GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξωτερική πολιτική ενόψει Δεκεμβρίου‏...

Του Ευριπίδη Μπίλλη Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ http://paideia-gr.blogspot.com/ Στις 26 Αυγούστου φτάνει στη χώρα μας ο νέος Γραμματέας του Ν...

Του Ευριπίδη Μπίλλη
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ
http://paideia-gr.blogspot.com/

Στις 26 Αυγούστου φτάνει στη χώρα μας ο νέος Γραμματέας του ΝΑΤΟ, για να συζητήσει με το ΥΠΕΞ μας τα εθνικά μας θέματα (κυρίως, Αιγαίο, Κυπριακό, Θράκη) ενόψει της κρίσης της Τουρκίας τον Δεκέμβριο στην ΕΕ. Λέγεται ότι ίσως συναντηθεί και με τον Πρωθυπουργό.
Σκοπός του πιστεύω θα είναι να δείξει στην τουρκία πόσον καλός είναι μαζί της και επίσης για της εκφράσει έτσι και την ευγνωμοσύνη του που ήρε το βέτο της και δέχτηκε να γίνει ο κ. Ράμσουνσεν Γραμματέας του ΝΑΤΟ.
Στη συνέχεια αναμένεται να μας επισκεφθούν για να πιέσουν για τα ίδια θέματα, οι "φίλοι" μας Καρλ Μπιλντ, Μπράϊζα εκ μέρους του ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, και Κύριος οίδε ποίοι άλλοι.
Κατωτέρω υπενθυμίζω τι επιβάλλει η κοινή λογική να είναι η πολιτική της χώρας μας (ανεξάρτητα με το ποία ήταν στην περίπτωση του σχεδίου ΑΝΑΝ) και δεν πιστεύω κανένας Έλληνας να θεωρεί ότι είναι δυνατόν...
το ΥΠΕΞ μας και η Ελληνική μας Κυβέρνηση να διαπραγματεύονται θέματα εθνικής κυριαρχίας, ανεξάρτητα αν υπογράψαμε τη Συμφωνία της Μαδρίτης, όπως μας το ζήτησε ο τέως Πρόεδρος Κλίντον, με την οποία αναγνωρίσαμε νόμιμα και...

ζωτικά συμφέροντα της τουρκίας στο Αιγαίο (που επικαλούνται οι τούρκοι), ανεξάρτητα από τα λίγα στρέμματα γης λιγώτερα για να κοιμώμαστε ήσυχοι, ανεξάρτητα από τις παραινέσεις της τέως Προέδρου της Ελληνικής Βουλής προς τον Πρόεδρο Παπούλια κατά την ανάληψη των καθηκόντων του, ανεξάρτητα από παλαιές εισηγήσεις του τέως Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλου για Αιγαίο κτλ., ανεξάρτητα από τις κουμπαριές και τα ζεϊμπέκικα, ανεξάρτητα από το παλαιότερο mea culpa, κτλ., κτλ.
Όλοι ελπίζουμε ότι οι πολιτικοί μας θα υποστηρίξουν φανατικά την εθνική κυριαρχία και δεν θα ανεχθούν να τους πιέσουν οι ανωτέρω για παζαρέματα της και υποχωρήσεις.
Συνεπώς αναμένουμε στο μέλλον ανυποχώρητα σε πιέσεις , Ραμσούσεν, Μπράϊζα, Καρλ Μπιλντ, και λοιπών:
1. Να απαιτήσουν με βέτο την διακοπή κάθε διαπράγμάτευσης με την τουρκία, είτε για πλήρη ένταξη είτε για ειδική σχέση, εάν η τουρκία δεν αποσύρει το casus belli εναντίον της χώρας μας.
2. Το ίδιο αν δεν αποσείρει τα κατοχικά στρατεύματα της από την Κύπρο και δεν ανοίξει τα λιμάνια της και τα αεροδρόμια της, στα πλοία και τα αεροπλάνα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σύμφωνα με το πρωτόκολλο της Άγκυρας που έχει υπογράψει και εάν δεν αποδεχθεί Ευρωπαϊκή λύση του Κυπριακού (ισχυρή κεντρική κυβέρνηση που να ελέγχει τα σύνορα της Κύπρου, ευρωπαϊκό κεκτημένο σε όλην την Κύπρο, κτλ.).
3. Δεδομένου ότι η αποδοχή του δικαίου της θάλασσας είναι υποχρέωση κάθε μέλους της Ε.Ε., να απαιτήσει την άμεση αποδοχή του από την τουρκία. Διαφορετικά με βέτο να διακόψει κάθε διαπράγμάτευση της τουρκίας με την Ε.Ε., είτε για πλήρη ένταξη, είτε για ειδική σχέση, μέχρις ότου η τουρκία αποδεχθεί το δίκαιο της θάλασσας.
4. Να απαιτήσει τη διακοπή κάθε διαπράγμάτευσης με την τουρκία για πλήρη ένταξη ή για ειδική σχέση, όσον η χώρα αυτή απειλεί τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας, όπως αυτά καθορίζονται από τις υπάρχουσες συνθήκες.
5. Εφόσον η τουρκία δεν αποδεχθεί τα ανωτέρω θα πρέπει σε κάθε περίπτωση που δύναται, η Ελλάδα να θέτει εμπόδια στην τουρκία (βέτο για ενίσχυση της από Ε.Ε., κτλ)
6. Για όλα τα ανωτέρω η Ελλάδα να δημιουργήσει "συμμαχίες" εντός της Ε.Ε. και σίγουρα θα τις βρεί εφόσον δε είναι δυνατόν για πολλά μέλη της Ε.Ε. μία υπό ένταξη χώρα να απειλεί ένα μέλος της Ε.Ε.
7. Να σταματήσουν να χρησιμοποιούν όλοι πολιτικοί μας ως άλλοθι την τουλάχιστον <<ηλίθια>> εισήγηση του απερίγραπτου ΕΛΙΑΜΕΠ για απρόσκοπτη πρόοδο της ένταξης της τουρκίας στην Ε.Ε. και δημοψήφισμα μετά πολλά πολλά χρόνια λίγο πριν την ένταξη τους. Δόξα τω Θεώ η χώρα μας διαθέτει πολλούς άριστους ειδικούς πατριώτες Καθηγητές διεθνών σχέσεων καθώς και άξιους πατριώτες διπλωμάτες. Είναι ώρα να χρησιμοποιηθούν αυτοί αντι του του ΕΛΙΑΜΕΠ που οδηγησε τη χώρα σε τρομερά αδιέξοδα.

12 σχόλια

  1. Κ. Μπιλλη θα ητα ν καλο αν ειχαμε
    ελληνες πολιτικους.
    Δυστυχως δεν εχουν εθνικη
    συνειδηση γιατι ειναι αλλοφυλοι
    αμερικανοεβραιοτραφεις και
    λαδωμενοι.
    Ειναι ερμαια των πολυεθνικων
    που τους αναδεικνυουν και
    ευαλωτοι ως εκ τουτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eπειδή τα παπαγαλάκια του κόκαλη βγαίνουν και μας την λένε όταν φωνάζουμε για τον ολυμπιακό που ονειρευόμαστε ,λάβετε υπόψη
    -οι πρόεδροι έρχονται και παρέρχονται ,ο θρύλος όμως παραμένει ισχυρός και δυνατός
    -ο σωκράτης μόνος του ήλθε και ναι μεν έκανε πολλά ,αλλά κέρδισε πολύ περισσότερα και πρώτα απο όλα την ελευθερία του και την φήμη του και μην ξεχνάτε αυτός είπε TO οτι ο θρύλος είναι μαγαζί γωνία.
    -είμαστε οι μοναδικοί που πλρώσαμε διαρκείας διετούς διάρκειας σε τιμές που οι άλλες ομάδες δεν τις ονειρεύονται οτι θα τις εισπράξουν ποτέ
    -πληρώσαμε φέτος άυξηση 10% σε πρίοδο κρίσης και το σύνολο είσπταξης 14000 εισητηρίων διαρκείας ,λόγω τιμών είναι διπλάσιο απο την είσοπραξη των άλλων που πουλήσανε 20000
    -o τζίρος της μπουτίκ είναι τέσσερις φορές πάνω απο τον δεύτερο
    -ο μέσος όρος προσέλευσης είναι ο μεγαλύτερος (αν βάλουμε οτι η χωρητικότητα είναι 34000 ,η διαφορά είναι τεράστια)
    -πούλησε καστίλιο,μπελούτσι και σταμάτησαν Αντζας (άντε στην θέση του ο σουηδός),Τζολε,Λέτο,Πατσατζόγλου,Ντάρκο
    και αντ αυτών πήρε Μαρέσκα και γύρισε πίσω ο Λύκος (ο Ισπανός που ήλθε απο [προηγμένο πρωτάθλημα δεν τον ήθελε)και το παλτό ο Μπράβο
    -έδιωξε τον Ισπανό (ζούμε με όνειρο να δούμε μπάλα που παίχτηκε με Μπενφίκα και Γερμανούς) και πήρε τον Κεσπάγια απο το Κυπριακό πρωτάθλημα ,για να παίξει η ομάδα καλύτερα (το πόσο ήδη το βλέπουμε)
    -Δεν πλήρωσε 3,5 για Λέτο και τελικά πληρώνει 3.8 για έναν βραζιλιάνο ταλέντο στα 24 χρόνια του ......και ο τύπος μας φτύνει
    -ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΟΎΜΕ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΕΦΑΡΕΙ (ΠΕΡΥΣΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΜΕ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΟΥΕΦΑ ΚΑΙ ΕΊΧΕ ΚΑΙ 15 ΑΠΟ ΚΑΣΤΙΛΙΟ),ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΑΡΣΕΝΑΛ ΚΛΠ
    ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ,ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕς ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ,Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΚΕΣΠΑΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΜΕΤΑΓΓΡΑΦΕΣ ΘΥΜΗΣΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΥΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΠΕΡΉΦΑΝΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΎΝ.
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. SIGA TIN XWRA AGAPITE MOU KYRIE KATHIGITA.
    H ELLADA DEN EXI LOGO POUTHENA YIATI EINAI MIA PSOFIA XWRA POU H ARISTERA TIN EVALE STO XEILOS TOU GREMOU KAI AMMA DEN VALETE MIALO THA XASETE OPIA LIGI AKSIOPREPIA SAN ETHNOS EXETE.......KRIMA POU VLEPO TIN PATRIDA MOU NA VOULIAZI TOSO GRIGORA........KRIMA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΥΡΙΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑ ,ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΟ ΥΠΕΞ ,ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΑΠΡΟΣΩΠΑ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΓΙΩΡΓΟ-ΚΑΝΑΛΑ (ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ).

    ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ (30-8-2009, 4 μμ)
    Η πυρκαγιά που ξέσπασε βόρεια του Λος Άντζελες, την Τετάρτη, συνέχιζε να μαίνεται, με τον τελευταίο απολογισμό να κάνει λόγο για τουλάχιστον τρεις τραυματίες ένας εκ των οποίων βρισκόταν σε σοβαρή κατάσταση.
    Οι αρχές διέταξαν την υποχρεωτική, άμεση εκκένωση 3.000 κατοικιών.
    Η πυρκαγιά ήδη κατέκαψε 28.000 εκτάρια και απειλεί σημαντικές τηλεπικοινωνιακές υποδομές, περιλαμβανομένων αναμεταδοτών ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών. Επεκτάθηκε προς κατοικημένες περιοχές στην Πασαντίνα και προς την Κοιλάδα του Σαν Φερνάντο.
    Πάνω από 700.000 στρεμματα έχουν ήδη χαθεί και σύμφωνα με τον επικεφαλής της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Λος Άντζελες Μαρκ Σάβιτζ, έως χθες είχε τεθεί υπό έλεγχο μόλις το 30% των μετώπων.
    Την Παρασκευή ο κυβερνήτης της Καλιφόρνιας Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ κήρυξε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης στις κομητείες του Λος Άντζελες και του Μοντερέι λόγω των πυρκαγιών. Στις προσπάθειες κατάσβεσης της πυρκαγιάς μετέχουν πάνω από 750 πυροσβέστες, με τη βοήθεια ελικοπτέρων.
    Το 2007 είχαν σημειωθεί οι χειρότερες πυρκαγιές στην ιστορία της πολιτείας, όταν είχαν καταστραφεί 2.000 κατοικίες και είχαν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τις εστίες τους 640.000 πολίτες.

    Η ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΩΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΜΕ ΑΕΠ ΠΕΡΙΠΟΥ 400 ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΑΝΕΜΩΝ.

    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΖΗΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΣΒΑΤΖΕΝΕΓΚΕΡ.

    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΗΔΟΝΑ ΤΩΝ ΔΟΝΤΙΩΝ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.

    Αυτή τη σοβαρότητα έχει ο πολιτικός Γιωργάκης, αυτές της ανοησίες μας πουλάνε οι χρηματοδότες του ιδιοκτήτες του Mega, του Αντένα, του Σκάι και του Αλτερ.

    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΑΚΟΜΗ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ, ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ.

    Μήπως δεν φταίνε αυτοί αλλά εμείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είμαι πολύ χαρούμενος.
    Εγώ θα δώσω μία ψήφο στο Γιωργάκη και αυτός θα μου φτιάξει τα οικονομικά μου, θα βάλει στη θέση τους τους σκοπιανούς και τους τούρκους, θα λύσει το κυπριακό, δεν θα ξανακαούν τα δάση, δεν θα ξαναπαίρνουν μίζες οι υπουργοί, δεν θα μας ληστεύουν στο χρηματιστήριο, δεν θα μας πίνουν το αίμα τα ολιγοπώλια και δεν θα μας δουλεύουν οι μεγαλοεπιχειρηματίες με τα κανάλια τους.
    Αν το καλοσκεφτείς, με συμφέρει.
    Θα δώσω μία ψωροψήφο και μετά θα είμαι ευτυχισμένος και χαρούμενος.
    Πώς δεν το είχα σκεφθεί και νωρίτερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κυριε Αρη Σπηλιωτοπουλε και κυριοι της Επιτροπης Ανταγωνισμου,τις τελευταιες μερες βλεπουμε στα ΜΜΕ,διαφημιστικές καταχωρησεις Ιδιωτικων Σχολων,οι οποιες εκτος απο τις ειδικοτητες που προσφερουν,αναφερουν και καποιους απο τους καθηγητες που ειναι σε αυτες τις σχολες...
    Για παραδειγμα αναφερουν "με την σχολη μας συνεργαζονται"...
    ή "με την υπογραφη των κορυφαιων επαγγελματιων" κ
    αι επειτα ακολουθουν τα ονομα τους...

    Το παραπανω,δεν κανει ξεκαθαρο,εαν στις σχολες αυτες,τα ατομα τα οποια αναφερονται στις διαφημιστικες καταχωρησεις διδασκουν στις εν λογο σχολες...ή απλα πανε και κανουν καποια περασματα δίνοντας ουσιαστικα καποιες διαλεξεις και τιποτε παραπανω.

    Οπως καταλαβαινετε,το εν λογο κολπο των ιδιωτικων σχολων που κανουν αυτο το τεχνασμα στις διαφημιστικες τους καταχωρησεις,μποροει να οδηγησει σε εσφαλμενες αποφασεις τους υποψηφιους σπουδαστες,οι οποιοι θα πληρωσουν για την μορφωση τους,χωρις ομως να εχουν ουσιαστικα αυτο για το οποιο ειδαν στην διαφημιση ως προϊον.

    Το Υπ.Παιδειας και η Επιτροπη Ανταγωνισμου,τι εχουν να πουν για το παραπανω θεμα και τι μετρα σκοπευουν να παρουν για τις παραπλανητικες διαφημισεις των ιδιωτικών σχολων;;;
    Υπαρχει καποια ανεξαρτητη αρχη που να ελεγχει το παραπανω θεμα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Eίναι λογικό η ελληνική κοινωνία να μοιάζει ώρες ώρες με μεγάλο καφενείο στο οποίο γίνονται έντονες συζητήσεις και όλοι έχουν άποψη για το τι πρέπει να γίνει στη χώρα. Δεν είναι λογικό όμως η χώρα να μετατρέπεται σε ένα απέραντο καφενείο, επειδή ορισμένα μέλη της κυβέρνησης πιέζουν, διαπραγματεύονται και προεξοφλούν αποφάσεις μέσω του Τύπου.
    Ο ένας προδικάζει εκλογές τον Οκτώβριο και δεν αφήνει κανένα περιθώριο για να συνεχίσει η κυβέρνηση το έργο της.
    Ο άλλος διαπραγματεύεται να δώσει μισό υπουργείο για να πάρει άλλο ένα ολόκληρο.
    Ο τρίτος απειλεί ότι θα αυτοπυρποληθεί αν χάσει έστω και ένα τεταρτημόριο από τις αρμοδιότητές του στις οποίες έχει αποτύχει οικτρά.
    Αλλος πάλι ορκίζεται πως «μόνο αυτός είναι αφοσιωμένος στον Καραμανλή και όλοι οι άλλοι απεργάζονται το τέλος του».
    Ολα αυτά έχουν οδηγήσει στην απόλυτη πολιτική παράλυση και σε μια διακυβέρνηση που έχει μπει στην αναμονή".

    Τα παραπάνω τα γράφει ο Alexis Παπαχελάς στην σημερινή «Καθημερινή».

    Τώρα αν έχετε την αίσθηση ότι το δημοσίευμα δεν περιγράφει την λειτουργία ενός υπουργικού συμβουλίου αλλά την δραστηριότητα ενός περιπλανώμενου θιάσου τσίρκου δεν έχετε καθόλου άδικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είμαι απόλυτα εναρμονισμένος με τις απόψεις του κ. Ε. Μπίλλη.
    Χρόνια ακούμε : είμαστε με τον ΤΑΔΕ , είμαστε με τον ΔΕΙΝΑ (ΤΑΔΕ ΚΑΙ ΔΕΙΝΑ = ΤΑΥΤΟΤΗΣ).
    Ανεχόμσατε του καθενός τα ΖΩΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
    Αλήθεια τα δικά μας ΖΩΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ποιά είναι ;
    Πότε εκφράστηκαν και πού;
    Όλα σχεδιάζονται κοντόφθαλμα και με κέντρο το τι θα κλέψουμε σήμερα, αύριο .... ΠΟΙΟΣ ΤΟ G@Μ@ΕΙ το αύριο...
    Και έτσι πορευόμαστε στο μέλλον όχι μόνο γυμνοί αλλά και εκδορο-σφαγμένοι απο τον κάθε προστάτη.
    .-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ MEGA, ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΨΕΜΜΑΤΟΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΚΛΟΓΕΣ;

    Παλιά μου τέχνη Κόσκινο. Πρώτα βγάζει στις δυό βρωμο-φυλλάδες του τις μαϊμού δημοσκοπήσεις και μετά τις επικαλείται στο πορωμένο κανάλι του;

    Γιατί προσπαθεί να σώσει το Γιωργάκη από τις αποκαλύψεις της δικαιοσύνης για το Χριστοφοράκο;

    Μήπως γιατί η υπόθεση C4I και οι μίζες του Τρεπεκλή, του παιδικού φίλου του Γιωργάκη, έχει δέσει;

    Οι κινήσεις των λογαριασμών που έχει στα χέρια του ο ανακριτής Ζαγοριανός ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΛΑ.

    Η ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΑ ΖΙΜΕΝΣ ΚΑΙΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ.

    Έρχονται τα πάνω - κάτω.

    Ανατρέπονται τα σχέδια των καναλαρχών και των αμερικάνων χρηματοδοτών τους να φέρουν ένα πρωθυπουργό-μαριονέτα, που θα μας γδύσουν οικονομικά και θα χαρίσουν το όνομα Μακεδονία στους Σκοπιανούς και την Κύπρο στους Τούρκους.

    Η ΒΙΑΣΥΝΗ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ, ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.

    Ευτυχώς ο λαός έχει αρχίσει να καταλαβαίνει το παιγνίδι που παίζουν πίσω από την πλάτη του οι τέσσερις γνωστοί μαφιόζοι των καναλιών και των εφημερίδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για τα κουδουνάκια και συνθήματα τις νύχτες στον Εβρο όταν πρόκειται να περάσουν λαθρομετανάστες και ναρκωτικά καθώς και τις περίεργες "αυτοκτονίες" φαντάρων-σκοπών στον Έβρο θα μιλήσει κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εάν δεν απατώμαι καί δεν έχουμε να κάνουμε με συνωνυμία:

    Ευριπίδης Μπίλλης

    Κύπριος την καταγωγή, Πρώην Γενικός Διευθυντής όλων τών Τεχνικών Υπηρεσιών τού ΟΤΕ 1967 - 2000;

    a

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση