GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η επιστροφή του Γκέραρντ...

Από το Iraklio web radio Irakliowebradio2.blogspot.com . Επιστρέφει στον ΟΦΗ μετά από οκτώ χρόνια. Ο λόγος για τον Ευγένιο Γκέραρντ ο οποίος...

Από το Iraklio web radio
Irakliowebradio2.blogspot.com
.
Επιστρέφει στον ΟΦΗ μετά από οκτώ χρόνια. Ο λόγος για τον Ευγένιο Γκέραρντ ο οποίος αποτελεί πλέον μέλος του τεχνικού επιτελείου της κρητικής ομάδας. Συγκεκριμένα έχει συμφωνήσει ν' αναλάβει χρέη σκάουτερ αλλά και υπεύθυνου των ακαδημιών του συλλόγου. Ο Ολλανδός τεχνικός συναντήθηκε χθες με.... τους Κουράκη και Μαχλά κι επισημοποιήθηκε η συνεργασία μεταξύ των δυο πλευρών.Οι εμπειρίες του Γκέραρντ αλλά και η προσφορά του στον ΟΦΗ, εκτιμήθηκαν από τους ανθρώπους της οι οποίοι δείχνουν να βασίζονται πολύ στις ικανότητές του.

4 σχόλια

  1. ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ? ΜΗΠΩΣ ΖΗΛΕΨΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ? ΤΙ ΑΓΑΠΕΣ ΣΑΣ ΠΙΑΣΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ [ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ]? Ο ΜΑΡΞ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ''Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΡΓΑΤΩΝ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ..... ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ'' !!! ΓΙΑ 90 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΩΡΑ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ? ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗΣ Η ΦΗΜΗ ΟΤΙ Η KGB ΣΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΗ CIA ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΡΕΥΣΕ Ο [ΑΝ]ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΣΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΝEA ΤAΞΗ σχεδιάζει τώρα το μεγαλύτερο κτύπημα κατά της χώρας, ΤΗΝ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ με την ελληνοποίηση παιδιών εισβολέων [λαθρομεταναστών], που θα μείνουν νόμιμα γιά πάντα, αυτοί [200000-250000] και οι συγγενείς τους [800000-1000000] στη χώρα. Για να πετύχει τον σκοπό της χρησιμοποιεί συχρόνους Νενέκους [ΜΠΟΥΛΗΣ-ΤΖΕΦΡΥ-ΠΑΚΗΣ-ΝΤΟΡΑ-ΓΙΑΝNΑΚΟΥ-ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΑΜΑΝΑΚΗ-ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ-οι περισσότεροι του ΣΥΡΙΖΑ-ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ-ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ-ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ κτλ] που εκμεταλλεύονται τον ανθρωπισμό μας. Σαν ''΄ελληνες''[και με κατεύθυνση της χώρας προελεύσεώς τους] άσχετα με το που θα μένουν θα μπορούν να γραφούν όπου θέλουν δημότες π.χ. οι Αλβανοί στην Ηγουμενίτσα, οι Ασιάτες στην Κομοτηνή κτλ. Σκέφτηκαν οι πολιτικοί, που το συζητούν, αυτή την περίπτωση? Είναι τόσο ηλήθιοι ή αδίστακτοι προδότες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΑΛΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ

    ΚΑΤΑ ΤΟΥ

    ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΑΣΟΚ

    ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ

    ΕΞΩ Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΚΠΛ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. βαλτε τις
    καταγγελιες του
    δρ Κουτσουκου

    για Διαμαντοππουλου
    Δαμανακη
    Ευθυμιου κλπ..

    καντετο πρωτοσελιδο

    ολοι τρωγαν και ο λαος πεινουσε

    εξω τα λαμογια

    8 Αυγ 2009 9:57:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση