GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ...

Από τον ΗΜΙΑΙΜΟ . ΑΤΑΞΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ http://www.apogevmatini.gr/?p=41729

Από τον ΗΜΙΑΙΜΟ
.
ΑΤΑΞΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ
http://www.apogevmatini.gr/?p=41729

18 σχόλια

  1. Η Ελλάδα εδώ και 2 χρόνια ζεί το δράμα της βραδυπορούσας επικοινωνιακής σκοπιμότητας! και της προκλητικής αδιαφορίας του Πρωθυπουργου της!! Δυστυχώς γιαυτήν σε μια από τις δυσκολότερες διεθνώς μεταπολεμικές οικονομικές περιόδους! Ο επαναλαμβανόμενος Πρωθυπουργός αναμένει πάλι σήμερα να τούρθουν οι Λούληδες δημοσκοπιεστές λένε, για να πάρει τις αποφάσεις του?! Η κατάσταση μοιάζει με εκείνον τον τύπο στο σταθμό του τραίνου που περιμένοντάς το τελευταίο, άρχισε να παίζει σε μασίνι μέχρι που του είπε αυτό ότι με τις μα@ακίες που κάνεις τόχασες!!! Πράγματι η αναποφασηστικότητα του στο τέλος θα μείνει παροιμιώδης! Έχουν περάσει 4 μήνες μετά το σκαμπίλι του εκλογικού σώματος και δεν έχει πάρει μια απόφαση μια πράξη, πέραν του να επιδεικνύεται τριγυρίζοντας με τις κάμερες από δημόσιο οίκημα σε οίκημα και από κανάλι σε κανάλι για να μας δείχνει πόσο < μάγκας > είναι! Δηλαδή μιλάμε για την απόλυτη πρόκληση και ΟΧΙ χαζομάρα! Καθότι ουδείς στα καλά του πιστεύει ότι του λείπει τόσο πολυ η φαιά ουσία! ΝΑΙ ο κ.Πρωθυπουργός μας κοροϊδεύει είτε διότι έτσι συμφέρει αυτόν και το οικονομικό κατεστημένο, είτε επειδή τον έχουν δεμένο χειροπόδαρα διάφοροι εκτός και εντός κόμματος! ΄Την στιγμή που ο Λαός στενάζει κάτω από την ΜΠΟΤΑ της αισχροκέρδιας , της ασυδοσίας στα Νοσοκομεία, της ανεξέλεγκτης Λαθρομετανάστυσης και της εγκληματικότητας , με μια καθημερινότητα συνεχώς επιδεινούμενη, σε όλους τους τομείς, με μια αγορά που ασφυκτιά από την έλλειψη ρευστού - παρα τα 28 δις που έδωσε στους φιλους του τραπεζήτες- αυτός λένε περιμένει το τραίνο!! ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σώπα! Στο παρά πέντε θα κάνετε ό,τι δεν κάνατε 5,5 χρόνια; Μακάρι, αλλά εν μέσω κοινωνικής αναταραχής και πολιτικού κονιορτού δεν έχετε την απαιτούμενη ψυχραιμία (αν υποθέσουμε ότι είχατε τις γνώσεις) για να πάρετε σωστές αποφάσεις, ούτε το χρόνο να τις υλοποιήσετε. «Χρέος της κυβέρνησης είναι να παρουσιάσει και να υλοποιήσει ένα πρόγραμμα διαρθρωτικών αλλαγών με στόχο την ανάπτυξη για τη δημιουργία περισσότερων και καλύτερα αμειβόμενων θέσεων εργασίας», είπε ο κ. Παπαθανασίου. Αργά θυμηθήκατε τις διαρθρωτικές αλλαγές και τους εργαζόμενους κ. Παπαθανασίου! Πολύ αργά, αν βέβαια τους θυμηθήκατε τους τελευταίους έστω και τώρα, πράγμα για το οποίο αμφιβάλλω.

    Α, ναι, ξέρετε πώς δικαιολόγησε αυτή την καθυστέρηση για υλοποίηση του προγράμματος διαρθρωτικών (εσύ υποψιασμένε μου διάβαζε "εξαρθρωτικών") αλλαγών; Καλέ δε γνώριζαν το πρόβλημα της οικονομίας! Νόμιζαν ότι όλα πάνε καλά! «Η κρίση», είπε ο κ. Παπαθανασίου, «ανέδειξε χρόνια δομικά προβλήματα της ελληνικής οικονομίας.» Κι αυτά τα έλεγε χωρίς να κοκκινίζει! Δηλαδή η άτιμη η διεθνής κρίση σας κατέστησε γνωστά τα καλπάζοντα ελλείμματα και το τεράστιο εξωτερικό χρέος της χώρας; Εσείς είχατε άγρια μεσάνυχτα περί αυτών; Καλά, δε ντρεπόσαστε να λέτε τέτοιες κοτσάνες; Για κάφρους μας περνάτε; Και η κρίση ανέδειξε την τεράστια φοροδιαφυγή στη χώρα μας; Πριν από την κρίση εσείς νομίζατε πως όλοι οι Έλληνες πολίτες ήταν συνεπείς στις φορολογικές υποχρεώσεις τους;

    Γιατί δεν ομολογείτε ότι εξαντλήθηκε η ανοχή και η υπομονή των «κουτόφραγκων» απέναντι σ' εμάς τους κουτοπόνηρους σκερβελέδες; Γιατί δεν ομολογείτε ότι έπεσαν τσουχτερές ευρωπαϊκές σφαλιάρες; Γιατί δε λέτε ότι η Ευρώπη ενδιαφέρεται περισσότερο να μη χρεοκοπήσει η χώρα μας απ’ ό,τι ενδιαφέρεστε εσείς, οι δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις μας; Γιατί δεν ομολογείτε ότι είσαστε αναποτελεσματικοί και αχαΐρευτοι και ξυπνήσατε για να επιπέσετε με ορμή επί δικαίων και αδίκων, κυρίως των πρώτων, για να βγείτε ασπροπρόσωποι; Αμ δε θα βγείτε! Είναι, δυστυχώς, βαριές και βαθειές οι πληγές της χώρας μας που πρέπει να επουλωθούν... Πληγές για τις οποίες ευθύνεστε κι εσείς και οι πριν από σας, και οι οπαδοί σας που σας ανεβοκατεβάζουν στην εξουσία δίνοντας άφεση αμαρτιών.

    «Η κρίση, αν και καθυστέρησε να χτυπήσει την πόρτα της χώρας μας, είναι εδώ. Προκαλεί σοβαρές συνέπειες στην πραγματική οικονομία και τα δημοσιονομικά της πατρίδα μας. Είναι ώρα ευθύνης και απόλυτης ειλικρίνειας. Ή θα πάρουμε δύσκολες αλλά εθνικά αναγκαίες αποφάσεις ή θα γυρίσουμε δεκαετίες πίσω. Σήμερα, υπάρχει ανάγκη μιας κοινής προσπάθειας, για να υπερβούμε την κρίση και να οδηγήσουμε τη χώρα σε μια νέα περίοδο υψηλής ανάπτυξης. Χρειάζεται συνεννόηση, συνεργασία και συναίνεση» δήλωσε ο κ. Παπαθανασίου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχουν ανάψει οι κονδυλοφόροι, κοινώς τα πληκτρολόγια. Σενάρια επί σεναρίων διατυπώνονται επί ανασχηματισμών, αποσχηματισμών και πρόωρων κάλπεων, όλα αφελή και κάλπικα διλήμματα, άσχετα με τα πραγματικά προβλήματα. Ο πολίτης που θέλει να είναι ενημερωμένος σε όλα δεν έχει βραδιάς ύπνο. Εν τω μεταξύ “σφίγγα” ο Καραμανλής, ενώ ανακατεύει την τράπουλα. Όλοι κρέμονται από το στόμα του, και οι γκριματσολόγοι προσπαθούν να διαβάσουν είδηση από τις γκριμάτσες του. Τι είπε, πώς το είπε, ποια λέξη τόνισε, ποια ατόνισε, τι μορφασμούς έκανε, τι βλέμμα είχε, μετέωρο ή αποφασισμένο; Ωωωχ, πονοκέφαλος! Ας λυπηθεί τουλάχιστον τους οπαδούς του που παραμιλάνε στους δρόμους διερωτώμενοι: «Θα τους ανασχηματίσει ή δε θα τους ανασχηματίσει; Θα είναι μίνι ανασχηματισμός ή μάξι; Θα είναι σαρωτικός ή προσχηματικός; Κι αν τους ανασχηματίσει ποιους άραγε θα πάρει ο διάολος; Αλλά κι όλους να τους έπαιρνε ο ξαποδώ δε θα χάναμε και τίποτα! Θα χάναμε;»

    Ακόμη κι αν οι ίδιοι οι οπαδοί-πρόβατα επρόκειτο να υπουργοποιηθούν δε θα είχαν τέτοια φαγούρα. Είναι βέβαια και τα ΜΜΕ που την πυροδοτούν. Μαζί με τις δημοσκοπήσεις, τα σενάρια εκλογών ή ανασχηματισμών παίζουν πρώτο θέμα στα Μέσα Μαζικής Έξαψης εδώ και καιρό, ακόμα και πριν από το πρόσφατο ολοκαύτωμα των δασών της βορειοανατολικής Αττικής. Χαμός!

    Εν τω μεταξύ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος δουλεύει υπερωρίες για να διαψεύδει τα διάφορα σενάρια, που φέρουν και τον ίδιο να γίνεται εξιλαστήριο θύμα της εν τω συνόλω της ανίκανης κυβέρνησης. Άχαρη δουλειά κι αυτή… Για ελάτε στη θέση του! Πού να βρει διάθεση να ξυριστεί; «Επικεντρωνόμαστε στη δουλειά την οποία έχουμε να κάνουμε. Προχωράμε στις μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται η χώρα σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά και αυτή είναι η πυξίδα μας. Όλα τα άλλα τα οποία αναγράφονται αποτελούν μέρη σεναρίων, τα οποία κάποιοι εξυφαίνουν.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιος είπε ότι στην κυβέρνηση αυτή δεν έχουν ιδέες; Λάθος!
    Μέγα λάθος…. Πάρτε παράδειγμα τα φωτοβολταϊκά είναι ή δεν είναι ιδέα από τις λίγες; Επενδύεις από την τσέπη σου 250 χιλιάρικα ευρώ για μια εγκατάσταση κόστους 500 χιλιάρικων, και παραγωγής 100 κιλοβάτ, τα υπόλοιπα 250 χιλιάρικα είναι επιδότηση, από το κράτος, από την τσέπη του Καραμανλή; όχι βεβαίως, αλλά από την τσέπη και του τελευταίου πολίτη που ζει σε αυτήν την χώρα, και μόλις αρχίζεις την παραγωγή αρχίζεις και να εισπράττεις 50 κολλαριστά χιλιάρικα το χρόνο από την ΔΕΗ, γιατί;
    Γιατί την κιλοβατώρα θα την πουλάς με συμβόλαιο εικοσαετίας 0.45 ευρώ, και με δεσμευτικό συμβόλαιο αγοράς εικοσαετίας από αυτήν.
    Και που είναι το κακό θα μου πείτε;
    Το κακό είναι ότι η ΔΕΗ θα αγοράζει 0.45 ευρώ την κιλοβατώρα, η ΔΕΗ όμως θα πουλάει την κιλοβατώρα πολύ λιγότερο στους καταναλωτές, θα χάνει χρήματα η ΔΕΗ ; ΟΧΙ, γιατί αυτή την διαφορά θα την πληρώσουν οι καταναλωτές από την τσέπη τους, για να την πάρουν οι επενδυτές, και όχι η ΔΕΗ από τα κέρδη της σαν επιχείρηση.
    Με ποιο τρόπο; Στο λογαριασμό μας στην ΔΕΗ θα υπάρχει και υπάρχει πρόβλεψη είσπραξης αυτής της διαφοράς, ούτως ώστε την παίρνει με το έτσι θέλω αυτή την διαφορά και την ακουμπά αυτούσια στους ιδιώτες παραγωγούς.
    Όμως γιατί η ΔΕΗ πρέπει να αγοράζει ακριβά την κιλοβατώρα και μετά να την πουλά φτηνά;
    Και γιατί με απόφαση του κράτους κάποιοι τυχεροί λαμογιάρηδες και προσκείμενοι κατά πλειοψηφία στην κυβέρνηση επενδυτές, γιατί όλα αυτά γίνονται επί Δεξιάς, και ξέρουμε καλά τι συμβαίνει επί Δεξιάς, θα πρέπει εμείς από την άκρα Δεξιά ως την άκρα Αριστερά, και για τουλάχιστον 20 χρόνια να τους πληρώνουμε, δηλαδή να τους χρυσώνουμε;
    Για να έχει η Δεξιά στηρίγματα και λαδωμένους διαχρονικά στα χέρια της, για να την ευγνωμονούν για μια εικοσαετία τουλάχιστον, και να λένε δεξιά και αριστερά πως αυτή ήταν η καλύτερη κυβέρνηση που πέρασε ποτά από την Ελλάδα; Φτου σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΚΛΟΓΕΣ;

    Γιατί βγάζει σήμερα ο Μπόμπολας στις δυό βρωμο-φυλλάδες του, το Έθνος και το Πρώτο Ψέμα πάλι τις μαϊμού δημοσκοπήσεις;

    Γιατί προσπαθεί να σώσει το Γιωργάκη από τις αποκαλύψεις της δικαιοσύνης για το Χριστοφοράκο;

    Μήπως γιατί η υπόθεση C4I και οι μίζες του Τρεπεκλή, του παιδικού φίλου του Γιωργάκη, έχει δέσει;

    Οι κινήσεις των λογαριασμών που έχει στα χέρια του ο ανακριτής Ζαγοριανός ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΛΑ.

    Η ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΑ ΖΙΜΕΝΣ ΚΑΙΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ.

    Έρχονται τα πάνω - κάτω.

    Ανατρέπονται τα σχέδια των καναλαρχών και των αμερικάνων χρηματοδοτών τους να φέρουν ένα πρωθυπουργό-μαριονέτα, που θα μας γδύσουν οικονομικά και θα χαρίσουν το όνομα Μακεδονία στους Σκοπιανούς και την Κύπρο στους Τούρκους.

    Η ΒΙΑΣΥΝΗ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ, ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.

    Ευτυχώς ο λαός έχει αρχίσει να καταλαβαίνει το παιγνίδι που παίζουν πίσω από την πλάτη του οι τέσσερις γνωστοί μαφιόζοι των καναλιών και των εφημερίδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Ελλάδα θα σωθεί μόνον με τον Εθνικοσοσιαλισμό .
    Άλλη λύση δεν υπάρχει , τα άλλα συστήματα
    έχουν αποτύχει ,
    και τα αποτελέσματα είναι ορατά σε όλους μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν έχουν αφήσει τίποτα όρθιο οι αλήτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Διαβάζοντας την προκύρηξη ενίσχυσης ελευθέρων επαγελματιών, και ειδικότερα οσον αφορά τους Οδοντίατρους, ανακάλυψα οτι απαραίτητη προυπόθεση να χρηματοδοτηθώ ηταν να εχω εισόδημα πάνω απο 30000 ευρω ετησίως ! Δεν αφιβαλλω οτι υπαρχουν συνάδελφοι με τέτοια εισοδήματα και...

    ακομα μεγαλύτερα. Αλλά ερωτω,γιατί για πολλοστή φορα ακόμα μια ενισχυση αφορά μονο τους εχοντες ?
    Αν ειχα τετοιο εισοδημα και μεγαλυτερο τι να εκανα την επιδοτηση? Αν ειναι στο ονομα της καταπολέμησης της φοροδιαφυγής να ευνοούνται οι μεγαλογιατροί και το κεφάλαιο, να χαίρεσται κυριοι για μια ακομα φορα την ερωτοτροπία με τους εχοντες και κατέχοντες, μονο αυτοί σας παραμένουν πιστοί."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κεννεντυ
    Αιωνια η μνημη!!

    Το τελος μιας δυναστειας

    Ενας νεος πολιτικος απο κανενα πολιτικο τζακι ο Ομπαμα θα εκφωνησει τον επικειδιο του τελευταιου κεννεντι..

    Τα πολιτικα τζακια τελειωνουν και στην Ελλαδα...

    οι διαδοχοι των "πατεραδων" ειναι καταφανως ανικανοι να συνεχισουν την δυναστεια....

    Και στην Ελλαδα αργα ή γρήγορα μετά τον Γιωργο Παπανδρεου καποιος ελληνας Ομπαμα θα εκφωνησει το τελος των παραδοσιακων ελληνικων πολιτικων τζακιων!!

    Αιωνια τους η μνημη!!

    Δημοκρατες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ούτε τη θάλασσα δεν θα αφήσουν όρθια τα γαλάζια λαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μαύρο στους νεοδεξιούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 11.1ο δυστυχώς έχεις δίκιο. Οι μικροί και οι μεσαίοι πρέπει να εξοντωθούν. Αυτή είναι η νεοδεξιά που είναι βελτιωμένη έκφανση των παπούδων και χουντικών μπαμπάδων τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. TIPOTA DEN AFISANE ORTHIO TA REMALIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όπως στους ναρκωμανείς δείνουν μεθαδόνη.
    Ετσι τους ΛΥΣΣΑΣΜΈΝΟΥΣ πασόκους τους ταίζει το κόμμα τους με οτι μαλακίες βρεί.
    ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ...
    Η ΛΥΣΣΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΠΑΣΟΚ - PRESS.
    Που.
    - Είναι οξεία ιογενής μολυσματική και θανατηφόρα νόσος που προσβάλλει όλα τα ζώα και τον άνθρωπο.
    - Για να μολυνθεί ο άνθρωπος από λύσσα, πρέπει να δαγκωθεί από λυσσασμένο ζώο.
    - Ένα άγριο ζώο δεν σημαίνει ότι είναι λυσσασμένο.
    - Η πρόληψη της νόσου γίνεται με υποχρεωτικό από το νόμο ετήσιο αντιλυσσικό εμβολιασμό σε όλα τα κατοικίδια ζώα.

    - Η λύσσα είχε πρακτικά εκλείψει από την Ελλάδα.....
    ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Η ΓΝΩΣΤΗ ΑΓΕΛΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΠΑΣΟΚ.
    ΤΩΡΑ ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ
    ΛΥΣΣΣΑΣΜΕΝΑ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ.
    ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΕΚΤΕΣ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΟΥ PRESS.
    Eίναι Ειδική Περίπτωση ψυχοπαθών.
    ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΗΛΙΘΙΟΙ.
    Το πασοκ τους εκανε και ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ.

    Υπάρχει πολλή μοναξιά εκεί έξω. Και η μοναξιά οδηγεί συνήθως στην ψυχοπάθεια!
    Ετοιμαστείτε, γιατί θα χτυπήσουν το πληκτρολόγιο....
    και ο Θεός βοηθός!
    (κουφά -μαλακίες -ανοησίες - ΜΙΣΟΣ - ηλιθιότητα ... ατελείωτα ).

    Μην τους βρίσεις, μην τους το κλείσεις στα μούτρα... Κάντε τους λίγη παρέα...
    Αυτό ψάχνουν, άλλωστε...
    ΕΔΩ στο ΒΟΘΡΟ του ΠΑΣΟΚ.
    ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ.

    Αλλά γαμήστε τους και καμία φορά...
    Το έχουν ΑΝΑΓΚΗ !

    ////////////////////////////////
    ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΣΤΑΣΕΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
    ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΑΚΑΤΗΣ Blooper team. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΠΑΕΙ ΠΑΣΟ.....
    ΚΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΣΑΚΑΤΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ.
    /////////////////////////////////

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 11.15 ΓΡΑΨΕ ΓΡΑΨΕ. ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ STAGE ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Zoa einai oi dexioi kai malista arpaktika. mexri kai o arxigos sas katapatitis einai. Na mi milisoume gia voulgaraki, pavlidi, rousopoulo, evert, dora klp. mafia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΓΙΩΡΓΟ-ΚΑΝΑΛΑ (ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ).

    ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ (30-8-2009, 4 μμ)
    Η πυρκαγιά που ξέσπασε βόρεια του Λος Άντζελες, την Τετάρτη, συνέχιζε να μαίνεται, με τον τελευταίο απολογισμό να κάνει λόγο για τουλάχιστον τρεις τραυματίες ένας εκ των οποίων βρισκόταν σε σοβαρή κατάσταση.
    Οι αρχές διέταξαν την υποχρεωτική, άμεση εκκένωση 3.000 κατοικιών.
    Η πυρκαγιά ήδη κατέκαψε 28.000 εκτάρια και απειλεί σημαντικές τηλεπικοινωνιακές υποδομές, περιλαμβανομένων αναμεταδοτών ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών. Επεκτάθηκε προς κατοικημένες περιοχές στην Πασαντίνα και προς την Κοιλάδα του Σαν Φερνάντο.
    Σύμφωνα με τον επικεφαλής της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Λος Άντζελες Μαρκ Σάβιτζ, έως χθες είχε τεθεί υπό έλεγχο μόλις το 30% των μετώπων.
    Την Παρασκευή ο κυβερνήτης της Καλιφόρνιας Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ κήρυξε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης στις κομητείες του Λος Άντζελες και του Μοντερέι λόγω των πυρκαγιών. Στις προσπάθειες κατάσβεσης της πυρκαγιάς μετέχουν πάνω από 750 πυροσβέστες, με τη βοήθεια ελικοπτέρων.
    Το 2007 είχαν σημειωθεί οι χειρότερες πυρκαγιές στην ιστορία της πολιτείας, όταν είχαν καταστραφεί 2.000 κατοικίες και είχαν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τις εστίες τους 640.000 πολίτες.

    Η ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΩΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΜΕ ΑΕΠ ΠΕΡΙΠΟΥ 400 ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΑΝΕΜΩΝ.

    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΖΗΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΣΒΑΤΖΕΝΕΓΚΕΡ.

    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΗΔΟΝΑ ΤΩΝ ΔΟΝΤΙΩΝ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.

    Αυτή τη σοβαρότητα έχει ο πολιτικός Γιωργάκης, αυτές της ανοησίες μας πουλάνε οι χρηματοδότες του ιδιοκτήτες του Mega, του Αντένα, του Σκάι και του Αλτερ.

    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΑΚΟΜΗ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ, ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ.

    Μήπως δεν φταίνε αυτοί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση