GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περί εκλογών, πανσελήνου και βροχών...

Aπό το http://thesa1nt.wordpress.com/ . Ο Λάκης ανοιχτα υπέρ ΣΥΡΙΖΑ, δύσκολα τα βλέπω τα πράγματα για τον ΣΥΡΙΖΑ. Οι «ουδέτεροι» Ελβετοί συ...

Aπό το http://thesa1nt.wordpress.com/ .
Ο Λάκης ανοιχτα υπέρ ΣΥΡΙΖΑ, δύσκολα τα βλέπω τα πράγματα για τον ΣΥΡΙΖΑ.
Οι «ουδέτεροι» Ελβετοί συνέλαβαν τον Πολανσκι, άλλη μια εκδούλευση προς το Αμερικανικό κράτος που τους έχει στριμώξει, τώρα τελευταία.
Πρώτη φορά βλέπω κυβερνών κόμμα, να έχει στόχο την μείωση της ψαλίδας και όχι τη νίκη.
Πρώτη φορά ζω εκλογές χωρίς τηλεόραση, εξαίρεση τα 2 debate.
Οι οποίες εκλογές θα είναι με πανσέληνο και βροχές στην Αθήνα.
Λες αυτή να είναι η αιτία που θα μελαγχολήσουν αρκετοί, Κυριακή βράδυ;

14 σχόλια

  1. ΤΟ ΑΓΚΟΥΡΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ.
    Η ΔΙAΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ 8,5 ΙΝΤΣΕΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΟΙ ΧΑΖΟΜΑΛΑΚΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΡΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΨΥΧΙΚΟ ΠΕΡΑ ΔΟΘΕ.
    Ο ΣΤΟΚΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΝΑΡΤΟΥΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
    ΣΚΑΤΟΔΕΞΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ.
    ΣΤΙΣ 4 ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΑ ΓΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΡΑΚΗ
    Βεβαίως, οι Συνθήκες μιλάνε για μουσουλμάνους. Kατά καιρούς, το θέμα της μειονότητας τίθεται παράλληλα με το θέμα της διεκδίκησης εδαφών. Εάν δεν αμφισβητούνται τα σύνορα, ποσώς μ’ ενδιαφέρει το αν ο ένας λέγεται μουσουλμάνος ή Τούρκος, Βούλγαρος ή Πομάκος.
    [Περιοδικό ΚΛΙΚ, Αύγουστος 1999. Η συνέντευξη η οποία οδήγησε στο πρωτοσέλιδο BRAVO YORGO από την Hurriyet στις 28 Ιουλίου 1999, ΜΙΑ μόνο ημέρα μετά την κυκλοφορία του περιοδικού]
    - Καραχασάν και Πομάκοι
    Δεν είναι μόνο ότι η εκλεκτή του υποψήφια για την υπερνομαρχία της Θράκης, μουσουλμάνα κ. Καραχασάν υπήρξε από τα πλέον δραστήρια μέλη της περιβόητης «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης», αλλά και ότι η κ. Καραχασάν καλεί ανοιχτά τους Πομάκους της περιοχής να χαρακτηρίζονται Τούρκοι!!
    [Το Παρόν, 25 Μαρτίου 2007]
    - Βαφτίζει Τούρκικα τα “Στενά”(!)
    Ύστερα από προφορική εντολή του υπουργού Εξωτερικών Γ. Παπανδρέου προς τις Βρυξέλλες, η Ελλάδα αποδέχθηκε το αίτημα της Τουρκίας να αλλάξει στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ, η διεθνώς κατοχυρωμένη από τη Συνθήκη του Μοντρέ του 1936 ονομασία των ”Στενών” σε ”Τουρκικά Στενά”. Το τουρκικό αυτό αίτημα έχει έρθει πιεστικά στους κόλπους του ΝΑΤΟ εδώ και ένα χρόνο με την Αθήνα μα ην συναινεί στην αλλοίωση της ορολογίας της διεθνούς Συνθήκης του Μοντρέ για τα Στενά μέχρι πριν από λίγες μέρες”.
    [Ελευθεροτυπία 7 Ιουνίου 2002 - είδηση υπ' αριθμόν 6 στην επισκόπηση του ελληνικού τύπου]

    ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ
    Σχόλιο του κ. Παπανδρέου για τη δημοσίευση στον Τούρκικο τύπο «μαύρης λίστας» Ελλήνων για την είσοδό τους στην Τουρκία:
    «Tέτοιες πράξεις προέρχονται από ακραίους κύκλους της Τουρκίας οι οποίοι θέλουν να φρενάρουν την ελληνοτουρκική προσέγγιση“, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό “Flash” και σχολιάζοντας το δημοσίευμα της “Σαμπάχ”, σύμφωνα με το οποίο οι τουρκικές αρχές έχουν απαγορεύσει την είσοδο στη χώρα 56 προσωπικοτήτων της πολιτικής και κοινωνικής ζωής από χώρες της Ευρώπης μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.»
    [Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, 26 Μαρτίου 2000]
    Άδειασμα την επόμενη ημέρα, αφού ο εκπρόσωπος του Τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών παραδέχθηκε την ύπαρξη της μαύρης λίστας!!
    «Ανώτατος αξιωματούχος του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών φέρεται ότι δήλωσε στην εφημερίδα πως “κατά καιρούς το υπουργείο Εσωτερικών θέτει περιορισμούς εισόδου στη χώρα, αλλά η συγκεκριμένη λίστα με τα άτομα των οποίων η είσοδος στην Τουρκία απαγορεύεται αναθεωρήθηκε το 1999.»
    [Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, 27 Μαρτίου 2000]

    ΔΗΛΩΣΕΙΣ Θ.ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    Αναφερόμενος στον υπουργό Εξωτερικών, ο Θόδωρος Πάγκαλος είπε ότι είναι «σοβαρή έλλειψη φρόνησης να λέει κάποιος, όπως ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, ότι χρειάζονται υποχωρήσεις από Ελλάδα και Τουρκία για να τα βρούμε και ότι άλλαξε το κλίμα». Αυτά είναι αμερικάνικα και επίσημη ανθελληνική προπαγάνδα των Αμερικανών, είπε ο κ. Πάγκαλος. ¬Χαρακτήρισε μάλιστα την τακτική του Γιώργου Παπανδρέου απαράδεκτη, ότι κάνει ζημιά στην εξωτερική πολιτική της χώρας και δεν σχετίζεται με την αντικειμενική πραγματικότητα. Σε αντίθεση με τον ίδιο, είπε, ο Γιώργος Παπανδρέου ασκεί πολιτική ίσων αποστάσεων, μια τακτική που είναι αδιέξοδη και που δεν οδηγεί πουθενά στις σχέσεις μας με την Τουρκία.
    [Τα Νέα 19 Οκτωβρίου 1999]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΙΣΜΑΗΛ ΤΖΕΜ ΓΙΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    Κάποτε είπα στον Γιώργο Παπανδρέου πειράζοντάς τον: “Αν κάποια μέρα τα βρεις δύσκολα στην ελληνική πολιτική ζωή, μη λυπηθείς. Βάζεις υποψηφιότητα στην Τουρκία και θα εκλεγείς αμέσως…”
    ["ΕΨΙΛΟΝ"-25/1/2004. Αναφορά σ' αυτή τη δήλωση, και σε άλλες σχετικές με τον Γ.Α.Π. από την εφημερίδα Χρόνος 27/2/2004]

    ΛΕΥΚΑ ΚΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
    Στις 15/3/2001, στη σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών της Ε.Ε., ο Βέλγος υπουργός, για να εξυπηρετήσει τις γαλλογερμανικές σκοπιμότητες, πρότεινε να καταδικαστεί η Τουρκία για την κατάσταση των πολιτικών της κρατουμένων (”λευκά κελιά”, δολοφονίες κλπ). Ενώ κανείς υπουργός δεν τόλμησε να έχει αντίρρηση, ούτε ακόμη και ο επίτροπος Φερχόιγκεν, σηκώθηκε ο Γιωργάκης και υποστήριξε ότι “η τουρκική κυβέρνηση ρυθμίζει το καθεστώς των φυλακών προς την σωστή κατεύθυνση” και ακύρωσε την έκδοση απόφασης! Από τότε, έχουν πεθάνει 107 απεργοί πείνας.
    [Απόσπασμα από την εφημερίδα Χρόνος 27/2/2004]
    Προς τη σωστή κατεύθυνση προχωρεί η Τουρκία» όχι μόνον γενικώς, αλλά και εις ό,τι αφορά στα λευκά κελλιά!
    Ποιος το δήλωσε αυτό (το φρικώδες); ο κ. Γιωργάκης Παπανδρέου! Ενώπιον ποίων; Των άλλων 14 υπουργών Εξωτερικών της Ενωσης! Μάλιστα αυτόκλητος!! Διευκολύνοντας έτσι την Τουρκία να αποφύγει επίσημη Ευρωπαϊκή κριτική και ίσως καταδίκη.
    Πότε όλα αυτά; Την ίδια στιγμή που στα λευκά κελλιά πεθαίνουν άνθρωποι! Που το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Στρασβούργο καταδικάζει σφόδρα την Τουρκία δίνοντας ένα όπλο στην Κύπρο, το οποίον η ελληνική κυβέρνηση διά του κ. Ρέππα πετάει στα ψάρια.
    Το «στοίχημα» του Γιωργάκη να γίνει καλός άνθρωπος ο Τζεμ ή να γίνει ο Αγιος Φραντζέσκο της Ασίζης ο Ετζεβίτ, θα ‘ταν μια δική του απλώς ελαφρότης, αν ο «κατευνασμός» δεν ήταν μια πολιτική που, ιστορικώς, οδηγεί ασφαλώς στον πόλεμο…
    Αλλά εξ ίσου τρομερό είναι αυτό που συμβαίνει με τους πολιτικούς κρατουμένους στην Τουρκία. Ο θάνατος και η τρομοκρατία δεν σηκώνουν αστεία όπως οι δηλώσεις του Γιωργάκη!
    Οταν η ελληνική χούντα βασάνιζε Ελληνες πολιτικούς κρατουμένους, ουδείς Ευρωπαίος ή άλλης καταγωγής πολιτικός βρέθηκε να δηλώσει ότι η Ελλάδα κινείται στη σωστή κατεύθυνση.
    Είναι ντροπή για την Ελλάδα, ντροπή για την κυβέρνηση, ντροπή για τους Ελληνες αυτή η δήλωση του κ. Παπανδρέου. Ντροπή που δυστυχώς φαίνεται να περνά απαρατήρητη απ’ τον πολύ λαό…
    ΣΤΑΘΗΣ Σ. 16.V.2001, Ελευθεροτυπία 16 Μαΐου 2001

    ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟΥ ΜΑΣ.

    ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ.

    ΜΟΝΟ Η ΨΗΦΟΣ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΗΓΕΜΟΝΙΑΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ.

    ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΗ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος αλλά ελπίζω να μην θεωρείς ότι θα νικήσει ο ΓΑΠ την Κυριακή, και μάλιστα ότι μπορεί να πάρει και αυτοδυναμία.
    Τσίμπησες και εσύ στην πλύση εγκεφάλου που προσπαθούν να μας κάνουν τα κανάλια;
    Μην υποτιμάς τους Έλληνες, όλοι έχουν πονηρευθεί από την εξόφθαλμη υποστήριξη των καναλιών και των εφημερίδων προς το Γιωργάκη και αυτό δεν αρέσει καθόλου, πίστεψέ με.
    Αλλά κοίτα το και λίγο πιο ψυχρά.
    Ακόμα και με τα δεδομένα των Ευρωεκλογών (ΝΔ 32,5% και πασόκ 36,5%) να το δείς, υπολογίζω ότι τουλάχιστον 3% που είχε πάει στον Καρατζαφέρη είναι ψήφος διαμαρτυρίας νεοδημοκρατών που θα γυρίσει πίσω.
    Εάν είναι έτσι, βρισκόμαστε μία μονάδα πίσω, και λοιπόν;
    Σημαίνει τίποτε σημαντικό;
    Σε ότι αφορά τους αναποφάσιστους (20%) πιστεύω ότι το μεγαλύτερο ποσοστιαίο κομμάτι είναι νεοδημοκράτες, που ήταν σίγουρα πιό χαλαροί, ειδικά μετά τον πόλεμο των καναλιών τον τελευταίο χρόνο. Εξάλλου όλες οι μετρήσεις αποτυπώνουν τη χαμηλή συσπείρωση της Ν.Δ. μέχρι πριν από 2 εβδομάδες.
    Να σου θυμίσω επίσης ότι με το 36,5% το πασόκ πρέπει να είναι στα όρια να κτυπήσει ταβάνι, θυμίζοντας ότι ο Σύριζα τα πήγε χάλια στις Ευρωεκλογές.
    Από που αλλού θα ανεβεί το πασόκ, αφού δεν έχει δεξαμενή ψήφων από αριστερά;
    Προσωπικά πιστεύω ότι τα δύο μεγάλα κόμματα είναι μαζί κοντά στο 38% και τα επιχειρήματα περί της συμπεριφοράς των αναποφάσιστων παίρνουν και δίνουν.
    Τπ μεγάλο στοίχημα βέβαια είναι οι πράσινοι οικολόγοι, εάν αυτοί μπούν στη βουλή αλλάζουν όλα!
    Η αλήθεια είναι ότι αξίζει να έχουμε ένα κόμμα που να πρεσβεύει την πράσινη οικονομία και την οικολογία σαν κεντρική στρατηγική θέση. Ο Γιωργάκης βέβαια, πάει να τους καπελώσει και αυτούς αλλά ο κόσμος δεν τρώει σανό πιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εξ΄ιδίων τα αλλότρια κρλινει ο Γιωργάκης!
    Νομίζει ότι όλοι οι Έλληνες είναι απατεώνες σαν και αυτόν!
    Ψάχνει για μαύρες τρύπες στο δημόσιο χρέος, ο Γιωργάκης λένε τα Γιωργοκάναλα και οι νταβατζο-εφημερίδες.
    Δεν ψάχνουν για μαύρες τρύπες, φίλε μου.
    ΓΙΑ ΑΛΛΟΘΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ, αν τυχόν κάνουμε την κουτουράδα και τους ψηφίσουμε.
    Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ, φιλαράκι, ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗ.
    Προσπαθεί επίμονα ΣΉΜΕΡΑ να σε πείσει για το πόσο θα ανέβει μια μετοχή στο χρηματιστήριο και ΑΥΡΙΟ θα προσπαθήσει, εξίσου επίμονα, να σε πείσει ότι δεν φταίει αυτός που η μετοχή που αγόρασες πήγε κατά διαόλου.
    Εσύ, βέβαια, έχασες τα λεφτά σου, αλλά, what the heck, άς πρόσεχες που μας έλεγε ένας άλλος σωτήρας πριν από 10 χρόνια.
    Ονομάζεται ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΕΛΠΙΔΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ.
    Είναι κλασσικό κόλπο του αμερικάνικου πολιτικού μάρκετιγκ που στις περισσότερες χώρες της δύσης έχει πια καταργηθεί.
    Τέλειωσαν τα κορόϊδα, παιδιά.
    Τέλειωσαν.
    Οι αναποφάσιστοι αποφάσισαν.
    Έκλεισε το μαγαζί, κατεβήκαν τα ρολά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπαίνεις σε ένα μαγαζί για να αγοράσεις κάτι πχ. ένα air-condition.
    Εάν πχ. σου πεί ο μαγαζάτορας ότι αυτό το air-condition έχει αυτά τα πλεονεκτήματα και αυτά τα μειονεκτήματα, ξέρεις ότι νοιάζεται για τον πελάτη.
    Δεν στα ωραιοποιεί, σου τα περιγράφει και αφήνει εσένα να αποφασίσεις.
    ΣΕ ΒΑΖΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ.
    Στην ουσία δεν υπάρχει πωλητής, ο μαγαζάτορας είναι σύμβουλος, γιατί δίνει σε εσένα την ευθύνη της επιλογής.
    Πρόκειται για σωστό επαγγελματία που νοιάζεται για την αξιοπιστία του προς στον πελάτη που πρέπει να μείνει ευχαριστημένος.
    ........................................
    Μπαίνοντας σε ένα άλλο μαγαζί που ο πωλητής σου λέει τί φανταστικό μηχάνημα, η τελευταία λέξη της τεχνολογίας, το έχουν πάρει πολλοί άλλοι πελάτες μου, κλπ.
    ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΠΩΛΗΤΗΣ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ, ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΣΟΒΑΡΟ.
    Γιατί;
    ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΛΟΓΟ.
    Εάν ήταν τόσο καλό το air-condition θα χρειαζότανε τόσο μεγάλη προσπάθεια από τον πωλητή;
    Θα χρειαζότανε το ατέλειωτο μπλα-μπλα, ενδεχομένως διανθισμένο με ένα σωρό ψέματα ή υπερβολές;
    ΘΑ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.
    Εσύ, σαν πελάτης, δεν ξέρεις ΓΙΑΤΙ τα ωραιοποιεί ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ο πωλητής αλλά ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΙΟΣ.
    ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ.
    Είτε είναι παλιό μοντέλο και δεν έχει ανταλλακτικά, είτε κάνει θόρυβο το βράδυ, είτε καίει πολύ ρεύμα, είτε είναι αναξιόπιστο, ποιό ακριβώς είναι το πρόβλημα δεν το ξέρεις.
    Ξέρεις όμως ότι σίγουρα κάτι δεν πάει καλά.
    ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΔΩΣΕΙ.
    Επίσης ξέρεις ότι μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.
    ........................................
    Βάλε τώρα τα παραπάνω στην πολιτική ζωή μας.
    Εμείς είμαστε οι πελάτες.
    Τα ιδιωτικά κανάλια και οι εφημερίδες είναι ο πωλητής.
    Το εμπόρευμα είναι ο πολιτικός αρχηγός
    Οι δημοσκοπήσεις (αληθινές ή μαϊμού) είναι πόσοι άλλοι πελάτες αγοράζουν το μηχάνημα.
    Η πολιτική αξιοπιστία είναι η τεχνική εξυπηρέτηση.
    Τόσο απλά.
    ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΘΩ:
    ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ή ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΠΩΛΗΤΗΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ;
    Είναι θέμα φιλοσοφίας ζωής.
    Ας αποφασίσουμε συνετά για την ζωή και το μέλλον μας.
    Σε τελική ανάλυση, είναι πολύ πιο σημαντική από ένα air-condition.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μηδεν στο πηληκιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ Η ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΗ Η ΔΙΧΑΣΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ (ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ?.. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!! ..ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟ 25% ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ (ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ -ΒΡΙΘΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΩΝ) ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ Η ΔΕΝ ΕΞΟΡΙΖΟΥΝ ...ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ..ΑΛΛΑΖΟΝΕΣ ΚΥΝΙΚΟΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΧΥΔΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΟΙ ΔΗΜΑΓΩΓΟΙ..ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ..ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΣΥΡΙΚΝΩΝΟΝΤΑΝ ΠΑΝΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ? ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΙ(ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ!!!)ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥΣ... ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΙΔΙΟΤΕΛΩΝ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΩΝ- ΤΟ ΕΓΩΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΟΓΙΚΟ-ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥΣ...ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ..ΠΟΣΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ..ΔΕΞΙΟΣ?!?!Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΗΤΕΡΑ ΦΥΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ Μ΄ΕΚΑΝΕΣ...ΔΕΞΙΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ, ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ

    Είναι απίστευτο το πόσες αμαρτίες του Γιωργάκη και της παρέας του κρύβουν εδώ και μια δεκαπενταετία τα Γιωργοκάναλα.

    Οι μπουνταλάδες οι δεξιοί ούτε τότε ούτε καν σήμερα δεν έχουν συνειδητοποιήσει τις βρωμιές της πράσινης συμμορίας σε βάρος του Ελληνικού λαού.

    Ορισμενα μαθηματα του πως να κλεβετε και να βγαινετε λαδι απο το ΠΑΣΟΚ (Τα Γιωργο-κάναλα να είναι καλά):

    1. Φτιαχνουμε εθνικη οδο (βλεπε ΠΑΘΕ) χωρις λωριδα ασφαλειας και χωρις εγκοπη στη νησιδα για να κανουν αναστροφη τα ασθενοφορα. (made by Λαλιωτης)

    2. Φτιαχνουμε περιφεριακη στη Θεσσαλονικη, πληρωνομαστε για ανισοπεδους κομβους και τελικα ο περιφεριακος εχει την παγκοσμια πρωτοτυπια να εχει φαναρια αντι για ανισοπεδους κομβους (χρατς χρατς Λαλιωτης)

    3. Λεμε σ ολους τους Ελληνες να πανε χρηματηστηριο, οταν βαλουν τα λεφτα τους το βουλιαζουμε και μετα κανουμε την παπια.

    4. Αρπαζουμε τις επιδοτησεις της ΕΕ (κτηματολογιο, ΚΑΠ) τις τρωμε σε συμβουλια και "επιμορφωτικα σεμιναρια" και ο,τι περισευει το γυρναμε πισω. (βλεπε 1ο και 2ο ΚΠΣ)

    5. Χωνουμε παντου "αξιοκρατικα" δικους μας και ελγχουμε το κρατος, την ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ ακομη και μετα απο 5 χρονια ΝΔ. Παραδειγματα (Αποστολος Ζαπρης, Γεωργιος Σβαρνιας επιφανη στελεχη του ΠΑΣΟΚ που λυνουν και δενουν μεσα στο Υπουργειο Γεωργικης Αναπτυξης).

    6. Λεμε οτι "εγω δε χρωσταω σε κανενα" και Μπομπολας Αλαφουζος μας αποθεωνουν νυχθημερον και προβαλλουν πρασινη προπαγανδα.

    7. Ανταλλασει η Ελλαδα τον Λαλα με Αμερικανους και το βαφτιζουμε σκανδαλο υποκλοπων αφου αυτο ειναι κατι που δεν μπορει να απαντηθει δημοσιως. (Ετσουξε Τζεφρυ?)

    8. Κανουμε Ολυμπιακους αγωνες στην Αθηνα με 22δις και ψωμολυσα ολη η Ελλαδα για να νιωσουν οι Αθηναιοι Εθνικα υπερηφανοι. Εδωσε δε τετοια σημασια στην υπολοιπη Ελλαδα το ΠΑΣΟΚ που η Θεσσαλονικη δεν εχει ακομη διεθνη αερολιμενα (τωρα κτιζεται ο νεος αεροδιαδρομος) και το ΜΕΤΡΟ ειχε καταντησει ανεκδοτο.

    9. Ανταλλασεται ενα δημοσιο κτιριο με κατι χιλιαδες στρεμματα στη Βιστωνιδα (απιστευτη φυσικη ομορφια) με εκπληκτικες δυνατοτητες τουριστικης αναπτυξης και αποδοσης των δεοντων στο Ελληνικο δημοσιο και οι καναλαρχες για να ριξουν την αξια της γης εκει το βγαζουν σκανδαλο και μετα ορμανε να φανε τα φιλετα και να χτισουν ξενοδοχεια. Καντε καμια βολτα εκει να δειτε τι χτιζεται.

    10. Οταν τα λογια και τα επιχειρηματα στερευουν κολαμε μια ταμπελα φασιστα και την αμολαμε σαν την σουπια.

    11. Α κατι για τα δαση. Μηπως και στο Los Angeles δεν εχουν μεσα και σχεδιο που καιγοταν για εβδομαδες? Γιατι αν δεν εχουν να στειλουμε τον Tzefry να τους σωσει.

    12. Βαζουμε στην Ολυμπιακη, τον ΟΣΕ, τον ΟΤΕ, τη ΔΕΗ εργατες του ΠΑΣΟΚ και αφου γινουν ζημιωγονες εκληπαρουμε να πουληθουν.

    13. Δανειζομαστε μεχρι σκασμου κανουμε την οικονομια μπαχαλο και φευγουμε απο την εξουσια. Κι οταν ο αλλος δεν τα καταφερει αμολαμε πρασινες κοσμοθεωριες και επιστρεφουμε νικητες.

    Λιγη τσιπα ρε. Ελεος.

    Ο πρασινοφρουρός πράσινος προεδρος της ΓΣΕΕ που παίρνει 24.000 ευρω μισθο ΤΟ ΜΗΝΑ, ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ δεν ειναι golden boy?

    Αν καταφερει κανεις απο σας εκει εξω να μιλησει χωρις να βρισει τοτε ας απαντησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ
    *******************************************************

    Τώρα, την ώρα που όλα γύρω μας βουλιάζουν, ακόμα και τώρα η κυβερνητική εξουσία της Νέας Δυστυχίας ,παρέα με τη δημοσιογραφική της μυωπία εξακολουθεί το φάντασμα της Θάτσερ να ξερογλείφει.
    Εξαρτημένοι, καθυστερημένοι, πλιατσικολόγοι, πειρατές και καρχαρίες πωρωμένοι.
    Η επιτομή της οικονομικής ολιγαρχικής δικτατορίας.
    Στη φυλακή το κλεφτρόνι για ένα καρβέλι.
    Στην απόλυτη ελευθερία ο μεγαλοεπιχειρηματίας που κατασπάραξε διακοσίων χιλιάδων ψυχών το ιδρωμένο χρήμα.
    Και μόνο γι΄ αυτό, κατράμι, μαύρο, πηχτό χωρίς στιγμή να το σκεφτώ!

    Μαυρίστε τους !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. http://www.hurriyetdailynews.com/n.php?n=turkey-becomes-hot-topic-in-greek-elections-2009-09-28

    Χρήστος Λουτράδης-Αρθρογράφος της Χουριέτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ :
    Σας ζητάνε νά καθαρίσετε τό κόμμα αυτό “μαυρίζοντας” εσείς τούς παλιανθρώπους καί κακούς πολιτικούς υποψηφίους πού οι ίδιοι ανέχονται νά υπάρχουν στά ψηφοδέλτιά τους
    Γιατί τό καθάρισμα δέν τόλμησαν νά τό κάνουν μόνοι τους σαν κόμμα ;
    Μηπως επειδή οι χρηματοδότες τών υποψηφίων επιχειρηματίες δέν τό συζητούσαν καί δέν έκαναν πίσω;
    Μπορούν οι μαντρωμένοι οπαδοί νά "καθαρίσουν" αφού έχουν πελατιακές σχέσεις;
    Εχουν ενημέρωση γιά τά κουμάσια πού ψήφιζαν τόσα χρόνια;
    Παράδειγμα η Δυτική Αττική.
    Πώς θά μαυρίσουν π.χ. τόν Γιώργο Βλάχο πού εβγαινε πρώτος στην Αττική γιά χρόνια χωρίς κανένα απολύτως πολιτικό η άλλο φανερό προσόν;
    Πόσοι ξέρουν ότι είναι ο πιό πρόσφατος προστάτης τών καρτέλ της ακρίβειας σαν υφυπουργός Ανάπτυξης ;
    Πόσοι ξέρουν η πρόσεξαν ότι πρίν μήνες επί υπουργίας του έδωσε τη χαριστική βολή στήν υγεία και τη ζωή τους εγκρίνοντας τό νέο εργοστάσιο Χαλυβουργικής-ΔΕΗ στήν Ελευσίνα;
    Ποιός έμαθε ποτέ άν επί χρόνια τόν χρηματοδοτούσαν οι τόσοι βιομήχανοι της περιοχής;
    Ποιό στέλεχος Τοπικής η Νομαρχιακής θά βγεί μπροστά νά τούς ενημερώσει γιά όλα αυτά ,αφού ελέγχεται επί χρόνια όλος ο κομματικός μηχανισμός πού αποτελείται από ψοφοδεείς "κυρίους ΤΙΠΟΤΑ";
    Ενας σκεπτόμενος Μεγαρίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΣΚΗΤΗΣ
    Ο ΣΕΞΟΛΟΓΟΣ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΡΕΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ -PRESS.

    ΠΟΛΥ......ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ !
    με τον κώλο ¨σκέφτονται ¨.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση