GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανάστατοι οι κάτοικοι...

...του Διακοπτού Αχαΐας για το τρένο. Άφαντος ο Αχαιός υφυπουργός Μεταφορών Μιχάλης Μπεκίρης. . Γράφει ο Φαίδων Νίκου . Ανάστατοι είναι οι κ...

...του Διακοπτού Αχαΐας για το τρένο. Άφαντος ο Αχαιός υφυπουργός Μεταφορών Μιχάλης Μπεκίρης.
.
Γράφει ο Φαίδων Νίκου
.
Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι του Διακοφτού Αχαΐας, μετά την ανακοίνωση της ΕΡΓΟΣΕ, που αναφέρει πως η νέα σιδηροδρομική γραμμή υψηλών ταχυτήτων Κορίνθου-Πατρών θα κατασκευαστεί τελικά με μερική υπογειοποιήση στην περιοχή του Διακοφτού και ακολούθως παράκαμψη της περιοχής Ελαιώνα.
Το μέγεθος της κοινωνικής αντίδρασης για την χάραξη της νέας σιδηροδρομικής γραμμής από την ΕΡΓΟΣΕ, διαπίστωσε και προσωπικά ο πρόεδρός της κ. Παναγιώτης Παταργιάς κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην περιοχή, που μετείχε σε σύσκεψη για να ακούσει την τοπική κοινωνία και την διαφορετική φωνή. Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε ο κ. Παταργιάς τόνισε πως η λύση της «νότιας χάραξης» που προτείνεται, είναι...

ασύμφορη για δύο λόγους. Πρώτον, η ΕΡΓΟΣΕ την κρίνει εξαιρετικά δαπανηρή και δεύτερον εκτιμά ότι θα θέτει εκτός αρχικού χρονοδιαγράμματος την κατασκευή του έργου. Ενώ δεσμεύτηκε να μεταφέρει τις θέσεις της Δημοτικής Αρχής και των κατοίκων στο Υπουργείο Μεταφορών, έστω εάν διαφέρουν από αυτές της ΕΡΓΟΣΕ.
Αξίζει να αναφερθεί πως η νέα σιδηροδρομική χάραξη θα είναι καταστροφική για το Διακοφτό. Θα χωρίσει στα δύο το κεντρικό ιστό της περιοχής με σοβαρές συνέπειες για την οικιστική ανάπτυξη.
Ωστόσο, εντύπωση προκαλεί η απουσία του Αχαιού Υφυπουργού Μεταφορών & Επικοινωνιών Μιχάλη Μπεκίρη σε αυτό το σοβαρό ζήτημα. Άφαντος στην κυριολεξία ο Υφυπουργός, δεν ξέρουμε ποια είναι η θέση του για το συγκεκριμένο ζήτημα. Τι προτείνει; Ποιες πρωτοβουλίες έχει πάρει από την στιγμή που προέκυψε το θέμα αυτό;
Δυστυχώς, κάποιες Τοπικές Εφημερίδες, κάποια Τοπικά Κανάλια, Βουλευτές, Πρώην Βουλευτές και Πολιτευτές δεν ασκούν κριτική στη στάση που κρατά ο Αχαιός Υφυπουργός Μεταφορών. Δε λένε δημόσια και ξεκάθαρα αυτά που συζητιούνται και ακούγονται όταν κλείνουν οι κάμερες και τα μικρόφωνα. Γιατί; Αυτό είναι το ερώτημα του κάθε Αχαιού πολίτη.

8 σχόλια

  1. Αυτός στη φωτό ποιος είναι;

    Μήπως είναι το Cisco Kid???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 10Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΕΤΙΚΗ
    ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΔ.

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ.
    ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗΣ ?
    ΚΑΙ ΠΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ?

    ΠΑΝΕ ΚΑΝΤΕ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΙΠΑ
    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Μχαλάκης είναι επαγγελματίας φελός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Πολιτευτής Τριαναταφυλλόπουλος δεν είναι αυτός που εχει καβαλήσει το καλάμι και θέλει να γίει Βουλευτής με το χαρτί του Φυτιλά; Για πολλά γέλια είναι η κατάσταση στην Αχαϊα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Νικολόπουλος που είναι ρε παιδιά θα είναι ξανα υποψήφιος; Δεν ακούγεται πουθενά. Μήπως εχει πάει σε κανένα Μοναστήρι για να μην μιλά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΡΧΙΔΑΚΗ..
    ΣΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΙΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ....
    ΠΑΣΟΚ - PRESS..

    Σκυλοτροφή Belcando Dinner 7.5kg.

    Πλεονεκτήματα του προϊόντος :
    * Εξαιρετικά κατάλληλο, ακόμη και για ευαίσθητους σκύλους, οι οποίοι είναι συχνότερα επιρρεπείς σε δυσανεξίες τροφών (γιαυτό χρησιμοποιούνται: κρέας πουλερικών και ψάρι ως πηγή πρωτεϊνών, πατάτες και ρύζι ως πηγή υδατανθράκων - αποφυγή χρήσης γλουτένης σιταριού και βοδινού κρέατος).
    * Ισορροπημένη σχέση αναλογίας πρωτεϊνών / ενέργειας για κανονική δραστηριότητα.
    * Υψηλή πεπτικότητα, μέσω μίας υψηλής περιεκτικότητας σε κρέας (75% ζωική πρωτεΐνη - 65% από πουλερικά, 10% από ψάρι).
    * To υγιές δέρμα και το πυκνό τρίχωμα ενισχύονται με τη βοήθεια της λεκιθίνης, της μαγιάς μπύρας και του λινολεϊκού οξέος.
    * Υγιεινή προστασία των κυττάρων με τριμμένους πυρήνες σταφυλιών VITIS, ψυχρής κατεργασίας, για την αποφυγή οξείδωσης του σώματος.
    * Το εκχύλισμα γιούκκας δεσμεύει τα προϊόντα μεταβολισμού στο παχύ έντερο και με αυτόν τον τρόπο, μειώνει τις δυσάρεστες οσμές των κοπράνων, αποτρέπει τη δημιουργία αερίων.

    Χρήση :
    Για σκυλιά με κανονική δραστηριότητα.

    ANTE KΑΛΟ ΧΕΣΙΜΟ..ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΑΛΛΗ ΣΚΥΛΟΤΡΟΦΗ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΙ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ.
    ΚΑΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ
    ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΛΑΜΠΡΟΥ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΧΡΙΜΑΚΗΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εκλεψαν αγγούρια αξίας 10,000 ευρώ
    ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ ΤΟΥ troktiko.
    του PRESS.
    και των αλλων blogs του ΠΑΣΟΚ.
    ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ.
    Βοήθεια απο τον ΓΕΙΤΟΝΑ, δεν έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση