GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

To μεγάλο φαγοπότι...

Από fuzzy angel . Μετά την ψήφιση από την Βουλή (την περασμένη Πέμπτη) της τροπολογίας του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σωτή...

Από fuzzy angel
.
Μετά την ψήφιση από την Βουλή (την περασμένη Πέμπτη) της τροπολογίας του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σωτήρη Χατζηγάκη για την εκχώρηση από το υπουργείο στην κρατική εταιρία ΑΓΡΟΓΗ ΑΕ της αρμοδιότητας για την εκπόνηση του Συστήματος Αναγνώρισης Αγροτεμαχίων (GIS), η διοίκηση της εταιρίας γνωστοποίησε ότι θα προβεί σε προσλήψεις προσωπικού.
Με ανακοίνωσή της η διοίκηση της ΑΓΡΟΓΗ ΑΕ, επισημαίνει ότι, λόγω των εκτάκτων και επειγουσών αναγκών για τη λειτουργία...

του Συστήματος Αναγνώρισης Αγροτεμαχίων και την ανάγκη υποβοήθησης του έργου του ΟΠΕΚΕΠΕ, η εταιρία θα προβεί σε προσλήψεις προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, χωρίς πάντως να αναφέρει το συγκεκριμένο αριθμό των προς πρόσληψη ατόμων.
Οι υποψήφιοι θα πρέπει, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΑΓΡΟΓΗ ΑΕ, να είναι πανεπιστημιακής, τεχνολογικής, δευτεροβάθμιας και υποχρεωτικής εκπαίδευσης των ειδικοτήτων ΠΕ Μηχανικών, ΠΕ Γεωπόνων, ΠΕ Περιβαλλοντολόγων, ΠΕ Κτηνίατρων, ΠΕ Διοικητικών- Οικονομικών, ΠΕ Δασολόγων, ΠΕ Πληροφορικής, ΤΕ Ζωικής Παραγωγής, ΤΕ Τεχνολόγων Γεωπονίας, ΤΕ Τεχνολόγων –Τοπογράφων, ΤΕ Διοικητικού-Λογιστικού, ΤΕ Δομικών Έργων, ΔΕ Διοικητικού, ΔΕ χειριστών Η/Υ και ΥΕ Εργατών.
Οι ενδιαφερόμενοι έχουν προθεσμία μέχρι τις 10 Αυγούστου για να αποστείλουν τα βιογραφικά τους στην εταιρία.

10 σχόλια

  1. ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ.
    ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΘΕΣΑΝ
    ΣΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΡΧΙΔΑΚΗ ...
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ.
    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.
    ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΡΓΑΣΙΑ.
    ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Giorgo

    dioje th Diamantopoulou
    kai tin parea tis!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΩ..ΠΩ..ΡΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ...
    ΝΑ ΦΑΝΕ ΜΟΝΟ
    ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΛΛΥΒΑ ΚΑΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΑ
    ΚΑΙ ΑΣ ΨΟΘΗΣΟΥΝ...
    ΝΑ ΦΑΝΕ ΜΟΝΟ.
    -ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΦΑΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΕΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΟΥΣΤΙΑ!!
    ΤΟ 2003 Ο ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ ΠΡΙΝ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ , ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ 6.000 ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΕΗ.
    Ο ΤΟΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ.
    ΤΟΤΕ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΑΪΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ Ο ..ΠΟΛΥΞΕΡΑΣ.
    ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕ ΟΤΙ:
    ΑΓΓΑΡΕΙΑ ΚΑΝΕΙ...
    ΠΟΙΝΗΝ ΕΚΤΙΕΙ... κλπ, κλπ

    τι καρναβαλια ειναι αυτα ρε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΟΑΣΑ ΑΠΕΝΕΙΜΕ ΤΟΝ ΕΠΑΙΝΟ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΠΙΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΣΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.ΠΡΟΦΑΝΟΣ ΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΟΠΑΙΔΑ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ.ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΔΕΞΙΟΥ ΚΡΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΑ.ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.ΠΟΣΟ ΕΜΕΙΝΕ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΣΕΙ Η ΡΟΜΦΑΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σάββατο, 8 Αύγουστος 2009
    Που εξαφανίστηκες ρε Καρχιμάκη;

    "Που ήταν ο Μιχάλης Καρχιμάκης Βουλευτής Ν. Λασιθίου & Μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ όταν φίμωσαν το troktiko ?
    Ο βουλευτής κατά καιρούς κατακλύζει τα e-mail μας με ...
    αναφορές σε golden boy , υψηλόμισθους κυβερνητικούς παράγοντες ...
    για το troktiko δεν είχε τίποτα να πει ? Ή φωνάζει μόνο όταν διαπιστώσει οτι κάποιος βγάζει ποιο πολλά από αυτόν ???"

    Ένας Πασοκτζής ... ( που τους περιμένει στη γωνία όλους ! )

    Αναρτήθηκε από troktiko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η κυβέρνηση της Νεας Δυστυχιας συνειδητά εξαπάτησε τους πολίτες υποσχόμενη το συμμάζεμα του κράτους και πέντε χρόνια μετά αποδεικνύεται ότι με σχέδιο και μεθοδικότητα κατασπαταλά το δημόσιο χρήμα, αφήνοντας τη χώρα «γυμνή» και υπερχρεωμένη στη μέση της οικονομικής κρίσης.

    ΕΧΟΝΤΑΣ ιδρύσει εκατοντάδες νέους οργανισμούς, επιτροπές και ομάδες εργασίας, η «γαλάζια» επανίδρυση φρόντισε απλώς να βολέψει σε πλουσιοπάροχα αμειβόμενες θέσεις τα δικά της golden boys, προσφέροντας ως άλλοθι το ψίχουλο της εξάμηνης ή ετήσιας σύμβασης για τους χιλιάδες νέους που διεκδικούν -με μόνο όπλο τα προσόντα τους- το δικαίωμα στη δουλειά.

    Η ΔΙΟΓΚΩΣΗ του κρατικού μηχανισμού έχει και άλλες παράπλευρες συνέπειες. Η γραφειοκρατία διευρύνεται εξουδετερώνοντας κάθε αναπτυξιακή προσπάθεια και καταδυναστεύοντας τους πολίτες, οι οποίοι παραμένουν έτσι όμηροι του ρουσφετιού και του «λαδώματος». Είναι οι ίδιοι πολίτες, συνήθη θύματα των φοροεισπρακτικών επιδρομών της κυβέρνησης, που καλούνται τώρα να πληρώσουν τα σπασμένα.

    ΠΟΛΛΟΙ ήταν αυτοί που έπεισαν τον εαυτό τους να πιστέψει τις μεγαλοστομίες για την «επανίδρυση» του κράτους και την περιστολή της κρατικής σπατάλης. Λιγότεροι ήταν αυτοί που πραγματικά τις πίστεψαν. Και δεν θα υπήρχε κανείς που θα τις άκουγε καν, εάν γνώριζε πόσο θα στοίχιζε το αποτέλεσμα στην τσέπη του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νομίζω ότι εκτός από τις προσλήψεις αξίζει να σταθούμε και στο αντικείμενο της εταιρείας. Το δικό μου συμπέρασμα είναι ότι με αυτές τις προσλήψεις αγοράζουν τις συνειδήσεις των κομματόσκυλων που θα διορίσουν, ώστε να μπορέσουν μετά άνετα να τρώνε για χρόνια λεφτά από τους χαρακτηρισμούς των αγροτεμαχίων. Με ένα σμπάρο πολλά τρυγόνια δηλαδή.

    Πλέον είναι καταφανέστατα και θρασείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΕΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
    ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ
    ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΟΤΑΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.
    ΜΑ ΣΤΡΑΒΟΣ ΕΙΣΑΙ.
    ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ....................
    ..........................
    ............................
    ΖΩΑ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ
    ΣΚΕΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση