων και της τηλεόρασης. Πόσα σκάνδαλα έχουν ξεσπάσει τον τελευταίο χρόνο; Ζαχόπουλος, Μαγγίνας, Σαλμάς,Ρουσόπουλος, Βουλγαράκης, Siemens, Βατοπέδι, ομόλογα, Παυλίδης,τηλεφωνικές υποκλοπές. Τι μπορείτε να πείτε γι αυτά σήμερα; Τι μάθατε; Τι απέγιναν; Κουνήθηκε κανένας βουλευτής ή υπουργός από την θέση του; Δεμένοι με την εξουσία 6 χρόνια. Μήπως το άσυλο που πρέπει να καταργηθεί πριν από όλα τα υπόλοιπα, είναι το βουλευτικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απ' ότι βλέπετε τζάμπα μαλώνουμε μεταξύ μας για το ποιο κόμμα είναι καλύτερο και τρίχες κατσαρές. Αυτή την στιγμή ζούμε έναν εφιάλτη για τη χώρα μας, που δεν διαφέρει από χώρες σαπισμένες μέσα στην μαφία όπως στην Λατινική Αμερική, Αφρική, και μερικές πρώην κομμουνιστικές. Γι' αυτό πρέπει να ανασυντάξουμε τις συνειδήσεις μας και την υπομονή μας και να σκεφτούμε σοβαρά τι πρέπει να κάνουμε για το μέλλων των παιδιών μας.
    ΦΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πέμπτη, 9 Ιούλιος 2009
    Στο Α.Τ Περιστερίου στο γραφείο του διοικητή ο Παπαγιάννης πάει για αυτόφωρο


    Παιδιά μην τρελαθούμε. Ο Γ.Παπαγιάννης συνελήφθη ύστερα από μήνυση του Χ.Ράπτη για εκβιασμό και αύριο θα κάνει μήνυση και ο Γ.Κουρτάκης. Ο Παπαγιάννης δίνει κατάθεση και θα περάσει αύριο από αυτόφωρο. Αυτή την στιγμή είναι στο γραφείο του διοικητή και δίνει κατάθεση. Πόσο πιο έγκυρα να το πούμε; Από κάτω είμαστε στον υπόνομο.

    Λέμε τι γίνεται τώρα. Όχι τι θα γίνει αύριο ή μεθαύριο. Ούτε δικάζουμε. Απλά η ιστορία ξεκίνησε από ένα απειλητικό μήνυμα που σε συνοδευτικό με υβριστικά δημοσιεύματα....

    καίνε τον Παπαγιάννη. Λάθος χειρισμός. Και το φωνάζουμε από το μεσημέρι. Τι άλλο να κάνουμε ρε παιδιά; Παρότι με τον Παπαγιάννη δεν τα πάμε καθόλου καλά, γράψαμε ότι του κάνουν μηνύσεις και αγωγές. Σαν να του λέμε εξαφανίσου ρε παιδί μου μην απαντάς. Τι τα θέλεις τα άλλα;

    Κανονικά θα έπρεπε να τον....μαλώσουμε που υπερηφανευόταν ότι είναι ο διαχειριστής του blog και φοράει παντελόνια. Τώρα όμως το γυρίζει και λέει ότι δεν είναι. Καλά κάνει έτσι πρέπει. Μόνο που το παιχνίδι δεν παίζεται έτσι.

    Αν αυτό γινόταν σε οποιονδήποτε άλλον δεν θα είχε την τύχη του Παπαγιάννη. Μην κοροιδευόμαστε.

    ---------------------------------

    ΜΕΣΑ ΠΟΥΣΤΗ.

    Πέμπτη, 9 Ιούλιος 2009
    Στο Α.Τ Περιστερίου στο γραφείο του διοικητή ο Παπαγιάννης πάει για αυτόφωρο


    Παιδιά μην τρελαθούμε. Ο Γ.Παπαγιάννης συνελήφθη ύστερα από μήνυση του Χ.Ράπτη για εκβιασμό και αύριο θα κάνει μήνυση και ο Γ.Κουρτάκης. Ο Παπαγιάννης δίνει κατάθεση και θα περάσει αύριο από αυτόφωρο. Αυτή την στιγμή είναι στο γραφείο του διοικητή και δίνει κατάθεση. Πόσο πιο έγκυρα να το πούμε; Από κάτω είμαστε στον υπόνομο.

    Λέμε τι γίνεται τώρα. Όχι τι θα γίνει αύριο ή μεθαύριο. Ούτε δικάζουμε. Απλά η ιστορία ξεκίνησε από ένα απειλητικό μήνυμα που σε συνοδευτικό με υβριστικά δημοσιεύματα....

    καίνε τον Παπαγιάννη. Λάθος χειρισμός. Και το φωνάζουμε από το μεσημέρι. Τι άλλο να κάνουμε ρε παιδιά; Παρότι με τον Παπαγιάννη δεν τα πάμε καθόλου καλά, γράψαμε ότι του κάνουν μηνύσεις και αγωγές. Σαν να του λέμε εξαφανίσου ρε παιδί μου μην απαντάς. Τι τα θέλεις τα άλλα;

    Κανονικά θα έπρεπε να τον....μαλώσουμε που υπερηφανευόταν ότι είναι ο διαχειριστής του blog και φοράει παντελόνια. Τώρα όμως το γυρίζει και λέει ότι δεν είναι. Καλά κάνει έτσι πρέπει. Μόνο που το παιχνίδι δεν παίζεται έτσι.

    Αν αυτό γινόταν σε οποιονδήποτε άλλον δεν θα είχε την τύχη του Παπαγιάννη. Μην κοροιδευόμαστε.

    ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ.
    ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΝ ΣΤΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
    ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.
    ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ..
    ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΖΕΙ ΤΑ ΧΥΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση