GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προαναγγελία...

8 σχόλια

  1. Αν ο Καραμανλης παει ΕΠΙΣΗΜΗ επισκεψη στις ΗΠΑ ,δεν υπαρχει περιπτωση κανενας σκυλαραπας Ομπαμα να αρνηθει συναντηση μαζι του ,φτωχομπινε γιομπαζολια...

    Αυτο τουλαχιστον ΘΑΠΡΕΠΕ να το ξερεις και ειμαι σιγουρος οτι το ξερεις σκατοπουστα!!!

    Δεν εχει παρατηρηθει μεχρι στιγμης καποιος της Νεας Δημοκρατιας(του κ.Καραμανλη οπως λεει και το βλακογιοργο) να παει στις ΗΠΑ και να εκλιπαρει ..στηριξη!!
    Αυτο το εκανε ο ελληνοπολωνος μινεικο παπανδρεου,το εκανε το βλακογιοργο (θυμασαι τις δηλωσεις σκυλαραπα αρχηγου των Ενοπλων Δυναμεων των ΗΠΑ ,υπερ του βλακογιοργο?? της κ.Ωλμπραιτ επισης?? ΟΧΙ??? Ε !! τοτε γαμιεσαι πατοκορφα παλιοσκυλο!!!)

    Υπαρχει φυσικα και η σταση του Τονι Μπλαιρ τον Φεβρουαριο του 2004 οταν το βλακογιοργο ,αρτι! διορισθεις αρχηγος της πασοκοσκυλιας ,πηρε μερικα παλιοσκυλα της συμμοριας και πηγε Λονδινο να ..φερει πισω τα ..μαρμαρα!!!!!!
    Το θυμασαι ρε τομαρι???

    Ο Τονι Μπλαιρ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ!!
    Και αυτοι οι ελεεινοι στηνονται κατω απο ενα σπιτι ,βαζουν πανω το 10 (Ντε και καλα ειναι η Downing street 10!!!!) το στελνουν εδω και τα πασοκοσκυλαιικα ΜΜΕ μπουρδελοκαναλα το παιζουν μια βδομαδα!!!

    Ο γιοργο θα φερει πισω τα μαρμαρα!!!

    Ουστ !!
    Συγχιστηκα παλι σημερα!!

    Φερτε μου τα bloopers θελω τωρα τα bloopers ...
    να τα γαμησω να βγαλω το αχτι μου με τους πουστηδες που μπλεξαμε!!!

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε ρε γλεντια.Αληθεια ποσες μερες εμειναν για το σηκωμα του σκηνοματος και την εξοδιο ακολουθια της κυβερνησης ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ;Τιμητικα το σκηνομα θα κρατουν η Ντορα,ο Αβραμο,ο Σουφλιας και Σαμαρας;Και στη γωνια ο Μητσοτακης χαμογελωντας σαρδονια θα τριβει τα χερια του απο τη χαρα του.Και η γνωστη νηπιαγωγος-χειρουργος γιατρος με μεταπτυχιακο παρακαλω,Νατασσα Παζαιτη,θα παριστανει τη τεθλιμενη χηρα;Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΑΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΙΟ
    ΓΙΑ ΤΙΣ "ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ "

    Ελεύθερος με όρους ο άλλοτε γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ
    Ελεύθερος με την καταβολή εγγύησης 20 χιλιάδων ευρώ αφέθηκε ο τέως γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ Ι. Παπακωνσταντίνου, μετά την απολογία του για το σκέλος της υπόθεσης των ομολόγων που αφορά στο Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας την περίοδο 2003-04.

    Στην απολογία του ενώπιον του ειδικού εφέτη ανακριτή ο κ. Παπακωνσταντίνου κατέθεσε στοιχεία και έγγραφα για την επίμαχη περίοδο, που -σύμφωνα με τον δικηγόρο του- «αποδεικνύουν ότι οι κατηγορίες στερούνται βασιμότητας».

    Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο κ. Παπακωνσταντίνου φέρεται να ζημίωσε το ασφαλιστικό Ταμείο με 1,4 εκατ. ευρώ με την αγορά ομολόγου.

    Είναι το τρίτο πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που περνάει την πόρτα της Ευελπίδων μετά τον Θ. Τσουκάτο και τον πρώην διευθυντή του ΟΤΕ Γ. Σκαρπέλη και την καταβολή χρηματικής εγγύησης από τον Τσουκάτο.

    Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου ήταν από χρόνια κοντά στον κ. Γ. Παπανδρέου και είχε πρωταγωνιστήσει στο σκάνδαλο Κοσκωτά:

    Πρωταγωνιστής και στο «σκάνδαλο Κοσκωτά», ο ΓΔ του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Παπακωνσταντίνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΘΥΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.
    ****************************************************

    Μήνες τώρα παρακολουθούμε την ηγεσία της Ν.Δ. να μαδάει τη μαργαρίτα για το τι θα κάνει με τους λεγόμενους Βατοπεδινούς και τα άλλα παιδιά. Ακόμη και ο γραμματέας της Ν.Δ., με χθεσινές δηλώσεις του, ζήτησε ουσιαστικά την απομόνωση όσων οι συμπεριφορές «παραβίασαν τους κανόνες». Επανέρχεται πάλι δηλαδή το ζήτημα αποκλεισμού στελεχών, που ενεπλάκησαν στο πλήθος σκανδάλων της νεοδημοκρατικής διακυβέρνησης, από τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. στις επόμενες εκλογές.

    Η συζήτηση για το τι θα κάνουν τελικά με τα ψηφοδέλτια αφορά μόνο τον νεοδημοκρατικό μικρόκοσμο και κανέναν άλλο.
    Αυτό που αφορά στον Έλληνα πολίτη είναι το εξής:
    Ότι στην ψήφο αυτών που υποτίθεται ότι θέλουν να βγάλουν από τα ψηφοδέλτια του κόμματος επειδή ενεπλάκησαν σε σκάνδαλα, στηρίζουν σήμερα την κυβερνητική τους πλειοψηφία!

    Ρωτά ο Έλληνας πολίτης, ρωτάμε όλοι μας:

    - Είναι δυνατόν η κυβέρνηση να στηρίζεται σε βουλευτές που όλη η Ν.Δ., πλην του κ. Καραμανλή ο οποίος δεν έχει αποφασίσει ακόμη, δεν θεωρεί άξιους ούτε καν να συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια των επόμενων εκλογών; Κι όμως είναι!

    Είναι δυνατόν η κυβέρνηση να εξαπολύει νέες κοινωνικά ανάλγητες φοροεπιδρομές, με κοινοβουλευτική πλειοψηφία που βασίζεται σε ψήφους στελεχών της που έδιναν τηλεοπτικά μαθήματα φοροδιαφυγής μέσω off-shore; Κι όμως αυτό ακριβώς συμβαίνει!

    Η πολιτική τους υποκρισία δεν έχει όριο. Με τις δηλώσεις για απομάκρυνση από τα ψηφοδέλτια των εμπλεκομένων στα σκάνδαλα βουλευτών, στην ψήφο των οποίων στηρίζονται για να κυβερνούν, επιβεβαιώνουν αυτό που υποστηρίζουμε μήνες τώρα:
    η κυβέρνηση Καραμανλή δεν έχει χάσει μόνο την πλειοψηφία στην κοινωνία, όπως απέδειξε το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών. Έχει απωλέσει και κάθε ηθική νομιμοποίηση να ζητάει θυσίες από τον ελληνικό λαό.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΩ..ΠΩ..ΡΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ...
    ΝΑ ΦΑΝΕ ΜΟΝΟ
    ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΛΛΥΒΑ ΚΑΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΑ
    ΚΑΙ ΑΣ ΨΟΘΗΣΟΥΝ...
    ΝΑ ΦΑΝΕ ΜΟΝΟ.
    -ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΦΑΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΣΟΚ poisinos..ΧΑΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΛΑΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σάββατο, 8 Αύγουστος 2009

    Που εξαφανίστηκες ρε Καρχιμάκη;

    "Που ήταν ο Μιχάλης Καρχιμάκης Βουλευτής Ν. Λασιθίου & Μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ όταν φίμωσαν το troktiko ?
    Ο βουλευτής κατά καιρούς κατακλύζει τα e-mail μας με ...
    αναφορές σε golden boy , υψηλόμισθους κυβερνητικούς παράγοντες ...
    για το troktiko δεν είχε τίποτα να πει ?
    Ή φωνάζει μόνο όταν διαπιστώσει οτι κάποιος βγάζει ποιο πολλά από αυτόν ???"

    Ένας Πασοκτζής ... ( που τους περιμένει στη γωνία όλους ! )

    Αναρτήθηκε από troktiko στις 11:54 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση