GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Xωρίς επιλογή...

6 σχόλια

  1. Μονο τα σωβρακα και τις...σκελεες δεν μας ζητησαν να δηλωσουμε και να μας φορολογησει η αιμορπυφηχτρα προδοτικη δεξια κυβερνηση.Τοσα λιγα κανει για τουσ πολλους και τοσα πολλα για τους λιγους(αλλοστε αυτος ειναι ο ρολος τησ προδοτικης δεξιας να υπερασπιζεται τα συμφεροντα μιας μειοψηφιας της ολιγαρχιας.)ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟ...ΔΕΞΙΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑ-ΛΗΣΤΗΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ..ΑΚΟΥ ΔΕΞΙΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑ-ΛΗΣΤΗΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΣΟ ΒΑΘΕΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΟΥΦΛΙΑΔΕΣ!!!!!!!!
    ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΗΛΩΘΟΥΝ ΟΙ ΗΜΙΥΠΑΙΘΡΙΟΙ.....
    Κ Α Λ Η Ν Υ Χ Τ Α!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΣ ΜΠΑΤΣΟΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΪΤΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ...ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ SECURITY ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!

    ΑΥΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΡΕΖΑ TV

    ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΡΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 14 Ιουλιου

    ημέρα πτωσεως βαστίλλης και ημέρα γεννεθλίων του εντιμου ηγετη των πασινοφρουρων Δρ Κουτσουκου!!

    Το ελεγε ο ιδιος στη Μηλιώνη σημερα το βραδυ και κερασε πολυ κοσμο που του ευχηθηκαν και σε ανωτερα...γιατι ξερουν οτι μονο αυτος μπορει να φερει πιο γρηγορα την αλλαγή!!

    Φευγοντας τον κατευόδωσαν πολλοι πρασινοφρουροί και στο τερμα αν ειδαμε καλα τον χαιρετησε ενας σοβαρος και εγκριτος δημοσιογραφος και κατι ειπαν!!

    Η πτωση της Βαστιλλης ειναι πολυ κοντα!!
    Χρονια πολλα Δρ Κουτσούκο!!

    Οι πρασινοφρουροι της Μηλιώνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ !

    Λόγια τους αέρος έλεγε η μακαρίτισσα η γιαγιά μου, όταν συναντούσε κάποιο φαφλατά που «τα ήξερε όλα». Μέσα από τη σοφία των χρόνων της , η ζωή την είχε μάθει πώς αντιμετωπίζει τους πονηρούς που έλεγαν πολλά και έκαναν λίγα, που μίλαγαν γλυκά και έκαναν τα αντίθετα.

    Μου έρχονται στο μυαλό όσα ακούω τελευταία από την παρέα του Γιωργάκη και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι!

    ΤΑΖΟΥΝ ΝΕΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ τη στιγμή που κρύβουν το βρώμικο παρελθόν του κόμματός τους, παρόλο που ο Νο2 τότε του κόμματος, ο Τσουκάτος, τα έχει παραδεχθεί όλα. Τι σόϊ κάθαρση μπορεί να φέρουν αυτοί οι άνθρωποι; Λένε ότι το σκάνδαλο Siemens αφορά όχι μόνο το πασόκ αλλά και τη ΝΔ, τη στιγμή που η μίζες δόθηκαν για αποφάσεις που υπογράφηκαν από το πασόκ. Προσπάθησαν μάλιστα να θάψουν το θέμα φέρνοντάς το βιαστικά στη βουλή για να μην προλάβουν οι ανακριτές να μαζέψουν όλο το υλικό, ειδικά τις κινήσεις των πράσινων λογαριασμών.

    ΤΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ αλλά δεν μας λένε τίποτε συγκεκριμένο. Τους πήραν στο ψιλό ακόμη και οι άλλοι Ευρωπαίοι σοσιαλιστές που τους λένε «δώστε μας το σχέδιό σας να σωθούμε και εμείς». Συγχρόνως, το πασόκ αυξάνει συνεχώς τα δανεικά του ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ με αποτέλεσμα να είναι το πιο υπερχρεωμένο. Καταλάβαμε, πάμε όλοι για το Ταμείο ανεργίας. Και μετά θα καθόοοοοομαστε. Αυτή είναι ζωή.

    ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ, παρόλο που όλα τα ιδιωτικά κανάλια και η πλειοψηφία των εφημερίδων τους υποστηρίζουν τόσο χοντροκομμένα που σούρχεται να ξεράσεις. Όλοι αυτοί οι παντοδύναμοι επιχειρηματίες ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ τους υποστηρίζουν (και οικονομικά όπως παραδέχθηκε ο Πάγκαλος, μόνο που δεν λέει ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, για να δούμε τι παρε-δώσε έχουν με το δημόσιο οι χρηματοδότες του πασόκ);

    Θα μου πεις, ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ, όταν έλθει η ώρα να κυβερνήσουν θα βρούν τις κατάλληλες δικαιολογίες.

    ΑΠΛΑ, ΜΕ ΤΣΑΤΙΖΕΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.

    Με τσατίζει όταν καταλαβαίνω ότι με δουλεύουν και μάλιστα τόσο εξόφθαλμα.

    Τι έγινε ρε παιδιά εκεί στο πασόκ, όλοι πτυχίο από το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ έχετε πάρει;

    Καλά, ο Γιωργάκης είναι ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ της σχολής, αυτό εννοείται!

    Με τόσα ιδιαίτερα και πρακτική εξάσκηση που έκανε με τον πατέρα του σίγουρα θα σκίσει, και αυτό εννοείται.

    Ευτυχώς που το παιδί χάνει λάδια, αυτό έχω να πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δευτέρα, 13 Ιούλιος 2009
    Καλά ήταν όταν τον έλεγε "κλεφτραίμ"; - Τώρα με την δικαστική απόφαση δεν λέει κουβέντα;


    Πριν λίγους μήνες ο Νίκος Χατζηνικολάου φώναζε μέσα από το ραδιόφωνο του και έλεγε τον ηγούμενο Εφραίμ: "Κλεφτραίμ"!
    Αν και ήταν πολύ χοντρό για να το λέει έτσι χωρίς να υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις σε βάρος του, το είπε γιατί θεωρεί ότι δεν θα του έκανε κανείς τίποτα. Μπορεί και να του ξέφυγε πάνω στον λόγο ή την πλάκα που ήθελε να κάνει.
    Ο Χατζηνικολάου είναι ο πλέον σοβαρός δημοσιογράφος που έχουμε στην χώρα. Ε, δεν...


    πρέπει να βγει και να πει ότι δικαιώθηκε στην πρώτη δίκη η Ι.Μ. Βατοπαιδίου; Γιατί επί μήνες ήταν πρώτο θέμα παντού και τώρα δεν χωράει ούτε για ένα δευτερόλεπτο στο δελτίο ειδήσεων του(ράδιο λέμε).

    Όπως δεν θέλει να τον αδικούν έτσι πρέπει να προσπαθεί να μην αδικεί...
    Θα μας πείτε γιατί δεν λέτε για τους άλλους; Αν πούμε για τους άλλους ...φέξε μου και γλύστρα μου.
    Kαι βέβαια αυτοί που κοιμούνται όρθιοι είναι οι ...Βατοπαιδινοί βουλευτές. Κανείς δεν μιλάει γιατί έχουν λερωμένη την φωλιά τους και ενοχές απέναντι στο Μοναστήρι...
    Το έχουμε πει ότι υποστηρίζουμε πως ούτε λεφτά έφαγε κάποιος μοναχός, ούτε λάδωσε. Αποδείχθηκε από τις κινήσεις των λογαριασμών. Όταν το κράτος τους ΖΗΤΗΣΕ την ανταλλαγή τι θα έλεγαν όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση