GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σεμνά και ταπεινά ο ...κολλητός του Προκόπη!

Ζήτησε να γυρίσει πίσω το πλοίο για χάρη του ο περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου Χαρ. Κόκκινος. Καμαρώστε τον.... . Από τον Θεόδωρο Σπουργίτη . Στην...

Ζήτησε να γυρίσει πίσω το πλοίο για χάρη του ο περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου Χαρ. Κόκκινος. Καμαρώστε τον....
.
Από τον Θεόδωρο Σπουργίτη
.
Στην "Ελευθεροτυπία" διαβάζω το ακόλουθο σχόλιο με τον τίτλο: Σεμνά και ταπεινά
«Είμαι ο λιμενάρχης, πλοίαρχος του Λιμενικού Σώματος και σε διατάζω να επιστρέψεις στο λιμάνι τώρα» ωρυόταν μέσω του καναλιού 12 ο λιμενάρχης Σύρου απευθυνόμενος στον πλοίαρχο του επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου «Blue Star Paros», που μόλις είχε ολοκληρώσει το «βιράρισμα» της άγκυρας και έβαζε πλώρη γεμάτο επιβάτες για την Πάρο, που ήταν το επόμενο λιμάνι του δρομολογίου του.
Οσοι άκουσαν μέσα από τα VHF (και τον άκουσε όλο το Αιγαίο) τον κύριο λιμενάρχη να διατάζει τον καπετάνιο του επιβατηγού πλοίου με τους 1.500 επιβάτες να γυρίσει και...

να δέσει πάλι στον ντόκο του λιμανιού της Σύρου, πίστεψαν ότι αν μη τι άλλο κάτι κακό είχε συμβεί στο πλοίο και ο καπετάνιος του δεν το είχε πάρει «χαμπάρι».
Οταν όμως άκουσαν τον καπετάνιο του «Blue Star Paros» να αρνείται, γιατί το πλοίο ήταν «τίγκα» στους επιβάτες που θα άρχιζαν τις διαμαρτυρίες και τον λιμενάρχη της Σύρου να του τονίζει με το ίδιο στρατιωτικό ύφος ότι πρέπει να επιβιβαστεί επί του πλοίου ο περιφερειάρχης Κυκλάδων Χαράλαμπος Κόκκινος, που προφανώς είχε ξεχαστεί, τότε εντός του πλοίου έγινε ο χαμός από τις διαμαρτυρίες των περίπου 1.500 επιβατών.
Και ξέρετε πού ήθελε να πάει ο κύριος περιφερειάρχης; Οχι βέβαια στον Πειραιά, αλλά τη διπλανή Νάξο, που είναι ένα τσιγάρο δρόμο και εξυπηρετείται και ενδοκυκλαδικά και με άλλα πλοία.
Κατά τα άλλα κύριε πρωθυπουργέ, «σεμνά και ταπεινά».
Θ.Λ.

Προσθέτω απλώς ότι ο κ. Κόκκινος είναι κολλητός -και πρώην Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου- του υπουργού Εσωτερικών κ. Π. Παυλόπουλου.

16 σχόλια

  1. Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥΡΑΔΟΚΟΥΒΑΔΩΝ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειμαι Νεα δημοκρατια .....αλλα εδω γινονται απιστευτα πραματα...
    Κυριε πρωθυπουργε κανω εκληση σ'εσας...ξερω οτι ειστε εντιμος ανθρωπος.....καντε ερευνα....βαλτε Αγγελου και Ανδριανο να ερευνησουν,και αν ειναι αληθεια....η ιστορια αυτη...πεταξτε με τις κλωτσιες αυτο το ρεταλι οπως και τον κυριο τιποτα(παυλοπουλος)......
    Επιτελουσ δεν μπορει μερικοι αλητες και γιαπηδες του κερατα να σπιλωνουν μια ολοκληρη παραταξη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΡΑΦΗΣ, ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραια πραγματα, μου θυμισαν τη χουντα οταν τα περιπολικα του αυτοκινητου του Παπαδοπουλου ετρεχαν στο απεναντι διαζωμα εναντιον των επερχομενων αυτοκινητων για να τα αναγκασουν να μπουνε στο χαντακι για να περασει το ...καμαρι της Ελλαδας και των συμμαχων της.

    Συγχαρητηρια και εις ανωτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΑΖΩΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
    ΒΑΣΕΙ ..ΦΑΤΣΑΣ ΣΑΝ ΜΠΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΕ ΤΟ ΦΑΪ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ.

    Το εβραιοπουσταριο/Σαγιαν "Blooper", "Καρατζαφυρερ", κλπ., κλπ., χειριζομενο και αλλα τινα τοπονυμια ειναι ο ιδιος ο Καψοκωλης!!

    Μην εκλπησεσθε λοιπον γιατι δεν ανεβαζει τα σχολια σας το μουνοπανο αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΩΛΟΔΕΞΙΟΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ... ΣΚΑΤΑΔΕΣ... ΣΚΑΤΟΔΙΣΜΟΣ=ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ... ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΙΔΙΑ... ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΚΑΤΟGOLDEN BOYS, ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ, 40-50 ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ Ο ΚΑΘΕ ΔΕΞΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ (ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ, ΚΑΡΑΤΖΑFERRIES LINES, "ΦΕΒΡΩΝΙΑ" ΠΑΤΡΙΑΝΑΚΟΥ - ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ, ΑΤΡΟΦΙΚΟ ΜΥΑΛΟ, ΟΠΩΣ ΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο "ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ" - ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ). ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΡΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΒΙΛΛΑΡΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΙΓΙΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΤΟΥ ΜΙΝΩΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ (ΑΝΤ1) ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥ (ΒΛΕΠΕ ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ Δ.Ε.Η.) ΓΕΙΤΟΝΑ ΤΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ??)... ΔΕΞΙΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ, "ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜ' ΕΓΩ ΡΕ", "ΘΑ ΣΕ ΜΕΤΑΘΕΣΩ ΡΕ", "ΘΑ ΣΕ ΦΤΙΑΞΩ ΕΓΩ ΡΕ", "ΘΑ ΣΕ ΚΑΡΦΩΣΩ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΡΕ"... ΣΠΑΣΑΝΕ ΤΟ 1990 Τ0 ΚΕΦΑΛΙ ΤΟ ΤΕΜΠΟΝΕΡΑ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ (ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΣ, ΚΛΠ)... ΕΣΕΙΣ ΟΙ "ΣΕΜΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΙ" ΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ, ΞΕΡΕΤΕ ΡΕ ΣΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΗΤΑΝ Η ΝΤΟΡΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝΕ ΤΟΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ? ΨΑΞΤΕ ΛΙΓΟ... ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ... ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ, ΤΟΤΕ: "ΑΡΕ ΡΕ, ΕΓΩ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ", "ΘΑ ΔΗΛΩΣΩ ΓΙΩΤΑΣ" (ΘΕΙΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ= ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ(!!) ΤΟ 1940 ΛΟΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΑΚΟΗΣ = ΓΙΩΤΑΣ), "ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ, ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ"... "ΝΑ ΓΙΝΩ ΔΗΛΩΣΙΑΣ, ΝΑ ΣΩΘΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΜΟΥ...". ΟΧΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ, ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ (ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΣΚΑΤΑ). ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΚΡΥΠΤΙΚΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΕΣ- ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ "ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ" - "ΠΛΑΙΣΙΟ" (Η/Υ) ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΠΝΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΤΟΥΣ). Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ "ΑΡΙΣΤΕΡΑ" ΑΝΑΞΙΑ ΛΟΓΟΥ. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ Π.Χ. ΕΑΝ ΠΡΕΠΕΙ Η ΟΧΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Ή ΟΧΙ...
    --------------------------------
    "ΣΚΑΤΑ ΜΑΝά"
    --------------------------------
    ΕΧΩ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΚΟ:
    1) ΚΑΛΟ: ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ...
    2) ΚΑΚΟ: ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΡΟ (..."Ας ρίξω παντεσπάνι" για να μην μυρίζει...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σεμνα και ταπεινα η ασυδοσια των ανθρωπων που μας κυβερνουν εχει φτασει σε κατασταση παροξυσμου.Θεωρουν τους εαυτος τους επιβητορες του Ελληνικου λαου και το κρατος τιμαριο τους.Αισχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στο νέο λιμάνι της Τήνου, σε κάποιο χώρο εμφανή, υπάρχει μαρμάρινη επιγραφή που πληροφορεί τον επισκέπτη ότι το έργο δηλαδή η διαμόρφωση του λιμανιού , έγινε επί δημαρχίας Κ. Αθηναίου (καθ όλα άξιος πρώην δήμαρχος)και ΕΓΚΑΙΝΙΆΣΘΗΚΕ επό τον περιφερειάρχη ΧΑΡ. ΚΟΚΚΙΝΟ, ωσάν να πρόκειται δηλαδή για μέγα ευεργέτη , λές και το πλήρωσε από την τσέπη του το έργο.
    Ρέ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 10Ο..ντάδες Αναρτήσεις..
    1000..λάδες ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-PRESS. ΕTΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ
    ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ TΣΙΜΠΟΥΚΙΑ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ
    ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ....
    ΑΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ.

    Ξανά στο νοσοκομείο ο Χριστοφοράκος
    Στο Καρδιολογικό Κέντρο του Μονάχου εισήλθε ξανά χθες ο Μιχάλης Χριστοφοράκος, ο οποίος παρουσίασε ισχυρή ταχυπαλμία.
    -------------------------------- Ήταν την ίδια περίπου ώρα, που η Εισαγγελία του Μονάχου εισηγείτο την έκδοση του πρώην διευθυντικού στελέχους της Siemens στην Ελλάδα.
    -----------------------------------
    Ο Μιχάλης Χριστοφοράκος είχε υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις στις 20 Ιουλίου στο ιατρείο των φυλακών όπου κρατείται και μια μέρα αργότερα διακομίστηκε στην κλινική Χάρλαχινγκ.
    ----------------------------------
    Χθες, η Εισαγγελία του Μονάχου παρέδωσε στο Εφετείο την εισήγησή της, η οποία -σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Εισαγγελίας Αλφονς Ομπερμάγερ- «ευθυγραμμίζεται πλήρως με το αίτημα των ελληνικών αρχών».
    --------------------------------
    Η τελική απόφαση για το αν θα εκδοθεί ο άλλοτε πανίσχυρος άνδρας της Siemens στην Ελλάδα, αναμένεται μέσα στις επόμενες εβδομάδες, από το Εφετείο του Μονάχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. =



    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ;

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


    Το αεροδρόμιο της Ικαρίας κόστισε (έστω και πριν από 10 χρόνια) 8 εκατομμύρια ευρώ.


    Και ο ποδηλατόδρομος του Δήμου Βριλλησίων, που εγκαινίασε σήμερα ο Στυλιανίδης, έχει μήκος 2500 μέτρα και κόστισε... 1 εκατομμύριο ευρώ.

    Μπορεί κάποιος να μου πει αν σε αυτη τη στενή λωρίδα ασφάλτου πρόκειται να προσγειωθούν αεροπλάνα ή, απλά, το κόστος κατασκευής "απογειώθηκε", χωρίς να πάρει άδεια από τον Πύργο Ελέγχου;

    Γειά σου εργολάβε (και λοιποί) και σε καλή μεριά!!!



    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πλοίαρχος Ε.Ν.4 Αυγ 2009, 9:54:00 μ.μ.

    Οπωσδήποτε ο Πλοίαρχος του επηβατηγού πλοίου πρέπει να είναι πολύ ευγενής άνθρωπος διότι εγώ στην θέση του θα απαντούσα στον Λιμενάρχη Σύρου :
    ''ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ Γ......Σ !!! με ποιό δικαίωμα διατάζεις εμπορικό πλοίο ;Μήπως είναι ακταιωρός του Λ.Σ. ;;''
    Χειρότερα θα έλεγα στον Περιφερειάρχη .

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

    ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΣΥΡΟΥ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ... ΜΑΣΣΑΛΙΑΣ !!!
    ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟΙΧΙΜΑ ;;;

    Μετά απορούμε γιατί είμαστε ένα φαλιριμένο Κράτος .
    Χιλιάδες άχρηστοι γαλονάδες μας πίνουν το αίμα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δε με ενδιαφέρει κανένας Παπαγεωργίου, αλλά κάνω χάζι με τον τύπο που δεν ξαίρω τι θέλει να δικαιολογήσει και αναφέρεται συνέχεια στην οικονομική κατάσταση του πολιτευτή που επειδή ανήκει λέει στο ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να είναι πλούσιος! Δεν κατάλαβα! έχει στοιχεία ο τύπος για το πώς και πότε απέκτησε την περιουσία του ο πολιτευτής; Το πρόβλημα δε βρίσκεται στο πόσα έχει κάποιος , αλλά στο πότε και πώς τα απέκτησε! Δδε ρωτάμε πόσα έχεις αλλά "πόθεν έσχες" . Μήπως ο σχολιαστής αγνοεί την Ελληνικήν;


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΝΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-PRESS
    EΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ
    ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΝ ΖΩΗ
    ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΣΑΣ.
    Αποφράξεις
    Απολυμάνσεις
    Καθαρισμοί (βόθρων - αποχετευτικών δικτύων)
    Βιολογικοί Καθαρισμοί
    Οικολογικές λύσεις αποβλήτων
    Εκκενώσεις Βόθρων
    Έλεγχος αγωγών με κάμερα.
    ΣΥΝΤΟΜA ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
    YΠΟΝΟΜΩΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ PRESS.
    "O AXOΡΤΑΓΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση