GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Aποφυλακίστηκε ο Θ. Ηλιόπουλος...

Aπό το http://syspeirosi.wordpress.com/ . Υστερα από 49 ημέρες απεργία πείνας, βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή του, ο Θοδωρής Ηλιόπουλος πέτυχε τ...

Aπό το http://syspeirosi.wordpress.com/
.
Υστερα από 49 ημέρες απεργία πείνας, βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή του, ο Θοδωρής Ηλιόπουλος πέτυχε την έκδοση απόφασης τερματισμού της άδικης προφυλάκισής του.
Η είδηση όπως μεταδίδεται (enet.gr): «Ύστερα από 49 ημέρες απεργίας πείνας, ο Θοδωρής Ηλιόπουλος αποφυλακίστηκε τελικά με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών.
Η προσωρινή κράτησή του αντικαθίσταται με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και από την υποχρέωση εμφάνισής του δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του. Δεν...

ορίστηκε χρηματική εγγύηση».

Ανακοίνωση της Συσπείρωσης Δημοσιογράφων – Δoύρειος Τύπος
Το διαρκές έγκλημα σε βάρος του 29χρονου Θοδωρή Ηλιόπουλου συνεχίζεται. Από τις 10 Ιουλίου, για 49 συνεχείς ημέρες, βρίσκεται σε απεργία πείνας με αίτημα τον τερματισμό της άδικης προφυλάκισής του μετά τη σύλληψή του στην Αθήνα στις 22 Δεκεμβρίου. Οι δικαστές τον πέταξαν στα μπουντρούμια του Κορυδαλλού με μόνο «αποδεικτικό» στοιχείο τις καταθέσεις δύο ανδρών των ΜΑΤ, ενώ πλήθος μαρτύρων έχει καταθέσει ότι δεν είχε καμιά εμπλοκή στις συγκρούσεις.. Στις αρχές του Ιούλη, αποφάσισαν τη συνέχιση της προφυλάκισης του, τιμωρώντας προφανώς στο πρόσωπό του όσους βγήκαν στο δρόμο μετά τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
Η εκδικητική στάση του κράτους συνεχίζεται μέχρι σήμερα, με τη συνεχή άρνηση της διοίκησης των φυλακών να μεταφερθεί σε νοσοκομείο όπου θα μπορούσε να τύχει κατάλληλης παρακολούθησης. Ο Θοδωρής Ηλιόπουλος μεταφέρθηκε τελικά στο «Σωτηρία» πριν λίγες μέρες όταν οι τόσες φρικτές εβδομάδες απεργίας πείνας είχαν ήδη προκαλέσει σοβαρές επιπλοκές στην υγεία του.
Σήμερα, Πέμπτη 27 Αυγούστου, οργανώνεται πορεία συμπαράστασης στον άδικα προφυλακισμένο Θοδωρή Ηλιόπουλο, στις 7.00 μ.μ. στα Προπύλαια.
Είναι καθήκον μας να μιλήσουμε, να γράψουμε, να μεταδώσουμε από το ραδιόφωνο και την τηλεόραση τις λεπτομέρειες αυτού του συνεχιζόμενου εγκλήματος κυβέρνησης και δικαστών, πριν είναι πάρα πολύ αργά.
ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ – ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤΥΠΟΣ
Περισσότερα:
Συνέντευξη του Θοδωρή Ηλιόπουλου μέσα από τον Κορυδαλλό – Η επιστολή του στις 9/7 όπου εξηγεί την απόφασή του να κατέβει σε απεργία πείνας – 2η επιστολή του στις 5 Αυγούστου

6 σχόλια

  1. Αντε μετά την περιφέρεια να αρχίσει να καίγεται και το κέντρο πάλι.
    ¨Ολοι οι "αγωνιστές ¨της φωτιάς
    ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ.
    ΚΑΛΑ ΚΑΨΙΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν είσαι αριστερός σε αυτό το μπουρδέλο μπορείς να κάνεις ότι θέλεις. Να καίς, να σπάς, να βαράς, να πλουτίσεις έυκολα, αρκεί να το κάνεις στο όνομα της αριστεράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΕΟΙ ΕΛΕΟΣ......
    ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ???.
    Τι ασυναρτησίες λέτε συνεχώς ρε χαζοχαρούμενοι πράσινοι αφισσοκολλητές;
    Άντε να κοιταχτείτε στον καθρέφτη ρε ανεγκέφαλα πρόβατα που θα μας κάνετε και υποδείξεις.
    Μπέεεεεε.....
    Μόνο το ότι σας εμπνέει ένα πλουσιόπαιδο από τα βόρεια προάστια που, εκτός από πνευματικά καθυστερημένος, είναι και ξεπουλημένος στα μεγάλα συμφέρονται και στους αμερικάνους λέει ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ για το περιεχόμενο του εγκεφάλου σας.
    Κουφιοκεφαλάκηδες, έ κουφιοκεφαλάκηδες.
    Ούστ Κατέληδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντε ψηστε του καμμια μπριτζολα η παρτε τον σε κανα σουβλατζιδικο στα Εξαρχεια να καρδαμωση για νεους αγωνες κατα του ρατσισμου, φασισμου, ναζισμου και φυσικα υπερ των εβραιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οργη για την εθνικη καταστροφη
    και εθνικη προδοσια

    Ολοι οι πρασινοφρουροι θα αποδοκιμαζουν την εθνοπροδοτικη κυβερνηση με συμμετοχη σε ολες τις αντικυβερνητικες εκδηλωσεις!!

    Ολοι σημερα στο συνταγμα!!

    Να σωσουμε το περιβαλον και την Ελλάδα, αυτα λεγαν οι πρασινοφρουροι του δρ Κουτσουκου

    και διαβαζαν την νεα μηνυση κατα της "αρισερης" κ. Δαμανακη που συντομα θα συλληφθει για κακουργηματικες πραξεις και θα εκπεσει του βουλευτικου αξιωματος

    πιθανον να φυγει για την πατριδα της την νεα Ιερουσαλημ
    Ο Σαββαωθ μαζι της!

    Κωστας Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση