GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ουρά 6 χιλιομέτρων στην Αθηνών - Λαμίας...

...λόγω έργων που γίνονται με ρυθμό χελώνας! . Από το http://kataskeui.blogspot.com/ . Επισκευές στον αυτοκινητόδρομο του Ε65 στο ύψος του Α...

...λόγω έργων που γίνονται με ρυθμό χελώνας!
.
Από το http://kataskeui.blogspot.com/
.
Επισκευές στον αυτοκινητόδρομο του Ε65 στο ύψος του Α/Κ των Θηβών (Ιόνια Οδός) έχουν δημιουργήσει ουρά 6 χλμ καθώς η διέλευση των οχημάτων γίνεται από παράδρομο διπλής λωρίδας και από μονή λωρίδα του αυτοκινητόδρομου.Τα τμήματα του αυτοκινητόδρομου που έχουν κλείσει είναι τα εξής:
Από τον ανισόπεδο κόμβο Θηβών πραγματοποιείται επέκταση στο ύψος της μεσαίας νησίδας και νέα ασφαλτόστρωση. Σε αυτό το σημείο η διέλευση γίνεται από διπλανό παράδρομο αρκετών χιλιομέτρων δημιουργώντας μεγάλο μποτιλιάρισμα.
Στο ύψος της Υλικής λίμνης ο αυτοκινητόδρομος είναι κλειστός και η κυκλοφορία γίνεται στη δεξιά μονή λωρίδα του Ε65. Σε αυτό το σημείο δεν γίνονται έργα και ο αυτοκινητόδρομος είναι κλειστός χωρίς κανένα λόγο.
Πριν το Μαρτίνο και για μερικά χιλιόμετρα η κυκλοφορία η διέλευση των...

οχημάτων γίνεται και πάλι στην αριστερή μονή λωρίδα του Ε65. Στο σημείο γίνονται εργασίες φρεζαρίσματος του οδοστρώματος και γι' αυτό δεν είναι εφικτή διέλευση από ολόκληρο τον αυτοκινητόδρομο.
Οι εργασίες στη περιοχή γίνονται με το ρυθμό χελώνας δημιουργώντας μεγάλο κυκλοφοριακό στη περιοχή. Για ευκολότερη και γρηγορότερη διέλευση από το πρώτο σημείο συνιστούμε να αποφύγετε το δρόμο και να στρίψετε πριν τον ανισόπεδο κόμβο Θηβών για τον παράδρομο της αριστερή πλευράς του αυτοκινητόδρομου.

10 σχόλια

  1. ...αααα απο τα έργα είναι μόνο
    ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΞΟΔΟΧΟΥΣ.
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΕΞΥΠΝΟΠΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΛΟΥΚΟΥ ΤΟΥ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΑ 100 ΔΙΣ ΦΕΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ

    ΠΟΥΤΣΑ ΣΤΟΝ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΡΕ ΑΣΧΕΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ
    ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΝΔ
    ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΜΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ
    ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΔΕΙΟΥΧΟΙ?
    ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ
    Η ΝΔ ΟΥΤΕ 20% ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ
    ΕΧΕΙ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 106 Χιλιόμετρα να περιμένετε στην ουρά δεν σας λυπάμαι καθόλου μα καθόλου τόσο ζώα που είστε και φεύγετε όλοι μαζί σαν τα πρόβατα για τις διακοπές στα χωριά σας ή σε ξενοδοχεία την ίδια στιγμή που φωνάζετε για ακρίβεια και ότι δεν μπορείτε να τα βγάζετε πέρα.

    Εκεί να σκάσετε από τη ζέστη μέχρι να φτάσετε στους προορισμούς σας γιατί κανείς δεν έχει φροντίσει να σας πει ότι οι καλύτερες διακοπές γίνονται από τις 20 Μαΐου - 18 Ιουλίου και από 5 Σεπτεμβρίου- 30 Σεπτεμβρίου και είστε και τόσο ζώα που δεν βάζετε τα σκατοκέφαλα σας να σκεφτούν αλλά από μιμητισμό τρέχετε τις χειρότερες μάλιστα ημέρες για να κάνετε διακοπές.

    Εμείς είμαστε στην άδεια Αθήνα και απολαμβάνουμε τα μπάνια μας στο Yiabanaki στη Βάρκιζα ,στο Cape Sounio ή στο Lagonissi Resort καθημερινά με ελάχιστη κίνηση στους δρόμους και με "καλό" κόσμο χωρίς όλο το Αλβανοχώρι και όλους τους μετανάστες να κάνουν μπάνιο δίπλα μας και να ενοχλούν με μουσικές ,με τάπερ και με μωρά που σκούζουν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έβλεπα στις ειδήσεις την απόφαση του δικαστηρίου για τον θάνατο του νεαρού Αυστραλού πέρσι στη Μύκονο από χτυπήματα στο κεφάλι με ρόπαλο από μπράβους. Οι γονείς του παιδιού είχαν αρχίσει να αμφιβάλουν για την δικαιοσύνη μας κατά τα λεγόμενα του κ Κουγιά γιατί στην Αυστραλία οι αποφάσεις και γενικά η δικαιοσύνη κινείται σε απίστευτα γρήγορους ρυθμούς, Σε αντίθεση με μας που κινούμαστε σε ρυθμούς χελώνας, γιατί αυτή είναι γενικά η τακτική του δημόσιου στη χώρα μας. Και μη μου πει κανένας ότι δεν προλαβαίνουμε γιατί δεν έχουμε ικανό αριθμό υπάλληλων γιατί ξέρουμε ότι έχουμε τον μεγαλύτερο αριθμό δημόσιων υπάλληλων στην Ευρώπη και δεν ξέρω και στον κόσμο όλο. Το έχουμε ξαναπεί ότι χρειάζεται γενναία εγχείρηση στο δημόσιο γιατί ο ασθενής που λέγεται δημόσιο είναι επικίνδυνος και τρομερά επιζήμιος για την οικονομία της Πατρίδας μας
    ΦΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ASXETO!!!
    APO POU KAI SPOU IONIA ODOS???
    TI DOULEIA EXEI TO IONIO ME THN YPEIROTIKH ELLADA KAI TO KENTRO THS PELLOPONHSOU ???

    TI ΞEFTILIKIA EINAI AYTA !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 8 Αυγ 2009 2:36:00 μμ

    Εσύ είσαι ο απίστευτος μαλάκας, της ιστορίας!

    Δεν γίνονται έργα, μαλάκα μου!


    Απλά, έχουν βάλει τις κορίνες και κλείνουν τον δρόμο για να μας δώσουν την εντύπωση ότι "κάνουν έργα" (δήθεν μου) οι αγάδες που πήραν το δικαίωμα να τσεπώνουν τα διόδιά μας.

    (Και να δίνουν, από τα κλεμμένα, και κάποιο κόκαλο σε κάτι κωλογλύφτες σαν και του λόγου σου)

    Αφού, ρε γελοίε, δεν γίνονται έργα τον αύγουστο (και ειδικά τα σαβατοκύριακα), για ποιό λόγο δεν αποσύρουν τις κορίνες, εκεί που ο δρόμος είναι ΑΝΕΠΑΦΟΣ, ώστε να πάει ο κόσμος στη δουλειά του;

    Για να μην πληρώσουν το μεροκάματο του πακιστανού που θα πάει να τις μαζέψει;


    και κάθεσαι, τώρα, και μου τους υποστηρίζεις, ρε ξεφτίλα;

    Σκατά στα μούτρα σου και στα μούτρα των αφεντικών σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δυστυχως,επεσα σε αυτα τα εργα την περασμενη εβδομαδα,κατα την επιστροφη μου απο τις διακοπες.Το τι μπινελικι εριξα δεν λεγεται.Ευτυχως που γυρνουσα και δεν εφευγα απο Αθηνα,γιατι στην αντιθετη ηταν χειρωτερα τα πραγματα.Τους πιανει η μαλακια καθε καλοκαιρι με τις μαζικες εξοδους να δειχνουν οτι κανουν εργα.Πηγαινετε στην Αιδηψο.Μολις που βγαινεις απο την πολη να πας προς την Λιμνη,εχει πεσει ολο το βουνο επανω στον ανισοπεδο,που περναει κατω απο την γεφυρα για να μπει στην πολη,απο το αντιθετο ρευμα.Αυτο το εργο το προλαβα πριν 6 χρονια που το εφτιαχναν ακομη,γιατι πηγαινω καθε χρονο στην περιοχη.Ποιος ειναι ο υπευθυνος;Ουτε μελετη δεν θα εχει γινει.Εγινε μου ειπαν η κατολισθηση την Ανοιξη.Αν περνουσε καποιος εκεινη την στιγμη θα ειχε θαφτει κατω απο τους τονους βραχων.Εχω βγαλει φωτογραφιες.Ας σταλει ενα καναλι να δουν το μεγεθος της κατολισθησης.Μιλαμε για μεγαλους μαλακες.Αυτο ειναι εγκληματικη ενεργεια του εργολαβου και του κρατους.Ολο μοστρα και ιδεα ειναι οι καραγκιοζηδες.Και δεν μιλαω μονον για τους μαλακοκυβερνωντες αλλα και για τα αλλα τα πασοκορακια,που προφανως επι των ημερων τους αρχισε το εργο.Τι να πω ρε παιδια.Ακομη και το χειρωτερο λεξιλογιο δεν αρκει για να εκτονωθεις τουλαχιστον.Ειναι ολοι εκτος συναγωνισμου.Κοινως δεν παιζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το θεμα δεν ειναι που γινονται εργα .

    Το θεμα ειναι το ποτε γινονται τα εργα .

    Την χειρωτερη περιοδο απο πλευρας ογκου κυκλοφοριας .

    Αλλα ας αιναι καλα τα "μεγαλα " μυαλα που αποφασιζουν κατι τετοια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση