GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαγειρέματα στους ΗΣΑΠ...

Είναι ενήμερος ο υπουργός Μεταφορών Ευρ. Στυλιανίδης για τις μεθοδεύσεις στην επέκταση της γραμμής από την Κηφισιά; . Από τον Πέτρο Μυλωνά ...

Είναι ενήμερος ο υπουργός Μεταφορών Ευρ. Στυλιανίδης για τις μεθοδεύσεις στην επέκταση της γραμμής από την Κηφισιά;
.
Από τον Πέτρο Μυλωνά
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
.
Οι Ηλεκτρικοί Σιδηρόδρομοι Αθηνών-Πειραιώς (ΗΣΑΠ), επί υπουργών Μιχάλη Λιάπη και Κώστα Χατζηδάκη, σχεδίασαν και προγραμμάτισαν ένα κολοσσιαίο έργο 480 εκατομμυρίων ευρώ, για την επέκταση της γραμμής του τραίνου από την Κηφισιά στα 120 Ενωμένα Εργοστάσια.
Πρόκειται για έργο με τεράστια οικονομική και κοινωνική σημασία για το λεκανοπέδιο.
Προκηρυχθήκαν οι μελέτες για τα επτά τμήματα του έργου. Πριν από μήνες ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των Επιτροπών Διαγωνισμού για όλες τις μελέτες. Για δύο μελέτες ανακοινώθηκαν πολύ πρόσφατα και οι αποφάσεις ανάθεσης.
Στις άλλες πέντε υποβλήθηκαν ενστάσεις, από διαγωνιζόμενους που ευρίσκονται πολύ πίσω στην τεχνική αξιολόγηση. Οι αρμόδιες Επιτροπές Διαγωνισμού εισηγήθηκαν εδώ και πολύ καιρό να απορριφθούν οι ενστάσεις.
Στους διαδρόμους των ΗΣΑΠ και στα γραφεία των Μελετητών κυκλοφορούν φήμες ότι...

ο Διευθύνων Σύμβουλος Χ. Αραπατσάκος (πρώην Διευθύνων στην ΕΘΕΛ) κωλυσιεργεί, γιατί μεθοδεύει να κάνει δεκτές τις ενστάσεις, κόντρα στις υπηρεσιακές εισηγήσεις, και μετά να εξαναγκάσει (!) τις Επιτροπές Διαγωνισμού να αναδείξουν Μελετητικά Σχήματα της επιλογής του.
Στις μεθοδεύσεις αυτές έχει τη βοήθεια προσώπου με υψηλή θέση στην ιεραρχία των ΗΣΑΠ, που είναι γνωστό στους κύκλους των Μελετητών, αλλά και των Εργολάβων, για τις ικανότητες και τις επιδόσεις του στη διαπλοκή και για το οποίο εκκρεμούν έρευνες για προηγούμενες δραστηριότητές του.
Ενδεχόμενη επαλήθευση των ανωτέρω απίστευτων πραγματικά φημών θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου. Οι αδικούμενοι Μελετητές θα προσφύγουν στη δικαιοσύνη για να υποστηρίξουν τα συμφέροντα τους, η εκπόνηση των μελετών θα καθυστερήσει, άρα και η κατασκευή του σπουδαίου αυτού έργου.
Αραγε, είναι ενήμερος για όλα αυτά ο κ. Στυλιανίδης;

9 σχόλια

  1. Νικη Πασοκ

    με 11 μοναδες διαφορα
    εχει πει ο δρ Κουτσουκος και τον βριζατε ομαδικα

    δεν το θυμαστε?
    Τωρα ολοι τρεχετε πισω του

    Μακης Πασοκ

    Υ. Γ.

    Θα βαλετε κανενα αρθρο του??

    τι τα πηραμε τα φορητα στην παραλία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ayto to ergo 8a ginei epi ypourgias dr Koutsoukou

    Vasteixte ayto to sxolio!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κυριε ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ειστε ενημερος για τις φιεστες που ετοιμαζει ο Σταματης Μαυρος των ΕΛΤΑ που δρομολογησε στις Κυκλαδες,με δαπανες βεβαιως-βεβαιως της επιχειρησης για προσωπικη προβολη και για να εκλεγει βουλευτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 10Ο..ντάδες Αναρτήσεις..
    1000..λάδες ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-PRESS. ΕTΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ
    ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ TΣΙΜΠΟΥΚΙΑ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ
    ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ....
    ΑΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ.

    Ξανά στο νοσοκομείο ο Χριστοφοράκος
    Στο Καρδιολογικό Κέντρο του Μονάχου εισήλθε ξανά χθες ο Μιχάλης Χριστοφοράκος, ο οποίος παρουσίασε ισχυρή ταχυπαλμία.
    -------------------------------- Ήταν την ίδια περίπου ώρα, που η Εισαγγελία του Μονάχου εισηγείτο την έκδοση του πρώην διευθυντικού στελέχους της Siemens στην Ελλάδα.
    -----------------------------------
    Ο Μιχάλης Χριστοφοράκος είχε υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις στις 20 Ιουλίου στο ιατρείο των φυλακών όπου κρατείται και μια μέρα αργότερα διακομίστηκε στην κλινική Χάρλαχινγκ.
    ----------------------------------
    Χθες, η Εισαγγελία του Μονάχου παρέδωσε στο Εφετείο την εισήγησή της, η οποία -σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Εισαγγελίας Αλφονς Ομπερμάγερ- «ευθυγραμμίζεται πλήρως με το αίτημα των ελληνικών αρχών».
    --------------------------------
    Η τελική απόφαση για το αν θα εκδοθεί ο άλλοτε πανίσχυρος άνδρας της Siemens στην Ελλάδα, αναμένεται μέσα στις επόμενες εβδομάδες, από το Εφετείο του Μονάχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 480 εκατομμυρια ευρώ για να εξυπηρετηθούν πόσοι κάτοικοι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. =



    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ;

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


    Το αεροδρόμιο της Ικαρίας κόστισε (έστω και πριν από 10 χρόνια) 8 εκατομμύρια ευρώ.


    Και ο ποδηλατόδρομος του Δήμου Βριλλησίων, που εγκαινίασε σήμερα ο Στυλιανίδης, έχει μήκος 2500 μέτρα και κόστισε... 1 εκατομμύριο ευρώ.

    Μπορεί κάποιος να μου πει αν σε αυτη τη στενή λωρίδα ασφάλτου πρόκειται να προσγειωθούν αεροπλάνα ή, απλά, το κόστος κατασκευής "απογειώθηκε", χωρίς να πάρει άδεια από τον Πύργο Ελέγχου;

    Γειά σου εργολάβε (και λοιποί) και σε καλή μεριά!!!



    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όποιος θέλει να ταξιδέψει από Μεγαλόπολη για Κρέστενα, θα πρέπει μετά το χωριό Θεισόα να κάνει 47 χιλιόμετρα σε ένα δρόμο καταστραμμένο.Αν όμως θέλει να κόψει δρόμο μέσα από την κοιλάδα του Αλφειού, δρόμο καταπληκτκού περιβάλλοντος θα κάνει 37! Δέκα δηλαδή χιλιόμετρα λιγότερα! Από αυτά όμως είναι ασφαλτοστρωμένα τα 27! Τα άλλα δέκα είναι χωματόδρομος!! Έτοιμος και φοβερός δρόμος αλλά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας πέρα βρέχει. Από κοντά και η Νομαρχία Ηλείας, που όμως μας πληροφορούν πως δεν δινει η κυβέρνηση δεκάρα τσακιστή. Έτσι παρά την καταστροφή που δέχτηκε ο τόπος εκεί από τις πυρκαγιές του 2007, καμιά μέριμνα για την ανάπτυξη, καμιά φροντίδα για την ανακούφιση των χωριών αυτών που μένουν αποκομμένα επικοινωνιακά εξαιτίας μόλις δέκα χιλιομέτρων άσφαλτου! Και ο κ. Σουφλιάς κατεβάζει όλα τα βουνά στο δρόμο που θα αγκατάλειφθεί μόλις ετοιμαστούν οι σήραγγες του δρόμου Τρίπολη Μεγαλόπολη, με εκατομμύρια κυβικών χωμάτων που οι εργολάβοι βάλθηκαν να ξηλώσουν τα υψώματα! Εύκολη δουλειά, εεύκολα κέρδη! Να το χαιρόμαστε τον Κύριο που δυο χρόνια τώρα σκοτώνει το σκοτωμένο φίδι Τρίπολη- Κόρινθο!!


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-PRESS
    EΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ
    ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΝ ΖΩΗ
    ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΣΑΣ.
    Αποφράξεις
    Απολυμάνσεις
    Καθαρισμοί (βόθρων - αποχετευτικών δικτύων)
    Βιολογικοί Καθαρισμοί
    Οικολογικές λύσεις αποβλήτων
    Εκκενώσεις Βόθρων
    Έλεγχος αγωγών με κάμερα.
    ΣΥΝΤΟΜA ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
    YΠΟΝΟΜΩΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ PRESS.
    "O AXOΡΤΑΓΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση