GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεγάλη νίκη...

Από τον Γιώργο Κρόγια http://krogias.blogspot.com/ Φαίνεται ότι οι δικηγόροι Χριστοφοράκου άρχισαν τις "γαργάρες" και ψάχνουν δικα...

Από τον Γιώργο Κρόγια

Φαίνεται ότι οι δικηγόροι Χριστοφοράκου άρχισαν τις "γαργάρες" και ψάχνουν δικαιολογίες.Το ΠΑΣΟΚ ζητάει τα στοιχεία που υποτίθεται αφορούν στο ΠΑΣΟΚ και βάσει των οποίων έχει ήδη καταδικαστεί στη Γερμανία ο Χριστοφοράκος. Άρα το πράγμα δικαστικά έχει τελειώσει και δεν υπάρχει λόγος να μην τα δώσουν. Θα τα δώσουν;
Γιατί αν δεν τα δώσουν ή παίζουν παιχνιδάκια της ΝΔ και θα τους φάει το μαύρο φίδι η δεν έχουν τίποτα, απλά συκοφαντούν, και πάλι είναι τελειωμένοι. Και αυτοί και ο πελάτης τους. Και τα κυβερνητικά "συνεταιράκια" τους. Που κατάφεραν...

νομικά να περιορίσουν την έκδοση του Χριστοφάκου μόνο για 3 εμβάσματα που έγιναν στα μέσα του 2003! Άκουσον-άκουσον! Μόνο για λίγους μήνες του 2003!!!Για όλα τα άλλα, πριν και μετά δεν θα ανοίξει ρουθούνι στην Ελλάδα. Η δε ελληνική δικαιοσύνη ούτε έχει ασχοληθεί με το 2004-2007. Τίποτα! Ούτε φάκελο!
Τα λέει όλα η Ελευθεροτυπία σήμερα: "οι μαύρες τρύπες της ανάκρισης που σε συνδυασμό με τους άστοχους χειρισμούς των δικαστικών αρχών, που οδήγησαν στην απόδραση των Μ. Χριστοφοράκου και Χρ. Καραβέλα, εμπόδισαν να εμπλουτιστεί το κατηγορητήριο και να επεκταθεί και πέραν του 2003 και επέτρεψαν στον πρώην ισχυρό άνδρα του γερμανικού κολοσσού να εξασφαλίσει το ακαταδίωκτο για τη βασική κατηγορία της δωροδοκίας τη γαλάζια περίοδο".
Ο,τι και να κάνετε δεν θα γλυτώσετε. Θα μαθευτούν τα ονόματα και θα σας γεμίσουμε πίσσα και πούπουλα, αφού ο "τελειωμένος της Ραφήνας" φρόντισε να παραγραφούν όλα. Και το χειρότερο είναι ότι, ο κουρασμένος ξέρει ότι ο λαός γνωρίζει καλά την αλήθεια. Και για αυτό προσπαθεί με την πλήρη και ισοπεδωτική συγκάλυψη να τους πάρει μαζί του όλους. Και τους αθώους και τους τίμιους.
>Όσοι ξέρουν λίγο παραπάνω τον Γιώργο, όσοι έχουν παρακολουθήσει την πολιτική του πορεία εδώ και πολλά χρόνια, βλέπουν ότι το μάτι του πλέον ΓΥΑΛΙΖΕΙ. Δεν θα χαριστεί σε κανέναν. Και Η ΑΛΗΘΕΙΑ μπορεί να είναι η κινητήρια δύναμη που θα μας ξεσηκώσει όλους!
Σε κάθε περίπτωση, τους ξεμπρόστιασε για τα καλά η χθεσινή κίνηση. Μεγάλο πράγμα να μη φοβάσαι τίποτα. Οι πραγματικά αγνοί άνθρωποι ξέρουν τι εννοώ. Το έχουν νοιώσει και αυτοί... Μεγάλη νίκη.

11 σχόλια

  1. Τί λες ρε άθλιε Κρόγια, πρασινοσκουφίτσα του ατελείωτου βλάκα Γιωργάκη;
    Μιλάς ως εκπρόσωπος του πιο άθλιου και σαθρού κόμματος που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα.
    Ενός κόμματος βύθισε την οικονομία της χώρας λίγο πριν τον πάτο, για να έρθει ο χοντροβούβαλος Καραμανλής να την στείλει τελείως στον πάτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λογικα τα επιχειρηματα του Κρογια.Περιεργη ειναι η συμπεριφορα των Γερμανων δικηγορων του Χριστοφορακου.Απο τη μια μερια να προκαλουν τη Ν.Δ. λεγοντας οτι αν θελετε στοιχεια εδω ειμαστε εμεις,κανετε μια αιτηση και θα σας δωσουμε με εγκριση του πελατη μας ολα τα στοιχεια που σας αφορουν,και απο την αλλη, οταν το ΠΑΣΟΚ δια στοματος Ραγκουση δηλωνει οτι θα ζητησει τα στοιχεια που αφορουν δωροδοκιες μελων του,αυτοι σφυριζουν αδιαφορα λεγοντας οτι εχουμε να πουμε τα ειπαμε στη Γερμανικη Δικαιοσυνη και αν χρειαστει θα προσκομισουμε επιπλεον στοιχεια.Υποπτη δεν ειναι αυτη η συμπεριφορα για τη διαφορετικη αντιμετωπιση των δυο κομματων εξουσιας στη χωρα μας; Λαμβανοντας υποψη και το γεγονος οτι η Ν.Δ. ηθελε εξεταση του σκανδαλου μεχρι και το 2003,να αποκλειστει δηλαδη για τη περιοδο που κυβερναει αυτη,αρχιζει και βρωμαει το πραγμα.Οποτε λογικα κρινονται το σκεπτικο και τα επιχειρηματα του Κρογια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ!!! ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ PAYROLL TOY ΘΕΛΟΥΝ ΞΑΝΑ ΠΙΣΩ !! ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 14 Αυγ 2009 6:29:00 μμ

    Βγάλτε έξω τον πικρόχολο κακομοίρη δεξιό που η κλεφτο συμμορία της παράταξης του τον έχει πικράνει και ρίχνει χολή.
    Το Πασοκ στις 18 Οκτώβρη θα είναι ξανά κυβέρνηση και ο βλάκας πουστάκος Καραμανλής θα είναι ο πρώτος σύγχρονος πρωθυπουργός που πάει στη φυλακή με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας για εγκλήματα και προδοσία σε βάρος της χώρας του.
    Και μια αλήθεια που ολοι εσείς οι πικραμένοι και στεναχωρημένοι πρώην ψηφοφόροι της συμμορίας Καραμανλή , ο Ζαχοπουλος ποτέ δεν έπεσε από τον τρίτο όροφο όπως μέχρι τώρα λέγεται . Ετσι χοντρός που είναι θα είχε σκάσει σαν καρπούζι .
    Οι μώλωπες είναι από χτυπήματα του Αγγέλου και των μπράβων του που προσπάθησαν να του κλείσουν το στόμα για να μην αποκαλυφτεί η ομοφυλοφιλία του Καραμανλή και ένα σωρό άλλα που λέει στο dvd που πολλοί το έχουν.
    Ελάτε στο Πασοκ , θα είναι ένα αναβάπτισμα και μια λύτρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. SOTIRAS.BLOGSPOT.COM | SYNC BLOGS - ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ BLOGS

    ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ :Κατά του «κύκλου Παιδείας» Πασοκ. 7 ώρες πριν. Δρ Κουτσούκος ΑναστάσιοςΚύριε Πρόεδρε του ΠασοκΚύριε Γιώργο Παπανδρέου

    Κύριοι της ΕΚΑΠΠΑΣΟΚ (τμήμα ...
    blogs.sync.gr/blogs/.../index.html -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πονηροί οι βλάχοι της δεξιάς, ένα ζωντανό κατονόμασε ο χριστοφοράκος από το πασόκ που ουδέποτε και κανείς δεν είπε μια κακή λέξη γι' αυτόν, ούτε για μίζες ούτε για κλεψιές, ούτε για καμιά άλλη λαμογιά, και ένα πεθαμένο από τη νέα δημοκρατία, τουτέστιν από την πλευρά αυτή παρ' το αυγό και κούρευτο.....ενώ από το πασόκ το μυαλό των διεστραμμένων που χρησιμοποιούν τον χριστοφοράκο είναι πως θα φάνε ένα πεντακάθαρο στέλεχος πρώτης γραμμής.....
    Ρε τι συμφωνίες έχουν κάνει μαζί του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΤΩΦΑΝΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΑΡΧΩΝ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ (ΓΕΡΜΑΝΙΑ) ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΓΕΙΤΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΟΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΘΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΑΒΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΥΠΟΨΗ.
    ΠΟΤΕ, ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΧΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΗΡΘΕ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝ-ΑΛΗΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΙΝΟΥΣΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΟΧΙ ΜΕ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΕΓΑΑΑΑΛΕΣ ΚΟΥΤΑΛΕΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ.ΟΠΟΤΕ ΝΟΔΟΥΛΕΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΘΗΤΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΣΑΣ, ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ ΣΑΣ, ΠΑΥΛΙΔΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. <>
    Ναι κυριε Καργια, ναι
    Μεγαλη
    καταδνικη

    Τα υπολογισες ολα
    αν δωσουν ή δεν δώσουν,
    αν έχουν ή δεν εχουν να δωσουν
    και το ποιος παιζει παιχνιδια

    Εκεινο που ομως δεν υπολογισες καλα και που ο κοσμος ολος ξερει,

    Oταν εχει λαμψει επανω σου ο προβολεας ειναι "tooooo fucking late" να φωναζεις "ολα στο φως"
    (υποδηλωνει παιδιαριστικη αδυναμια, δειλια, φοβια, απογνωση αλλα και πληρη ενοχη)

    Οποιος τα εχει καλα με την αλήθεια αισθανεται πάντα άνετα,
    δεν πανικοβαλλεται, δεν εκνευριζεται, δεν βαζει τις φωνες, δεν ψαχνεται ουτε και τρεχει,
    και προ παντων,
    δεν εμπλεκει αλλους για να ελαφρυνει τη δικη του θεση
    γιατι το μονο που κατορθωνει εναι το αντιθετο και αυτο λυπηρως απεδειξε η χθεσινη κινηση του "αγνου παιδιου"

    Οι πραγματικά υγιεις άνθρωποι ξέρουν τι εννοώ

    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση