GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ούτε σιρόπι δεν έβρισκαν για μωρό με πυρετό...

Δύο περιστατικά που θέτουν υπό αμφισβήτηση τη διαφημιζόμενη από τον κ. Αβραμόπουλο ...σωστή οργάνωση για την αντιμετώπιση της νέας γρίπης . ...

Δύο περιστατικά που θέτουν υπό αμφισβήτηση τη διαφημιζόμενη από τον κ. Αβραμόπουλο ...σωστή οργάνωση για την αντιμετώπιση της νέας γρίπης
.
Από την Σμαράγδα Κοκκόρη
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
.
Η κυβέρνηση και ειδικότερα ο υπουργός Δημ. Αβραμόπουλος προσπαθούν να μας πείσουν για επικοινωνιακούς λόγους ότι η κρατική οργάνωση για την αντιμετώπιση της νέας γρίπης είναι πολύ καλή.
Εγώ δύο περιστατικά θα σας αναφέρω και βγάλτε τα συμπεράσματά σας...
Το πρώτο: Στις Σέρρες παρουσίασε πυρετό ένα μωρό παιδί και έπρεπε να πάρει το φάρμακο (μόνο) σε σιρόπι. Ε, λοιπόν σιρόπι δεν υπήρχε όχι μόνο στο νοσοκομείο αλλά και σε κανένα φαρμακείο της περιοχής. Οι γονείς του μωρού εναγωνίως άρχισαν να ψάχνουν εκτός Σερρών και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη. Ύστερα από πολλές προσπάθειες, ενημερώθηκαν ότι σιρόπι υπάρχει ΜΟΝΟ στο ΑΧΕΠΑ...
Το δεύτερο: Στο πλοίο που έκανε πριν από λίγες μέρεςτο δρομολόγιο από Σαντορίνη προς Ίο μπήκε μια μεγάλη ομάδα παιδιών τουριστών που είχαν στα χέρια τους θερμόμετρα. Οι επιβάτες που τους είδαν, όπως ήταν φυσικό, ανησύχησαν και...

απευθύνθηκαν στον πλοίαρχο. Τον ρώτησαν αν λαμβάνει κάποια μέτρα προστασίας των επιβατών σε αυτές τις περιπτώσεις, εκείνος τους απάντησε αρνητικά και όταν επανήλθαν και τον ρώτησαν "οδηγίες δεν σας έχουν δώσει για το τι πρέπει να κάνετε;", εκείνος πάλι ειλικρινά τους απάντησε ότι κανείς αρμόδιος και καμιά τέτοια οδηγία δεν έχει δώσει...
Κατά τα λοιπά, η οργάνωση για την αντιμετώπιση της νέας γρίπης υπάρχει, αλλά μόνο στην ...τηλεοπτική και επικοινωνιακή φαντασία του κ. Αβραμόπουλου.

12 σχόλια

  1. Έχετε δίκιο, έπρεπε ο Αβραμόπουλος (ο οποίος είναι έτσι κι αλλιώς της πλάκας) να κυκλοφορεί με βαλίτσα και να μεταφέρει σιρόπια, χάπια, καπότες, ηρεμιστικά και ό,τι άλλο χρειαστεί ο ασθενής, αφού δεν υπάρχουν γιατροί και νοσηλευτές στα νοσοκομεία, δεν υπάρχουν φαρμακεία και ελεύθεροι γιατροί, ο υπουργός πρέπει να τα κάνει όλα.

    Αν τυχόν αρρωστήσετε μπαρούφες, να πάτε στο γραφείο υπουργού για να σας κάνει καλά ο Τιποτόπουλος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σάββατο, 8 Αύγουστος 2009
    Που εξαφανίστηκες ρε Καρχιμάκη;

    "Που ήταν ο Μιχάλης Καρχιμάκης Βουλευτής Ν. Λασιθίου & Μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ όταν φίμωσαν το troktiko ?
    Ο βουλευτής κατά καιρούς κατακλύζει τα e-mail μας με ...
    αναφορές σε golden boy , υψηλόμισθους κυβερνητικούς παράγοντες ...
    για το troktiko δεν είχε τίποτα να πει ? Ή φωνάζει μόνο όταν διαπιστώσει οτι κάποιος βγάζει ποιο πολλά από αυτόν ???"

    Ένας Πασοκτζής ... ( που τους περιμένει στη γωνία όλους ! )

    Αναρτήθηκε από troktiko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΘΥΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.
    ****************************************************

    Μήνες τώρα παρακολουθούμε την ηγεσία της Ν.Δ. να μαδάει τη μαργαρίτα για το τι θα κάνει με τους λεγόμενους Βατοπεδινούς και τα άλλα παιδιά. Ακόμη και ο γραμματέας της Ν.Δ., με χθεσινές δηλώσεις του, ζήτησε ουσιαστικά την απομόνωση όσων οι συμπεριφορές «παραβίασαν τους κανόνες». Επανέρχεται πάλι δηλαδή το ζήτημα αποκλεισμού στελεχών, που ενεπλάκησαν στο πλήθος σκανδάλων της νεοδημοκρατικής διακυβέρνησης, από τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. στις επόμενες εκλογές.

    Η συζήτηση για το τι θα κάνουν τελικά με τα ψηφοδέλτια αφορά μόνο τον νεοδημοκρατικό μικρόκοσμο και κανέναν άλλο.
    Αυτό που αφορά στον Έλληνα πολίτη είναι το εξής:
    Ότι στην ψήφο αυτών που υποτίθεται ότι θέλουν να βγάλουν από τα ψηφοδέλτια του κόμματος επειδή ενεπλάκησαν σε σκάνδαλα, στηρίζουν σήμερα την κυβερνητική τους πλειοψηφία!

    Ρωτά ο Έλληνας πολίτης, ρωτάμε όλοι μας:

    - Είναι δυνατόν η κυβέρνηση να στηρίζεται σε βουλευτές που όλη η Ν.Δ., πλην του κ. Καραμανλή ο οποίος δεν έχει αποφασίσει ακόμη, δεν θεωρεί άξιους ούτε καν να συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια των επόμενων εκλογών; Κι όμως είναι!

    Είναι δυνατόν η κυβέρνηση να εξαπολύει νέες κοινωνικά ανάλγητες φοροεπιδρομές, με κοινοβουλευτική πλειοψηφία που βασίζεται σε ψήφους στελεχών της που έδιναν τηλεοπτικά μαθήματα φοροδιαφυγής μέσω off-shore; Κι όμως αυτό ακριβώς συμβαίνει!

    Η πολιτική τους υποκρισία δεν έχει όριο. Με τις δηλώσεις για απομάκρυνση από τα ψηφοδέλτια των εμπλεκομένων στα σκάνδαλα βουλευτών, στην ψήφο των οποίων στηρίζονται για να κυβερνούν, επιβεβαιώνουν αυτό που υποστηρίζουμε μήνες τώρα:
    η κυβέρνηση Καραμανλή δεν έχει χάσει μόνο την πλειοψηφία στην κοινωνία, όπως απέδειξε το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών. Έχει απωλέσει και κάθε ηθική νομιμοποίηση να ζητάει θυσίες από τον ελληνικό λαό.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η κυβέρνηση της Νεας Δυστυχιας συνειδητά εξαπάτησε τους πολίτες υποσχόμενη το συμμάζεμα του κράτους και πέντε χρόνια μετά αποδεικνύεται ότι με σχέδιο και μεθοδικότητα κατασπαταλά το δημόσιο χρήμα, αφήνοντας τη χώρα «γυμνή» και υπερχρεωμένη στη μέση της οικονομικής κρίσης.

    ΕΧΟΝΤΑΣ ιδρύσει εκατοντάδες νέους οργανισμούς, επιτροπές και ομάδες εργασίας, η «γαλάζια» επανίδρυση φρόντισε απλώς να βολέψει σε πλουσιοπάροχα αμειβόμενες θέσεις τα δικά της golden boys, προσφέροντας ως άλλοθι το ψίχουλο της εξάμηνης ή ετήσιας σύμβασης για τους χιλιάδες νέους που διεκδικούν -με μόνο όπλο τα προσόντα τους- το δικαίωμα στη δουλειά.

    Η ΔΙΟΓΚΩΣΗ του κρατικού μηχανισμού έχει και άλλες παράπλευρες συνέπειες. Η γραφειοκρατία διευρύνεται εξουδετερώνοντας κάθε αναπτυξιακή προσπάθεια και καταδυναστεύοντας τους πολίτες, οι οποίοι παραμένουν έτσι όμηροι του ρουσφετιού και του «λαδώματος». Είναι οι ίδιοι πολίτες, συνήθη θύματα των φοροεισπρακτικών επιδρομών της κυβέρνησης, που καλούνται τώρα να πληρώσουν τα σπασμένα.

    ΠΟΛΛΟΙ ήταν αυτοί που έπεισαν τον εαυτό τους να πιστέψει τις μεγαλοστομίες για την «επανίδρυση» του κράτους και την περιστολή της κρατικής σπατάλης. Λιγότεροι ήταν αυτοί που πραγματικά τις πίστεψαν. Και δεν θα υπήρχε κανείς που θα τις άκουγε καν, εάν γνώριζε πόσο θα στοίχιζε το αποτέλεσμα στην τσέπη του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν εννοείτε το depon ή το Postan σε σιρόπι,το έχουμε εμείς στο ψυγείο μας και το πουλάμε 500 ευρώ το μπουκάλι.

    Επίσης διαθέτουμε εμβόλια Pneumo23 τα οποία τα δίνουμε προς 1000 ευρώ το ένα.


    :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ Η ΚΟΚΚΟΡΗ ΣΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ.


    ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ SEX ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΟΚΚΟΡΗ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΝΑ ΣΙΡΟΠΙ
    ΜΑ ΕΝΑ ΣΙΡΟΠΙ...
    ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΥΝΑ ΣΟΥ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΠΑΡΙΕΣ !!

    Μιλάνε για 1.000 κρούσματα όταν έχουν εντολή να στέλνουν δείγματα στο ΠΑΣΤΕΡ μόνο σε κρίσιμες περιπτώσεις.

    ΣΥΝΕΠΩΣ το 1.000 αναγνωρισμένα κρούσματα είναι αυτά που έχουν σταλλεί στο ΠΑΣΤΕΡ.

    Τα πραγματικά κρούσματα είναι εκατοντάδες χιλιάδες, αλλά τα κρύβουν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εεε ρέ πούστη μου,μιά συρτή λέμε νά
    κάνουμε...καί τσούπ η Σμαράγδα!!
    Διάβασε ΣΜΑΡΆΓΔΑ:
    Αναστάσης μοναχικός 1.85-15άιντσος(μπουχαχά),
    100 kg σάρκα-12,69 kg ξύγγι
    ανορθόγραφος,
    θέλει νά αντικαταστήσει τόν προδότη
    Αβραμόπουλο στήν σιδερένια αγγαλιά σου.
    Ξέρεις εσύ αντικειμενουκούλικο.....,
    τήν αγκαλιά τής Ι.Εξέτασης.
    Τυχερή γκρινιαρόγατα,βάψε τά πασουμάκια σου λαχανί...εντεταλμένη
    καί φανατική ούσα.
    -----Τώρα πού βρωμοσκέπτομαι.....ο
    Αβραμόπουλος δέεεεεν,τίιιποτα????
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Αβραμόπουλος έχει PhD στην ΑΝΩΤΑΤΗ ΦΟΥΜΑΡΙΑΚΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 9 Αυγ 2009 12:27:00 πμ

    Ανασταση ,για πες μου φιλε μου πως παει το ψαρεματακι .
    Κανουμε τιποτε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 8 Αυγ 2009 4:40:00 μμ


    Bloop,
    απ' ότι ξέρω εσείς μόνο υπόθετα χρησιμοποιείτε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση