GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βλέπει αυτοδυναμία του ΠΑΣΟΚ σε κάθε περίπτωση...

Του Θωμά Ακρωτηριανάκη . Συμπληρώνω διευκρινιστικά το δημοσίευμά μου "Αν κάνει πρόωρες εκλογές ο Καραμανλής", (δείτε το εδώ: htt...

Του Θωμά Ακρωτηριανάκη
.
Συμπληρώνω διευκρινιστικά το δημοσίευμά μου "Αν κάνει πρόωρες εκλογές ο Καραμανλής", (δείτε το εδώ: http://press-gr.blogspot.com/2009/08/blog-post_5630.html). Θα κάνει πρόωρες εκλογές ο Καραμανλής το φθινόπωρο, αν και μόνο αν διαπιστώσει ότι η διάδοχη κατάσταση θα είναι ένα αυτοδύναμο ΠΑΣΟΚ.
Η, εντός απειράριθμων εισαγωγικών, "απειλή" συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αντίθετος σε συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ, απλά σε πρώτη φάση αυτό θα το κάνει, και πρέπει να το κάνει μόνο η συνιστώσα Κύρκου, που και αρκεί...
Μόνο αν ο Καραμανλής είναι κατά βάθος κρυφός αρωγός της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ, θα κάνει πρόωρες εκλογές το φθινόπωρο, όταν ταυτόχρονα διαπιστώνει ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα πάρει αυτοδυναμία...!!!
Ομως σε τέτοια περίπτωση θα δεχτεί τη...

μεγαλύτερη εσωκομματική επίθεση προς ανατροπή του από αρχηγός της ΝΔ, πολύ μεγαλύτερη από ό,τι θα δεχόταν αν υποστεί βαρύτερη ήττα το Μάρτη, αλλά βγει αυτοδύναμο το ΠΑΣΟΚ.
Φαίνεται όμως ότι ΠΙΑ ΒΛΕΠΕΙ ότι όποτε και αν γίνουν οι εκλογές το ΠΑΣΟΚ θα έχει αυτοδυναμία, που θα είναι πιο ισχυρή όσο περνάει ο καιρός, οπότε ΚΛΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ.

18 σχόλια

  1. Συγνώμη, αλλά όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος μας είναι τα γκάλοπ;

    Όλα αυτά τα βρίσκω αποπροσανατολιστικά, όπως και το θέμα εκλογές. Ξεχάστηκαν οι φωτιές, ξεχάστηκαν οι MIESENS κ.λ.π. Με λίγα λόγια: http://www.youtube.com/watch?v=4nRrSQs3NbI

    Καπετάν Μακρής. Mind Control...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΜΠΑΓΑΣΑΚΟ ΕΙΣΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΠΙΑΝΕΙΣ ΡΕ ΣΑΪΝΟΓΕΡΑΚΙΝΑ ΕΤΣΙ?.. ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΕ ΤΟΣΗ ΒΑΘΥΣΤΟΧΑΣΤΗ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ? ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΟΥ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ..ΠΟΛΙΤΙΚΟ -ΑΝΑΛΥΤΑΡΑ ΜΟΥ..ΦΤΟΥ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΜΑΤΙΑΞΩ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΚΛΑΣΟΜΠΑΝΙΕΡΑ-ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΙ ..ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΚΠΡΩΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΣΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ..ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν άντεξε η Νομαρχιακή Επιτροπή Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ και εξέδωσε δελτίο τύπου, επ’ ευκαιρία της επίσκεψης του Ευριπίδη Στυλιανίδη το Σάββατο στην Κομοτηνή για τα εγκαίνια … του νέου αεροδρομίου!!! Η ανακοίνωση κάνει ένα flashback στο τι έχει υποσχεθεί μέχρι στιγμής ο υπουργός Μεταφορών, ενώ συνεχίζει κάνοντας λόγω για φιέστα χωρίς αντίκρισμα. Τέλος η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ροδόπης καλεί τον Ευριπίδη Στυλιανίδη, να ξανάρθει τον Οκτώβριο για να εγκαινιάσει … ένα λιμάνι στην Κομοτηνή. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
    Πρώτα «θωράκισε πνευματικά τη Ροδόπη», την έκανε «πολιτιστικό κέντρο της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης», την μετέτρεψε σε «διεθνή διαμετακομιστικό, τηλεπικοινωνιακό και βιομηχανικό - εμπορευματικό κόμβο», «πολέμησε την ανεργία», «στήριξε εταιρίες και εργαζόμενους στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής», «δημιούργησε πάνω από 1200 νέες θέσεις εργασίας στο εμπορικό κέντρο Ιάσμου», μας έκανε «τουριστικό προορισμό», εφάρμοσε «μια σύγχρονη μειονοτική πολιτική», «στήριξε με την πολιτική του τον αγρότη», «αναμόρφωσε τις υπηρεσίες υγείας» και έκανε «μεγάλα αναπτυξιακά έργα». Το «νέο Νοσοκομείο Κομοτηνής», η «Δημόσια Διαβαλκανική Βιβλιοθήκη», το «Ινστιτούτο Διαπολιτισμικής Ανάπτυξης», το «Campus Ειδικών Σχολείων στο Κόσμιο για άτομα με αναπηρίες», η «αναβάθμιση του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου σε Διαβαλκανικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα», η «εμπορική και πολιτιστική αξιοποίηση των παλιών σταθμών του ΟΣΕ στο Κοπτερό και στον Σώστη» (που ούτε καν υπάρχουν), o «Προαστιακός Σιδηρόδρομος», το «ΤΡΑΜ Κομοτηνής», τα «μεγάλα έργα του αγροτικού τομέα», είναι μερικά μόνο από τα πολλά παραδείγματα.
    Και εάν κάποιος νομίζει ότι όλα αυτά αποτελούν υπερβολές ή ένα κακόγουστο αστείο, δεν έχει παρά να ανατρέξει στους κατά καιρούς «απολογισμούς έργου» και στα προπαγανδιστικά έντυπα του κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη.
    Μετά από όλα αυτά λοιπόν, το επόμενο Σάββατο, λίγους μήνες, ίσως και ημέρες, πριν από τις εκλογές της οριστικής κατάρρευσης και αποχώρησης της κυβέρνησης της ΝΔ, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης κλείνει την υπουργική του θητεία με το «Νέο Αεροδρόμιο Γενικής Αεροπορίας και Αεραθλητικό Κέντρο Ροδόπης».
    Για την αναγκαιότητα και τη χρησιμότητα του έργου δεν υπάρχει φυσικά καμιά αμφιβολία, όπως βέβαια δεν υπάρχει και καμιά αμφιβολία ότι στον κυβερνητικό χρόνο που απομένει στη ΝΔ δεν μπορεί να γίνει κάτι περισσότερο από αυτό που έχει ήδη ανακοινωθεί, δηλαδή μια ακόμη εξαγγελία χωρίς αντίκρισμα και μια εκδήλωση - επικοινωνιακή φιέστα. Το μόνο που μένει να αποδειχθεί είναι εάν ο κ. Στυλιανίδης και οι συνεργάτες του τα πιστεύουν όλα αυτά, έστω και μέσα στην παραίσθηση από τη μέθη της εξουσίας ή μας «δουλεύουν» όλους τόσο απροκάλυπτα και τόσο ωμά.
    Ο «πολλά υποσχόμενος νέος πολιτικός», θυμίζει ολοένα και περισσότερο ελληνική ταινία της δεκαετίας του ΄60, όπου ο υπουργός και βουλευτής αφού «μιλάει με τον αρμόδιο» σε τηλέφωνο με κομμένο καλώδιο, διαβεβαιώνει τον ψηφοφόρο του πως το θέμα του «ετελείωσε».
    Το μόνο όμως που πραγματικά «ετελείωσε» είναι η υπομονή και η αντοχή των πολιτών της Ροδόπης, οι οποίοι περιμένουν με ανυπομονησία τις επερχόμενες εθνικές εκλογές για να καταδικάσουν οριστικά την κοροϊδία και τις πρακτικές του παρελθόντος και να γυρίσουν σελίδα, εμπιστευόμενοι το μέλλον και την προοπτική τους στο ΠΑΣΟΚ και στον Γιώργο Παπανδρέου.
    Υ.Γ. Προλαβαίνετε μέχρι τον Οκτώβριο και ένα λιμάνι στην Κομοτηνή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ πρόεδρε του ΠΑΣΟΚ,


    Ήρθε η ώρα να ανησυχήσεις σοβαρά. Εμφανίζονται γκάλοπ, στα οποία φέρεσαι ως καταλληλότερος για πρωθυπουργός.
    Τρέμε φίλε Γιώργο!
    Οι νταβάδες σου ετοιμάζουν επίθεση φιλίας. Πάρε τα μέτρα σου, διότι οι προεκλογικές μέρες είναι πονηρές και το καθεστώς εντός και εκτός του ΠΑΣΟΚ ενθαρρύνθηκε, πιστεύοντας ότι στο πρόσωπο σου βρήκε ένα νέο Κωστή…Κωστή Καραμανλή.
    Μην πιστεύεις τον μύθο που θέλει τους αρχηγούς κομμάτων να ενδυναμώνονται καταλαμβάνοντας τη θέση του Πρωθυπουργού. Η πραγματική σου δύναμη είναι τώρα, προεκλογικά: από τη στιγμή της επίσημης ανακοίνωσης των πρόωρων εκλογών μέχρι το κλείσιμο της κάλπης.
    Τώρα μπορείς να διαμορφώσεις το πλαίσιο και τη δυναμική της εξουσίας σου, όχι μετά. Αν ταλαιπωρηθείς φιλότιμα σε ένα προεκλογικό μαραθώνιο, αφήνοντας σε άλλους την επιτελική εργασία και τον κυβερνητικό σχεδιασμό …χάθηκες.
    Αν μπλέξεις στη φιλολογία της αυτοδυναμίας και δεν αναδείξεις ένα συνεργατικό, συναινετικό προφίλ αναφορικά με τον ΣΥΡΙΖΑ και τους Οικολόγους, θα έχεις πέσει στην παγίδα αποδόμησης της πολιτικής σου οντότητας.
    Τώρα (και εσύ) κινδυνεύεις από τους «φίλους» και όχι από τους «εχθρούς» ή τους πολιτικούς σου αντιπάλους.
    Το ζήτημα - και η μοναδική ευκαιρία που σου προσφέρεται αυτή τη στιγμή, Γιώργο μας - είναι πώς θα ξεφύγεις από το καθεστωτικό ΠΑΣΟΚ και τα δίχτυα του και όχι πώς θα το επαναφέρεις στην εξουσία.
    Το ΠΑΣΟΚ των πελατειακών μηχανισμών, το ΠΑΣΟΚ της διαπλοκής, ταυτίζεται με τα δίκτυα εκείνα που συντήρησαν τον Καραμανλή στην εξουσία…το ξέρεις και ευτυχώς το γνωρίζει πλέον και ο ελληνικός λαός.
    Ο πραγματικός σου λοιπόν εχθρός βρίσκεται στο ΠΑΣΟΚ και συνεργάζεται με τους νταβάδες που έχουν τον τρόπο να σε «τυλίξουν» προεκλογικά για να σε χρησιμοποιήσουν μετεκλογικά.
    Μην διαπραγματεύεσαι με την πατρωνία, ανοίξου προς τα αριστερά, και την προοδευτική κοινωνία, αφού βλέπεις ότι από την άλλη πλευρά (της όμορης αριστεράς) υπάρχει εμφανής αδυναμία και δικαιολογημένη φοβία να γίνει το πρώτο βήμα.
    Μη κάνεις το λάθος να καπελώσεις την μη-κομμουνιστική αριστερά. Αυτή σε στήριξε μέχρι τώρα με τον τρόπο της, παρά τις αντιφάσεις και τα παρατράγουδα, με κόστος μάλιστα, κάποιες στιγμές. Η ίδια θα είναι ο σύμμαχος σου και αύριο στα δύσκολα, αν αποφασίσεις (τολμήσεις) να κάνεις τις εξαγγελίες σου πράξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΘΩMΑΚΟ;

    ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ;;;;

    ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΕΣ(ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ),ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 29 Αυγούστου 09.. Γ. Παπανδρέου «Είμαστε αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουμε κάθε κατεστημένο, που σταματά αυτήν την πορεία των απαραίτητων αλλαγών προς όφελος του πολίτη», «Με την κρίση, που όλοι μας περνάμε, οι πολίτες ζητούν τομές που τους δίνουν την ευκαιρία να έχουν λόγο και να συμμετέχουν στα αποτελέσματα της ανάπτυξης, (σσ. ζητούν) μια κοινωνία και μια πολιτεία που εξασφαλίζει την εύνοια και την δικαιοσύνη», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου, μετά το τέλος της ομιλίας του στο «Θερινό Πανεπιστήμιο» του Γαλλικού Σοσιαλιστικού Κόμματος, στην Λα Ροσέλ.«Εμείς, το ΠΑΣΟΚ, είμαστε έτοιμοι και αποφασισμένοι για ένα νέο πρότυπο ανάπτυξης με "πράσινη ανάπτυξη" και δικαιοσύνη που είναι δίπλα στον πολίτη και έτοιμοι να παλέψουμε για ένα καλύτερο αύριο για όλους», δήλωσε χαρακτηριστικά.!! Θέλω να ευελπιστώ στις καλλίτερες μέρες κύριε Πρόεδρε! Ο Λαός θάναι αυστηρός μαζί σας , περισσότερο απότι σήμερα ΑΛΛΑ ΘΑΧΕΤΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ αν δει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα απτά αποτελέσματα! Σήμερα οι μικρομεσαίοι κοιτούν πρώτα απόλα την τσέπη τους! Και την αγοραστική τους δύναμη! Σε αυτό πιστεύουν και ΟΧΙ σε νούμερα και άλλα κόλπα ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ! Γιαυτόν τον λόγον θα τον στείλει στην αντιπολίτευση τον κύριο αυτόν που ΜΑΔΙΣΕ ΕΠΙ ΜΙΑ 5ΕΤΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Ελλάδα εδώ και 2 χρόνια ζεί το δράμα της βραδυπορούσας επικοινωνιακής σκοπιμότητας! και της προκλητικής αδιαφορίας του Πρωθυπουργου της!! Δυστυχώς γιαυτήν σε μια από τις δυσκολότερες διεθνώς μεταπολεμικές οικονομικές περιόδους! Ο επαναλαμβανόμενος Πρωθυπουργός αναμένει πάλι σήμερα να τούρθουν οι Λούληδες δημοσκοπιεστές λένε, για να πάρει τις αποφάσεις του?! Η κατάσταση μοιάζει με εκείνον τον τύπο στο σταθμό του τραίνου που περιμένοντάς το τελευταίο, άρχισε να παίζει σε μασίνι μέχρι που του είπε αυτό ότι με τις μα@ακίες που κάνεις τόχασες!!! Πράγματι η αναποφασηστικότητα του στο τέλος θα μείνει παροιμιώδης! Έχουν περάσει 4 μήνες μετά το σκαμπίλι του εκλογικού σώματος και δεν έχει πάρει μια απόφαση μια πράξη, πέραν του να επιδεικνύεται τριγυρίζοντας με τις κάμερες από δημόσιο οίκημα σε οίκημα και από κανάλι σε κανάλι για να μας δείχνει πόσο < μάγκας > είναι! Δηλαδή μιλάμε για την απόλυτη πρόκληση και ΟΧΙ χαζομάρα! Καθότι ουδείς στα καλά του πιστεύει ότι του λείπει τόσο πολυ η φαιά ουσία! ΝΑΙ ο κ.Πρωθυπουργός μας κοροϊδεύει είτε διότι έτσι συμφέρει αυτόν και το οικονομικό κατεστημένο, είτε επειδή τον έχουν δεμένο χειροπόδαρα διάφοροι εκτός και εντός κόμματος! ΄Την στιγμή που ο Λαός στενάζει κάτω από την ΜΠΟΤΑ της αισχροκέρδιας , της ασυδοσίας στα Νοσοκομεία, της ανεξέλεγκτης Λαθρομετανάστυσης και της εγκληματικότητας , με μια καθημερινότητα συνεχώς επιδεινούμενη, σε όλους τους τομείς, με μια αγορά που ασφυκτιά από την έλλειψη ρευστού - παρα τα 28 δις που έδωσε στους φιλους του τραπεζήτες- αυτός λένε περιμένει το τραίνο!! ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σώπα! Στο παρά πέντε θα κάνετε ό,τι δεν κάνατε 5,5 χρόνια; Μακάρι, αλλά εν μέσω κοινωνικής αναταραχής και πολιτικού κονιορτού δεν έχετε την απαιτούμενη ψυχραιμία (αν υποθέσουμε ότι είχατε τις γνώσεις) για να πάρετε σωστές αποφάσεις, ούτε το χρόνο να τις υλοποιήσετε. «Χρέος της κυβέρνησης είναι να παρουσιάσει και να υλοποιήσει ένα πρόγραμμα διαρθρωτικών αλλαγών με στόχο την ανάπτυξη για τη δημιουργία περισσότερων και καλύτερα αμειβόμενων θέσεων εργασίας», είπε ο κ. Παπαθανασίου. Αργά θυμηθήκατε τις διαρθρωτικές αλλαγές και τους εργαζόμενους κ. Παπαθανασίου! Πολύ αργά, αν βέβαια τους θυμηθήκατε τους τελευταίους έστω και τώρα, πράγμα για το οποίο αμφιβάλλω.

    Α, ναι, ξέρετε πώς δικαιολόγησε αυτή την καθυστέρηση για υλοποίηση του προγράμματος διαρθρωτικών (εσύ υποψιασμένε μου διάβαζε "εξαρθρωτικών") αλλαγών; Καλέ δε γνώριζαν το πρόβλημα της οικονομίας! Νόμιζαν ότι όλα πάνε καλά! «Η κρίση», είπε ο κ. Παπαθανασίου, «ανέδειξε χρόνια δομικά προβλήματα της ελληνικής οικονομίας.» Κι αυτά τα έλεγε χωρίς να κοκκινίζει! Δηλαδή η άτιμη η διεθνής κρίση σας κατέστησε γνωστά τα καλπάζοντα ελλείμματα και το τεράστιο εξωτερικό χρέος της χώρας; Εσείς είχατε άγρια μεσάνυχτα περί αυτών; Καλά, δε ντρεπόσαστε να λέτε τέτοιες κοτσάνες; Για κάφρους μας περνάτε; Και η κρίση ανέδειξε την τεράστια φοροδιαφυγή στη χώρα μας; Πριν από την κρίση εσείς νομίζατε πως όλοι οι Έλληνες πολίτες ήταν συνεπείς στις φορολογικές υποχρεώσεις τους;

    Γιατί δεν ομολογείτε ότι εξαντλήθηκε η ανοχή και η υπομονή των «κουτόφραγκων» απέναντι σ' εμάς τους κουτοπόνηρους σκερβελέδες; Γιατί δεν ομολογείτε ότι έπεσαν τσουχτερές ευρωπαϊκές σφαλιάρες; Γιατί δε λέτε ότι η Ευρώπη ενδιαφέρεται περισσότερο να μη χρεοκοπήσει η χώρα μας απ’ ό,τι ενδιαφέρεστε εσείς, οι δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις μας; Γιατί δεν ομολογείτε ότι είσαστε αναποτελεσματικοί και αχαΐρευτοι και ξυπνήσατε για να επιπέσετε με ορμή επί δικαίων και αδίκων, κυρίως των πρώτων, για να βγείτε ασπροπρόσωποι; Αμ δε θα βγείτε! Είναι, δυστυχώς, βαριές και βαθειές οι πληγές της χώρας μας που πρέπει να επουλωθούν... Πληγές για τις οποίες ευθύνεστε κι εσείς και οι πριν από σας, και οι οπαδοί σας που σας ανεβοκατεβάζουν στην εξουσία δίνοντας άφεση αμαρτιών.

    «Η κρίση, αν και καθυστέρησε να χτυπήσει την πόρτα της χώρας μας, είναι εδώ. Προκαλεί σοβαρές συνέπειες στην πραγματική οικονομία και τα δημοσιονομικά της πατρίδα μας. Είναι ώρα ευθύνης και απόλυτης ειλικρίνειας. Ή θα πάρουμε δύσκολες αλλά εθνικά αναγκαίες αποφάσεις ή θα γυρίσουμε δεκαετίες πίσω. Σήμερα, υπάρχει ανάγκη μιας κοινής προσπάθειας, για να υπερβούμε την κρίση και να οδηγήσουμε τη χώρα σε μια νέα περίοδο υψηλής ανάπτυξης. Χρειάζεται συνεννόηση, συνεργασία και συναίνεση» δήλωσε ο κ. Παπαθανασίου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και σα να μη μας έφταναν όλα αυτά, ανάθεσαν λέει σε ιδιωτική εταιρεία για να ελέγξει τους 500.000 χιλιάδες οφειλέτες του Δημοσίου! Υπάρχουν 10 δισεκατομμύρια ευρώ βεβαιωμένες οφειλές, από τις οποίες 1,8 δισ. πρέπει να εισπραχτούν μέχρι το τέλος του χρόνου, αλλιώς χανόμαστε! Ώστε γνωρίζετε τον ακριβή αριθμό των οφειλετών και πόσα χρωστάνε! Λίγο χλωμό το βλέπω, πάντως, να μαζέψετε τόσα λεφτά μέχρι το τέλος του χρόνου, αν βέβαια δεν πάτε πανικόβλητοι σε πρόωρες εκλογές. Ωστόσο, αφού ξέρετε το συνολικό αριθμό των οφειλετών, θα γνωρίζετε φυσικά και ποιοι είναι. Αλλιώς πώς τους μετρήσατε; Και τότε γιατί δεν τους μπαγλαρώσατε και να προχωρήσετε σε κατασχέσεις; Δηλαδή η ιδιωτική εταιρεία τι πρόσθετες πληροφορίες θα σας φέρει που δε μπορούν να σας δώσουν οι εφοριακοί υπάλληλοι;

    Βρε δεν πάμε καλά! Τι ακριβώς πιστεύετε για τους εργαζόμενους στις εφορίες; Ότι είναι ανίκανοι; Τότε γιατί δεν τους αντικαθιστάτε με ικανούς; Ότι είναι τεμπέληδες; Τότε πώς βρήκαν τον αριθμό των οφειλετών και τα οφειλόμενα; Ότι τα πιάνουν; Και πώς είστε σίγουροι ότι οι υπάλληλοι της ιδιωτικής εταιρείας δεν θα τα πιάσουν για να καλύψουν φοροδιαφεύγοντες; Τους κάνατε τεστ αρετής και τους βρήκατε ενάρετους; Κάτι δε μου πάει καλά... Και για νάχουμε καλό ρώτημα, βρε καλόπαιδα, πόσο θα μας στοιχίσει η ιδιωτική εταιρεία που προσλάβατε; Κοιτάτε να δείτε κατάντημα: πληρώνουμε τους εφοριακούς υπαλλήλους για να κάααθονται, και ξαναπληρώνουμε ιδιωτικές εταιρείες για να κάνουν τη δουλειά των πρώτων, αν βέβαια την κάνουν, διότι κι αυτό παίζεται…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και τα πιο φανατισμενα φιλοπασοκικα
    εντυπα ειναι συγκρατημενα,ως προς
    το αν θα παρει αυτοδυναμια το ΠΑΣΟΚ ,π.χ. την Κυριακη 30 Αυγ.2009 το "ΕΘΝΟΣ" γραφει πρωτοσελιδα :

    " Η αυτοδυναμια φαινεται δυσκολη,
    αλλα δεν ειναι απιαστη".

    Αρα λοιπον δεν πρεπει να ρισκαρει
    ο Καραμανλης εκλογες το φθινοπωρο,
    διοτι υπαρχει κινδυνος να παρει το
    ΠΑΣΟΚ ως πρωτο κομμα λιγοτερες απο 151 εδρες,οπότε και αμεσως θα ανατραπει απο αρχηγος ΝΔ.
    Αντιθετα,αν χασει με μεγαλυτερη ηττα το Μαρτη,η αυτοδυναμια του ΠΑΣΟΚ,που τοτε και μονο τοτε θα ειναι σιγουρη,θα σωσει τον Καραμανλη και θα παραμεινει δηλαδη αρχηγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ .ΟΠΩΣ ΟΙ ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΟΙ. ΚΑΙ Η ΨΕΥΤΙΗ ΓΡΑΦΙΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ,ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΒΟΓΓΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΙΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ.ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΣΤΟΦΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ .ΠΟΣΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟΥΝ.ΕΧΕ ΚΡΙΣΗ ΑΥΤΙΑ ΟΧΙ ΚΟΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ ,ΔΕΧΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΧΕΣΑΙ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΚΡΙΝΑΙ. ΖΥΓΙΣΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ .ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κεννεντυ
    Αιωνια η μνημη!!

    Το τελος μιας δυναστειας

    Ενας νεος πολιτικος απο κανενα πολιτικο τζακι ο Ομπαμα θα εκφωνησει τον επικειδιο του τελευταιου κεννεντι..

    Τα πολιτικα τζακια τελειωνουν και στην Ελλαδα...

    οι διαδοχοι των "πατεραδων" ειναι καταφανως ανικανοι να συνεχισουν την δυναστεια....

    Και στην Ελλαδα αργα ή γρήγορα μετά τον Γιωργο Παπανδρεου καποιος ελληνας Ομπαμα θα εκφωνησει το τελος των παραδοσιακων ελληνικων πολιτικων τζακιων!!

    Αιωνια τους η μνημη!!

    Δημοκρατες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κεννεντυ
    Αιωνια η μνημη!!

    Το τελος μιας δυναστειας

    Ενας νεος πολιτικος απο κανενα πολιτικο τζακι ο Ομπαμα θα εκφωνησει τον επικειδιο του τελευταιου κεννεντι..

    Τα πολιτικα τζακια τελειωνουν και στην Ελλαδα...

    οι διαδοχοι των "πατεραδων" ειναι καταφανως ανικανοι να συνεχισουν την δυναστεια....

    Και στην Ελλαδα αργα ή γρήγορα μετά τον Γιωργο Παπανδρεου καποιος ελληνας Ομπαμα θα εκφωνησει το τελος των παραδοσιακων ελληνικων πολιτικων τζακιων!!

    Αιωνια τους η μνημη!!

    Δημοκρατες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. o dr Koutsoukos
    tous 8avei syntoma!!


    telos ta tzakia ta mafiozika

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όπως στους ναρκωμανείς δείνουν μεθαδόνη.
    Ετσι τους ΛΥΣΣΑΣΜΈΝΟΥΣ πασόκους τους ταίζει το κόμμα τους με οτι μαλακίες βρεί.
    ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ...
    Η ΛΥΣΣΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΠΑΣΟΚ - PRESS.
    Που.
    - Είναι οξεία ιογενής μολυσματική και θανατηφόρα νόσος που προσβάλλει όλα τα ζώα και τον άνθρωπο.
    - Για να μολυνθεί ο άνθρωπος από λύσσα, πρέπει να δαγκωθεί από λυσσασμένο ζώο.
    - Ένα άγριο ζώο δεν σημαίνει ότι είναι λυσσασμένο.
    - Η πρόληψη της νόσου γίνεται με υποχρεωτικό από το νόμο ετήσιο αντιλυσσικό εμβολιασμό σε όλα τα κατοικίδια ζώα.

    - Η λύσσα είχε πρακτικά εκλείψει από την Ελλάδα.....
    ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Η ΓΝΩΣΤΗ ΑΓΕΛΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΠΑΣΟΚ.
    ΤΩΡΑ ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ
    ΛΥΣΣΣΑΣΜΕΝΑ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ.
    ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΕΚΤΕΣ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΟΥ PRESS.
    Eίναι Ειδική Περίπτωση ψυχοπαθών.
    ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΗΛΙΘΙΟΙ.
    Το πασοκ τους εκανε και ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ.

    Υπάρχει πολλή μοναξιά εκεί έξω. Και η μοναξιά οδηγεί συνήθως στην ψυχοπάθεια!
    Ετοιμαστείτε, γιατί θα χτυπήσουν το πληκτρολόγιο....
    και ο Θεός βοηθός!
    (κουφά -μαλακίες -ανοησίες - ΜΙΣΟΣ - ηλιθιότητα ... ατελείωτα ).

    Μην τους βρίσεις, μην τους το κλείσεις στα μούτρα... Κάντε τους λίγη παρέα...
    Αυτό ψάχνουν, άλλωστε...
    ΕΔΩ στο ΒΟΘΡΟ του ΠΑΣΟΚ.
    ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ.

    Αλλά γαμήστε τους και καμία φορά...
    Το έχουν ΑΝΑΓΚΗ !

    ////////////////////////////////
    ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΣΤΑΣΕΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
    ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΑΚΑΤΗΣ Blooper team. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΠΑΕΙ ΠΑΣΟ.....
    ΚΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΣΑΚΑΤΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ.
    /////////////////////////////////

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΟΥ PRESS.
    Eίναι Ειδική Περίπτωση ψυχοπαθών.
    ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΗΛΙΘΙΟΙ.
    Το πασοκ τους εκανε και ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ.

    Υπάρχει πολλή μοναξιά εκεί έξω. Και η μοναξιά οδηγεί συνήθως στην ψυχοπάθεια!
    Ετοιμαστείτε, γιατί θα χτυπήσουν το πληκτρολόγιο....
    και ο Θεός βοηθός!
    (κουφά -μαλακίες -ανοησίες - ΜΙΣΟΣ - ηλιθιότητα ... ατελείωτα ).

    Μην τους βρίσεις, μην τους το κλείσεις στα μούτρα... Κάντε τους λίγη παρέα...
    Αυτό ψάχνουν, άλλωστε...
    ΕΔΩ στο ΒΟΘΡΟ του ΠΑΣΟΚ.
    ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ.

    Αλλά γαμήστε τους και καμία φορά...
    Το έχουν ΑΝΑΓΚΗ !

    ////////////////////////////////
    ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΣΤΑΣΕΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
    ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΑΚΑΤΗΣ Blooper team. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΠΑΕΙ ΠΑΣΟ.....
    ΚΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΣΑΚΑΤΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ.
    /////////////////////////////////

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση