GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

4 Αυγούστου 1936‏...

7 σχόλια

  1. ΜΕΤΑΞΑΣ.
    ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριοι της κυβέρνησης, το μόνο που μπορεί να μας σώσει από την καταστροφή σε σχέση με τα οικονομικά, είναι να υποχρεώσετε να συνδεθούν στο INTERNET, όλα τα σημεία πωλήσεων, από περίπτερο μέχρι SUPER MARKET, με κάποια υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών που θα βλέπει τις συναλλαγές τους, τις πωλήσεις τους., σε πραγματικό χρόνο, και αυτομάτως τον οφειλόμενο ΦΠΑ.
    Και για όποιον αρνηθεί την σύνδεση του στο Υπουργείο να του αφαιρείτε αμέσως η άδεια λειτουργίας.
    Σε όποιον αρέσει να δουλέψει έτσι ας δουλέψει, οι υπόλοιποι έτσι και αλλιώς είναι άχρηστοι και επιζήμιοι για τον Ελληνικό λαό.
    Παράλληλα θα βγάλετε στην αγορά ανθρώπους από την ΚΥΠ, από τον ΣΔΟΕ, που είναι Εθνική ανάγκη να τον αναστήσετε και με αυξημένη ισχύ, και να αφήσετε κατά μέρος τις σκέψεις όπως επειδή δημιουργήθηκε επί Πασόκ, και ανδρώθηκε, αλλά τα πήγε θαυμάσια, εσείς πρέπει να τον θάψετε επειδή κάποιοι ανεγκέφαλοι που υπάρχουν και σε εσάς και σε όλα τα κόμματα και τα σπίτια δεν βλέπουν πέρα από την μύτη τους, και αυτά είναι για κακομοίρηδες και αποτυχημένους, από την εφορία, και να κάνουν διαπιστώσεις εάν οι οπουδήποτε πωλητές, περνούν τις πωλήσεις και με πραγματικές ποσότητες και τιμές στο INTERNET, στο Υπουργείο Οικονομικών.
    Θα υπάρξουν βεβαίως αντιδράσεις, αλλά θα είναι από τους κλέφτες, και σαν κλέφτες θα τους αντιμετωπίσετε, και προπαντός όχι με το γάντι.
    Και φυσικά στο εγχείρημα αυτό θα ξεκινήσετε από δυο επαγγέλματα, από τα Φαρμακεία, και τα Βενζινάδικα.
    Έχετε σκεφτεί ποτέ πόσα δισεκατομμύρια περνούν από τα φαρμακεία;
    Πόσα δισεκατομμύρια περνούν από τα Βενζινάδικα;
    Εμπρός λοιπόν να σας πει ο Ελληνικός λαός ένα μπράβο με την καρδιά του, και όχι από κακομοιριά ή από συμφέρον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συνταξιούχος κομμουνιστής4 Αυγ 2009, 1:02:00 μ.μ.

    11:52

    Ο Ιωάννης Μεταξάς ήταν σε όλη του την ζωή ένα πιστό ανθρωπάριο -υπηρέτης των Ανακτόρων .

    Ενω ήταν νόμιμος πρωθυπουργός με ψήφο εμπιστοσύνης από την Βουλή, κατέλυσε την 4.8.36 το Σύνταγμα μετά από διαταγή του Γεωργίου Β.

    Αυτό έγινε για να αποτρέψουν εργατικά συλλαλητήρια που είχαν εκείνες τις μέρες προγραμματισθεί.
    Είχε προηγηθεί το εργατικό αιματοκίλισμα στον Θεσσαλονίκη Μάιο του 1936.
    (Στην μνήμη εκείνων των νεκρών έγραψε ο Ρίτσος το ποίημα''Μέρα Μαγιού μου μίσεψες μέρα Μαγιού σε χάνω)

    Η λογοκρισία που επακολούθησε δεν έκανε γνωστά πολλά ''κατορθώματα'' της κυβέρνησης του σφογγοκωλάριου των Ανακτόρων αλλά πέρασε στην Ιστορία για την εφαρμογή του Οκτάωρου και όχι για το περίφημο ρετσινόλαδο του Μανιαδάκη .

    Για να μην ξεχνιόμαστε ....
    ορισμένους υπουργούς της κυβέρνησης εκείνης είχε χρησιμοποιήσει στις κυβερνήσεις της ΕΡΕ ο Κ.Καραμανλής κατά την δεκαετία του '50....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑΙ,ΗΤΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΟΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΚΤΟΡΑ,ΓΕΓΟΝΟΣ.

    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ?

    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ.

    ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΤΕ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΚΩΣΤΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗΔΕΣ,ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ ΣΥ ΛΑΕ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΕ ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΕ ΤΑ ΞΑΣ? ΣΕ ΤΑ ΞΑΩ !ΣΕ ΤΑ ΞΑΩ!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. σκατα στον μεταξα.τοτε οι χωροφυλακες κοπαναγανε ανελεητα και η εργατικη ταξη στεναζε.τοτε περασαν και πολλα τσιφλικια σαν νομιμα σε καποιους,και σε διαμαχες για ιδιοκτησιακους λογους ακομα και σημερα αναφερονται σε αποφασεις της δεκαετιας εκεινης βλεπε βατοπεδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση