GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι διαβεβαιώσεις του Πάκη...

-Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η φιέστα με τον Χριστοφοράκο θα πραγματοποιηθεί οπωσδήποτε. Κι οι θεατές που είχαν κόψει εισιτήριο, να μην το ...

-Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η φιέστα με τον Χριστοφοράκο θα πραγματοποιηθεί οπωσδήποτε. Κι οι θεατές που είχαν κόψει εισιτήριο, να μην το πετάξουν. Να το κρατήσουν γιατί θα ισχύει και για την επόμενη φορά...
Δια την αντιγραφήν
Ο Ταχυδρόμος

9 σχόλια

  1. ΛΥΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΧΩΡHΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ
    **************************************************************

    Μπήκαμε στην τελική ευθεία των λυτρωτικών για τη χώρα εθνικών εκλογών. Τα δεδομένα είναι γνωστά:

    - Η χώρα μας κινείται, για πρώτη φορά μετά από 16 χρόνια, με αρνητικούς ρυθμούς ανάπτυξης. Το Α.Ε.Π. της Ελλάδας μειώθηκε το δεύτερο τρίμηνο του 2009 κατά 0,2%. Αυτό έχει να συμβεί από το 1993, όταν - ω! τι σύμπτωση! - , κυβέρνηση ήταν και πάλι η Ν.Δ. Θυμίζουμε ότι η Ν.Δ. παρέλαβε το 2004 μία οικονομία που «έτρεχε» με πάνω από 5% ρυθμό ανάπτυξης. Και κατάφερε, την ώρα που οι ευρωπαϊκές οικονομίες ανακάμπτουν να βυθίσει τη χώρα στην ύφεση. Τα πράγματα είναι απλά: ό,τι καταφέρνει να χτίσει με κόπους και θυσίες ο ελληνικός λαός με τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, έρχεται η Ν.Δ. να το γκρεμίσει. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Αλλά δεν μας πτοεί. Όπως το 1993 παρέλαβε το ΠΑΣΟΚ μία οικονομία με αρνητικούς ρυθμούς ανάπτυξης και την παρέδωσε στη ζώνη του ευρώ, έτσι και τώρα η ανάταξη της οικονομίας και του παραγωγικού δυναμικού της χώρας θα είναι έργο ΠΑΣΟΚ.

    - Οι πολίτες βιώνουν τη χειρότερη έξαρση της εγκληματικότητας των τελευταίων χρόνων. Νομίζαμε ότι το 2008 είχαμε δει τα χειρότερα: Εκρηκτική αύξηση, περίπου 60%, στον αριθμό κλοπών-διαρρήξεων σε σχέση με το 2004 (από 42.397 το 2004, σε 67.779 το 2008), θλιβερό ρεκόρ των τελευταίων δεκαετιών σε ληστείες και κλοπές τροχοφόρων. Όσο παραμένει όμως στη θέση της η κυβέρνηση Καραμανλή τα χειρότερα πάντα θα ακολουθούν: Ήδη, το α' εξάμηνο του 2009, ο αριθμός κλοπών και διαρρήξεων έφτασε τις 36.813, 10% περίπου περισσότερες σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα! Το συγκλονιστικότερο: αυξήθηκε κατά 41% σε σχέση με πέρσι ο αριθμός των ληστειών, που έφτασαν φέτος, μόνο το α' εξάμηνο του 2009, τις 2.488!

    - Η καταρρέουσα κυβέρνηση ασχολείται μόνο με την επιβίωσή της. Και εδώ, όπως παντού, θα αποτύχει. Ούτε τα επικοινωνιακά λίφτινγκ, ούτε η ακατάσχετη παροχολογία, ούτε τα επικοινωνιακά παιχνίδια με τις χειροπέδες του Χριστοφοράκου θα τους σώσουν. Φεύγουν, και το ξέρουν.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανίκανοι εισπράξετε τα πραγματικά χρωστούμενα στο κράτος και αφήστε τον κοσμάκι που πληρώνει έτσι και αλλιώς τους φόρους του να ζήσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΧΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΗΡΘΕ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝ-ΑΛΗΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΙΝΟΥΣΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΟΧΙ ΜΕ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΕΓΑΑΑΑΛΕΣ ΚΟΥΤΑΛΕΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ.ΟΠΟΤΕ ΝΟΔΟΥΛΕΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΘΗΤΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΣΑΣ, ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ ΣΑΣ, ΠΑΥΛΙΔΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΣΟΥΦΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΜΠΟΝΗΡΟΣ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΟΣ.ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ.ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ Η Ν.Δ. ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΗ ΑΠΟ ΧΕΡΙ.ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΙΑΚΑ ΕΤΣΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.ΚΛΕΙΝΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΝΗΡΩ ΑΥΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εκει στη Ν.Δ. ειναι μια ωραια ατμοσφαιρα.Ο ενας κατηγορει τον αλλο για να σωσει το τομαρι του.Τετοια τομαρια ειναι.Αντι να προσπαθησουν να σωσουν τη χωρα απο την κατρακυλα που την οδηγησαν σωζουν τις καρεκλιτσες τους.Μονο που σωθηκε η δικη μας υπομονη και δεν τους σωζει τιποτε.Θα τους στειλουμε αδιαβαστους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ..
    Αυτά δεν μπορεί να τα καταλάβει ένας
    καθυστερημενος και διανοητικά ανάπηρος οπαδός του Πασοκ-press.

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΒΑΛΤΕ ΤΟΥ ΤΕΤΟΙΑ.
    ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΗ.
    "Τι παρατηρείτε σε αυτή την φωτογραφία;
    Τι βλέπετε σε αυτή την φωτογραφία εκτός από το γεγονός ότι η Καλομοίρα με τον φίλο της Γιώργο παίζουν τάβλι;
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
    Ότι το τάβλι είναι αυτό που μοίραζε το "Πρώτο Θέμα" την προηγούμενη Κυριακή!
    Οπότε αμφιβάλλουμε αν παίζουν τάβλι. Μπορεί να έχουν πιάσει τα πούλια και να έχουν δημιουργήσει δικό τους παιχνίδι και να νομίζουν ότι το τάβλι είναι το...κουτί από τα πούλια!.. troktiko ".
    ETΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ
    ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ
    Να βγάλει και κανένα ψιλό ο Καψαμπέλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λοιπόν ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ του ΠΑΣΟΚ και του ΚΩΛΟΥ.
    Μπορείτε να βρείτε και να πείτε:
    2,5 Δισεκατομμύρια. (παπαριές, μαλακίες, βρισιές, εμετούς, συκοφαντίες και ότι παρανοικό κατεβάσει το κατεστραμένο
    σας μυαλό ;
    ΣΑΝ ΤΙΣ 2,5 ΔΙΣ ΔΡΑΧΜΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο
    ΤΡΕΠΕΝΛΗΣ ;
    - ΟΧΙ.
    Για αυτο πάτε καλύτερα να γαμηθείτε.
    ΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ. ΕΙΤΕ ΑΥΡΙΟ. ΜΕΘΑΥΡΙΟ..
    ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΤΡΕΠΕΝΛΗ.
    ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.
    ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    Θα τρώνε καλά στην ΦΥΛΑΚΗ.
    Μην ανησυχείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΕΞΙΟΙ ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΟΛΑ.ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση