GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πουλάει τον Σκορπιό η Αθηνά Ωνάση...

Από το http://news24gr.blogspot.com/ . Σύμφωνα με δημοσίευμα της Αγγλικής Sunday Express η Αθηνά εχεί ήδη βάλει πωλητήριο. Το 1000 στρεμμά...

Από το http://news24gr.blogspot.com/
.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Αγγλικής Sunday Express η Αθηνά εχεί ήδη βάλει πωλητήριο. Το 1000 στρεμμάτων νησί του Ιονίου που αγόρασε το 1967 ο Αριστοτέλης Ωνάσης και το 1968 έκανε το γάμο του με την πρωην πρώτη κυρία της Αμερικής Τζάκι Κένεντι πωλείται στην τιμή... των 100.000.000 λιρών περίπου 120 εκ ευρώ. Bill Gates και Roman Abramovich οι υποψήφιοι αγοραστές

4 σχόλια

  1. Ο Βραζιλιάνος τη κάνει ότι θέλει και εκείνη ως άβουλο πλάσμα παίζει το παιχνίδι του μέχρι να μάθουμε μια μέρα ότι πέθανε και αυτή όπως η μαμά της.
    Ούτε Ελληνικά μιλάει ούτε ενδιαφέρεται για την Ελλάδα αλλά ούτε και για την περιουσία της στην Ελλάδα.
    Άρα είναι ξένη ,δεν είναι ελληνίδα και χεστήκαμε αν πουλάει το Σκορπιό ή όχι.

    Εγώ είμαι Έλλην και είναι τιμή μου και καμάρι μου παρόλο που έχει καταντήσει μπουρδέλο η Ελλάδα.

    Και τη περιουσία μου αυξάνω και κότερο θα αγοράσω και Lexus 450H θα αγοράσω και να πάνε να γαμηθούν όλοι.

    Ας πουληθεί λοιπόν γιατί έτσι και αλλιώς μένει αναξιοποίητος ο Σκορπιός.
    Μπορεί να τον αγοράσει κανένας κροίσος και να κάνει και διαφήμιση στην Ελλάδα όχι όπως αυτή η ξυνιόλα που το μόνο που θέλει να ασχολείται είναι τα άλογα της.

    Πρόσεχε μη πέσεις κορίτσι μου από κανένα άλογο γιατί να ξέρεις δεκάρα τσακιστή δεν θα δώσω αν σκοτωθείς ή αν μείνεις φυτό.

    Άντε γιατί πολύ έχουμε ασχοληθεί με την Αθηνά "Ωνάση" και έχουμε σημαντικότερα θέματα να ασχοληθούμε ως κράτος αλλά και ως άτομο εγώ προσωπικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. na ton agorasei
    to grreekk state

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ton kako sou ton kairo poy tha

    plhroso kai to skorpio papara

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σωστός ο 11:34

    Ρε φίλε 11:00

    πως θα τον αγοράσει το ελληνικό κράτος ,με τι λεφτά ;
    Και εγώ σου λέω ότι έχει τα λεφτά και τον αγοράζει,μετά τι θα τον κάνει;

    Θα τον καταντήσει όπως τα Ολυμπιακά ακίνητα και γενικώς τα Ολυμπιακά έργα που έχουν πλέον γίνει ακίνητα-φαντάσματα μέσα στη σκουπιδίλα.

    Αφού οι ελληνικές κυβερνήσεις είναι ανίκανες και άσχετες ,δεν είναι Ιταλία εδώ ή άλλη πολιτισμένη χώρα για να διατηρήσουν ένα νησί όπως το Σκορπιό και θα τον κάνουν μπουρδέλο όπως έχουν κάνει την Ελλάδα γενικώτερα.

    Καλύτερα να τον αγοράσει ένας ξένος κροίσος,άραβας ή μη και να τον αξιοποιήσει διότι αλλιώς ο Σκορπιός μπουρδέλο θα γίνει .
    Ξέρω τι σου λεώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση