GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τάζουν έργα για να πάρουν ψήφους...

Εικόνες από το παρελθόν έζησε η Μεσσηνία με τους Αντ. Σαμαρά και Γ. Ιωαννίδη: "Πάρτε κόσμε..." . Από τον Ορέστη Αυγερινό . Με τις ...

Εικόνες από το παρελθόν έζησε η Μεσσηνία με τους Αντ. Σαμαρά και Γ. Ιωαννίδη: "Πάρτε κόσμε..."
.
Από τον Ορέστη Αυγερινό
.
Με τις παροχές και τις υποσχέσεις -ακόμη και ψευδόμενη- η κυβέρνηση προσπαθεί να περισώσει ό,τι μπορεί. Αυτό κάνουν και τα κορυφαία στελέχη της σε προσωπικό επίπεδο για να μπορέσουν να επιβιώσουν πολιτικά. Πριν από μερικές ημέρες στη Μεσσηνία ζήσαμε ένα όργιο υποσχέσεων για τα αθλητικά έργα της περιοχής.
Ο υπουργός Πολιτισμού και τοπικός βουλευτής Αντώνης Σαμαράς μαζί με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη πήραν σβάρνα την περιοχή και "μοίραζαν" εκατομμύρια ευρώ για αθλητικές εγκαταστάσεις σε διάφορους δήμους του νομού. Για τις ανάγκες της φιέστας επιστρατεύθηκαν μάλιστα τοπικοί δήμαρχοι, στελέχη του υπουργείου, παρατρεχάμενοι και συνεργάτες του κ. Σαμαρά.
Σε συνέντευξη Τύπου δε, στην ...

ιδιαίτερη πατρίδα του κ. Σαμαρά, την Πύλο, περιχαρής ο κ. Ιωαννίδης δήλωσε ενώπιον του προϊσταμένου του -ο οποίος όλο σεμνότητα και ταπεινότητα τον συνεχάρη για τη "συνέπεια λόγων και έργων" ...-ότι "όλα τα αιτήματα των δημάρχων της Μεσσηνίας για βελτιώσεις στις αθλητικές υποδοχμές ικανοποιήθηκαν". Η πολιτική υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο... Άλλωστε τα περισσότερα από όλα αυτά τα έργα που ανακοινώθηκαν για τη Μεσσηνία ειναι παλαιά. Επίσης πριν από ελάχιστο διάστημα οι επικεφαλής του υπουργείου είχαν κάνει άλλη μια τέτοια ανάλογη επίσκεψη στην περιοχή και είχαν πει ότι δεν υπάρχουν λεφτά για να προχωρήσουν τα έργα. Τώρα που έρχονται εκλογές, όμως, κονδύλια βρέθηκαν - τουλάχιστον στα λόγια. Για να έχουν να λένε οι άνθρωποι εκείνο το "κατόπιν ενεργειών μου..." που χρησιμοποιούσαν οι πολιτευτές τις περασμένες δεκαετίες! Ή σε πιο σύγχρονη εκδοχή: Πάρτε κόσμε...
Γέμισαν επίσης με δημοσιεύματα και τοπικές εφημερίδες. Η δε κρατική ΝΕΤ η οποία αρχικώς δεν είχε δείξει τη ...δέουσα προσοχή στο θέμα, αφιέρωσε ολόκληρο ρεπορτάζ ύστερα από ...τέσερεις μέρες.
Με αυτά και τα άλλα, οι σοβαροί άνθρωποι στη Μεσσηνία πώς να μην μειδιούν;

5 σχόλια

  1. Ανίκανοι εισπράξετε τα πραγματικά χρωστούμενα στο κράτος και αφήστε τον κοσμάκι που πληρώνει έτσι και αλλιώς τους φόρους του να ζήσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ..
    Αυτά δεν μπορεί να τα καταλάβει ένας
    καθυστερημενος και διανοητικά ανάπηρος οπαδός του Πασοκ-press.

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΒΑΛΤΕ ΤΟΥ ΤΕΤΟΙΑ.
    ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΗ.
    "Τι παρατηρείτε σε αυτή την φωτογραφία;
    Τι βλέπετε σε αυτή την φωτογραφία εκτός από το γεγονός ότι η Καλομοίρα με τον φίλο της Γιώργο παίζουν τάβλι;
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
    Ότι το τάβλι είναι αυτό που μοίραζε το "Πρώτο Θέμα" την προηγούμενη Κυριακή!
    Οπότε αμφιβάλλουμε αν παίζουν τάβλι. Μπορεί να έχουν πιάσει τα πούλια και να έχουν δημιουργήσει δικό τους παιχνίδι και να νομίζουν ότι το τάβλι είναι το...κουτί από τα πούλια!.. troktiko ".
    ETΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ
    ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ
    Να βγάλει και κανένα ψιλό ο Καψαμπέλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΕΛΗ ΚΑΤΑ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΛΟΓΟΥ ΒΕΒΑΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λοιπόν ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ του ΠΑΣΟΚ και του ΚΩΛΟΥ.
    Μπορείτε να βρείτε και να πείτε:
    2,5 Δισεκατομμύρια. (παπαριές, μαλακίες, βρισιές, εμετούς, συκοφαντίες και ότι παρανοικό κατεβάσει το κατεστραμένο
    σας μυαλό ;
    ΣΑΝ ΤΙΣ 2,5 ΔΙΣ ΔΡΑΧΜΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο
    ΤΡΕΠΕΝΛΗΣ ;
    - ΟΧΙ.
    Για αυτο πάτε καλύτερα να γαμηθείτε.
    ΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ. ΕΙΤΕ ΑΥΡΙΟ. ΜΕΘΑΥΡΙΟ..
    ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΤΡΕΠΕΝΛΗ.
    ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.
    ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    Θα τρώνε καλά στην ΦΥΛΑΚΗ.
    Μην ανησυχείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΚΩΣΤΑΣ ΧΟΥΒΑΡΝΤΑΣ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΠΕΤΣΙΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ,ΜΕΧΡΙ 100.00 ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ,ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ,ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ,ΑΠΟ 18 ΜΕΧΡΙ 39 ΕΤΩΝ.ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΜΑΚΙ ΣΤΑ ΚΕΛΕΥΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΕ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση