GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στον Ομπάμα προσβλέπει τώρα ο Καραμανλής(;)...

Του Μάκη Γιομπαζολιά http://giobazolias.blogspot.com/ . Η "είδηση" δημοσιεύθηκε στο "Παρόν" την Κυριακή: Ο Καραμανλής μά...

Του Μάκη Γιομπαζολιά
http://giobazolias.blogspot.com/
.
Η "είδηση" δημοσιεύθηκε στο "Παρόν" την Κυριακή: Ο Καραμανλής μάλλον θα αναβάλει τις πρόωρες εκλογές του Φθινοπώρου, που σκέπτεται, γιατί μάλλον θα πάει στις ΗΠΑ τον Οκτώβριο. Οπότε εκλογές το ενωρίτερο τον Ιανουάριο, αφού ποτέ δεν γίνονται Δεκέμβριο, λόγω Χριστουγέννων κ.λ.π.
Η είδηση προέρχεται από πηγές του υπουργείου Εσωτερικών. Για να θολώσει το τοπίο, σχετικά με το πότε θα γίνουν πρόωρες. Και δεν διαψεύδεται από το υπουργείο Εξωτερικών. Τι καλά...
Η αλήθεια τώρα : Πράγματι καταβάλλονται προσπάθειες, όχι απλά να γίνει ταξείδι Καραμανλή στις ΗΠΑ ( αυτό είναι εύκολο ) αλλά να υπάρξει συνάντησή του με τον Αμερικανό Πρόεδρο Ομπάμα ( αυτό είναι το δύσκολο ). Γιατί εκτιμάται ότι, αν αυτό συμβεί, μπορεί να...

δώσει "πόντους" στον Έλληνα Πρωθυπουργό, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, εν όψει πρόωρων εκλογών.
Τι σημαίνει αυτό πρακτικά, εάν συμβεί τελικά : Ότι θα πάει ο Καραμανλής και θα πεί "γειά σας , είμαι ο Έλληνας Πρωθυπουργός και ήλθα να σας πώ, ότι καλά κάνω με τον ρωσικό αγωγό και μή με ζαλίζετε" ; Ή θα πάει να παρουσιαστεί, για να πείσει, ότι "εγώ μαζί σας είμαι, πέστε μου τί θέλετε και ό,τι έγινε ψωμί και αλάτι"; Εσείς τί λέτε; Βλέπετε κανένα πρωθυπουργικό επίγονο του Γεωργίου Παπανδρέου, να πάει, όπως εκείνος, για να πεί "όχι" στον προεδρικό επίγονο του Λύντον Τζόνσον;
Συμπέρασμα : Απόγνωση.
Εάν καταφέρει να πάει ο Καραμανλής στον Ομπάμα, είτε για να πεί ένα "αριστερούτσικο" "όχι" είτε για να πεί ένα "δεξιούτσικο" "ό,τι πεις μεγάλε", και στις δύο περιπτώσεις οδηγός θα είναι η απόγνωση, για την εξουσία που χάνεται και την κομματική ηγεσία που "παίζεται", ανάλογα με το εύρος της ήττας στις πρόωρες εκλογές.
Και λέμε "εάν καταφέρει να πάει", γιατί η αλήθεια είναι, ότι τίποτε σχετικό δεν έχει "κλείσει" ακόμη.
Εσείς τί λέτε;

24 σχόλια

  1. Βλεποντας κανεις τις πληρωμενες δημοσκοπησεις (επι παραγγελια),φυσικα δεν τις πιστευει 100%..
    Ειναι λιγακι "φουσκωμενες" προς οφελος αυτουνου που πληρωνει ,χωρις αμφιβολια...

    Αλλα ειμαι απο αυτους που πιστευουν στις δημοσκοπησεις ,οχι βεβαια οτι πιστευω οτι αν γινοταν τωρα εκλογαι!!! θα παιρνε το διανοητικα καθυστερημενο παιντι της Τσαντ και η ιδια η πασοκοσκυλαιικη συμμορια 5,9% παραπανω,αλλα σιγουρα θα κερδιζε..

    Και βλεπω κατι σατανικες(??) συμπτωσεις φιλτατοι δημοκρατες!!

    Με την περιοδο 1962-63!!
    Περιεργο??

    Ναι ,ναι περιεργο ειναι!!

    Και ομως !!
    Ας τις δουμε μαλακα μαλακα...

    Η τοτε αρχουσα ταξη και τα ανακτορα ηρθαν σε ρηξη με τον μακαριτη Καραμανλη,ΟΧΙ??

    Στις εκλογες λοιπον του 1963 ,ο.."λαος" θα ψηφιζε .."ελευθερα"!! και .."ανηπηρεαστος "(μην χεσω!) το γεωργιο παπανδρεου ,τον γερο παπατζη,το μεθυστακα το κνωδαλο "γερο"!!
    ΟΧΙ??

    Και τι εγινε?
    Ο .."λαος" ψηφισε ελευθερα το γερο μεθυστακα που σημειωτεον ειχε μαζι του και τους ψηφους του .."τιμημενου" ΚουΚουΕξω (παρανομο τοτε),κατω απο την μασκα της ΕΔΑ!!

    Φυσικα ηταν επακολουθο το μπαχαλο που επηκολουθησε..
    Ο γερο παπατζης ηταν ενας ξεμωραμενος αθλιος δημαγωγος ..

    Και φυσικα η Επανασταση της 21ης Απριλιου 1967 ΕΣΩΣΕ τοτε την Ελλαδα.

    Οποτε πιστευω οτι αν τελικα ο .."λαος" εκλεξει τωρα το βλακογιοργο ,το ιδιο μπαχαλο θα επακολουθησει και πιστευω καποιος Παπαδοπουλος θα βρεθει να μας σωσει ...

    Η ιστορια επαναλαμβανεται..
    Ας ειναι κι ετσι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΤΟΡΑΚΛΑ ΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑΝΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΩΜΗΣ ΤΟΥ(ΣΤΟΝ ΑΡΗ..ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΟΥΣΤΟΦΛΩΡΙ)ΠΑΡΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ..Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ.ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΡΑΛΛΥ.Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΥΤΕ ΠΙΑΤΣΑ ΣΤΟΝ ΒΑΡΔΑΡΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑΝ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ-ΚΑΤΑΛΗΛΟΤΕΡΟΥ- ΓΙΑΤΙ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΩΔΙΑ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΤΑΤΟΙ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ -ΚΑΙ ΜΕ ΟΝΟΜΑ- ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.. ΝΤΟΡΑΚΙ ΖΟΥΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ .ΤΩΡΑ ΝΤΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΝΙΚΑΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑ..ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΠΡΙΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΟΣΧΑΡΙΑ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και στον Πάπα να πάει, το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο:
    Ξεκουμπίδια!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιομπαζολιά,ακόμη καί στά βαθειά γεράματά σου,συνεχίζεις νά "τόν" παίζεις καί νά "χαπακώνεσαι"!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποσες μερες εμειναν για την εξοδιο ακολουθια της κυβερνησης ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ;Πω-πω γλεντια που θα κανει ο κοσμακης,αλλα και ο Μητσοτακης με το σκυλολοι του.Αληθεια το φερετρο τιμητικα θα το κρατουν η Ντορα,ο Αβραμο,ο Σουφλιας και ο Σαμαρας;Η Νατασσα θα παριστανει τη τεθλειμενη χηρα νηπιαγωγο-μεταπτυχιακο χειρουργο γιατρο;Ε ρε γλεντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν ο Καραμανλης παει ΕΠΙΣΗΜΗ επισκεψη στις ΗΠΑ ,δεν υπαρχει περιπτωση κανενας σκυλαραπας Ομπαμα να αρνηθει συναντηση μαζι του ,φτωχομπινε γιομπαζολια...

    Αυτο τουλαχιστον ΘΑΠΡΕΠΕ να το ξερεις και ειμαι σιγουρος οτι το ξερεις σκατοπουστα!!!

    Δεν εχει παρατηρηθει μεχρι στιγμης καποιος της Νεας Δημοκρατιας(του κ.Καραμανλη οπως λεει και το βλακογιοργο) να παει στις ΗΠΑ και να εκλιπαρει ..στηριξη!!
    Αυτο το εκανε ο ελληνοπολωνος μινεικο παπανδρεου,το εκανε το βλακογιοργο (θυμασαι τις δηλωσεις σκυλαραπα αρχηγου των Ενοπλων Δυναμεων των ΗΠΑ ,υπερ του βλακογιοργο?? της κ.Ωλμπραιτ επισης?? ΟΧΙ??? Ε !! τοτε γαμιεσαι πατοκορφα παλιοσκυλο!!!)

    Υπαρχει φυσικα και η σταση του Τονι Μπλαιρ τον Φεβρουαριο του 2004 οταν το βλακογιοργο ,αρτι! διορισθεις αρχηγος της πασοκοσκυλιας ,πηρε μερικα παλιοσκυλα της συμμοριας και πηγε Λονδινο να ..φερει πισω τα ..μαρμαρα!!!!!!
    Το θυμασαι ρε τομαρι???

    Ο Τονι Μπλαιρ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ!!
    Και αυτοι οι ελεεινοι στηνονται κατω απο ενα σπιτι ,βαζουν πανω το 10 (Ντε και καλα ειναι η Downing street 10!!!!) το στελνουν εδω και τα πασοκοσκυλαιικα ΜΜΕ μπουρδελοκαναλα το παιζουν μια βδομαδα!!!

    Ο γιοργο θα φερει πισω τα μαρμαρα!!!

    Ουστ !!
    Συγχιστηκα παλι σημερα!!

    Φερτε μου τα bloopers θελω τωρα τα bloopers ...
    να τα γαμησω να βγαλω το αχτι μου με τους πουστηδες που μπλεξαμε!!!

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΜΑΝ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ..
    ΕΙΔΑΝ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ..
    ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ....Ο ΓΙΟΜΠΑΖΟΛΙΑΣ...
    ( καλά, ζεί αυτός ακόμη.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. XONTRE KΩΣΤΑΚΗ ΔΕΝ ΣΕ ΣΩΖΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ.
    ΑΝΤΕ ΞΕΚΟΥΜΠΗΣΟΥ ΑΝΙΚΑΝΕ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Η DR ΝΑΤΑΣΣΑ ΠΑΖΑΪΤΗ -ΑΝΕΜΗ - ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΙΟΤΙ ΩΣ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΑΙΝΣΤΑΙΝ) ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΩΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΤΥΧΕΙΟ ΤΗΣ. ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΛΗΡΨΣΕ ΤΟ ΠΤΥΧΕΙΟ ,ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΠΛΗΣΤΙΚΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Α ΡΕ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ! ΟΛΟΙ ΠΟΥΛΑΤΕ ΑΝΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΤΕ ΣΑΝ ΚΑΚΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟ ΣΑΝ ΦΙΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Η ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΨΗΦΑΚΙ. Α ΡΕ ΧΑΜΟΥΡΕΣ, ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΝΤΙΜΑΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ. ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΑΙ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΓΛΥΦΩΝΤΑΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝΕΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ. ΣΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙΚΑΘΟΣΑΣΤΕ ΩΡΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΟΥΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΘΥΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.
    ****************************************************

    Μήνες τώρα παρακολουθούμε την ηγεσία της Ν.Δ. να μαδάει τη μαργαρίτα για το τι θα κάνει με τους λεγόμενους Βατοπεδινούς και τα άλλα παιδιά. Ακόμη και ο γραμματέας της Ν.Δ., με χθεσινές δηλώσεις του, ζήτησε ουσιαστικά την απομόνωση όσων οι συμπεριφορές «παραβίασαν τους κανόνες». Επανέρχεται πάλι δηλαδή το ζήτημα αποκλεισμού στελεχών, που ενεπλάκησαν στο πλήθος σκανδάλων της νεοδημοκρατικής διακυβέρνησης, από τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. στις επόμενες εκλογές.

    Η συζήτηση για το τι θα κάνουν τελικά με τα ψηφοδέλτια αφορά μόνο τον νεοδημοκρατικό μικρόκοσμο και κανέναν άλλο.
    Αυτό που αφορά στον Έλληνα πολίτη είναι το εξής:
    Ότι στην ψήφο αυτών που υποτίθεται ότι θέλουν να βγάλουν από τα ψηφοδέλτια του κόμματος επειδή ενεπλάκησαν σε σκάνδαλα, στηρίζουν σήμερα την κυβερνητική τους πλειοψηφία!

    Ρωτά ο Έλληνας πολίτης, ρωτάμε όλοι μας:

    - Είναι δυνατόν η κυβέρνηση να στηρίζεται σε βουλευτές που όλη η Ν.Δ., πλην του κ. Καραμανλή ο οποίος δεν έχει αποφασίσει ακόμη, δεν θεωρεί άξιους ούτε καν να συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια των επόμενων εκλογών; Κι όμως είναι!

    Είναι δυνατόν η κυβέρνηση να εξαπολύει νέες κοινωνικά ανάλγητες φοροεπιδρομές, με κοινοβουλευτική πλειοψηφία που βασίζεται σε ψήφους στελεχών της που έδιναν τηλεοπτικά μαθήματα φοροδιαφυγής μέσω off-shore; Κι όμως αυτό ακριβώς συμβαίνει!

    Η πολιτική τους υποκρισία δεν έχει όριο. Με τις δηλώσεις για απομάκρυνση από τα ψηφοδέλτια των εμπλεκομένων στα σκάνδαλα βουλευτών, στην ψήφο των οποίων στηρίζονται για να κυβερνούν, επιβεβαιώνουν αυτό που υποστηρίζουμε μήνες τώρα:
    η κυβέρνηση Καραμανλή δεν έχει χάσει μόνο την πλειοψηφία στην κοινωνία, όπως απέδειξε το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών. Έχει απωλέσει και κάθε ηθική νομιμοποίηση να ζητάει θυσίες από τον ελληνικό λαό.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πρασινολαμόγιο Γιομπαζολιά,ακόμη καί στά γεράματά σου,συνεχίζεις νά "τόν" παίζης καί νά χαπακώνεσαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Yo μπάζο, yo!

    Καλώς τον καρατζαφύρερ του πασόκ, καλώς το γιο-μπάζο που όλα ανάποδα τα λέει.

    Θα διαφωνούσε λέτε σε κάτι από αυτά ο Καρατζαφιόζης;

    Yo μπάζο, yo man!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Otan koimoyntai

    kai plhronontai

    oi kolhtoi toy Giorgoy

    kai den exoyn epafh me Ompama

    tote 8a prolabei o kostas...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΩ..ΠΩ..ΡΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ...
    ΝΑ ΦΑΝΕ ΜΟΝΟ
    ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΛΛΥΒΑ ΚΑΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΑ
    ΚΑΙ ΑΣ ΨΟΘΗΣΟΥΝ...
    ΝΑ ΦΑΝΕ ΜΟΝΟ.
    -ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΦΑΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΝΤΟΡΑΚΛΑ ΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑΝΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΩΜΗΣ ΤΟΥ(ΣΤΟΝ ΑΡΗ..ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΟΥΣΤΟΦΛΩΡΙ)ΠΑΡΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ..Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ.ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΡΑΛΛΥ.Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΥΤΕ ΠΙΑΤΣΑ ΣΤΟΝ ΒΑΡΔΑΡΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑΝ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ-ΚΑΤΑΛΗΛΟΤΕΡΟΥ- ΓΙΑΤΙ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΩΔΙΑ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΤΑΤΟΙ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ -ΚΑΙ ΜΕ ΟΝΟΜΑ- ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.. ΝΤΟΡΑΚΙ ΖΟΥΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ .ΤΩΡΑ ΝΤΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΝΙΚΑΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑ..ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΠΡΙΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΟΣΧΑΡΙΑ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ..

    8 Αυγ 2009 9:32:00 πμ

    ANTE ΑΣ ΤΟΝ ΡΙΞΕΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΜΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ;; ΜΗΠΩΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΗΣ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΠΡΑΒΟ GIORGO !!!!
    ΞΑΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.
    ΧΤΥΠΗΘΕΙΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ.
    ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΤΕ ΚΙΟΛΑΣ.
    ΚΑΘΙΚΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ
    ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΟΥΤΣΟΣΚΟΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 9.32 Συμφωνω πρεπει να γινουν αλλαγες στην παράταξη και γιατι οχι και αλλαγη της ηγεσιας.Ουδεις αναντικαταστατος Ο κυκλος και ισως ο μύθος Καραμανλη ΞΕΦΤΙΣΕ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΑΛΛΟ.Προεχει το καλο παντα της πατριδας .Και οΜΕΓΑΣ ΚΩΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ειχε την διορατικοτητα και την φρωνηση οταν το απαιτουσαν οι περιστασεις και το συμφερον της πατριδας να κανει πισω.Ας ευχυθουμε και ο ανηψιος θα ειναι ανταξιος συνεχιστεις της βαριας κληρονομιας που κουβαλαει,,αν και ΑΜΦΙΒΑΛΩ! Ισως η Ντορα να ειναι μια αξιολογη λυση αυτην την στιγμη για την χώρα και για την παραταξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. meta apo 13 sxolia emfanistike o karatzobloopers kati den paei kala mazi tou,paei to merokamato simera

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. <>
    Κυριε Χεσμπαζολιαχ,

    Ευχαριστουμε που μας προσκαλεσες
    "μεσ' το ανοιχτο κεφαλι σου"

    Ναι πραγματι διακρινουμε κι εμεις μια θλιβερη απογνωση στον τροπο που σκεπτεσαι.

    Αυτο λεμε εμεις . .
    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 9.24
    Χουντοσταγονιδιο μαλλον κανεις λαθος.
    Την ιστορια δεν την γραφεις εσυ αλλα τα γεγονοτα ξεχασες κατι σημαντικο τον Ευταξια τον Κολλια τον Θεοτοκη τον μητσοτακη και τον Τριανταφυλλιδη που μπαινοβγαινε μεσα στα ανακτορα, ολα τα μπουμπουκια της εποχης.Ξεραμε καλα ποιανου συμφεροντα εξυπηρετουσαν και με ποιους ητανε σε ρηξη.
    Οσα απο εκεινα τα αρχιδια τα λειψανα της χουντας ειναι στην ζωη ακομη και δεν εχουν ψοφησει αφησανε κατι μαλακες σαν και σενα να κανουν ιστορικους συνειρμους μαλακιας.
    Να σου θυμησω και κατι ακομα για να το βαλεις στον συνειρμο σου τα χουντοκοπροσκυλα του κερατα ο Ντεγιαννης τα καταδικασε σε θανατο και ο Τριανταφυλλιδης μολις ηρθε στην Ελλαδα τους εδωσε χαρη με το ονομα Καραμανλης.
    Σε καταλαβαινω ψαχνεις να βρεις ιδεολογικο καταλλημα και πας οπου υπαρχει το ονομα Καραμανλης σε καλο δρομο εισαι μονο εκει μεσα ταιριαζεις εσυ και οι ομοιοι σου.
    Σου συνιστω να κανεις καμια φιλοσοφικη και πολιτικη συζητηση με το εν ζωη μυστρι και να σου δωσει και την συνταγη για τα χαπια που παιρνει, θα σου χρειασθουν.
    Οπως θα πρεπει να σου θυμισω οτι τωρα ψηφιζουν ανθρωποι ζωντανοι και οχι δεντρα και νεκροι οπως την περιοδο που αναφερεις με προθυπουργο τον Τριανταφυλλιδη.
    Τον Παπανδρεου τον ψηφισε το 50 % του λαου αρχιδομαλακα και οχι τα δεντρα.
    Τωρα αν ηταν μεθυστακας και για να το λες κατι θα ξερεις, για τις αλλαξοκολιες του Τριανταφυλλιδη με τον Ευταξια δεν μας ειπες τιποτε μπορει να ησουν και μπροστα.
    Τετοιες χαμουρες ειστε γιαυτο για αλλη μια φορα ο λαος θα σας στελει στα σκατα γιατι μονο για εκει κανετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση