GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Aίμα και λαχανόζουμο…

Aπό τον παπα-Ηλία Υφαντή http://papailiasyfantis.wordpress.com/ http://papailiasyfantis.blogspot.com/ . Κάποιοι περιμένουν στη «γωνία», για...

Aπό τον παπα-Ηλία Υφαντή
.
Κάποιοι περιμένουν στη «γωνία», για να τους δοθεί η παραμικρή αφορμή, ώστε να ξεσπάσουν σε παραληρήματα λύσσας εναντίον του χριστιανισμού.
Κάποιος, για παράδειγμα, φίλος-φανατικός υπέρμαχος του καπιταλισμού- μας είχε πληροφορήσει-μέσω του ιντερνέτ- ότι η 23η Αυγούστου είχε οριστεί ως ημέρα μνήμης των θυμάτων του Σταλινισμού και του Χιτλερισμού.
Και θέσαμε το εύλογο ερώτημα: Γιατί μόνο ημέρα μνήμης των θυμάτων του Σταλινισμού και του Χιτλερισμού; Και όχι και όλων των άλλων χασάπηδων των λαών! Και ιδιαίτερα του Καπιταλισμού, του οποίου τα θύματα ανέρχονται σε εκατομμύρια ετησίως, εξαιτίας της αγρίας εκμετάλλευσης σε βάρος των λαών. Αλλά…
Όταν στις περιπτώσεις αυτές επισημαίνεις την εστία απ’ την οποία εκπορεύονται και...

τη σκοπιμότητα για την οποία εφευρίσκονται οι τέτοιου είδους «μνήμες», αμέσως και με μεγάλη οξύτητα αντιπαραβάλλουν το θέμα των εγκλημάτων του χριστιανισμού. Και έχουν να παρουσιάσουν-σχετικά με τα κακουργήματά «του»- λεπτομερέστατα ενημερωμένο «φάκελο». Όμως…
Ο βαθύτερος λόγος, για τον οποίο οι απανταχού της Γης αρχιερείς του Μαμωνά πολεμούν με λυσσώδη μανία το χριστιανισμό και προσπαθούν με όλους τους δυνατούς τρόπους να τον ξεριζώσουν απ’ τις καρδιές των ανθρώπων και ιδιαίτερα των νέων, δεν είναι τα κακουργήματά του. Είναι η περί δικαιοσύνης και ειρήνης και αγάπης κλπ, διδασκαλία του.
Που συμπυκνώνει και εκφράζει τους πόθους και τα οράματα της συντριπτικής πλειονότητας των ανθρώπων. Και συνιστά εκρηκτική δύναμη αφάνταστα ισχυρότερη από όλα τα δολοφονικά οπλοστάσια των απανταχού της Γης φονιάδων των λαών…
Και αυτό είναι που φοβούνται και τρέμουν οι λήσταρχοι των λαών, που έχουν κάμει νόμο και καθεστώς την αδικία και τον πόλεμο. Και όχι τα φοβερά κακουργήματα, που διέπραξε ο χριστιανισμός. Και αυτή είναι η σαφής και οι ξεκάθαρη απάντηση, στις οποιεσδήποτε αιτιάσεις εναντίον του χριστιανισμού.
Χωρίς, βέβαια, αυτό να σημαίνει ότι δεν υπήρξαν ασφαλώς πολλοί και διάφοροι άχριστοι (=χωρίς Χριστό) «χριστιανοί» όλων των αποχρώσεων, που διέπραξαν κακουργήματα και γενοκτονίες σε βάρος ατόμων και λαών: Αιρετικών και αλλόθρησκων ή αλλοεθνών. Όπως σε άλλες εποχές οι σταυροφόροι και οι ιεροεξεταστές. Και στις μέρες μας ο Μπους και οι διάφοροι νατοϊκοί ταρτούφοι. Συνεπικουρούμενοι και από κάποιους κληρικούς των διαμαρτυρομένων ή των παπικών…
Αλλά μήπως τα ίδια δεν κάνουν και σε βάρος των ομοεθνών και ομόθρησκων; Σε βάρος των οποίων με τη ληστρική νομιμότητα επιδίδονται σε ανελέητη λεηλασία! Όπως συμβαίνει σε όλες τις χώρες, όπου επικρατεί ο καπιταλισμός (Ε.Ε, ΗΠΑ, κλπ). Και βεβαίως και στην Ελλάδα. Δεδομένου ότι θεός των απανταχού της Γης καπιταλιστών είναι ο Μαμωνάς. Ενώ θρησκεία τους είναι ο σατανισμός και ηθική τους ο αμοραλισμός…
Που σημαίνει ότι μπορεί κάποιοι απ’ τους, λεγόμενους, χριστιανούς να διαπράττουν κακουργήματα, αλλά δεν έχουν καμιά σχέση με το χριστιανισμό ούτε αυτοί ούτε η κακουργία τους.
Σε αντίθεση με τόσους άλλους «ισμούς». Όπως, για παράδειγμα ο καπιταλισμός. Που συνιστά διαρκές έγκλημα σε βάρος της ανθρωπότητας. Αφού έχει γεμίσει τη Γη με τα ολοκαυτώματα των λαών, που κάθε φορά επιλέγονται, για να θυσιαστούν στο βωμό του Μαμωνά. Και που ουσιαστικά είναι τρισχειρότερος ακόμη και του κανιβαλισμού. Γιατί οι κανίβαλοι σκοτώνουν, για να κορέσουν την πείνα τους, ενώ ο καπιταλισμός δολοφονεί, για να ικανοποιεί την ακόρεστη διαστροφή του….
Και είναι αυτός ακριβώς-όπως παλιότερα η φεουδαρχία- που καπηλεύτηκε και καπηλεύεται και χρησιμοποιεί το χριστιανισμό, ως ανήθικο ηθικό στήριγμα των κακουργημάτων του. Με τη συμπαράσταση βέβαια και πάμπολλων κληρικών όλων των δογματικών αποχρώσεων. Αλλά…
Στο χριστιανισμό δεν ισχύει η άποψη ότι αυτοί, τους οποίους σκοτώνουν οι «δικοί μας», είναι παιδιά ενός κατώτερου Θεού, που έχουν στις φλέβες τους λαχανόζουμο και όχι αίμα.
Πράγμα που ισχύει και για τα θύματα του χιτλερισμού και του σταλινισμού. Που ασφαλώς είχαν στις φλέβες τους αίμα. Και η καρδιά τους πονούσε για τα δεινά τα δικά τους κι των συνανθρώπων τους. Μεταξύ των οποίων ήταν-αν δεν με απατά η μνήμη- και καμιά πεντακοσαριά χιλιάδες Έλληνες. Και μάλιστα κάποιοι χωριανοί μας ή και δικοί μας άνθρωποι….
Αλλά και οι Παλαιστίνιοι και οι Ιρακινοί και οι Αφγανοί και όποιοι άλλοι εξοντώθηκαν και εξοντώνονται απ’ το σιωνισμό, τον αμερικανισμό και το νατοϊσμό είχαν και έχουν στις φλέβες τους αίμα και όχι λαχανόζουμο.
Όπως και οι Αρμένιοι και οι Έλληνες της Μ. Ασίας, που εξοντώθηκαν απ’ την τουρκική βαρβαρότητα. Και τα εκατομμύρια εκείνων που πεθαίνουν εξαιτίας της εκμετάλλευσης και της αδικίας και των σκηνοθετημένων πολέμων εκ μέρους του καπιταλισμού.
Και όσοι τώρα δεινοπαθούν εξαιτίας της, λεγόμενης, οικονομικής κρίσης. Που και αυτή είναι εφεύρημα και κατασκεύασμα των αρχιερέων του καπιταλισμού!
Όλοι οι άνθρωποι ανεξαρτήτως φυλής, θρησκεύματος, κλπ, έχουν το ίδιο αίμα. Και έχουν ίδια το δικαίωμα στην ελευθερία και τη δικαιοσύνη. Και στον απόλυτο σεβασμό μας. Σε οποιαδήποτε εθνότητα, φυλή ή θρησκεία και αν ανήκουν…
Από τα παιδιά των Παλαιστινίων και των Ιρακινών και των Αφγανών, μέχρι το κοριτσάκι του Ομπάμα…

23 σχόλια

  1. Καλό θα ήταν να έχετε λιγότερα εμφανιζόμενα ποστς στη πρώτη σελίδα γιατι το μλπογκ έχει γίνει πολύ βαρύ και κάποια μηχανήματά αγκομαχούν να το φορτώσουν, ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορεί να φταίει κάτι άλλο, δε ξέρω. Πάντως το σίγουρο είναι πως το μπλογκ είναι πολύ βαρύ. Ίσως τα υπερβολικά πολλά πλαϊνά που έχετε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παλι τα ιδια που να παρει ο διαολος!!

    Και εκει που ειχαμε ησυχασει να σου καθε τρεις και λιγο να μας παρουσιαζουν την τερατομορφη "κ.γεννηματα" και φτου γαμω το ..ιστο της..

    Φτου γαμωτο..

    Δεν μπορω να καταλαβω τι σοι "ανθρωποι" ειναι αυτοι που ψηφιζουν αυτη την τερατομορφη...

    Ενταξει δεν λεω,την διορισε ο πατερας της στην Εθνικη τραπεζα,παιρνει αργομισθια,δεν παντρευτηκε για να παιρνει και την συνταξη του πατερα της,και αει στο διαολο..

    Τι θες μωρη κακασχημη και μας χαλας την διαθεση??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΕΛΕΙ Η ΦΑΚΛΑΝΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΕΝΙΣΧΥΣΗ.ΓΙΑΤΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΣΕ ΒΙΛΛΕΣ ΠΧ Η ΚΑΝΕΛΛΗ ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΤΣΑΚΩΣΕ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ. ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΥΣΤΑΡΙΟ ΤΟΥ ΚΟΥΚΑΚΙΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΚΑΛΗ.ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΥΑΤΕ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ .Ο ΡΟΛΟΣ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΜΠΑΖΑ ΣΑΣ.ΠΑΙΞΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.ΚΑΛΑ.ΚΟΡΟΙΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι άχρηστοι που μας κυβέρνησαν επί 5,5 χρόνια, από τα πρώτα πράγματα που έκαναν όταν πήραν την εξουσία ήταν να καταργήσουν τον ΣΔΟΕ που τον έτρεμαν όλοι όσοι είχαν να κάνουν με την εφορία, δίνοντας έτσι το σύνθημα, ΜΗΝ ΠΛΗΡΏΝΕΤΕ ΦΠΑ, ΜΗΝ ΠΛΗΡΏΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΑΣ και έκαμαν έτσι την αγορά ξέφραγο αμπέλι, και τώρα έρχονται και ζητούν άκουσον άκουσον να τους ξαναψηφίσουμε για να ΠΑΤΑΞΟΥΝ την φοροδιαφυγή!
    Επιμύθιο, Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΗ ΔΕΞΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΕΞΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ειλικρινής πρωθυπουργός θα πει στον ελληνικό λαό, πριν εγκαταλείψει τον πολιτικό στίβο, πόσο κόστισε η καριέρα της πρωθυπουργικής συζύγου;
    Μήπως είναι ευκαιρία ν' απαντήσεις; Έτσι, για την "υστεροφημία" σου...
    Καραμανλή, θα πεις πόσο στοίχισε η καριέρα της συζύγου σου στον ελληνικό λαό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ase re papa mou

    me to evraiko morfoma pou aspazese

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εάν το μυστικό στο αποτελεσματικό μάνατζμεντ είναι το καρότο (παραπάνω χρήματα) και το μαστίγιο (απειλή απόλυσης), ποιό όπλο έχει στα χέρια του ένας μάνατζερ του Δημοσίου;
    Η διαφθορά και η τεμπελιά ΔΕΝ ΚΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ διοικητικά, γι'αυτό η μόνη λύση είναι η δραστική μείωση του δημόσιου τομέα, ειδικά σε παραγωγικές δραστηριότητες (αλλά και σε πολλές ελεγκτικές).
    Όλα τα άλλα είναι πειράματα που απλά κοστίζουν χρόνο, χρήματα και χαμένες ευκαιρίες στον απλό λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επειδή τυχαίνει στην Ελλάδα να είναι πολιτικώς ορθό να λέμε ότι ο σοσιαλισμός είναι καλός και ο καπιταλισμός κακός, θέλω να σου πώ ότι με αυτά τα μυαλά δεν έχουμε μέλλον.
    Οι υπεραπλουστεύσεις αυτού του τύπου μας κάνουν να συμπεριφερόμαστε σαν ανώριμα παιδάκια που ζητούν από τους γονείς τους να τους ταίζουν και να τους δίνουν χαρτζιλίκι ακόμη και όταν γίνουν 30 χρονών.
    Για παράδειγμα σου θυμίζω την αντίδραση του πρωθυπουργού της Σουηδίας το Μάρτιο του 2009 όταν η GM αποφάσισε να πτωχεύσει τη θυγατρική της SAAB, με αποτέλεσμα πάνω από 35.000 Σουηδοί να χάσουν τη δουλειά τους (άμεσα και έμμεσα).
    Η απάντησή του ήταν άς χάσουν τη δουλειά τους, εμείς δεν έχουμε εκλεγεί από το Σουηδικό λαό για να χρησιμοποιούμε τα χρήματα του κράτους για να επιδοτούμε προβληματικές επιχειρήσεις.
    Ας κλείσει η SAAB.
    Στα πλαίσια βέβαια του οργανωμένου κράτους, όλοι οι άνεργοι θα επανεκπαιδευθούν σε άλλες ειδικότητες και θα επιδοτηθούν από το ταμείο ανεργίας μέχρι να βρούν δουλειά.
    Ας συμφωνήσουμε λοιπόν φίλε μου ότι έχουμε διαφορετική προσέγγιση, εσύ πιστεύεις ότι το κράτος πρέπει να κάνει τον επιχειρηματία, ενώ εγώ πιστεύω ότι δεν πρέπει να τον κάνει ποτέ, ή σχεδόν ποτέ.
    Στη Σουηδία πιστεύουν ότι δύο είναι οι βασικές δραστηριότητες του κράτους:
    Πρώτο, να νομοθετεί με γνώμονα το καλό των πολλών και όχι των λίγων (πχ. κοίτα τί γίνεται στη χώρα μας με τους δημόσιους υπαλλήλους) και δεύτερο να ελέγχουν αυστηρά τον ιδιωτικό τομέα σε θέματα ποιότητας παροχής υπηρεσιών αλλά και σε θέματα κατοχύρωσης δίκαιων κανόνων ανταγωνισμού.
    Τυχαίνει να ξέρω γιατί έζησα στο Karlstad στην κεντρική Σουηδία επτά ολόκληρα χρόνια και προφανώς συνεισέφερε αυτή μου η εμπειρία στη μεταπήδησή μου από το προοδευτικό πασόκ στην «επάρατο» δεξιά.
    Δυστυχώς, στους περισσότερους Έλληνες ενδεχομένως θα πάρει κάποιες δεκαετίες μέχρι να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να επανεφεύρουν τον τροχό.
    Όποιος στη ζωή του κυνηγά ανέφικτους στόχους και αόριστες ουτοπίες είναι φυσιολογικό να μην πηγαίνει πουθενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΑ.... ΩΡΙΜΑ ΚΑΙ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΑ.
    ΟΙ ΝΕΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.

    ..Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
    ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ
    ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΝΤΑΛΑΡΑ. ΚΑΙ Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ.
    ΣΥΜΠΤΩΣΗ.... ΕΕΕΕ !!!!!

    Ο ΠΟΥΣΤΡΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΦΙΕΡΗ ΤΗΣ ΤΗΛΟΥ
    ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ.
    ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΥ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΗ ΑΔΕΛΦΩ
    ( ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΨΗΝΑΚΗ ΕΕΕ )..
    ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΕΕΕΕ....

    Η ΠΕΜΗ ΖΟΥΝΗ. ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΑΡΠΑΧΤΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    Η ΑΝΝΑ ΒΑΓΕΝΑ. ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ
    ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΑΛΤΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΚΑΙΝΕΙ ΤΙΣ ΦΑΓΩΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ..

    ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΧΑΡΑ
    Η ΠΑΡΕΑ !!!!!!!!!!!!!!

    ΑΑΑΑΑ....ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΕΑ !!!!!!!!!!!!!!!!

    ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΛΑΘΑΚΙ.
    ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΤΖΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ.
    ΑΠΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ. !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μήπως θυμάται κανείς την ιστορία των Κοζάκων στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, που παρέδωσαν οι Άγγλοι στους Σοβιετικούς ? Γιατί είχα μια συζήτηση με ένα Άγγλο αλλά δεν θυμόμουνα ακριβώς τα γεγονότα.
    ευχαριστώ εκ των προτερων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι άχρηστοι που μας κυβέρνησαν επί 5,5 χρόνια, από τα πρώτα πράγματα που έκαναν όταν πήραν την εξουσία ήταν να καταργήσουν τον ΣΔΟΕ που τον έτρεμαν όλοι όσοι είχαν να κάνουν με την εφορία, δίνοντας έτσι το σύνθημα, ΜΗΝ ΠΛΗΡΏΝΕΤΕ ΦΠΑ, ΜΗΝ ΠΛΗΡΏΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΑΣ και έκαμαν έτσι την αγορά ξέφραγο αμπέλι, και τώρα έρχονται και ζητούν άκουσον άκουσον να τους ξαναψηφίσουμε για να ΠΑΤΑΞΟΥΝ την φοροδιαφυγή!
    Επιμύθιο, Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΗ ΔΕΞΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΕΞΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΑ.... ΩΡΙΜΑ ΚΑΙ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΑ.
    ΟΙ ΝΕΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.

    ..Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
    ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ
    ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΝΤΑΛΑΡΑ. ΚΑΙ Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ.
    ΣΥΜΠΤΩΣΗ.... ΕΕΕΕ !!!!!

    Ο ΠΟΥΣΤΡΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΦΙΕΡΗ ΤΗΣ ΤΗΛΟΥ
    ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ.
    ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΥ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΗ ΑΔΕΛΦΩ
    ( ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΨΗΝΑΚΗ ΕΕΕ )..
    ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΕΕΕΕ....

    Η ΠΕΜΗ ΖΟΥΝΗ. ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΑΡΠΑΧΤΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    Η ΑΝΝΑ ΒΑΓΕΝΑ. ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ
    ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΑΛΤΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΚΑΙΝΕΙ ΤΙΣ ΦΑΓΩΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ..

    ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΧΑΡΑ
    Η ΠΑΡΕΑ !!!!!!!!!!!!!!

    ΑΑΑΑΑ....ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΕΑ !!!!!!!!!!!!!!!!

    ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΛΑΘΑΚΙ.
    ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΤΖΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ.
    ΑΠΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ. !!!!!!
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. κρατικοδίαιτο κοπρόσκυλο τα θύματα του χριστιανισμού ουκ ολίγα δεν μετράνε; Ουστ ξεδιάντροπο καθίκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Παπά Ηλία,
    όλες οί "εκκλησίες" τού κόσμου δρούν
    καπιταλιστικά.
    Έχουν Α.Ε.,διαχειρίζονται δωρεές,παγγάρια
    επιδιώκουν κατοχή κληρονομιών καί
    βοηθούν τόν συνάνθρωπο όπως κάθε
    θρήσκος καπιτάλας.
    Μόνο στήν Ελλάδα μέ τούς φόρουςτών
    πολιτών πληρώνονται οί Δημόσιοι Υπάλληλοι
    κληρικοί,αντιπρόσωποι τού θεού στή
    γή καί ποιμένες αμνών.
    Τά πιό πλούσια γκροτέσκα κτίρια
    είναι οί εκκλησίες.
    Αυτή καί άν είναι καπιταλιστική
    έκφραση.
    Ένας Λούθηρος Ορθόδοξος δέν υπήρξε
    ποτέ γιά νά στηλιτεύσει τόν Ελληνικό
    Εκκλησιαστικό καπιταλισμό.
    Δέν θά αναφερθώ σέ Βατικανό καί
    Ισπανικό Καθολικισμό,ούτε στόν πόλεμο
    Άγγλων Προτεσταντών καί Καθολικών
    κ.λ.π.,γιατί απαιτούνται τέρμηνα.
    Από τά Βυζαντινά χρόνια η Ορθόδοξη
    Εκκλησία συμμετείχε στήν εξουσία,
    συνομοτούσε,ΖΟΥΣΕ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΑ.
    Ούτε επί Τουρκοκρατίας παππάς πείνασε
    όπως ο πολίτης.
    Οί Μητροπολίτες καί οί μεγαλοκτήμονες
    ήσαν οί καπιτάλες τής εποχής.
    Παραδέχομαι όμως τούς απλούς καί
    σεβάσμιους ιερείς πού βοηθούν καί
    απαλύνουν τόν πόνο.
    Άνθρωποι καλοί είναι όμως καί όχι
    πολυθεσίτες θεοαντιπρόσωποι καί βοσκοί.
    Γιά τό τελευταίο δέν βάζω τό χέρι
    μου στή φωτιά,αφού υπάρχουν πολλά
    πρόβατα.
    Η ΣΧΕΣΗ ΚΑΠΙΤΑΛΑ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΧΡΗΜΑ,
    ΕΙΝΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ
    ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.
    ΠΟΥΛΑΕΙ,ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ,ΠΑΖΑΡΕΥΕΤΑΙ,
    ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΤΕΡ .

    ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 10 Σεπ 2009 1:48:00 πμ

    Γιατί ρε αλήτη αποκαλείς την γυναίκα τερατόμορφη??? Αντε και γάμήσου μαλάκα που να περάσεις εσύ ο ίδιος τα προβλήματα υγείας που έχει περάσει η κοπέλα και να ψοφίσεις αληταρά φασίστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δήλωση Γ. Σουφλιά αμέσως μετά την εκλογή του Κώστα Καραμανλή στην ηγεσία της ΝΔ (21/3/1997): «Αυτό που συνέβη σήμερα είναι ένα έγκλημα, όχι μόνο για την ΝΔ αλλά και για τον τόπο, για το οποίο εσείς οι δημοσιογράφοι είσαστε συνυπεύθυνοι κάτι που θα καταλάβετε έπειτα από χρόνια!»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ψηφοδελτια ηττας Πασοκ

    Στο Πασοκ δεν ερχοναται οι αγωνιστες για να γινουν πλουσιοι...

    γιατι δινουν τον αγωνα τους τη ζωη τους και τα χρηματα τους!!!

    μετα ερχονται τα λαμογια της μιζας και απατης και καρπωνονται την δουλεια αλλων!!


    Αυτα λεγαν οι πασοκοι σημερα πικραμενοι που ο Γιωργος ακολουθει την οδο Καραμανλη...

    στα ψηφοδελτια εβαλε

    αδελφες, κοπελιτσες, ογδονταρηδες, λαλακηδες , αγραμματοι, καραγκιοζηδες..κλπ..

    Δεν μας τα ελεγες και αυτα πριν 2 χρονια Γιωργο!!

    Μια γυναικα υποψηφια εκλαιγε εξω απο το ΣΕΦ γιατι εχει δωσει ολα τα λεφτα της για το Πασοκ...

    οτι εδωσε ολα τα λεφτα της για το Πασοκ και δεν την βαλαν ουτε στη λιστα... τα λαμογια του Ραγκουση...


    Εχασες την αυτοδυναμια Γιωργο!!!

    Αντε υφυπουργος του Καραμανλη και πολυ!!


    Πασοκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Για τα θύματα του χριστιανισμού ποια ημέρα του χρόνου έχει οριστεί;; Μάλλον όλες, όλος ο χρόνος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πάτερ μου, τι προτεινετε?? Τον καπιταλισμο τον ευλογησε ο Χριστος ( δεστε την παραβολή των ταλάντων)..
    Εις τον εχοντα δοθησεται και εκ του μη εχοντος αφαιρεθήσεται..
    Πατερ μπορω να εχω μια απαντησή σας??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΝΤΑΛΑΡΑ....Γιωργάκη
    με την γυναικαδελφή του
    Γιδιού Ραγκούση !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση