GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μετά το κουτσούρεμα των δρομολογίων του ΟΣΕ...

Από το http://proastiakos.ning.com/ Μετά το κουτσούρεμα δρομολογίων σε όλη την Ελλάδα,o OSE international προσπαθεί να μας πείσει ότι αναβαθ...

Από το http://proastiakos.ning.com/

Μετά το κουτσούρεμα δρομολογίων σε όλη την Ελλάδα,o OSE international προσπαθεί να μας πείσει ότι αναβαθμίζεται και αναπτύσσεται.
Στο τέλος λοιπόν του δελτίου τύπου λέει διάφορα για
''δυνατότητα έκδοσης εισιτηρίων μέσω ΑΤΜ τραπεζών''
''Νέες υπηρεσίες μέσω σταθερού και κινητού τηλεφώνου''
'' βελτίωση των ‘ξενοδοχειακών' υπηρεσιών επί των τρένων''
'' πολιτικής αποζημιώσεων των επιβατών για καθυστερήσεις''(μην το κάνετε στον προαστιακό πριν την ηλεκτροκίνηση....θα σας κοστίσει...) και ολα αυτα έως το τέλος του έτους!!!
Επίσης λεει ότι στο βασικό άξονα ΠΑΘΕΠ ( Πάτρα – Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Προμαχώνας ) τα δρομολόγια διατηρούνται ή και ενισχύονται με επιπλέον οχήματα στους συρμούς. Κόψατε που κόψατε τα δρομολόγια προαστιακού Σερρών... Αυτά που πριν κάτι χρόνια λέγατε ότι πραγματικότητα αναμένεται να γίνει μέσα στο 2009 και η ηλεκτροκινούμενη γραμμή προαστιακού Θεσσαλονίκης - Σερρών....τουλάχιστον δεν...

κατεβάζεται στον προαστιακό Αθήνας και τα άλλα 2 διπλά ΜΑΝ που κυκλοφορούσαν εναλλάξ κάθε μήνα μια στις Σέρρες και μια στο Κιάτο;
Όλοι έχουμε δει τα σχεδιαγράμματα στις πόρτες των ΜΑΝ, από την μια οι στάσεις από Πειραιά/Αεροδρόμιο-Κιάτο και από την απέναντι πόρτα το σχεδιάγραμμα Θεσσαλονίκη-Σέρρες.
Αν δεν ήταν 2 στις Σέρρες σίγουρα κόψατε από κάπου αλλού.... Κατεβάζοντας λοιπόν αυτούς τους συρμούς αυξάνεται κατά πολύ η χωρητικότητα σε σχέση με τα rail-bus τα οποία τα έχουν ''φτύσει''.
Βάλτε λοιπόν κύριοι του ΟΣΕ 4-5 διπλά ΜΑΝ και κάνα τριπλό rail-bus στην Γραμμή Κιάτου μέχρι την ηλεκτροκινηση μπας και ηρεμήσουμε λίγο και εμείς. Αφήστε και κάνα spare συρμό στο Κιάτο έτσι ώστε άμα χαλασει κανείς στην πορεία να υπάρχει τρένο να φύγει από Κιάτο.....και όχι να ακυρώνονται δρομολόγια... ξανά και ξανά...
Ζητάω παράλογα πράγματα;

8 σχόλια

  1. Μπορει να μας πει ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ,γιατι τα ΕΛΤΑ να πληρωνουν τις φιστες του BLUE BOY ΣΤΑΜΑΤΗ ΜΑΥΡΟΥ στις Κυκλαδες για να εκλεγει βουλευτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ.

    Το εβραιοπουσταριο/Σαγιαν "Blooper" (με τη βουλα), "Καρατζαφυρερ", κλπ., κλπ., χειριζομενο και αλλα τινα τοπονυμια ειναι ο ιδιος ο Καψοκωλης!!

    Μην εκλπησεσθε λοιπον γιατι δεν ανεβαζει τα σχολια σας το μουνοπανο αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δύο μέρες προσπαθούσα να βγάλω εισιτήρια στην Σίνα και αν είχα λογοτεχνικές ή χρονογραφικές ικανότητες θα είχα γράψει βιβλίο.

    Ουρές ατελείωτες, οι υπάλληλοι αγενείς (και μεταξύ τους), πακέτα με έγγραφα ίπταντο και προσγειώνονταν δίπλα στα ταμεία (... διαβίβαση εγγράφων από το διευθυντή από τον επάνω όροφο). Υπάλληλοι που δεν μιλούν αγγλικά να συλλαβίζουν αργά στα ελληνικά πληροφορίες στους άμοιρους τουρίστες που τόλμησαν να θελήσουν να βγάλουν εισιτήρια εσωτερικού. Μίζερος υπάλληλος να περιλούζει πελάτη που τόλμησε να ρωτήσει πληροφορίες στο εκδοτήριο εισιτηρίων (αποστέλλοντάς της στον ... κλειστό γκισέ πληροφοριών). Φυσικά αν κάποιος ήθελε να βγάλει εισιτήριο για αυτοκίνητο (συνοδευόμενα) έπρεπε να περιμένει σε ξεχωριστό εκδοτήριο γιατί μόνο ένας υπάλληλος ήξερε τη διαδικασία (από τις δύο θέσεις εξυπηρέτησης). Για κράτηση θέσης αυτοκινήτου διαδικασία off-line με τηλέφωνο στο Ρουφ ....

    Υπάλληλοι που δεν θέλουν, διοίκηση που δεν μπορεί, επιβάτες που δεν έχουν άλλη επιλογή ....

    ..."Η Ελλάδα που αντιστέκεται, η Ελλάδα που επιμένει..." να παραμένει στην εποχή του Τρικούπη

    Αυτά, για να λέγονται όλα εκτός από τις μπούρδες περί "δημόσιων ποιοτικών συγκοινωνιών για το λαό και τους εργαζόμενους"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευριπιδης Στυλιανιδης Σκανδαλο

    Να συλληφθουν τωρα οι βασανιστες της ΕΘΕΛ

    Αυτη στη στιγμη στην συμβολη Καναρη και Σκουφα τρεις ελεγκτες της ΕΘΕΛ Συυλιανιδη

    με υφος μπραβων της νυχτας κατεβασαν με την βια μια ηλικιωμενη ισπανοφωνη κυρια για

    την επιβαλουν προστιμο γιατι ΔΕΝ ειχε εισητηριο σε μια Αθηνα που ΔEΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ τιποτα ουτε τα εκδοτηρια εισητηριων

    Ποιος θα πληρωσει τα ψυχικα καισωματικα βασανιστηρια των τραμπουκων βασανιστων "ελεγκτων" της ΕΘΕΛ.

    Παρακαλειται η ασφαλεα Αθηνων και το 100 να συλλαβει τους βασανιστες "ελεγκες με αυτοφορες διαδικασιες

    Περαστικοι και περιοικοι γιουχαισαν τους νταηδες της ΕΘΕΛ
    Αυτοι κυριοι ειναι οι "νονοί" της δεξιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 10Ο..ντάδες Αναρτήσεις..
    1000..λάδες ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-PRESS. ΕTΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ
    ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ TΣΙΜΠΟΥΚΙΑ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ
    ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ....
    ΑΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ.

    Ξανά στο νοσοκομείο ο Χριστοφοράκος
    Στο Καρδιολογικό Κέντρο του Μονάχου εισήλθε ξανά χθες ο Μιχάλης Χριστοφοράκος, ο οποίος παρουσίασε ισχυρή ταχυπαλμία.
    -------------------------------- Ήταν την ίδια περίπου ώρα, που η Εισαγγελία του Μονάχου εισηγείτο την έκδοση του πρώην διευθυντικού στελέχους της Siemens στην Ελλάδα.
    -----------------------------------
    Ο Μιχάλης Χριστοφοράκος είχε υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις στις 20 Ιουλίου στο ιατρείο των φυλακών όπου κρατείται και μια μέρα αργότερα διακομίστηκε στην κλινική Χάρλαχινγκ.
    ----------------------------------
    Χθες, η Εισαγγελία του Μονάχου παρέδωσε στο Εφετείο την εισήγησή της, η οποία -σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Εισαγγελίας Αλφονς Ομπερμάγερ- «ευθυγραμμίζεται πλήρως με το αίτημα των ελληνικών αρχών».
    --------------------------------
    Η τελική απόφαση για το αν θα εκδοθεί ο άλλοτε πανίσχυρος άνδρας της Siemens στην Ελλάδα, αναμένεται μέσα στις επόμενες εβδομάδες, από το Εφετείο του Μονάχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τελευταία μας έχουν φλομώσει με τα σχέδια και τα προγράμματα που ΘΑ εφαρμοστούν στα δύο στα τρία στα δεκατρία χρόνια! Πως όλα δουλέυουν ρολόι και το μόνο κακό στη χώρα είναι οι κακές αναμνήσεις που μας άφησε το ΠΑΣΟΚ!!! Οι άνθρωποι έχουν χάσει κάθε μέτρο , κάθε ίχνος ντροπής ! Θέλουν να μας στρέψουν την προσοχή έξω από το χάλι στο οποίο μας οδήγησαν με την αρπαχτική πολιτική τους και με την απόλυτη ανικανότητά τους να διαχειριστούν όχι τα δύσκολα αλλά και τα πιο απλά και εύκολα! Πιο ανίκανοι δεν μπορούσαν να βρεθούν μπροστά μας!
    Θα θεωρηθεί ανέκδοτο, αλλά αν κάποιος το αμφισβητήσει θα γράψω όνομα: σε μεγάλο Νοσοκομείο δώσανε σε ασθενή γιουρτάκι που προέβλεπε το διαιτολόγιό του, χωρίς όμως ούτε έστω πλαστικό κουταλάκι! Στη διαμαρτυρία της γυναίκας του της βρήκαν και έφεραν ένα κουταλάκι αλλά της ζήτησαν να αναλάβει προσωπικά την ευθύνη της επιστροφής του κουταλιού!!!
    Αυτό για τα παπαγαλάκια!

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΑΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΟΙ ΤΟΥ ΟΣΕ ,ΤΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ INTERCITY ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ,ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΩΝΟΥΣΑΝ (ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΙΛΟΤΙΜΟ)


    ΤΩΡΑ ΒΑΛΑΝ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΣΥΡΜΟ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ 180 ΧΛΜ/Ω ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣAΝ INTERCITY.


    ΚΑΛΗΝΥΚΤΑ ΣΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση